Dodaj do ulubionych

Tańce Lewandowskiej

18.06.24, 21:17
Sprawa tego ciągłego hejtu na Lewandowską za to że sobie tańczy to nic więcej jak próba patriarchalnej kontroli społeczeństwa nad kobietą i tym co robi.
A że Lewandowska ma to totalnie w dupie to doprowadza sporą część społeczeństwa do białej gorączki.
Ciekawe jest, że AL atakują także kobiety. Jest takie powiedzenie, że największym wrogiem wolności jest syty niewolnik. Największym wrogiem wolności i praw kobiet są kobiety o konserwatywnych poglądach.
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Tańce Lewandowskiej 18.06.24, 23:00
      Wydaję mi się jednak, że w przypadku obecnego hejtu na Lewandowską bardziej aktywni są panowie.

Przykleję swój wpis z innego miejsca, żeby się drugi raz nie produkować:

No dobra, ale kogo to w ogóle obchodzi kto z kim tańczy i jak pozuje do zdjęć? Otóż według mojej teorii Anna Lewandowska idealnie wpisała się w różne internetowe teorie blackpillowców dotyczące kobiet. Na przykład, że Polki wolą obcokrajowców o ciemniejszej karnacji, albo że są hipergamiczne i zawsze szukają kogoś lepszego, albo że nawet będąc w związku rozglądają się na boki i nikt nie jest bezpieczny. No właśnie nawet taki Robert Lewandowski, który teoretycznie ma wszystko, czyli jest na najwyższym stopniu skali, nie potrafił sobie zapewnić wierności swojej kobiety. Skoro on nie dał rady to kto da? Panowie twitterowicze trochę mu współczują, trochę wyśmiewają, ale przede wszystkim pocieszają sami siebie, no i przede wszystkim utwierdzają we własnych racjach.
      • szarmszejk123 Re: Tańce Lewandowskiej 18.06.24, 23:05
        Sorry, bom nie w temacie. Z kim Ann sobie poszła?
        • ichi51e Re: Tańce Lewandowskiej 18.06.24, 23:07
          Cały czas chyba ten sam www.pudelek.pl/internauci-sugeruja-ze-przystojny-trener-bachaty-jest-dla-anny-lewandowskiej-kims-wiecej-odpowiedziala-wideo-6935706462944224a
          • ichi51e Re: Tańce Lewandowskiej 18.06.24, 23:08
            m.youtube.com/watch?v=is9XXGkH8rE
          • szarmszejk123 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:50
            Oj, dla mnie to on nie jest przystojny, przypomina mojego brata 🤣
        • borsuczyca.klusek Re: Tańce Lewandowskiej 18.06.24, 23:10
          Z nikim nie poszła, ale sobie tańczy a dla panów z twittera tańce równają się zdradzie. Co bardziej zapalczywi tworzą memy po hiszpańsku i wysyłają w świat z odpowiednimi tagami.
          • szarmszejk123 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 07:37
            E, to nudy.
            Tak napisałaś, że myślałam, że poszła.
        • zosia_1 Re: Tańce Lewandowskiej 18.06.24, 23:34
          To już nie można z kimś zatańczyć bo od razu" z kimś poszła" ? Ale dno XXI wiek , kobiety kobietom
          • szarmszejk123 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 07:38
            A kto mówi, że nie można?
            Ja po prostu słowa borsuczycy zrozumiałam tak, że tam były nie tylko tańce.
          • hanusinamama Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 07:58
            Nie kazdy śledzi Lewych i ich poczynania. Ja tez nie wiedziałam o co chodzi...w sumie dziwne, bo wyskakują z lodówki wszędzie. Moze wypieram...
            • szarmszejk123 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:41
              Ja tylko tyle, ile mi skapnie ma ematce. Jak z resztą wszystkie newsy o celebrytach, jak ematka mi na tacy nie poda, to mnie omijają, bo nie chodzę ani po pudelkach ani nawet na główną gazety nie wchodzę:p
      • hrasier_2 Re: Tańce Lewandowskiej 18.06.24, 23:09
        No nie za bardzo. Bo na innych społecznościowych dominują kobiety. Faceci hejtują Lewandowskiego raczej. A to wszystko że Polska to taki zapyziały kraj. Każdy każdemu zazdrości.
        • borsuczyca.klusek Re: Tańce Lewandowskiej 18.06.24, 23:11
          Wejdź sobie na twittera i sprawdź kto hejtuje, kto tworzy memy i kto jest ogólnie wzmożony w temacie tańców Lewandowskiej.
          • tanebo001 Re: Tańce Lewandowskiej 18.06.24, 23:16
            Ten mi się podoba twitter.com/nrb23x_/status/1800250059923325204
            • borsuczyca.klusek Re: Tańce Lewandowskiej 18.06.24, 23:24
              Myślę jednak, że Lewandowscy sobie poradzą a ty zdecydowanie powinieneś się zając własnym życiem 🙄
              • tanebo001 Re: Tańce Lewandowskiej 18.06.24, 23:30
                A wy co tu robicie? Dzieci śpią? Mąż też?
                • heca7 Re: Tańce Lewandowskiej 18.06.24, 23:41
                  Ja dzieci mam dorosłe a mąż jest w tej chwili na budowie domu na Warmii. I nie ma tam za bardzo zasięgu tongue_out
      • dracaria Re: Tańce Lewandowskiej 18.06.24, 23:26
        Czaję, ale kogo będzie interesował 60-letni "pieróg" i dlaczego Lewandowska nie bierze tego pod uwagę? Czyżby była patologią żyjącą z dnia na dzień, byle do pierwszego?
    • tanebo001 Re: Tańce Lewandowskiej 18.06.24, 23:19
      paczaizm.pl/will-smith-gdy-oczekiwales-ze-bedziesz-dostawac-nagrode-rogacza-roku-do-konca-zycia-ale-nie-doceniles-konkurencji-lewandowski/
      • tanebo001 Re: Tańce Lewandowskiej 18.06.24, 23:20
        jbzd.com.pl/obr/3507382/kochali-je-za-slabo
    • lisciasty_pl Re: Tańce Lewandowskiej 18.06.24, 23:28
      Mam w dudzie piłkę nożną a o istnieniu Lewandowskiej wiedziałem z powodu jej bycia żoną wiadomego chłopa. Ale nawet do mnie dotarły te memy z obcieraniem się o Hiszpanów, to naprawdę słabo wygląda i pieprzenie o patriarchacie nie zmieni faktu że Anka to pustak i atencjuszka, w dodatku wstydu i godności nie ma.
      • hrasier_2 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 07:59
        lisciasty_pl napisał:

> Mam w dudzie piłkę nożną a o istnieniu Lewandowskiej wiedziałem z powodu jej by
        > cia żoną wiadomego chłopa. Ale nawet do mnie dotarły te memy z obcieraniem się
        > o Hiszpanów, to naprawdę słabo wygląda i pieprzenie o patriarchacie nie zmieni
        > faktu że Anka to pustak i atencjuszka, w dodatku wstydu i godności nie ma.
        No właśnie pokazałaś klasę sama o sobie. Nie obchodzi cię, ale musiałaś się zameldować w tym wątku. Kim ty jesteś i co sobą reprezentujesz ? Fora polskie i animozje.
        • hrasier_2 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:00
          Pokazałeś swoim wpisem żałosny człowieku.
          • lisciasty_pl Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:10
            Straszne, nie otrząsnę się z tego chyba :]
            Myślałem że wątki na forum są po to żeby dyskutować, pewnie błądziłem tongue_out
            • 152kk Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:30
              To miał być głos w dyskusji?:
              "Mam w dudzie piłkę nożną a o istnieniu Lewandowskiej (...) nawet do mnie dotarły te memy (...) to pustak i atencjuszka, w dodatku wstydu i godności nie ma."
              Czyli nie interesujesz się i prawie nic nie wiesz, ale na podstawie jakichś memów poczułeś potrzebę, żeby wyzwać obcą kobietę?
            • hrasier_2 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:33
              To nie jest dyskusja. Przeczytaj sobie co napisałeś. To jest hejt który niewiele wnosi. Wstyd.tylko dla ciebie co prezentujesz człowieku.
              • lisciasty_pl Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 10:18
                Wstyd to jest wybielanie celebryckich wybryków patriarchatem i rzucanie się na dyskutantów którzy to wytykają :]
                Przeczytaj sobie definicję hejtu i nie kompromituj się. Ja przedstawiłem fakty i nikogo nie atakuję.
        • taki-sobie-nick Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 23:54
          Jakie animozje?
      • obrus_w_paski Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:50
        liściasty jaki eksluzywnyc, skoro DO niego nemy doszły to znaczy że kobieta jest atencjuszka.
        • lisciasty_pl Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 10:18
          Każdy sobie tłumaczy jak chce suspicious
    • demono2004 Re: Tańce Lewandowskiej 18.06.24, 23:41
      Szczerze mowiać, to kogo normalnego interesuje Lewandowska? Jeszcze trochę a z szafy wyskoczy. Wiem tylko tyle, ze ma chłopa piłkarza.i nie mam pojęcia, jak ta kobieta wygląda. Kogo to obchodzi, co ona za jedna i co robi.
      • heca7 Re: Tańce Lewandowskiej 18.06.24, 23:42
        Wydaje mi się, że ona już od dawna wyłazi z każdej lodówki.
        • nawolnymwybiegu Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 06:46
          I jeśli codziennie widzę wyłażącą gębę Lewandowskiej skąd się da, to w końcu mam ochotę tej gębie przywalić.
          Nawet jeśli średnio bym kojarzyła, kto to Lewandowska.
    • szpil1 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 01:38
      Co, że niby Lewandowska teraz to ikona walki o prawa kobiet, bo z kimś tam tańczy? No, bez jaj.
      • runny.babbit Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 12:43
        szpil1 napisała:

> Co, że niby Lewandowska teraz to ikona walki o prawa kobiet,

A skąd info że jest ikoną praw kobiet? To że jest obiektem ataków inceli, nie jest z tym równoznaczne.
        • szpil1 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 17:26
          Rozumiem, że autorka postu tak to widzi w - AL w pocie czoła i w pląsach walczy o prawa kobiet, a te, syte niewolnice, ja atakują.
    • irma223 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 05:22
      Ale o co chodzi?
      • moni_485 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 06:05
        irma223 napisała:

> Ale o co chodzi?

O to, że cokolwiek zrobi AL wg jednych jest walką o prawa kobiet a wg innych jest ofiarą hejtu bo jest kobietą a jeszcze inni mają wywalone i nie mają pojęcia co ta pani robi.
        • moni_485 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 06:09
          A tak naprawdę wszystko co ta pani umieszcza w sieci jest przemyślane i ma za zadanie zareklamować tą panią. No chyba, że ktoś zrobi z ukrycia zdjęcia tej pani z dziwnie wyciągniętym palcem po tym jak spowodowała stłuczkę (pudel).
    • abria Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 06:05
      ale gdyby to Lewandowski ocierał się o jakaś Hiszpankę, to pierwsza byś wrzeszczała, że wyszedł z niego jakiś typowy samiec i że Ann ma go puścić z torbami
    • memphis90 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 07:14
      Nie mam pojęcia o czym Ty w ogóle piszesz. Mniej pudla i kozaczka, a świat stanie się piękniejszy.

Tańcząca Lewandowska widziałam pewnie z rok temu gdziestam - poza tym, że może jako początkująca nie powinna urządzać profesjonalnych „wystepow” dla publiczności, bo jednak widać, że jest totalnie początkująca w tańcu, to nie mam innych zastrzeżeń. Sprawia jej to fun, to niech tańczy. Być może przez ten rok czy dwa zrobiła już duży progres?
      • runny.babbit Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 07:42
        Chodzi o to, że AL została nowa ikoną manosfery, kolejnym dowodem, że baba to taki stwór inwentarza domowego co myśli tylko o jednym. Żałosne są te wszystkie memy, więcej mówią o panach niż o Lewandowskiej.
        • alicia033 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:00
          runny.babbit napisał(a):

> Chodzi o to, że AL została nowa ikoną manosfery, kolejnym dowodem, że baba to t
          > aki stwór inwentarza domowego co myśli tylko o jednym. Żałosne są te wszystkie
          > memy, więcej mówią o panach niż o Lewandowskiej.

100/100!
          Patrz: lisciasty_pl powyżej.
          • lella_two Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:30
            Dokładnie! W dodatku każdy Hiszpan to zaraz Ognisty Hiszpan, mam wrażenie, że Lewandowska byłaby mniej wieziona na taczkach, gdyby tańczyła z byłym Cichopkowej. Wszystkie stereotypy się kartoflom odpalają😎
            • hanusinamama Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:41
              Wiesz tu się kilka rzeczy nałożyło. Wyimaginowana zdrada ich bohatera narodowego (jakby to on zdradził to swój chłop) do tego z....kolesiem o ciemnej karnacji. I bum!!! Kartofle i incele się odpalili...
              • lella_two Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:44
                I nawet nie można jej ostrzec, że skończy pod mostem jak się mąż zdenerwuje, bo babka ma swoje biznesy. Świat na głowie staje!
                • hanusinamama Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:57
                  Jak żyć??!!
        • tanebo001 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:43
          Racja. Tylko że bardziej od manosfery dostaje się Lewandowskiemu. Wylądował na półce tuż obok Willa Smith'a.
          • lella_two Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:46
            I co? Spędza mu to sen z powiek czy raczej uważa wzmożenie za zaściankowość i wieśniactwo?
            • tanebo001 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:51
              Na razie nie. Ale Will od tego czasu nie gra. A już na pewno nie superbohaterów. Lewy też zarabia na reklamach.
              • lella_two Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 10:24
                Musisz to Lewemu koniecznie napisać, bo chyba sobie nie zdaje sprawy z powagi sytuacji. Tylko nie wspominaj, że Will publicznie uderzył innego aktora i to zaważyło na braku kontraktów reklamowych😎
                • tanebo001 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 10:28
                  Ale dlaczego uderzył? Przez żonę.
                  • lella_two Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 10:32
                    Aha. Jeden buc rzuca chamskim żartem, drugi wali go w pysk, ale to żona jest winna. Czego tu nie rozumieć?
                    • memphis90 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 14:36
                      Bez przesady, sama sobie głowę ogoliła, bo jej przeszkadzały 2 albo 3 małe łyse placki - pokazywała je na jakichś insta, więc nie jest tak, że straciła całą głowę włosów - a może zwyczajnie chciała zmienić fryzurę i już. Nie jest tajemnicą, że Afroamerykanki notorycznie używają peruk, nawet bez żadnych problemów zdrowotnych, żeby zmienić fryzurę, więc mogła użyć, gdyby miała taką potrzebę i totalnie nikogo by to nie obeszło. Gość zażartował, że wygląda jak do filmu GI Jane, żadne tam wielkie chamstwo…

Ja mam bielactwo i gdybym przyszła na imprezę z kiecy typu Buka zasłaniającej 3 odbarwione plamy na rękach, a ktoś by powiedział, że szykuje się do roli buki w Muminkach, to w życiu bym nie robiła afery, że uderza w moje bielactwo….
              • runny.babbit Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 10:40
                Will nie gra od czasu jak rączek nie utrzymał przy sobie, a nie bo żona ma romans.
          • runny.babbit Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 12:45
            tanebo001 napisał:

> Racja. Tylko że bardziej od manosfery dostaje się Lewandowskiemu. Wylądował na
            > półce tuż obok Willa Smith'a.
            >
            Nie może być, toż przecież mężczyźni tacy solidarni, tacy wspierający, nie to co te wredne kobiety...
        • ichi51e Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 11:06
          No dokładnie coś jak Kwaśniewski będący twarzą pijaka choć nikt z nas nie wie czy faktycznie pije
      • borsuczyca.klusek Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:53
        Lewa to teraz universum Twittera nie Pudelka. To znaczy na Pudlu też jest jak zawsze, ale to Twittera rozpala do czerwoności
    • wkswks Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:23
      Nie lubie Lewandowskich ale obecny hejt na Lewandowska odbieram jako sraczkę mizoginów.
      • runny.babbit Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 12:46
        Dokładnie. Dla mnie to naprawdę oznaka, że wielu fantastycznie czułoby się w talibanie.
    • komunia23 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:33
      Nie widziałam ani jednego jej tańca, ale mam niestety w zwyczaju wstydzić się za kogoś kiedy widzę coś żenującego, więc tak by było w tym przypadku. I nie chodzi mi o to, że jak piszą, ociera się o Hiszpana, tylko ona po prostu już nie wie co ma ze sobą zrobić. Tak się kończy brak konkretnego zawodu w życiu. Ku przestrodze dla wszystkich dzieci, zwłaszcza młodych dziewczyn. Dla chłopaków takim przykładem byłby Filip Chajzer.
      • hanusinamama Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:42
        Tanczy bo nie ma zawodu? A jak ktoś biega? Pływa? jeździ rowerem? To też z braku zawodu?
        Ona podejrzewam pracuje ciężej niż ty złotko..
        • komunia23 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 09:11
          Złotko 😅
          • hanusinamama Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 09:18
            Popracuj nad zazdrością, bo aż z ciebie kipi
            • komunia23 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 11:27
              Zapisana właśnie na terapię online, dam znać jak przepracuję ten problem.
      • ichi51e Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 11:04
        Ale Chajzer nie ma zawodu? To jak nazywa się to co robi?
        • komunia23 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 11:26
          No nie ma. To się nazywa pajacowanie.
    • sueellen Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:51
      Właśnie straciłam 30 sekund na przeczytanie i 30 sekund na napisanie komentarza. A mogłam wejść w inny watek tongue_out
    • obrus_w_paski Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:52
      Jeszcze nie widziałam takiej zmasowanej i konsekwentnej akcji w stronę heteroseksualnego mężczyzny. W internetach zawsze kobieta ma lrzezrane i zawsze to jest konkretna zorganizowana akcja. Megan Markle, Jennifer López, Lewandowska. Z facetów ewentualnie kevin spacey
      • hanusinamama Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 09:18
        JLO to chyba ściagają w necie za karierę nie swoim głosem...Pani część kupiła a częśc ukradła więć jej bym tu nie mieszała. Jej kariera to jeden wielki scam
    • turzyca Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 08:57
      Wracamy do Średniowiecza, dosłownie. Jadwidze też zarzucano, że tańczyła z Wilhelmem ergo skonsumowała małżeństwo ergo wychodząc za Jagiełłę popełniła bigamię.
    • kropkacom Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 09:35
      Wszyscy którzy się tym zajmują - wstyd. Raz, jak można się emocjonować do tego stopnia celebrytami? Dwa, jak można być tak niemądrym aby dać się wciagnąć mediom w ta zabawę?
    • aagnes Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 10:44
      A co ma robić? cos musi, zajęcie się dziećmi na pełen etat to nuda i ciężka praca. trudno te wyginanie nazwać tańcem, i pamiętajmy skoro wystawia sie na widok publiczny liczy sie z oceną siec nie żałujcie jej już tak, ze biedna, nic tylko krytykują. no ale co? mamy sie zachwycac?
    • azalee Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 10:47
      Nie mieszalabym w to patriarchalnej kontroli spoleczenstwa ani tym bardziej feminizmu. Lewandowska po prostu jest nielubiana, z batonow czy kulek mocy tez sie przeciez internety smialy.
      • hanusinamama Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 11:07
        Ale tu masz inny jakby atak.
        • azalee Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 11:19
          Jak dla mnie "atak" jest podobny : Lewandowska pokazuje cos, internauci to wysmiewaja, a im bardziej to pokazuje, tym bardziej jest to wysmiewane. Robertowi dostaje sie rykoszetem tak jak wczesniej (brak formy tlumaczony tym, ze zjadl za duzo kulek mocy, albo ze zona mu glutenu nie pozwala jesc).
          Nie robmy z tej kobiety ikony feminizmu, bo to ostanie co zaprzata jej glowe.
          • hanusinamama Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 11:24
            Dla mnie inny. To atak na Lewego (czytaj bóg) oraz atak na "właśność" białego faceta (czytaj jego kobieta). Bo jakby tak wywijała z innym różowoskórym piłkarzem myślę, ze nie byłoby az tak...gorąco.
            • azalee Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 11:29
              To jast baaaardzo duza nadinterpretacja.
              Poza tym, pomijajac wszystko inne, ten tancerz jest przeciez bialy.
              • hanusinamama Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 13:20
                Ja nie powiedziałam, ze on nie jest biały. Nie jest polaczkowo-różowy. Koleś ma ciemną karnację a dla różowego sebixa to już za dużo
                • ichi51e Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 13:23
                  Właśnie południowiec Latino lover to przecież wróg od zarania dziejów. Portugalczyk Osculati…
                  • hanusinamama Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 13:37
                    NO o tym mówię smile
                • ichi51e Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 13:23
                  Właśnie południowiec Latino lover to przecież wróg od zarania dziejów. Portugalczyk Osculati…
          • figa_z_makiem99 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 11:26
            Ona mi zwisa i powiewa, ale faktem jest, że potrafi zarabiać na niczym. Kto normalny śledzi celebrytów? Też chciałabym mieć dużo pieniędzy, ale w związku z tym mam stalkować bogatych ludzi? Głupcy biją pianę i robią jej zasięgi, gdyby gawiedź nie podniecała się bzdetami, celebryci nie mieliby racji bytu i dochodów.
          • hanusinamama Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 11:27
            Fajnie tłumaczysz, ze jemu się obrywa rykoszetem. On miał spadek formy, on zawalił na murawie...ale winne kulki mocy. Kto tu obrywa rykoszetem?
            • runny.babbit Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 12:48
              O właśnie. To jest ta sama filozofia wg której jak mąż coś schrzani to wina żony, bo nie dopilnowała.
      • wkswks Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 12:32
        Lewandowska jest nielubiana głównie przez kobieta. Teraz atakują ją faceci. Jak najbardziej ma to związek z mizoginia i patriarchatem. I teksty z serii ze ośmiesza męża. Nie wiem od kiedy mamy w Polsce skrajny islam ale ta argumentu tak właśnie brzmią.
    • figa_z_makiem99 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 11:16
      Zazdroszczą pieniędzy i tego, że Lewandowska potrafi je pomnażać, to napiszą przynajmniej, że jest brzydka i umniejszą jej sukcesy w karate. Podobnie jak z Joanną Przetakiewicz, która jest radcą prawnym i założyła w latach 90tych sieć klinik dentystycznych. O żonie pewnego dyrektora teatru, której jedynym sukcesem są ciąże i cykanie fotek na kiblu napiszą, że jest świetna, bo podobna do nich. Lewandowska ma dzieci, Przetakiewicz ma dzieci, mają bogatych mężów/facetów i chce im się coś jeszcze robić, a tego ludzie nie wybaczą, zaczną wyciągać zdrady, defekty urody, oceniać moralnie itp. Nie to, żebym była fanką tych kobiet, ale po co hejtować?
      • hanusinamama Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 11:26
        Ale ty piszesz o innej niechęci. A ten atak teraz to atak białego (różowego sic!!) Polaka, któremu ubliża, że ona "zdradza" ich króla i to z kolesiem o ciemnej karnacji. Jest to szpileczka ( nie ważne ze wyimaginowana) wbita prosto w serduszko polskiego prawdziwegopolaka-patrioty-kibica.
        • figa_z_makiem99 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 11:30
          To, że tańczy z jakimś facetem? Incelom odbija i robią się coraz bardziej śmiali, ostatnio czytałam, że Kora wg nich była k...wą i gdyby nie Jackowski nikt by o niej nie słyszał. Dla mnie to obrzydliwe umniejszanie przez miernoty, które potrafią zaistnieć tylko dzięki hejtowi. Mnie to szokuje. Jeśli coś mi się nie podoba omijam, ale pisać takie wysrywy i co ci ludzie mają w głowach? Strach się bać, tego co się rodzi w narodzie.
          • figa_z_makiem99 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 11:37
            Za jakiś czas zaczną latać po ulicach i zaszczuwać. Kto im dał prawo do tego typu oceniania publicznie ? I ci wszelkiej maści pożal się borze kołcze-srołcze, przecież ktoś kupuje ich książki?
        • borsuczyca.klusek Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 11:48
          Zgadzam się. I chyba czegoś podobnego do tej pory, przynajmniej na taką skalę jeszcze nie było.

I tak AL jest ogólnie nielubiana, ale podśmiechujki z kulek mocy czy gęsiego tłuszczu to zupełnie inny kaliber.
          • figa_z_makiem99 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 11:52
            Ktoś o tych kulkach mocy i o gęsim tłuszczu czyta i podnieca się tym, są tacy celebryci, jakie mamy zapotrzebowanie. Ostatnio mignęła mi Koroniewska, szczyt żenady i pazerności na pieniądze, ktoś im daje medialne życie.
            • borsuczyca.klusek Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 12:00
              Celebryci są i będą to jest jedna sprawa. Ale my tu omawiamy konkretne zjawisko, zmasowanego hejtu jakiego do tej pory, przynajmniej ja, nie widziałam.
              • figa_z_makiem99 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 12:16
                Ludzie nienawidzą i się z tym nie kryją, niebawem ten syf wyjdzie na ulice.
                • figa_z_makiem99 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 12:27
                  I nie mają szacunku do drugiego człowieka, kiedyś pisałam, że jakieś 8 lat temu gówniarz za granicą zaproponował mi seks, podszedł do mnie na ulicy, co mnie zszokowało i obraziłam się, wyzwałam go. Potem zaczęłam się zastanawiać co było ze mną nie tak? Ten syf rozlał się właśnie u nas, zacierają się granice i normy.
          • figa_z_makiem99 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 11:59
            Podobnie jest z piłką nożną, zarabiają bajońskie sumy, bo ktoś to ogląda i podnieca się tym.
            • borsuczyca.klusek Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 12:01
              No trudno świata nie zmienisz, ale my tu nie o tym
          • hanusinamama Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 13:23
            Wiesz ona tam kilka razy sama nawaliła ( opiwiadając o białku w tłuszczu) i wtedy to się jej akurat należało. Kreuje się na dietetyka i taka wtopa.
            Ale tu to to co innego. I masz rację na dużą skalę. Co ciekawe ten atak uruchomił dość dużą obronę jej ze strony kobiet smile
            • borsuczyca.klusek Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 13:50
              hanusinamama napisała:

> Co ciekawe ten atak uruchom
              > ił dość dużą obronę jej ze strony kobiet smile
              >

Bo co innego kogoś nie lubić a co innego gnoić.
              • hanusinamama Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 13:54
                Amen
      • grruu2.0 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 11:38
        Przecież sama uwielbiasz hejtować kobiety, który Ci nie pasują
      • komunia23 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 11:43
        Figa, z ciekawości, zostałaś kiedyś oszukana przez Cygankę? Bo zdaje się, że wierzysz że wszystko co ci celebryta wciśnie.
        • figa_z_makiem99 Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 11:49
          Nie oglądam celebrytów i nie podniecają mnie walki w kisielu pod ich zdjęciami. Jak twój komentarz ma się do tego co napisałam wcześniej?
      • arabelax Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 12:41
        przypomnialo mi się jak bardzo dawno temu poprawiłam błąd Lewandowskiej na fb. starała się ona, lub ktorys z jej pracowników pisać co po angielsku.
        za chwile zostało poprawione, a ja zablokowana smile
        nie trawie jej, jest antypatyczna totalnie. specjalnie ćwiczyłam chwile i z nia i z Chodakowska, żeby sobie opinie swoją wyrobić i nie, wielkie nie. plus jej durne wpisy pokazujące, że nie ma pojęcia o czym mówi. tak samo hipokryzja. tylko szklane butleki, plastik nie nie, a za chwile bum reklama mineralniej i plastiki.
        • wkswks Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 14:23
          Ale czy to wszystko czego w niej nie lubisz jest podstawą, żeby srac na nią mizoginistycznym szambem? To nie jest wpis o lubieniu Lewandowskiej.
          • arabelax Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 14:31
            napisalam, że przypomnialo mi się tak a propos niej. to było off topic.
    • znowu.to.samo Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 12:51
      Czytałam komentarze na jej profilu i oczom nie wierzyłam
      wyżygi jakichś anonimów jakby tańcząc zdradzała Roberta i w ogóle wstyd mu przynosi
      Zrozumiałabym taki hejt w jakimś kraju muzułmańskim ale nie w środku europy w XXI
      wieku

W ogóle na profilu Anny jest masa hejterów którzy atakują wszystko -jej wygląd, zachowanie
      Najciekawsze jak się wejdzie na profil takiej osoby zazwyczaj okazuje się że sama urodą nie grzeszy delikatnie mówiąc, ale nie wiedzieć czemu daje sobie prawo do oceniania czyjegoś wyglądu
    • kropkacom Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 13:56
      Jeszcze raz. Hejt na mediach społecznosciowych, portalach jest taki sam jak na tym forum. Tylko trolle piszą w pewien sposób. Piszą coś co z jednej strony spotka się z oburzeniem a z drugiej pociągnę jakiś tam realnych ludzi. Tutaj już przeczytaliśmy, ze Lewandowska jest taka i owaka ale też, że burzy jakieś tabu czy jak to nie nazwać. Zyskują na tym portale i media społecznościowe. Oczywiście hejt jest niebezpieczny, bo często jakiś realny idiota zerwie się z postronka. Nie bądź idiotką ematko!
      • kropkacom Re: Tańce Lewandowskiej 19.06.24, 14:03
        Na tym forum już nie jeden stały nick (nie troll) popłynął sprowokowany przez trolla do niefajnych testów. Potem trzeba zmieniać nick...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka