princesswhitewolf 27.05.24, 17:11 Jakie marki butow sportowych na WF sa aktualnie modne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profes79 Re: Buty sportowe 27.05.24, 17:55 Ale pytasz o UK? To chyba sama najlepiej powinnaś wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty sportowe 27.05.24, 18:23 mlodziez wszedzie taka sama. To juz nie te czasy co to w Polsce jakas inna moda byla. Ostatnio to iles tam lat temu pompony w Polsce byly modne a w UK nie. Reszta tak samo a skad ja mam wiedziec co uwazaha 14, 15, 17 latkowie? Moj syn ma totalnie wywalone na to co nosi i z mina kotka: tyyy mamo zadecyduj. Geny po starym ktory w kolko nosi to samo a jak kupi i mu sie podoba to kupi potem 4 takie same pary i nosi przez kolejne 4 lata. Po 4 latach "obryczec" musi bo juz tego modelu nie ma a on chce to samo Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Buty sportowe 27.05.24, 18:26 Może jakieś wojskowe oficerki skoro będą teraz te kursy militarne Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty sportowe 27.05.24, 18:40 to maja byc dla 18 latkow i tylko gdy Torysi wygraja a nie 11 latkow z rozmiarem 5 nogi ha ha W dodatku one nie militarne ale spoleczne. Nie czytalas uwaznie. Tam nic nie ma o szkoleniu wojskowym czy militarnym. Przeczytaj co napisalam w tamtym watku na poczatku Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Buty sportowe 27.05.24, 19:02 Ale pójdzie na te szkolenia chce iść jak już będzie miał osiem naście lat? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty sportowe 27.05.24, 19:25 mam rozmawiac z 11 latkiem o tym? ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Buty sportowe 27.05.24, 19:17 Przeczytaj school policy. Jak ma wywalone to może nie wiedzieć że są jakieś wymogi co do butów na wf... Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty sportowe 27.05.24, 19:24 przeczytalam. Pisza ze trainers na PE ale moga byc jakiegokolwiek koloru. Dla tych grajacych w rugby maja inne obuwie ale moj syn nie zakwalifikuje sie na bank do tego sets. ( maja tam 6 sets na PE). Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Buty sportowe 27.05.24, 19:47 U nas są inne do footballu, inne do zajęć na sali i jeszcze inne do rugby. I jeszcze balet i jazz. W dodatku muszą być w kolorach szkoły lub czarne. Masakra z tymi butami Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty sportowe 27.05.24, 20:46 no z tymi kolorami to faktycznie przegieli u Was U nas normalne takie do szkoly ( nie na PE) to musza byc czarne. Ja kupuje od lat Clarksy. mowia tez ze jakies boots do football/rugby ale ja tego nie kupuje bo watpie by go wzieli do set z rugby Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Buty sportowe 27.05.24, 20:58 Kto chciałby iść do rugby? Chyba za karę Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Buty sportowe 27.05.24, 20:57 Buty butami ale nie musi mieć koszulki z napisem z tyłu ze swoim imieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty sportowe 27.05.24, 20:59 nie. maja stroje sportowe letnie i zimowe zestawy z logo szkoly. Koszulki z napisem maja druzyny reprezentacyjne. Moj syn do takich nie nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty sportowe 27.05.24, 22:51 Moja droga, ubranie na jeden dzien tutaj plus na Wf to ok £150 🤦🏼♀️ A my mamy i tak tanio bo w wielu szkolach marynarka to nie £35 ale £95 Odpowiedz Link Zgłoś
bieda_tubka Re: Buty sportowe 28.05.24, 10:27 >Moj syn ma totalnie wywalone na to co nosi i z mina kotka: tyyy mamo zadecyduj. no to po co pytasz, skoro dzieciakowi obojętne? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Buty sportowe 27.05.24, 22:00 pani.asma napisała: > Na wf pantofle białe > Niekoniecznie byle nie zostawiały śladów jak na czarnej podeszwie. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty sportowe 27.05.24, 18:24 internety rozpoznaly ze to jakies Nike? Odpowiedz Link Zgłoś
dreg13 Re: Buty sportowe 27.05.24, 18:27 Jednak w ogole nie powinnas nawet myslec o tym, zeby jakies buty dziecku wybierac. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty sportowe 27.05.24, 18:38 >Jednak w ogole nie powinnas nawet myslec o tym, zeby jakies buty dziecku wybierac your wish is my command lol Prosze cie, nie narzucaj mi swoich metod wychowawczych. Moj syn odkurza caly dom, myje podlogi, sciera kurze - z wlasnej woli Naprawde moge mu wybaczyc ze zakupy ciuchowe i butowe nie sa jego pasja. Tym bardziej ze ja go co chwile wolam i pytam: A teee? A teeee? Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Buty sportowe 27.05.24, 18:40 Myślę, że nie o metody wychowawcze w tej wypowiedzi chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty sportowe 27.05.24, 18:42 a hanbe ze nie odrozniam adidasow od nike? Ide sie powiesic. Nie da sie zyc bez tej wiedzy ha ha trzeba bylo czyste wrzucic to internety by lepiej sugerowaly co to Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Buty sportowe 27.05.24, 18:39 princesswhitewolf napisała: > internety rozpoznaly ze to jakies Nike? 🤦🏼♀️ Tak, Nike z logo Adidasa, taka moda, która przyszła z zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty sportowe 27.05.24, 18:41 wybacz, ja tez tych co ma wywalone na marki. No brudne i mi podobne Nike wyrzucilo Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Buty sportowe 27.05.24, 18:45 Sportowe buty ogólnie wszystkie są w pewnym stopniu podobne, ale jak masz logo na pół buta, to jednak ciężko nie zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Buty sportowe 27.05.24, 19:03 Buty w paski to nawet w Lidlu Kupisz Odpowiedz Link Zgłoś
bieda_tubka Re: Buty sportowe 28.05.24, 10:29 masz wywalone na marki, syn ma wywalone, ale zakładasz wątek o modnych butach Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Buty sportowe 28.05.24, 00:08 princesswhitewolf napisała: > internety rozpoznaly ze to jakies Nike? Trzy kreseczki oznacza Adidas a nie Nike. Nike to ma znaczek taki co wstawiamy w checkboksie. Moim zdaniem możesz młodemu kupić jakieś Nike albo Asics, bo wg mnie trwalsze od Adidasa i dużo trwalsze od Pumy. Idź do sklepu sportowego ze swoim szczunem i coś wybierzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty sportowe 28.05.24, 00:21 Tylko jak go namowic na taka wyprawe Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Buty sportowe 28.05.24, 00:32 zagroź, że zabierzesz mu telefon jak nie pójdzie po nowe laczki Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Buty sportowe 27.05.24, 19:15 Na wf? U nas czarne bez widocznego, ewentualnie z małym logo. Niemal niemożliwe do zdobycia. Ile się czasem naszukam 😩. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty sportowe 27.05.24, 19:26 na szczescie w tej secondary nie, i na wf mozna wszelakie kolory tych trainers. Ale niestety nie mozna w Tesco szarych spodni kupic bo musza byc z logo rozumiesz. Na szczescie nie na d ale przy kieszeni. Idiotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Buty sportowe 27.05.24, 19:16 Moje dziecko (lat 12) oglada rozne, niby niektore inne marki mu sie podobaja ale jak kupujemy to chce tylko nike. I chyba w klasie te nike sa najbardziej popularne. Jeszcze jest na etapie ze model w zasadzie dowolny ale corka kolezanki juz przeszla na kolejny level i musza byc bardzo konkretne modele (i wtedy sa duzo drozsze niz inne) - nie wiem, czy to kwestia wieku (bo ona jest troche starsza) czy po prostu niektore dzieci sa bardziej zainteresowane takimi szczegolami. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty sportowe 27.05.24, 19:27 cos wiadomo jakie to marki? czy to Nike Adidas Puma czy to juz cringe i mam w inne celowac? Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Buty sportowe 27.05.24, 21:21 ale ty pytasz bo chcesz swojemu dziecku kupic? co dziecie na to? to juz taki wiek, ze nie mama wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Buty sportowe 27.05.24, 21:35 Nic nie rozumiesz synek Prinzessy to wychuchany jednak koło którego skacze mamusia i babcia Jak książę George, nawet babcia mu podobny sweter wyszydelkowala Też jestem taka mama Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty sportowe 27.05.24, 22:00 bo ja wiem, raczej nie. Po prostu on ma nadal gdzies co ma na sobie chyba tylko lubi ta marke i kupilam mu sporo takich zwierzakow Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty sportowe 27.05.24, 21:57 > co dziecie na to? to juz taki wiek, ze nie mama wybiera. no to chyba twoje dziecie. Jak juz pisalam moje ma wywalone. Jak wejdzie w jedne buty to nie chce z nich wyjsc. Normalnie jak jego stary. Ja kupuje ale konsultuje sie co mu odpowiada. A te? Albo te? No a te?? Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Buty sportowe 28.05.24, 00:19 Moje dziecię też jak weszlo w buty to na kilka lat. Jak się zniszczyły to kupowałam nowe takie same. Ale dziecię dobrze wiedziało co chce nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty sportowe 28.05.24, 00:21 Dzieciom rosna nogi. Nie da sie "na pare lat" Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Buty sportowe 28.05.24, 10:26 Mojemu dziecku nogi przestały rosnąć w wieku chyba 11 lat. Wzrostu jeszcze przybyło ale nr buta od lat ten sam. A nawet jakby się zmienił, to bym kupowała takie same buty w większym rozmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Buty sportowe 28.05.24, 00:25 princesswhitewolf napisała: > cos wiadomo jakie to marki? > czy to Nike Adidas Puma czy to juz cringe i mam w inne celowac? Brooks Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty sportowe 28.05.24, 09:40 Pytam sie komus kto ma nastolatki a nie 70 latka Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Buty sportowe 29.05.24, 01:20 princesswhitewolf napisała: > Pytam sie komus kto ma nastolatki a nie 70 latka Ja mam nastoletnia wnuczke? Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Buty sportowe 29.05.24, 21:21 a co jest takiego w tych butach, ze mialyby byc dla seniora? Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Buty sportowe 28.05.24, 22:15 nike na pewno tak, adidas tez, nie wiem jak puma bo niby ok ale jak przychodzi do decyzji, co kupic to tylko nike Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Buty sportowe 27.05.24, 19:32 Moja na WF nosi tylko asics, syn różnie,czasem asics a czasem decathlon. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Buty sportowe 27.05.24, 20:46 a faktycznie Asic jest cos takiego! Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Buty sportowe 28.05.24, 22:22 Asics to skrót od „w zdrowym ciele zdrowy duch” po łacinie 🙂 to firma amerykańska, robi dobre buty do siatkówki to może i na WF coś robi dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Buty sportowe 29.05.24, 01:23 bywalec.hoteli napisał: > Asics to skrót od „w zdrowym ciele zdrowy duch” po łacinie 🙂 to firma amerykań > ska, robi dobre buty do siatkówki to może i na WF coś robi dobrego www.runnersworld.com/gear/a35267330/best-running-shoes-for-teens/ Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Buty sportowe 27.05.24, 21:20 Nie wiem czy modne, moja ma nike czarne, bo takie akurat byly wygodne i dostepne w odpowiednim rozmiarze. Buty na wf u nas musza miec biala podeszwe. Odpowiedz Link Zgłoś