Dodaj do ulubionych

Narożnik ovo z Selsey

31.03.24, 16:11
Jestem ostatnio na etapie remontu i poszukiwania narożnika. Musi być nieduży, bo inaczej nie wejdzie do salonu. Ostatnio byłam w showroomie Selsey w Warszawie i bardzo spodobał mi się narożnik Ovo. Cena niska, wygląd super, wygodna, jednak zastanawiam się jaka jest w użytkowaniu. W sensie czy materiał ok, łatwo się zmywa, bo nie jest hydrofobowy, a chyba nie da się wziąć takiego hydrofobowego. Chciałabym kolor beżowy, ale mam psa. Ma ktoś taki, by powiedział, jak mu się to sprawuje w użytkowaniu?
Obserwuj wątek
    • verena0 Re: Narożnik ovo z Selsey 31.03.24, 16:12
      Zapomniałam linku
      selsey.pl/p/130894/naroznik-z-funkcja-spania-ovo-l-ksztaltny-kremowy-z-pojemnikiem-boucle-lewostronny
      • sueellen Re: Narożnik ovo z Selsey 31.03.24, 16:18
        Nie widzę go w niewielkim pokoju a wnioskuję że ten pokój jest mały?
    • 1matka-polka Re: Narożnik ovo z Selsey 31.03.24, 16:26
      To chyba jakiś spam.
      • verena0 Re: Narożnik ovo z Selsey 31.03.24, 16:29
        Dlaczego spam? Szukam opinii na necie a są tylko opinie właśnie ze sklepu, wolałabym opinie kogoś kto używa
        • 1matka-polka Re: Narożnik ovo z Selsey 31.03.24, 17:37
          Ile metrow ma twoj salon?
    • 1matka-polka Re: Narożnik ovo z Selsey 31.03.24, 17:55
      Opinie z googla mówią wszystko:

"Narożnik z dwóch części z których każda jest innej wysokości, zagłówki każdy zamontowany inaczej. Wszystko nierówne, bardzo krzywe. Narożnik z funkcją spania, różne wysokości elementów (spać się nie da). Odgniecenia, otarcia, pęknięcia. Szarpie się z reklamacją ponad 3miesiace. Oszczędź sobie nerwów, pieniędzy i bezcennego czasu (milion zdjęć, maili, telefonów). Zdecydowanie nie polecam. "

www.google.com/search?q=Selsey%20Internetowy%20Sklep%20Meblowy%20Opinie&ludocid=986734459850615382&ibp=gwp%3B0%2C7&client=ms-android-huawei-rev1&hl=pl&sa=X&ved=0CAcQ5foLahcKEwjwq4vp7Z6FAxUAAAAAHQAAAAAQCQ#lkt=LocalPoiReviews&arid=ChdDSUhNMG9nS0VJQ0FnSUQ5LS1uOTd3RRAB&lpg=cid:CgIgAQ%3D%3D
    • 1matka-polka Re: Narożnik ovo z Selsey 31.03.24, 17:56
      "Nie polecam nikomu zakupów w tym sklepie!!! Otrzymałam brudny i dziurawy narożnik. Dział reklamacji to jakiś żart. Próbowali zwalić winę na firmę kurierską mimo, że opakowanie było nienaruszone, musiał być taki już przy pakowaniu. Kilkanaście maili wysłanych bez odpowiedzi. Czekałam ponad miesiąc na rozpatrzenie reklamacji, po czym dostałam informację, że mogę go samodzielnie spakować w oryginalne opakowanie i wysłać do producenta. Robicie sobie jaja z ludzi? Kto tam pracuje??? Każdy Wasz mail ma na celu zniechęcić klienta do roszczenia swoich praw. Kpina"
    • 1matka-polka Re: Narożnik ovo z Selsey 31.03.24, 17:57
      "ODRADZAM WSZYSTKIM!! OSZUŚCI!! Sklep wysyła meble, które nie spełniają wymagań użytkowych, a kiedy zgłosicie reklamację to odrzucą ją powołując się na uszkodzenia mechaniczne. Kupiłam u nich narożnik, który użytkowałam sporadycznie oraz w sposób zgodny z przeznaczeniem. Po około roku część narożnika zapadła się, a płyta którą rozsuwa się do rozłożenia narożnika zaczyna pękać. Czuję się oszukana i niepoważnie traktowana po odrzuceniu mojej reklamacji sugerując moją winę, co więcej napisałam odwołanie od reklamacji - firma totalnie mnie zbyła i nie odpisuje już nawet na odwołania! TOTALNE DNO! NIE POLECAM! NIE KUPUJCIE NIC TUTAJ, bo później zostaniecie z takim problemem i nie otrzymacie pieniędzy ani szacunku. FIRMA SELSEY TO PORAŻKA!! WSTYDŹCIE SIĘ!!
      Uprzedzając komentarz firmy mój nr reklamacji RMA/00186/2024/02"

😔
    • 1matka-polka Re: Narożnik ovo z Selsey 31.03.24, 17:59
      "Nigdy więcej. Zamówiłem narożnik dostępny rzekomo w 48h, czekałem na niego 2 tygodnie, po czym przyszedł uszkodzony. Od miesiąca mój salon robi za darmową przestrzeń magazynową zdezelowanego sprzętu tej firmy. Obsługa klienta dramat. Zaproponowano mi 200zl rekompensaty lub zwrot mebla na mój koszt. Omijać z daleka ten sklep. Lepiej was potraktują na bazarze.
      Edit:
      Uszkodzenie narożnika zamówienie 641752.
      7 dni minęło od ostatniej mojej wiadomości mailowej do Państwa i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi."
    • 1matka-polka Re: Narożnik ovo z Selsey 31.03.24, 18:00
      "Nigdy więcej. Zamówiłem narożnik dostępny rzekomo w 48h, czekałem na niego 2 tygodnie, po czym przyszedł uszkodzony. Od miesiąca mój salon robi za darmową przestrzeń magazynową zdezelowanego sprzętu tej firmy. Obsługa klienta dramat. Zaproponowano mi 200zl rekompensaty lub zwrot mebla na mój koszt. Omijać z daleka ten sklep. Lepiej was potraktują na bazarze.
      Edit:
      Uszkodzenie narożnika zamówienie 641752.
      7 dni minęło od ostatniej mojej wiadomości mailowej do Państwa i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi."
    • 1matka-polka Re: Narożnik ovo z Selsey 31.03.24, 18:01
      "Moje zamówienie (narożnik) przyszło prawie 3 tygodnie temu z pękniętym dnem. Nadal czekam na wymianę/ naprawę. Obsługa na infolinii miła, ale moja reklamacja jest przesyłana z działu do działu i mam wrażenie, że nie posuwa się do przodu. Radzę przemyśleć zakupy w tym sklepie. Firma dostawcza również pozostawia wiele do życzenia."
    • 1matka-polka Re: Narożnik ovo z Selsey 31.03.24, 18:03
      "

Wyświetl wszystkie

Selsey Internetowy Sklep Meblowy
      4,2
      (2,5 tys.)

Sklep internetowy, WrocławOtwarte
      W SKRÓCIE
      PRODUKTY
      KATALOG
      OPINIE
      ZDJĘCIA
      WEDŁUG WŁAŚCICIELA
      INFORMACJE

Podsumowanie opinii w Google
      Opinie nie są zweryfikowane
      5
      4
      3
      2
      1
      4,2
      (2 502)
      Oceń i opisz
      Podziel się wrażeniami, by pomóc innym
      Małgorzata Węglowska
      2 opinie·3 zdjęcia
      tydzień temu
      NOWA
      Nie polecam. Czas oczekiwania bardzo długi (liczyłam się z tym, ponieważ przeczytałam taką informację). Niestety czekając tyle czasu liczyłam, że półka przyjdzie kompletna i nieuszkodzona. Oj naiwny człowieku!! Jeden element pęknięty …Więcej
      Zdjęcie 1, sprawdza Małgorzata Węglowska
      Zdjęcie 2, sprawdza Małgorzata Węglowska Zdjęcie 3, sprawdza Małgorzata Węglowska
      Selsey Internetowy Sklep Meblowy (właściciel)
      tydzień temu
      Szanowna Pani Małgorzato, niezmiernie nam przykro z powodu reklamacji. Zapewniam, że sprawa została przekazana do odpowiednich działów w celu weryfikacji zgłoszonych przez Panią problemów. Dział Reklamacji w dniu dzisiejszym, zaproponuje Pani inne rozwiązanie sprawy. Pokładamy nadzieję w tym, że ostatecznie będzie ono dla Pani satysfakcjonujące. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Pozdrawiamy, Zespół Selsey
      Agata Stupak
      11 opinii·12 zdjęć
      tydzień temu
      NOWA
      Nie polecam mebli z tego sklepu. Narożnik zakupiony na początku roku, po 8 tygodniach oczekiwań przyszedł uszkodzony, reklamacja odrzucona, firma nie bierze odpowiedzialności za szkodę. Jestem rozczarowana i nie zakupie u nich już żadnych mebli.
      Zdjęcie 1, sprawdza Agata Stupak
      Zdjęcie 2, sprawdza Agata Stupak Zdjęcie 3, sprawdza Agata Stupak
      tydzień temu
      Pani Agato, przykro nam z powodu tego co Panią spotkało. Poprosiliśmy nasz Dział Reklamacji o weryfikację Pani zgłoszenia oraz kontakt z Panią w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy, Zespół Selsey.
      Zuzia Relewicz
      24 opinie·7 zdjęć
      4 tygodnie temu
      Zamawiałam wcześniej meble z tej strony (kanapę i szafki nocne), jakość mebli nie jest najwyższych lotów ale można się tego spodziewać po stosunkowo niskiej cenie mebli więc byłam całkiem zadowolona z tej firmy. Niestety teraz pokusilam się …Więcej
      Zdjęcie 1, sprawdza Zuzia Relewicz Zdjęcie 2, sprawdza Zuzia Relewicz
      1
      3 tygodnie temu
      Pani Zuzanno, uprzejmie przepraszamy za powstałe niedogodności. Poprosiliśmy nasz Dział Reklamacji o weryfikację Pani zgłoszenia oraz kontakt w wiadomości prywatnej. Pozdrawiamy, Zespół Selsey.
      Agata Bareja
      1 opinia·1 zdjęcie
      miesiąc temu
      Zamówiliśmy kanapę Farese do salonu. Wszelkie obawy o wygodę i jakość wykonania zostały rozwiane po 6tygodniach jak już do nas dotarła. Świetnie zabezpieczona, przychodzi w 3 częściach więc łatwo wnieść. Bez najmniejszych uszczerbków, …Więcej
      Zdjęcie 1, sprawdza Agata Bareja
      miesiąc temu
      Pani Agato, serdecznie dziękujemy za Pani ocenę. Niezmiernie nam miło, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Wierzymy, że dołączy Pani do grona stałych Klientów. Pozdrawiamy, Zespół Selsey.
      Magdalena Kalinka
      2 opinie·3 zdjęcia
      miesiąc temu
      Długi czas oczekiwania, przesuwanie terminu wysyłki jednak kontakt z biurem jest ok.
      Komoda jest piękna, łatwa w złożeniu, wygląda na wytrzymałą. Cena przystępna. …Więcej
      Zdjęcie 1, sprawdza Magdalena Kalinka
      Zdjęcie 2, sprawdza Magdalena Kalinka Zdjęcie 3, sprawdza Magdalena Kalinka
      1
      miesiąc temu
      Pani Magdaleno, dziękujemy za opinię przekazaliśmy Pani zgłoszenie do naszego Działu Reklamacji, uprzejmie prosimy zaczekać na kontakt z naszej strony. Pozdrawiamy, Zespół Selsey.
      Karolina Karolina
      7 opinii·12 zdjęć
      miesiąc temu
      Zakupiony stolik kawowy i narożnik. Stolik bardzo słabej jakości, wykonany niestarannie i poobdzierany. Otrzymałam śmieszny rabat. Narożnik z dwóch części z których każda jest innej wysokości, zagłówki każdy zamontowany inaczej. Wszystko …Więcej
      Zdjęcie 1, sprawdza Karolina Karolina Zdjęcie 2, sprawdza Karolina Karolina
      Zdjęcie 3, sprawdza Karolina Karolina
      Zdjęcie 4, sprawdza Karolina Karolina +8
      4 tygodnie temu
      Pani Karolino, bardzo nam przykro z powodu tego co Panią spotkało. Prosimy o podanie numeru zamówienia, pozwoli nam to na identyfikację Pani jako naszej Klientki oraz zaproponowanie najlepszego rozwiązania. Pozdrawiamy, Zespół Selsey.
      Monika Mazur
      Lokalny przewodnik·30 opinii·42 zdjęcia
      3 tygodnie temu
      NOWA
      Jestem mega zadowolona. Fajnie wykonane meble, szybka obsługa klienta. Odpowiadają na maile jeszcze tego samego dnia. Mebelki prezentują się super
      Zdjęcie 1, sprawdza Monika Mazur
      Zdjęcie 2, sprawdza Monika Mazur Zdjęcie 3, sprawdza Monika Mazur
      3 tygodnie temu
      Pani Moniko, dziękujemy bardzo za ocenę. Cieszymy się, że dołączyła Pani do grona naszych Klientów. Polecamy się przy kolejnych zakupach. Pozdrawiamy, Zespół Selsey.
      Anna Lipka
      3 opinie·5 zdjęć
      4 miesiące temu
      Mega polecam! Zamówiłam kanapę, wyglada bosko, jakość idealna, łatwość samodzielnego montażu! Panie w showroomie w Warszawie wszystko pokazały i wyjaśniły, zamówienie przygotowane i wysłane ekspresowo! Cudo!
      Zdjęcie 1, sprawdza Anna Lipka Zdjęcie 2, sprawdza Anna Lipka
      Zdjęcie 3, sprawdza Anna Lipka
      Zdjęcie 4, sprawdza Anna Lipka +2
      2
      4 miesiące temu
      Pani Anno, serdecznie dziękujemy za miłe słowa. Polecamy się na przyszłość. Pozdrawiamy, Zespół Selsey.
      Ewa Sawińska
      Lokalny przewodnik·43 opinie·38 zdjęć
      2 miesiące temu
      Kanapę zamówiłam do pokoju gościnnego. Prezentuje się doskonale, na żywo lepiej niż na stronie. Obawiałam się, w związku z atrakcyjną ceną w porównaniu do konkurencji, jak wypadnie jakościowo. Nie mam zastrzeżeń - wygodnie się rozkłada, mebel wykonany porządnie i estetycznie. Polecam!
      Zdjęcie 1, sprawdza Ewa Sawińska Zdjęcie 2, sprawdza Ewa Sawińska
      miesiąc temu
      Pani Ewo, dziękujemy bardzo za Pani słowa, wiele dla nas znaczą. Polecamy się na przyszłość. Pozdrawiamy, Zespół Selsey.
      Angelika Miaskowska
      Lokalny przewodnik·58 opinii·68 zdjęć
      2 miesiące temu
      Narożnik jest swietny! Wygodny; wykonany bardzo solidnie, polecam o wybor kanapy z funkcja spania.
      Kolor i jakość materiału bardzo dobra, narożnik naprawde prezentuje sie tak samo …Więcej
      Zdjęcie 1, sprawdza Angelika Miaskowska
      2 miesiące temu
      Pani Angeliko, bardzo nam miło i dziękujemy uprzejmie za Pani słowa. Polecamy się na przyszłość. Pozdrawiamy, Zespół Selsey.
      irmina bakuła
      Lokalny przewodnik·17 opinii·1 zdjęcie
      tydzień temu
      NOWA
      Kupiłam tu identyczny narożnik, który w innych sklepach był tysiąc zł. droższy. Jest super. Duży wybór, dobry kontakt. Polecam.
      Zdjęcie 1, sprawdza irmina bakuła
      tydzień temu
      Pani Irmino, serdecznie dziękujemy za ocenę oraz miłe słowa. Polecamy się na przyszłość. Pozdrawiamy, Zespół Selsey.
      Paulina Kukowska
      7 opinii·3 zdjęcia
      4 dni temu
      NOWA
      Nie polecam nikomu zakupów w tym sklepie!!! Otrzymałam brudny i dziurawy narożnik. Dział reklamacji to jakiś żart. Próbowali zwalić winę na firmę kurierską mimo, że opakowanie było nienaruszone, musiał być taki już przy pakowaniu. …Więcej
      Zdjęcie 1, sprawdza Paulina Kukowska
      Zdjęcie 2, sprawdza Paulina Kukowska Zdjęcie 3, sprawdza Paulina Kukowska
      4 dni temu
      Pani Paulino, bardzo przepraszamy Panią za zaistniałą sytuację. Nasz Dział Reklamacji zajmuje się Pani zgłoszeniem, dołożymy wszelkich starań, aby zaproponować Pani najkorzystniejsze rozwiazanie. Pozdrawiamy, Zespół Selsey.
      Joanna Swacha
      3 opinie·2 zdjęcia
      4 tygodnie temu
      Komody i szafka rtv świetnej jakości. Prezentują się doskonale. Instrukcja montażu jasna i precyzyjna. Kontakt z klientem super. Polecam
      Zdjęcie 1, sprawdza Joanna Swacha Zdjęcie 2, sprawdza Joanna Swacha
      Selsey Internetowy Sklep Meblowy (w
      • homohominilupus Re: Narożnik ovo z Selsey 31.03.24, 18:42
        Niezły sposób na spamerów 👍
        • 1matka-polka Re: Narożnik ovo z Selsey 31.03.24, 18:53
          Od razu widac, ze to szemrany interes.
    • verena0 Re: Narożnik ovo z Selsey 31.03.24, 19:12
      Dziękuję za informację, bo już się przymierzałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka