Dodaj do ulubionych

komentarz na fb

28.07.24, 10:26
Moj kolega z podstawowki ,ktorego nie widze od ponad 30 lat taki mi o to komentarz wystawil pod tym zdjeciem inne byly z widoczkami wiec domyslam sie ,ze komentowal to . Szczerze poplakalam sie ze smiechu zwlaszcze ,ze moj partner wyslal mi screen do komentarza przetlumacxony na wloski ( ja wczesniej nie zauwazylam) i po wlosku to brzmialo jeszcze lepiej.Myslalam ,ze to jakas pomylka w automatycznym tlumaczeniu ale nie naprawde tak napisal .
Obserwuj wątek
    • rita_s Re: komentarz na fb 28.07.24, 12:32
      Korzystniej by było, gdybyś nosiła biustonosz.
      • homohominilupus Re: komentarz na fb 28.07.24, 12:33
        Korzystniej dla kogo?
      • marianna211272 Re: komentarz na fb 28.07.24, 12:45
        nie lubie .W pracy musze, na wakacjach kiedy jest goraco i przejezdzam tylko z plazy na plaze cala oblepiona jeszcze kremem i woda morska nie bawie sie w zakladanie stanikow.
      • marta.graca Re: komentarz na fb 28.07.24, 12:46
        A na czym polega korzyść?
        • kitty4 Re: komentarz na fb 29.07.24, 09:12
          Na lepszym wyglądzie autorki. Kiedy biut wisi w okolicach brzucha - automatycznie wygląda się gorzej. Ale co kto lubi - ona nie nosi stanika , ktoś inny majetk , etc....
          • marianna211272 Re: komentarz na fb 29.07.24, 09:27
            jak juz sobie tak analizujemy to ja tu nie widze problemu biustu tylko raczej brzucha, powinien byc chudszy ale jest jaki jest .Wtedy biust by sie nie zlewal , mozna by zalozyc tez opaske na brzuch i tez by bylo lepiej
            • 3-mamuska Re: komentarz na fb 30.07.24, 00:37
              marianna211272 napisał(a):

> jak juz sobie tak analizujemy to ja tu nie widze problemu biustu tylko raczej b
              > rzucha, powinien byc chudszy ale jest jaki jest .Wtedy biust by sie nie zlewal
              > , mozna by zalozyc tez opaske na brzuch i tez by bylo lepiej

Gdyby nie było brzuch , biust wisiałby jeszcze nizej.
              • riki_i Re: komentarz na fb 30.07.24, 00:39
                Mówi facet. Nie widzę problemu brzucha, ani zlewającego się biustu. Czepiacie się.
              • marianna211272 Re: komentarz na fb 30.07.24, 07:26
                nie to najmizszy jego poziom gdy stoje wyglada tak
          • marta.graca Re: komentarz na fb 29.07.24, 09:29
            Dziwne, ale dla niektórych ważniejszy jest własny komfort i wygoda, niż wygląd. Też byłam ostatnio w upalnym miejscu i stanik dosłownie mnie parzył, bez niego było dużo lepiej.
            • simply_z Re: komentarz na fb 30.07.24, 01:11
              Może nosisz niedobrane biustonosze?
              • fogito Re: komentarz na fb 30.07.24, 08:50
                A po co biustonosz na wakacjach. Biust też potrzebuje wolności. ☀️😎
        • karyna-z-tarchomina Re: komentarz na fb 31.07.24, 21:07
          marta.graca napisała:

> A na czym polega korzyść?
          >

Zarobi producent, pośrednik, hurtownik, sprzedawca, agencja reklamowa i wielu innych. Najłatwiej to być egoistą z luźnym cycem, skupic wyłącznie na własnej wygodzie a świat niech żre mirabelki.
      • anka_one_and_only Re: komentarz na fb 28.07.24, 14:11
        O, i tu się ten sam kolega wpisał, patrzcie! Ten sam poziom.
    • fogito Re: komentarz na fb 28.07.24, 12:34
      Ale chamski tekst.
    • mama-ola Re: komentarz na fb 28.07.24, 12:38
      Usunęłabym i zapomniała.
    • marianna211272 Re: komentarz na fb 28.07.24, 13:13
      teraz widzialam ,ze juz nie ma skasowal
      • fogito Re: komentarz na fb 28.07.24, 13:37
        Ja bym go ze znajomych wywaliła. Cóż to za koleś spod budki z piwem. Nie dość, że kobietę nazywa dupa to jeszcze do tego stara.
        • marianna211272 Re: komentarz na fb 28.07.24, 13:43
          Nie wiem jak jest teraz ale faktycznie jak jeszcze sie widywalismy duzo pil ( mial nawet ataki padaczki alkoholowej).Fajny byl w podstawowce ale pochodzil z rodziny gdzie oboje rodzice pili i wyszlo jak wyszlo.Pewnie jest jak byl czyli nic sie nie zmienilo
          • fogito Re: komentarz na fb 28.07.24, 13:45
            I po co ci taki koleś wśród znajomych?
            • marianna211272 Re: komentarz na fb 28.07.24, 13:48
              chyba z sentymentu do starych czasow .Do tej pory nic nie komentowal mysle tez ,ze wedlug jego parametrow to mialo byc mile.
              • fogito Re: komentarz na fb 28.07.24, 14:07
                Twoja sprawa. Ja bym wywaliła. Po co ci taki odpad atomowy.
                • taki-sobie-nick Re: komentarz na fb 28.07.24, 21:36
                  Po co ci taki odpad atomowy.

I to pisze nauczycielka.

• fogito Re: komentarz na fb 29.07.24, 08:38
                    He? Przeszkadza ci nazwanie chama odpadem atomowym? Bo jestem nauczycielem? Paradne.
                    • taki-sobie-nick Re: komentarz na fb 30.07.24, 00:34
                      Tak, przeszkadza mi to u każdego, a u nauczyciela ZWŁASZCZA.

Nazwanie człowieka niebezpiecznym śmieciem dlatego, że jest chamem...
                      • fogito Re: komentarz na fb 30.07.24, 08:52
                        Oh man awansowałam na zwłaszcza nauczyciela. Kocham te wizje nauczyciela jako namaszczonego do swojego zawodu. Myślałam, że jestem po prostu nauczycielem albo tylko nauczycielam. Poziom absurdu na tym forum jest intrygujący.
                        • taki-sobie-nick Re: komentarz na fb 31.07.24, 20:40
                          Podsumowanie twojego wpisu: mnóstwo jadu, zero treści merytorycznych.
    • ichi51e Re: komentarz na fb 28.07.24, 13:48
      Że też w czasach netu gdzie można szukać po obrazku ludzie wrzucają swoje zdjęcia
      • marianna211272 Re: komentarz na fb 28.07.24, 13:50
        ale jak mnie znajdziesz po obrazku na prywatnym profilu ?
    • chatgris01 Re: komentarz na fb 28.07.24, 14:17
      Kolega cham (choć wygląda, że w jego mniemaniu to miał być chyba komplement...).

Masz fajną figurę i nogi (tak BTW).
    • alpepe Re: komentarz na fb 28.07.24, 14:25
      Komplement na poziomie kolegi. Nie przeskoczy genów, z tego, co zdążyłam przeczytać. Ja bym się nie obrażała, co najwyżej rozważyła zerwanie znajomości, skoro sobie nie życzę takich znajomych.
    • paskudek1 Re: komentarz na fb 28.07.24, 14:37
      marianna211272 napisał(a):

> Moj kolega z podstawowki ,ktorego nie widze od ponad 30 lat taki mi o to koment
      > arz wystawil pod tym zdjeciem inne byly z widoczkami wiec domyslam sie ,ze kome
      > ntowal to . Szczerze poplakalam sie ze smiechu zwlaszcze ,ze moj partner wyslal
      > mi screen do komentarza przetlumacxony na wloski ( ja wczesniej nie zauwazylam
      > ) i po wlosku to brzmialo jeszcze lepiej.Myslalam ,ze to jakas pomylka w automa
      > tycznym tlumaczeniu ale nie naprawde tak napisal .

Na taki komentarz odpowiada się "a z ciebie stary dupek" 😁
      • marta.graca Re: komentarz na fb 28.07.24, 14:42
        Ewentualnie cięta riposta Wujka Staszka.
        • paskudek1 Re: komentarz na fb 28.07.24, 15:14
          marta.graca napisała:

> Ewentualnie cięta riposta Wujka Staszka.
          >
          Też, ale dupek lepiej działa. Jeszcze fajniej jest jak gościu mówi że "niezła z ciebie dupa" w zamyśle że prawi ci komplement a ty mu "a z ciebie niezły dupek" 🤣🤣.
      • kk345 Re: komentarz na fb 29.07.24, 19:03
        paskudek1 napisała:

> marianna211272 napisał(a):
        >
        > > Moj kolega z podstawowki ,ktorego nie widze od ponad 30 lat taki mi o to
        > koment
        > > arz wystawil pod tym zdjeciem inne byly z widoczkami wiec domyslam sie ,z
        > e kome
        > > ntowal to . Szczerze poplakalam sie ze smiechu zwlaszcze ,ze moj partner
        > wyslal
        > > mi screen do komentarza przetlumacxony na wloski ( ja wczesniej nie zauw
        > azylam
        > > ) i po wlosku to brzmialo jeszcze lepiej.Myslalam ,ze to jakas pomylka w
        > automa
        > > tycznym tlumaczeniu ale nie naprawde tak napisal .
        >
        >
        > Na taki komentarz odpowiada się "a z ciebie stary dupek" 😁
        >
        Serio nawiązujesz w takiej sytuacji dialog z chamem?
    • riki_i Re: komentarz na fb 28.07.24, 21:58
      Wpis typowy dla "kolegi z podstawówki" , ewentualnie dla "kolegi z liceum ze stężeniem powyżej 2,5 promila we krwi".

Natomiast wg mnie nie ma się o co obrażać, bo wedle niego był to niewątpliwie komplement.

Ps. Wiadomo, że mnóstwo zależy od twarzy, ale figurę masz niezłą, nogi bardzo niezłe i biust ok (bez stanika jak zauważyły koleżanki, btw żebym ja to potwierdził musiałem aż wrzucić foto do irfan view! big_grin) . Więc komplement tego kolegi z podstawówki jest obiektywnie słuszny. Nie ma co go karać wyrzucaniem ze znajomych.
      • marianna211272 Re: komentarz na fb 28.07.24, 23:10
        Kolega byl chyba obecnie ze stezeniem wysokim i jak wytrzezwial to wpis wykasowal.Nie obrazam sie szczesliwie mam bardzo pozytywny stosunek do wlasnego ciala uwazam ,ze wygladam niezle w stosunku do wieku ( 52 lata) a komentarz kolegi pewnie mial byc komplementem, tylko nie wyszlo.
        • fogito Re: komentarz na fb 29.07.24, 08:39
          🫣
    • beata.1968 Re: komentarz na fb 29.07.24, 11:35
      Sadząc po poziomie komentarza i ilości błędów to jest typ którego nie chciałabym mieć w znajomych ani na FB ani w realnym życiu. big_grin
    • 3-mamuska Re: komentarz na fb 30.07.24, 00:39
      Fajne zdjecie, choć ze stanikiem wyglądałabyś korzystniej, a z plaży choćby w kostumie.
      Faceta bym usunała ze znajomych i zablokowala. Straszny cham.
      • karyna-z-tarchomina Re: komentarz na fb 31.07.24, 21:12
        Ja bym usunęła koleżanki wspominające o staniku, gościa bym zostawiła, bo że stara jestem to wiem od 40 urodzin a przeczytać że fajna to zawsze milo
    • cranberries1983 Re: komentarz na fb 31.07.24, 20:46
      blokuj wink chyba nie warto poświęcać mu uwagi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka