selavi.i 17.02.24, 20:26 Dzięki stałej obecności na forum poznałam imię i nazwisko dwóch felietonistek. I wiem, że jest tu więcej osób z branży. I co? I nic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 17.02.24, 20:30 Lubuja sie w zmianach nickow a jedna w trollowaniu jak kiedys sama przyznała Odpowiedz Link Zgłoś
subskrybcja Re: Anonimowość na forum 17.02.24, 21:06 princesswhitewolf napisała: > Lubuja sie w zmianach nickow a jedna w trollowaniu jak kiedys sama przyznała Piszą piszą łatwo je rozpoznać, jesli ktoś tu siedzi od paru lat Odpowiedz Link Zgłoś
selavi.i Re: Anonimowość na forum 17.02.24, 21:16 subskrybcja napisała: > Piszą piszą łatwo je rozpoznać, jesli ktoś tu siedzi od paru lat Pytanie: czy komuś robią krzywdę tym pisaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
hell-raiser1 Re: Anonimowość na forum 17.02.24, 22:47 subskrybcja napisała: > princesswhitewolf napisała: > > > Lubuja sie w zmianach nickow a jedna w trollowaniu jak kiedys sama przyzn > ała > Piszą piszą łatwo je rozpoznać, jesli ktoś tu siedzi od paru lat Masz tendencję do śledzenia ludzi. Zaiste fajne to zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 17.02.24, 20:39 Felietonistka była jedna i, z tego co wiem, już się stąd zwinęła, druga, z tego co wiem, nie zajmowała się felietonami, tylko trochę hm, poważniejszą formą. I też już tu, zdaje się, nie pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
kochamruskieileniwe Re: Anonimowość na forum 17.02.24, 21:22 A czy one przypadkiem dluzszego bana nie zarobiły? Odpowiedz Link Zgłoś
sedanekzlasu Re: Anonimowość na forum 17.02.24, 21:30 annaboleyn napisała: > Felietonistka była jedna i, z tego co wiem, już się stąd zwinęła, druga, z tego > co wiem, nie zajmowała się felietonami, tylko trochę hm, poważniejszą formą. I > też już tu, zdaje się, nie pisze? No przecież Ty ciągle jesteś tu... Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 17.02.24, 21:33 No. I na razie nigdzie się nie wybieram! Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 17.02.24, 22:16 Chyba ze na innego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 16:42 Sama sie wybieram na nowego ale pewno bedzie podobny. Tak sie wybieram ze sobie obiecuje ze to juz ostatni watek na tym nicku a potem znow jakos sie nie przenosze. Odpowiedz Link Zgłoś
doloresamigo Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 22:48 A po co nowy? princesswhitewolf napisała: > Sama sie wybieram na nowego ale pewno bedzie podobny. Tak sie wybieram ze sobie > obiecuje ze to juz ostatni watek na tym nicku a potem znow jakos sie nie przen > osze. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:07 Z przyczyn technicznych niestety. Ale bedzie podobny. Obiecuje Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 14:11 Ona nie jest felietnistka. Pracuje w bibliotece miejskiej i sporo czyta z nudów, stad umiejętność sklecania fikusnych zdań Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 16:43 Jezus... Kto pracuje w bibliotece? Odpowiedz Link Zgłoś
sedanekzlasu Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 16:52 princesswhitewolf napisała: > Jezus... Kto pracuje w bibliotece? Boleynowa. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 17:12 Tak. Byłam kiedyś wypożyczyć Mroza ale wciskała mi na siłę Halinę Kowalczuk i Dwór Anny Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 17:16 Do Mroza to jest kolejka, moja droga, ale się piłowałaś, to już Cię chciałam czymś zatkać. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 17:32 annaboleyn napisała: > Do Mroza to jest kolejka, moja droga, ale się piłowałaś, to już Cię chciałam cz > ymś zatkać. Nie piłowałam się tylko płakałam po tym jak mnie zdzieliłaś rantem ksiązki, machając nią w trakcie inscenizacji sceny szafotu, zeby mi na siłe wcisnac powieść historyczna zamiast Mroza, bo stwierdziłaś, że tak bezpodstawne skazanie to dziś byłby dla Henryka "kryminał". Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 17:38 A, to sorry, mam problem z emocjami. Cudzymi. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 17:17 Ty się ciesz, że nie "Sześć żon Henryka VIII" Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 17:20 Co było w Tower, zostaje w Tower! Odpowiedz Link Zgłoś
