bywalec.hoteli 16.06.24, 23:55 Mam już dość atakujących mnie rolek na fejsie, zwłaszcza Barbara Rabarbar Abrakadabra Bombastisz Fantastisz. Tego g… nie da się wyłączyć Ktoś też ma dość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 16.06.24, 23:56 Nie. Bo nie wiem, o czym mówisz. A mam fejsa. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 17.06.24, 00:12 Masz i Ty: Barbaras Rhubarb Bar TIKTOK DANCE Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 17.06.24, 00:17 A tu jest wyjaśnione. Dwóch niemieckich komików nagrało piosenkę łamaniec językowy o Barbarze i jej barze gdzie jest ciasto z rabarbarem a ktoś nagrał na tik-toku taniec do tego, który potem zaczęli małpować inni German Reacts to the VIRAL “Barbara's Rhubarb Bar” Song! | Feli from Germany Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 17.06.24, 00:20 No przecież i tak w to nie kliknę. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 17.06.24, 00:20 Ale wiesz, że nie musisz oglądać tych tańców? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 17.06.24, 00:26 Nie mogę bo na feju ciągle mi się pokazują te rolki i wciągają Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 17.06.24, 00:32 To po co i na co narzekasz? Że cię to interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
straszliwywypadek Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 17.06.24, 03:54 bywalec.hoteli napisał: > Nie mogę bo na feju ciągle mi się pokazują te rolki i wciągają Ale co, łapią cię za koszulę i wciągają? Wpuszczaj koszulę w spodnie, to cię nie będzie wciągać. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 17.06.24, 07:00 bywalec.hoteli napisał: > Nie mogę bo na feju ciągle mi się pokazują te rolki i wciągają Aha. No debil. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 17.06.24, 00:10 W ogóle nie wiem o czym mówisz bo nie mam FB ale jak na instagramie słyszę znowu Pedro, Pedro to mam ochotę gryźć. Wcześniej wszyscy się boksowali w rytm muzyki, ależ to było durne. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 17.06.24, 00:17 Mój dzieciak to lubi Pedro Pedro Pedro Pedro pe…. XD To chyba dzieciaki tańczą na imprezach dziecięcych Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 17.06.24, 00:20 Jakie Pedro Pedro? Jakie boksowanie? Co wy w tych sm robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 17.06.24, 00:29 Ktoś wyciągnąl hit Rafaeli Carry sprzed 40 lat 🙂 PEDRO - Jaxomy, Agatino Romero, Raffaella Carrà (TikTok Song) Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 17.06.24, 07:26 Ja tego nie otwieram, przewijam reelsy i widzę, że schemat z jakimś "boksowaniem" słownym się powtarza. Na szczęście od kilku dni już tego nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 17.06.24, 00:10 Pierwsze słyszę 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 17.06.24, 00:27 Nie mam pojęcia o czym piszesz. Tego kołcza od coming outu również nie znam. Także przemyśl, w jakie zakamarki internetu się udajesz Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 17.06.24, 08:43 Dokładnie, przecież sam te rolki przyciągasz. Mnie ostatnio zalała seria rolek o odnawianiu starych komód, szafek, szafeczek. Nie mam pojęcia dlaczego, i od czego sie to zaczęło, może poszło za melodią- bo faktycznie muzyczka jakaś taka jedna do drugiej podobne- ale ogląda się miło, zwłaszcza efekty końcowe. Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 17.06.24, 12:16 Lubię Bodo Wartke i cieszę się z jego sukcesu. Ta piosenka jest nową interpretacją starego łamańca językowego, moim zdaniem udaną. O tu wersja sprzed 11 lat: www.youtube.com/watch?v=gG62zay3kck Innych rolek, których nie chcę widzieć po prostu nie klikam albo - w zależności od medium - klikam na "nie wyświetlaj mi rzeczy tego typu". Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 18.06.24, 00:54 dzięki za objaśnienie Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 18.06.24, 09:53 Mozna, dajesz na 3 kropki i wybierasz co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 18.06.24, 14:39 Zupełnie podobny problem ma riki, szuka informacji o rozejmie na Bliskim wschodzie a wyskakują mu gołe baby na pudlu. Odpowiedz Link Zgłoś
lisciasty_pl Re: Rolki..Barbara..Rabarbar..🤮 18.06.24, 16:19 Właśnie, wie ktoś co zrobić żeby rolki nie wycierały skóry na łydkach? Jadę na gołą nogę, wyciera. Jadę w grubych skarpetach, to samo Odpowiedz Link Zgłoś