Dodaj do ulubionych

Gala Mistrzów Sportu

06.01.24, 20:27
Nie żebym się tym ekscytowała, ale doznałam przed chwilą lekkiego wstrząsu🤣
W finałowej 10 nie ma Lewandowskiego!
Czyli jednak lekki odwrót od piłki kopanej.
A już myślałam, że " osiągnięcia" naszych kopaczy poszły w zapomnienie. Jednak nie. I dobrze😁
Obserwuj wątek
    • kochamruskieileniwe Re: Gala Mistrzów Sportu 06.01.24, 20:29
      No i docenili siatkarzy. Należało im się.🙂
    • borsuczyca.klusek Re: Gala Mistrzów Sportu 06.01.24, 20:30
      W tym sezonie polska reprezentacja piłki nożnej się tak skompromitowała, że bardziej już nie można 🙄
      • kochamruskieileniwe Re: Gala Mistrzów Sportu 06.01.24, 20:36
        Obawiałam się, że poszło to już w niepamięć. No bo w końcu " Polacy, nic się nie stało"... ( kibice kopanej są bardzo wyrozumiali)
        A jednak nie...
        I dobrze 🙃
        • borsuczyca.klusek Re: Gala Mistrzów Sportu 06.01.24, 20:43
          No nie, tym razem się właśnie stało.
          Nie wyszli z grupy, z której nie mieli prawa nie wyjść. Będą jeszcze niby baraże, ale nawet jak jakimś cudem się prześlizgną to nic nie przykryje skali porażki jaka już się dokonała.
          Na domiar złego nowym treneiro został kolega prezesa a sam prezes no cóż delikatnie mówiąc ma nienajlepszą prasę. Jednym słowem jest taki syf, że nawet najwierniejszym kibicom marszczy się skóra na tyłku na myśl o kolejnym meczu repry.
    • profes79 Re: Gala Mistrzów Sportu 06.01.24, 20:48
      Po prostu Lewandowski w ostatnim sezonie po przenosinach do Barcy nie pokazuje kompletnie nic. W Bayernie słusznie był uznawany za jednego z najlepszych napastników świata; w Barcy jest tłem.
    • frequenter.light Re: Gala Mistrzów Sportu 06.01.24, 21:03
      I bardzo dobrze że nie ma Lewego.
      Oglądacie Galę? Kto jest Waszym faworytem?
      U mnie 2 razy Ś: Świątek, Śliwka smile w tej kolejności
    • galaxyhitchhiker Re: Gala Mistrzów Sportu 06.01.24, 21:07
      Oglądam, ale nie wiem czy długo pociągnę. Uszy bolą od tego jak tam kaleczą polszczyznę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka