jkl13 17.04.24, 14:24 Oto efekt moich dzisiejszych wagarów A wy, robicie sobie czasem wagary od obowiązków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkl13 Re: Wagary! 17.04.24, 14:48 Fakt, w Koszalinie nic nie ma (oprócz Mielna , ale park mamy przepiękny, zwłaszcza wiosną. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wagary! 18.04.24, 00:46 To jest park w Koszalinie? Boszszee tyle razy byłam w Koszalinie i nie widziałam go. Śliczny ten park jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Wagary! 18.04.24, 11:36 Śliczny. A najładniejszy właśnie wiosną, gdy wszystko kwitnie, a potem jesienią, gdzieś w październiku, gdy liście się przebarwiają. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Wagary! 18.04.24, 13:28 W Koszalinie jadłam najpyszniejszą wątróbkę w tym parku. Wzięliśmy na wynos, bo to jeszcze był czas pandemii poniekąd. Taki bar mleczny był niezbyt daleko, nie pamiętam nazwy. Bardzo popularny. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Wagary! 17.04.24, 15:04 U nas pogoda jest dziś zdecydowanie mniej fotogeniczna Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Wagary! 17.04.24, 15:15 Ładnie. Ja jak zwagarowałam do biedry po cebulę, to po trzech minutach już miałam telefon, żeby wracać. 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Wagary! 18.04.24, 12:08 piataziuta napisała: > Ładnie. > > Ja jak zwagarowałam do biedry po cebulę, Romantycznie 🤩 Odpowiedz Link Zgłoś
jackowo-deluxe Re: Wagary! 17.04.24, 16:29 Ladne zdjecia 🙂 Ja mam dwie formy wagarow: Albo spontaniczne wyjazdy, albo ide na forum emama🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Wagary! 17.04.24, 18:04 Pięknie! Mnie się zdarza wagarować, ale dziś pogoda nie nastraja, ziąb i przenikliwe wietrzysko. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Wagary! 17.04.24, 18:47 Też mi się zdarzają wagary od obowiązków. Dzisiaj jednak pod kocykiem, jeśli już. Od rana pada śnieg, jest zimno i mokro. Nie nastraja to do wagarów na łonie natury. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Wagary! 17.04.24, 21:47 To pierwsze przepiękne! Reszta bardzo bardzo ładna Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Wagary! 18.04.24, 00:43 Gdzie tak ładnie? U mnie dziś zimno, szaro, buro i ponuro oraz leje. Teraz to wręcz na minusie temperatura. Bratki z tarasu pod dach przestawiłam. Wracając z koncertu przemroziłam dłonie i zamierzam wykopać z szafy rękawiczki i szalik i czapkę bo zmarzłam. A foto: bzu mokrego ściskanego w ramionach w drodze powrotnej nocą lasem z centrum. Uciekł mi autobus wcześniej i żeby raźniej było czekać na następny zaopatrzyłam się w kubek gorącej czekolady Wedla. Pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Wagary! 18.04.24, 13:02 Zależy od jakich obowiązków. Od niektórych mam prawie non-stop p.s. widoki piękne Odpowiedz Link Zgłoś