sedanekzlasu Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 17:25 annaboleyn napisała: > Co było w Tower, zostaje w Tower! Mnie odłóż Bondę, chociaż nie wiem po co. Ona coraz gorzej pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 17:47 Gdzie, ona sie ostatnio przeprowadzila. Nie stac by ja na to bylo z biblotecznej tylko wyplaty. A przeciez ten informatyk jej nie utrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 19:05 Jakie mieszkanie! Karimata, śpiwor j między regał z poradnikami dla kompulsywnych, a literatura pop psycho - tam śpię. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 19:06 Gotuję na zonie kiepskich romansideł, tam panie w wieku bywalców IT robią ciepło ładnie. Da się wytrzymać nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 19:24 princesswhitewolf napisała: > Gdzie, ona sie ostatnio przeprowadzila. Nie stac by ja na to bylo z bibloteczne > j tylko wyplaty. A przeciez ten informatyk jej nie utrzymuje. Princess, ty masz taką renomę na forum, że nawet gdybyś podała boleynowny PESEL NIP pin i obwod w pasie, wszystko prawdziwe, to i tak ci nikt nie uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 22:18 Wazne ze ona wie Zreszta nie ma powodu do zadnego wstydu. Dzieci ladne. Wszystko fajne. No chlop jak chlop. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 22:28 Ja od niedawna wiem trochę więcej, niż bym chciala... Pozdrawiam od wspólnych znajomych, Princess. Czkawką się nie przejmuj, minie za jakis czas 😘 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 22:44 A ja nie jestem zadna fascynujaca osoba by tam ktos czkawke mial- jesli faktycznie mamy wspolnych znajomych to zapewne ci to powiedzieli. I jesli mamy to zapewne wiesz ze niespecjalnie cokolwiek klamie. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 22:55 No to chyba o kims innym mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:00 Ja? Nie. Ty? Owszem ale dzięki temu, wystaw sobie, sporo wyszło na jaw Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:04 Nie ma co wychodzic. Chyba ze ci ktos glupot nagadal. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 18:29 sedanekzlasu napisał: > princesswhitewolf napisała: > > > Jezus... Kto pracuje w bibliotece? > > Boleynowa. Uuuuu grubo…. To wiele tłumaczy… Odpowiedz Link Zgłoś
kot_filemon88 Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 18:32 Sory, ale dla mnie to niepojęte jak można sprawdzać gdzie ktoś pracuje w realu. To już stalking. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 19:09 To wspaniała praca, moge w jej trakcie przeczytać jak na forum wyjaśniają bywalca, ale tak do spodu. Bywalec, chyba podpadles sąsiadom z klatki. A może z sali...? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 22:19 Ja sobie nie wyobrazam kobiety z takim temperamentem w bibliotece. Przeciez to jak w wiezieniu. To jest dla introwertykow co lubia szeptac. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 22:30 O tak, o Twojej wyobraźni też była mowa 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 22:45 A to chyba jakies osoby ktore mnie osobiscie nie znaja i nie spotkaly. Nie slyne z wyobrazni. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 22:47 No, niestety, a tu UPS, zdarzają się sytuacje w życiu, które by tej wyobraźni i umiejętność przewidywania jednak wymagają... No, bywa Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 22:50 A co mialam przewidziec czego nie przewidzialam? Bo nie mam pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 22:53 No to dobrze ze nie mam. Spokoj to wazna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 22:54 Czego Ci serdecznie życzę. Serio mniej wiesz, lepiej śpisz Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 22:57 Ty powinnas cos w desen fantastyki pisac. Naprawde niektorzy ludzie prowadza na tyle nudne i nieskompliowane zycie ze nie ma powodu do tajemnic Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:02 Powiedz lepiej czy na nowym miejscu nie ma halasu. Bo mnie troche zdziwilo ze taka ulica. Fakt wszedzie blisko alw chyba glosniej no nie? Ale z drugiej strony ja Warszawy nie znam, bylam tam moze z 12-15 razy w zyciu po pare dni. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:08 Oj, Princess, Princess )) Nie brnij, to nic nie da, serio )) Już poszło Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:14 A ty masz tyle w swoim zyciu do ukrycia, ze uwazasz ze ktos inny ma powod do brniecia? Ja nie mam przeszlosci kryminalnej, nawet nie mam punktow na prawie jazdy. No moze pare w zyciu kar za parkowanie za dlugie lol. Chociaz wiesz w malym miasteczku z jakiego pochodze to za kazym razem jak sie pojawiam raz na pare lat to potem moja siostra mi opowiada: w ciazy jesteś. na co ja: nie za stara jestem na to? Na co ona: no widzial cie ktos w kolejce u ginekologa w jakiejs szerokiej szacie podobno. Na co ja- no przeciez dyrduny do ziemi sa teraz latem modne. Na co ona- nie wazne, oni lepiej wiedza, w ciazy jestes i klamiesz ze masz 50 lat. Boziu w szkole ze mna byli a liczyc nie potrafia . Eh rodacy! Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:17 princesswhitewolf napisała: > A ty masz tyle w swoim zyciu do ukrycia, ze uwazasz ze ktos inny ma powod do br > niecia? Logika to surowa pani, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:20 Mamy 2 znajomych. Jedna pierdołe plci meskiej z TVN, a drugi to taki dziennikarz ale on cie slabo zna. W ogole nie material na ploty niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:24 Słuchaj, a powiedz mi taką rzecz, rozważałaś w ogóle fakt, że ta osoba, która Ci nagadała, kim to ja niby nie jestem - zrobiła z Ciebie konkursową... ee... no, ośmieszyła Cię dla wlasnych celów? Litując się już nad Tobą - Magdalena, którą tu tak namiętnie przywołujesz zna mnie osobiście, z imienia, nazwiska, męża, dzieci i tej samej od dwudziestu lat pracy I nie tylko ona tu. Zostawiam Cię z tym, oraz pomyśl czasem, że świat jest cholernie mały Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:31 Magdalena mnie nie zna. W ogole. A skad przypuszczenie ze mi ktos cos nagadal? Albo ze cos o mnie wie by cos o mnie mowic w ogole? Ponad 30 lat temu bylam z nim na zimowisku 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:34 Jezus, ogarnij się. Magdalena zna mnie. Ciebie nie musi. I wie, że nie jestem tym, kim roi Ci się, że jestem. Nie, nie bylas 30 lat temu na zimowisku, z forumką, która pewnego dnia napisała do ciebie "sprawdz maila princess" i w tym mailu podała Ci moje rzekome personalia oraz adres insta. Oprzytomniej trochę, serio Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:40 Nie przypominam sobie by ktos mi podal twoje dane osobowe az Odpowiedz Link Zgłoś
sedanekzlasu Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:43 annaboleyn napisała: > Jezus, ogarnij się. > Magdalena zna mnie. Ciebie nie musi. I wie, że nie jestem tym, kim roi Ci się, > że jestem. > Nie, nie bylas 30 lat temu na zimowisku, z forumką, która pewnego dnia napisała > do ciebie "sprawdz maila princess" i w tym mailu podała Ci moje rzekome person > alia oraz adres insta. > Oprzytomniej trochę, serio Matrix to wszystko co piszecie..życia nie macie poza forum? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:51 Wyglupiamy sie. My sie lubimy droczyc. Nie traktuj tego na powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:43 A magde namow na powrot. Boze wszystko to takie wrazliwe 🙄, chetne do trollowania innych a jak jakiś inny nick popsoci to sie obraza i nie chce wrocic 🤦🏼♀️😐. Jak wy przetrwacie ciezkie czasy jakie ida... ( Tonem princess a co ...przeciez trzeba trzymac fason) Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:20 >Na co ona- nie wazne, oni lepiej wiedza, w ciazy jestes i klamiesz ze masz 50 lat. Och i ach i ależ No po prostu musisz zdumiewająco młodo wygladac Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:22 Zdumiewajaco to nie. Po prostu niektorzy wymyslana cuda byle sensacje tworzyc Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:25 Doceniam tę samokrytykę Na swoje usprawiedliwienie masz tylko, że nie wymyśliłaś tego sama Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:27 Widac zes warszawianka i nie masz pojecia jak funkcjonuja male miasteczka. Nic sie tam nie dzieje. Jak ktos sie pojawi to o tym sie rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 22:47 Zreszta moj profil jest na LinkedIn. Nie mam nic do ukrycia. Na Instagramie nie mam nic o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 22:52 Cos wymyslasz. Zrob cos lepiej by magdallena wrocila bp mnie nie slucha. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 22:55 Zupełnie nie wiem, dlaczego! 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 22:59 Ja tez nie. Gdybym ja sie przejmowala trollami albo gaslighterami....🤨🙄 Musze wymyslec jakis nowy watek wojenny bo cos sie zrobilo za spokojnie. Albo poczekam az inna zalozy. Albo cos o zapasach na wojne 🥱,😂 Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:01 O, tak, wymyśl, proszę nie każdy fan deklaruje się głośno Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 23:06 No wiesz co... Liczylam na pomoc ( mina obrazinej swinki Peggy) Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 19:26 kot_filemon88 napisał(a): > Sory, ale dla mnie to niepojęte jak można sprawdzać gdzie ktoś pracuje w realu. > To już stalking. Nie sprawdzałam niczego, spotkałam ją przypadkiem 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
kot_filemon88 Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 19:29 A jak ją poznałaś? Czy poruszyłaś temat emamy? Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 19:49 Po nosie. Od razu go poznałam i rzucilam "ten nos to ja juz chyba widzialam na forum gazety" no i ona wtedy potwierdzila. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 19:51 Tak, tak, to juz bylo po tej wpadce z Mrozem, przyparła mnie do sciany i musiala sie przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 20:01 Musiałam, przepraszam, ręce mi się trzęsą z szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 19:50 Poznałyśmy się tak, że miałam jej odlozyc Mroza, a odłożyłam rocznik tygodnika "Żaneta i spinning" Potworna wpadka, do dziś mi wstyd, polecieli mi po premii i slusznie! Odpowiedz Link Zgłoś
wirl Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 21:21 A ja przeczytalam Zachęta i spinning. Rybki się łowią jak ta lala Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 19:25 bywalec.hoteli napisał: > sedanekzlasu napisał: > > > princesswhitewolf napisała: > > > > > Jezus... Kto pracuje w bibliotece? > > > > Boleynowa. > > Uuuuu grubo…. To wiele tłumaczy… Niby co takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
annaboleyn Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 19:51 Że bywalec się mnie boi tłumaczy, on już jedną książkę w życiu przeczytał, bardzo dziękuje, to nie dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 20:03 To chyba byla ksiazeczka wojskowa Odpowiedz Link Zgłoś
halyna_z_trzebowniska Re: Anonimowość na forum 17.02.24, 20:42 Masz na myśli wcieleniówki? Odpowiedz Link Zgłoś
selavi.i Re: Anonimowość na forum 17.02.24, 21:35 O sobie piszę! I moich wcieleniach Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Anonimowość na forum 17.02.24, 21:37 niektóre daja tyle informacji o sobie, do tego zdjęcia, że łatwo namierzyć. mi się udało 2 osoby, ale pewnie gdybym się bardzoej postarała, to byłoby więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
selavi.i Re: Anonimowość na forum 17.02.24, 21:56 tak, wiem. Głupie to. Wiem. Nie powinnam tego robić. Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
selavi.i Re: Anonimowość na forum 17.02.24, 22:19 To nie są informacje, zwykły trolling. Odpowiedz Link Zgłoś
selavi.i Re: Anonimowość na forum 17.02.24, 22:20 Co nie zmienia faktu, że i tak bez sensu.. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 14:01 Trzeba mieć nierówno pod sufitem, by tropic czyjąś prawdziwą tożsamość. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_filemon88 Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 14:06 Jestem tego samego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama2 Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 14:13 Ale to bardzo rozwijające zajęcie. Do tego ten uśmiech kiedy forumowa kreacja tak bardzo odbiega od rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 14:17 Szczerze? Miałabym to w nosie. A już wyciąganie, że ktoś coś tam 40 lat temu tu napisał, to lekko pod psychiatryk podchodzi. Zresztą ja pisze z doskoku i w zasadzie nawet nicków, a tym mojego, nie do końca pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
halyna_z_trzebowniska Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 14:19 A w ogóle to tylko przechodziłaś z tragarzami i jakoś tak założyłaś konto, sama nie wiesz, jak to się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 17:46 A to akurat wiem - był wątek o nowotworach piersi i on mnie przyciągnął. Lata temu - 15, 20, też tu byłam, ale za Chiny nie pamiętam tamtego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
shellyanna Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 15:03 A to ja raczej jestem pozytywnie zaskoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 14:38 Ja rozpoznałam na forum, zupełnie przez przypadek, jedna osobę. Faktycznie kreacja forumowa a rzeczywistość to zupełnie odmienne światy. Tylko po co tak kłamać? Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 14:46 Sama sobie zadaje takie pytanie moim innym nickom 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
ta_jedna_karen Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 14:49 Czasami, kiedy czytam siebie pod zwykłym nickiem, to mam ochotę się strollować. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 15:01 Karen, karyna, ziuta (tego nie lubie, chyba wykasuje, bo chrzanie jak potluczona), princess, ritual, halyna, igge, wirl i mase innych Odpowiedz Link Zgłoś
ta_jedna_karen Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 15:05 Kilka z nich należy do mnie, więc nie rozpędzaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 15:09 ta_jedna_karen napisała: > Kilka z nich należy do mnie, więc nie rozpędzaj się. Musze zapamietac zeby nie pisac na forum ze sluzbowego telefonu - na nim jestem karen! Odpowiedz Link Zgłoś
wirl Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 15:10 Ty i ja Ktoś jeszcze? Tak tylko sprawdzam listę obecności Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 15:12 Jesze one. Tamte w sensie Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-tarchomina Re: Anonimowość na forum 18.02.24, 15:16 wirl napisała: > Tak czy inaczej, przeprosiłam Teraz to musisz przeprosić każdą z osobna 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś