abasia0 14.02.24, 10:34 Częstujcie się ciasteczkami😘 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniela34 Re: Walentynkowo🥰 14.02.24, 10:40 Dziękuję, wygladają pysznie, ale ja dziś mam Popielec (a nie Walentynki) z dzień pokuty i nawrócenia: za pokutę wstałam o 5.00, za pokutę przejechałam 240 km, jedyny akcent walentynkowy dziś to moje wyznanie miłości do prokuratura, który wykazał się inicjatywą i wspiął na wyżyny, dzięki czemu nie muszę teraz bezczynnie czekaj 2 h tylko mogę ruszać w drogę powrotną. Ahoj, przygodo! Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Walentynkowo🥰 14.02.24, 10:45 Dziękuję 🥰🥰 jakie piekne ciasteczka. Daniela jeszcze kawał dnia przed Tobą😁 może Popielec znienacka zamieni się w Walentynki🤣🤣 Pozdrawiam🥰 Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Walentynkowo🥰 14.02.24, 11:05 Jakie śliczne! Rośnie tu konkurencja dla Danieli 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
abasia0 Re: Walentynkowo🥰 14.02.24, 11:10 Dzięki 🙂od Danieli to ja ciasteczkowe nauki pobieram😄 Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: Walentynkowo🥰 14.02.24, 12:12 A to dla Was piękne panie, wielkie serce ❤️wszystkiego dobrego 🌹🌷🌺⚘️🌻 Odpowiedz Link Zgłoś
chlodne_dlonie Re: Walentynkowo🥰 14.02.24, 13:21 Dziękuję Pięknie się prezentują i zapewne jeszcze lepiej smakują..mmmmmmmniaammm Odpowiedz Link Zgłoś
banicazarbuzem Re: Walentynkowo🥰 14.02.24, 14:18 Pięknie wyglądają, ale chyba wolę jakiegoś kotleta mielonego 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
majaa Re: Walentynkowo🥰 14.02.24, 17:46 Dzięki, są śliczne i na pewno smaczne, ale dziś nie skorzystam. Popielec ma priorytet Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Walentynkowo🥰 14.02.24, 17:58 Piękne. Ja mam takie Jestem na włoskich wakacjach I takie cuda tu znajduje Odpowiedz Link Zgłoś
abasia0 Re: Walentynkowo🥰 14.02.24, 18:23 Zrobiłam wg " Rączka gotuje ", odcinek z Haliną Młynkową na YT Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Walentynkowo🥰 14.02.24, 18:07 O, świetne ciasteczka, akurat coś słodkiego mi się chce, dzięki! ♥️ Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Walentynkowo🥰 15.02.24, 18:31 Sernik epicki walentynkowy, aż trza było drugi zamawiać. A to partner, nie ja, jest fanem serników. Kawa banana drama aksamitna i z serduszkiem z pianki wypracowanym przez młodziutkiego pana baristę. Tiramisu ok. Widok na filharmonię z przepastnego fotela bezcenny . Wcześniej była kawa w żołto serowym super przybytku z wielkim płaskim serowym ciastkiem z czekoladą. Przedwczoraj też podwójnie słodycze walenty ze mną wcinał aż miło. I widok był równie atrakcyjny bo na jedno z moich ulubionych muzeów sztuki nowoczesnej. I rzeźbę przypominającą libretto operowe. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Walentynkowo🥰 15.02.24, 18:44 Serową pycha walentynkowa. A dzisiaj przypomniałam sobie znienacka o Popielcu bo umknęło mi z nadmiaru wrażeń wczoraj, że to środa popielcowa kurczaki. Dziś więc kawa w wersji Popielec w papierowym warsowym kubku i podkreślam - bez cukru! Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Walentynkowo🥰 15.02.24, 18:49 Widoki do dzisiejszej spóźnionej popielcowej gorzkiej kawy Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Walentynkowo🥰 15.02.24, 19:30 Czekoladowa babeczka do góry nogami, żeby nie było za słodko. Wiosenne tulipany, które na niby dostałam. Niewidzialna rączka, która to wszystko zorganizowała. I prawie mój portret z (chyba?) serduszkiem na czole. Wieczorem 2 dni temu w lustrze ujrzałam serio bardzo starą kobietę, to brak pielęgnacji i nawilżania kurczę. Walentynki to idiotyczny moment, żeby się posypać. Jeszcze jeden obraz był taki niebieski pt " Starucha" albo jakoś tak ale muszę poszukać go. Krzyżyk pasuje do Popielca. 2w1 A za 2 godziny koniec walentynkowego świętowania i powrót do psich obowiązków itp Odpowiedz Link Zgłoś