princessa20 14.01.24, 18:14 Która stosuje i czy dział? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krwawy.lolo Re: Post przerywany 14.01.24, 18:17 Stosuję od zawsze. Przerywam na śniadanie, obiad i kolację. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Post przerywany 14.01.24, 18:38 Ba, na urlopach przerywam tylko na śniadanie i obiadokolację. Teoretycznie mógłbym jeść raz dziennie, jak pies. Znaczy kiedyś wyczytałem, że pies powinien jeść raz dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Post przerywany 14.01.24, 19:29 Ja tylko na keto tak mogę. Jak zjem więcej węgli to mam napady głodu. Chociaż na urlopie też jem dwa razy dziennie bez podjadania, bez względu na węgle. Jednak to mój dom i moja własna lodówka tak na mnie źle działa ... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Post przerywany 14.01.24, 20:25 Cóż, nie poradzę. Na razie mam nadzieję, że zlikwiduję mój leniwy bebzon w lutym. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Post przerywany 14.01.24, 20:36 Niby na urlopie jem mniej ... Ale jak wróciłam z ostatniego to córa przywitała mnie z zapytaniem czy jestem w ciąży ... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Post przerywany 14.01.24, 20:47 Może powinnaś jeść inaczej? Nie chcę udzielać Ci rad. Na tym forum są specjalistki. Z drugiej strony żarcie roślinne jest z natury mniej kaloryczne od zwierzęcego. A dobrze przyrządzone "vegetable curry" jest w stanie zastąpić wszystkie steki świata, z najszczęśliwszych krówek przez samuraja masowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Post przerywany 14.01.24, 21:29 Jestem leniwa, nie chce mi się gotować, później trzeba po tym zmywać, sprzątać ... A po drugie naprawdę jak nie wiem węglowodanów to lepiej się czuję, nie śpię w dzień, nie rzucam się na jedzenie. Problem tylko w tym żebym dość regularnie jadła, a przy nieregularnej pracy dość ciężko to ogarnąć, chociaż ... Teraz już mogę jeść o stałych porach ... Trzeba to przemyśleć Mówisz że rośliny nie tuczą... Popatrz na słonia, hipopotama, i na tygrysa czy lwa ... Które z nich ma lepszą sylwetkę? Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra1984 Re: Post przerywany 14.01.24, 20:37 ja stosuje - pierwszy posilek jem o 12:00 - 12:30 a ostatni 19:00 - 20:00 i w sumie nie wiem czy dziala, bo ani nie chudne ani nie tyje. Utrzymuje wage. Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: Post przerywany 14.01.24, 21:07 Ja stosuję dzisiaj 5 dzień 😉ostatnio przytyłam kilka kg i chciałabym się tego pozbyć do wiosny a post przerywany to jedyne co powoduje u mnie że nie rzucam się wieczorami na słodycze. Ogólnie jak nie jem po 16 to lepiej śpię i budzę się przed budzikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zziutka Re: Post przerywany 14.01.24, 21:39 Ja, stosuję, gdzieś od końca końca czerwca. Schudłam koło 9 kg. Teraz miałam dwa tygodnie laby od święt ale już wracam na swoje tory. Ale też nie przytyłam w święta 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Post przerywany 15.01.24, 07:39 Ja stosuję, 16/8, a w praktyce wychodzi 18/6. Nie mam na celu odchudzania, ale po prostu tak czuję się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś