wakacje_50 04.03.24, 18:02 dlaczego w biedrze ani w lidlu nie ma soczewicy (żadnego koloru), a była? Taka wojna cenowa, a soczewicy nie widać od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Czy któraś wie 04.03.24, 20:32 Dziwne, byłam w ub. tygodniu w Świnoujściu i zdaje mi się, że tam widziałam w biedronce soczewicę, bo nawet się zastanawiałam, czy ją kupić, ale nie pamiętałam ceny w Niemczech, a mam zapas i się nie zdecydowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Czy któraś wie 04.03.24, 21:20 u mnie - pod Wrocławiem była i sucha i w słoiku Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Czy któraś wie 04.03.24, 21:33 U mnie jest- sucha, i w słoiku. Absolutnie nie zauważyłam braku, Co innego ciecierzyca - był czas, że ciągle brakowało, po prostu jakby miesiącami jej nie dowozili, a ostatnio poprawiło się zaopatrzenie w ciecierzycę. Więc też fajnie, bo jedno i drugie kupuję często. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Czy któraś wie 04.03.24, 21:35 A dlaczego w żadnym sklepie nie można dostać mrożonych buraczków? Takich Hortexu, purre? Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Czy któraś wie 05.03.24, 10:40 Nie wiem jak w Biedronce, bo nie bywam w zasadzie, ale jestem prawie pewna, że w Lidlu była ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś