Dodaj do ulubionych

WhatsApp app pytanie

02.07.24, 14:50
Jak to możliwe. Osoba x ma/miała 3 numery tel i z tych numerów wysyłała m wiadomości na WhatsApp, wiadomości są nadal wysyłane do dnia dzisiejszego.
Chciałam kiedyś zadzwoń do tej osoby i nie miałam zapisanego nr w kontaktach więc przekopiowałam numer z WhatsApp i zadzwoniłam. Okazało się że odebrał ktoś inny, zapytałam czy mogę rozmawiać z osobą x i usłyszałam że już tu nie pracuje...I byłoby to ok bo wiem że była zmiana pracy, a tel mógł być służbowy.
Jak jest możliwe że ta.osoba cały czas wysyła mi wiadomości z tego niby służbowego telefonu ?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: WhatsApp app pytanie 02.07.24, 14:59
      Normalnie, ma zapisany stary numer. Moja córka też ma whatsapp na starym nieistniejącym numerze komórki, nie tworzyła nowego profilu, tak samo moja pani sprzątająca.
      • szarmszejk123 Re: WhatsApp app pytanie 02.07.24, 18:07
        Też tak miałam długo, whatsapp na starym, dawno nie używanym numerze.
        Aż nie zmieniłam telefonu :p
    • edycja_kopiuj_wklej Re: WhatsApp app pytanie 02.07.24, 17:53
      mogla zarejestrowac konto na styry numer na innym urzadzeniu. Ja mam whasapa na kompie ustawione, bo tak sie szybciej pisze
      • mikams75 Re: WhatsApp app pytanie 02.07.24, 18:03
        nawet na tym samym mozna, wystarczy wlozyc inna karte albo miec i dwie na raz.
    • marianna211272 Re: WhatsApp app pytanie 02.07.24, 19:12
      zadzwon z WhatsApp na WhatsApp tej osoby albo napisz wiadomosc z prosba o nowy numer.Mozna miec inny numer a WhatsApp na innym .
      • ayelen40 Re: WhatsApp app pytanie 02.07.24, 19:28
        A nowy użytkownik tego starego numeru? Już nie utworzy sobie WhatsAppa na niego?
        • szarmszejk123 Re: WhatsApp app pytanie 02.07.24, 19:33
          Dobre pytanie 🤔

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka