Dodaj do ulubionych

Zofia Klepacka - nowa drama

30.07.24, 16:30
Jak myślicie, która strona mówi prawdę:

www.pudelek.pl/zofia-klepacka-przekazala-ze-zostala-pobita-szturchano-mnie-ublizano-dostalam-dwa-razy-w-glowe-foto-7054613422242336a
wiadomosci.onet.pl/warszawa/zofia-klepacka-pobita-nowe-fakty-w-sprawie-to-ona-byla-agresywna/psnvhl2
Byłam dzisiaj na tych uroczystościach, nie zauważyłam pani Klepackiej. Ciekawe czy dotarła.
Obserwuj wątek
    • livia.kalina Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 16:37
      Czy ktoś jeszcze pamięta wielką aferę z pobiciem, wyzwiskami i "brutalnym skopaniem" pisowskiej pieszczoszki Cugier Kotki? Za wystąpienie w pisowskim spocie wyborczym?wink

www.rp.pl/kraj/art7657011-pobito-aktorke-ze-spotow-pis
      Po latach Cugier Kotlka wyznała:
      www.newsweek.pl/polska/cugier-kotka-przerywa-milczenie-popieralam-pis-dla-pieniedzy/c5e3m4x
      • daniela34 Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 16:38
        Ja pamiętam, ja!
      • hanusinamama Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 16:42
        Pamiętam smile
      • buldog2 Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 17:49
        No, chyba wszyscy pamiętamy. Cugier Kotkę na ekranie i kolanach Kurskiego. Wstrętna ona.
      • monte.pulciano Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 18:28
        Jacuś , sakramentalny
        www.pudelek.pl/anna-cugier-kotka-podrywa-jacka-kurskiego-pamietacie-6366026968598145w
      • hrasier_2 Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 21:36
        No z pazurami poszła na ochroniarzy. Cienkie bolki że musieli użyć gazu. A kamera w drugą stronę. Facet co jej towarzyszył to też słaby Rambo. Kto komu kto udowodni słowo za słowo. Przynajmniej miała honor i nie zakapowała.
        • silenta Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 21:43
          Nie słowo za słowo tylko są nagrania z monitoringu. Honor u niej? po prostu doskonale wie co się wydarzyło i nie poleciała zgłaszać samej siebie.
          • livia.kalina Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 22:57
            Ciekawe czy to tez wyreżyserował Kurski i czy własno..hm...ręcznie, jak w przypadku Cugier Kotki, przeprowadzał casting do roli?
    • dvdva Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 16:43
      Jakoś pani nie wierzę.
      • szeptucha.z.malucha Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 16:50
        Od początku mówiłam, że trzeba zobaczyć jakie obrażenia ma druga strona.
    • semihora Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 17:41
      Cóż, moim zdaniem Klepacka nie mówi prawdy.
      • heca7 Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 17:47
        Hmmm... www.sport.pl/inne/7,64998,31186163,sensacyjne-wiesci-ws-klepackiej-uderzyla-ochroniarza-w-glowe.html#do_w=399&do_v=1147&do_st=RS&do_sid=1715&do_a=1715&do_upid=1147_ti&do_utid=31186163&do_uvid=1722350394407&s=BoxOpImg3

Sprawa jak widać nie jest taka jak przedstawiła ją Klepacka.
        • semihora Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 23:05
          Ziobro zaskoczenia.
    • turzyca Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 17:56
      To zdanie "tylko chciałam odebrać zaproszenia [...] i przejść jak człowiek chodnikiem" jest dla mnie potwierdzeniem, że reszta mówi prawdę, a ona przemilcza ważną informację. Chciała przejść chodnikiem, więc wpakowała się na teren ogrodzony taśmą, jak nic.

Swoją drogą zawsze jak mi któreś dziecko mówiło "ja tylko XYZ" to było inicjatorem konfliktu, które świetnie wiedziało, że dane zachowanie jest wprawdzie ogólnie akceptowalne ale w danej sytuacji nie. Klepacka ma argumentację jak przedszkolak.
      • hrasier_2 Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 21:40
        Uderzyła ochroniarza w głowę, zrzucając mu czapkę, a jej znajomy kopnął go i uszkodził mu telefon. Ja nie mogę. A fotografa przy tym nie było🤣
        • silenta Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 21:41
          No zajebiście śmieszne.
          • hrasier_2 Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 21:53
            Ale dlaczego ochroniarze zaatakowali gazem kobietę a nie towarzyszącego jej mężczyznę? Takie waleczne bohatery? Aż strach się bać. A jakby przyszły byczki z bejsbolem. To by się zamknęli w kańciapce. Masz rację to nie jest śmieszne.
            • ichi51e Re: Zofia Klepacka - nowa drama 31.07.24, 08:23
              Pewnie dlatego że to ona ich nawalała.
            • memphis90 Re: Zofia Klepacka - nowa drama 31.07.24, 14:32
              Może kolega po prostu nie umieścił rzewnego posta na insta…? 🤔
    • ariathedevil Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 19:09
      Jak zwykle na prawicy. Fikała, dostała w papę i zgrywa ofiarę.
      • hrasier_2 Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 21:41
        A ci ochroniarze poskarżyli się Wyborczej. Biją nas kobiety..
        • ariathedevil Re: Zofia Klepacka - nowa drama 31.07.24, 08:22
          A co lepiej by było gdyby poskarżyli się kurskiemu z byłej tvp ?wyborcza.pl/7,75398,31182768,syn-jacka-kurskiego-oskarzany-o-molestowanie-i-gwalt-przegral.html Taniusza nie pij już.
    • primula.alpicola Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 19:12
      Myślę, że ta druga, a nie p. Klepacka.
    • princy-mincy Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 19:41
      Jeszcze przed tymi nowymi informacjami, nie wierzyłam Klepackiej.
      Babka ma taki odpal i takie agresywne prawackie teksty, że od razu sobie pomyślałam, że musi być druga, inna wersja.
      Mnie jakoś nikt nigdy na ulicy nie pobił, jak sobie szlam chodnikiem.
      • margit49 Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 21:27
        princy-mincy napisała:

> Mnie jakoś nikt nigdy na ulicy nie pobił, jak sobie szlam chodnikiem.

Nie no, biją tylko tych, co idą po zaproszenia 😃
        A klepie teksty prawackie i prostackie 🙄
      • taki-sobie-nick Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 22:33
        princy-mincy napisała:

> Jeszcze przed tymi nowymi informacjami, nie wierzyłam Klepackiej.
        > Babka ma taki odpal i takie agresywne prawackie teksty

Co innego, gdyby "miała agresywne prawackie teksty".
        • taki-sobie-nick Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 22:34
          *Co innego, gdyby miała agresywne lewackie teksty - swoją drogą.
    • gaskama Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 21:32
      PiSowcy to nałogowi krętacze, oszuści i kłamcy. Klepacka potwierdzą tę regułę. W tej regule nie ma raczej wyjątków.
      • hrasier_2 Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 21:45
        I złodzieje. Klepacka to chociaż mistrzyni proszę pani. GW podkreśla, że to nieoficjalne informacje.
        Ja też mam nieoficjalne. Podobno Klepacka rzuciła w stronę ochroniarzy granat zaczepny, przejechała po nich serią z kałacha, oraz odgryzła od ściany kamerę monitoringu. Nie trzeba wykazać zagranicę tu kobiety biją. Aż dziw bierze że kobiety kobiet nie bronią..
        • gaskama Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 22:21
          Widzę, że było pite.
        • livia.kalina Re: Zofia Klepacka - nowa drama 31.07.24, 12:11
          Klepacka na koszt podatników pouprawiala sobie bardzo drogie hobby. Została za to doceniona i ładnie. Niestety nie poczuwa się w żaden sposób aby swój dług społeczeństwo spłacić, np pożyteczną działalnością charytatywną, dyskontując w ten sposób swój sukces sportowy, osiągnięty w dużej mierze dzieki pieniądzom podatników. Wybrała drogę agresywnej pijanej menelicy.
          • ariathedevil Re: Zofia Klepacka - nowa drama 31.07.24, 13:55
            www.youtube.com/shorts/dh-OTWRWAoA?feature=share jakie to jest u nich typowe.
        • snowbabe Re: Zofia Klepacka - nowa drama 31.07.24, 14:06
          Poczekaj, poczekaj. Jeszcze nie ma wyroku: wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/zofia-klepacka-z-zarzutem-oszustwa-moja-klientka-nie-ma-nic-do-ukrycia/dtdq4n8
        • morekac1 Re: Zofia Klepacka - nowa drama 01.08.24, 01:48
          Już tam kiedyś jakieś petardy rzucała na Wielkanoc i to filmowała, kto ją tam wie. Normalnie dorosłe kobiety po 30tce rzadko zajmują się takimi rzeczami...
    • monte.pulciano Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 21:46
      gdzie Klepacki tam dym
    • sylwiktrzy Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 21:57
      Nawet nie znając dzisiejszych relacji świadków i oświadczenia policji wiedziałam, że to ściema. Laska zmierza w stronę patolstwa. Podobno była pijana i agresywna startując do ochroniarzy.
      Ma sprawę w sądzie o wyłudzenie zapisu mieszkania. Skandaliczne wypowiedzi na koncie. Występy świadczące o słabiutkim IQ jak to słynne gender/F/M.
      Żałosna postać. Kumpela kiboli i narodowców
      Kto normalny uwierzy, że spokojnie przechodziła chodnikiem i ochroniarze ją znienacka napadli. Nie chciała zgłaszać sprawy ani robić obdukcji zapewne wyszłoby, że trzeźwa to raczej nie jest.
      Dno
    • hrasier_2 [...] 30.07.24, 23:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • ardzuna Re: Zofia Klepacka - nowa drama 30.07.24, 23:18
        wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/zofia-klepacka-z-zarzutem-oszustwa-moja-klientka-nie-ma-nic-do-ukrycia/dtdq4n8
      • helka.na.zakrecie Re: Zofia Klepacka - nowa drama 31.07.24, 08:21
        Lo jesuu. A to tytuły/ sukcesy/ medale/ wszelakie osiągnięcia chronią przed byciem chamem/ prostakiem/ bucem etc?

Pani była dobra w sporcie, ale to nie znaczy z automatu, że jest szlachetna w każdej innej dziedzinie. Co pokazuje życie, skoro w prokuraturze postawiono jej zarzuty - sprawa mieszkania.
      • droch Re: Zofia Klepacka - nowa drama 31.07.24, 13:25
        Ja na ten przykład brzydzę się oszustwem, ty nie?
        • livia.kalina Re: Zofia Klepacka - nowa drama 31.07.24, 13:29
          Może zaklinujmy coś taniemu uprzejmie bo obstawiam, ze on w ogóle nie wie o co chodzi i nie ma pojęcia przestępstwie jakiego dopuściła sie Zofia K (co oczywiście ie przeszkadza mu zabierać głos w sposób arbitralny):
          sport.dziennik.pl/artykuly/9528008,prokuratura-oskarzyla-zofie-k-medalistce-olimpijskiej-grozi-osiem-lat.html
          • j_malec Re: Zofia Klepacka - nowa drama 31.07.24, 14:02
            Naprawdę uważasz, że on o tym nie wie ? Przecież on jest gotowy bronić złodzieja, tylko dlatego że jest działaczem pisu. Dlaczego miałby się przejmować takim drobnostkami, jak oskarżenia prokuratury w przypadku Klepackiej.
            • livia.kalina Re: Zofia Klepacka - nowa drama 31.07.24, 14:05
              Myślę, ze jest taka możliwość, on ma bardzo małą wiedzę na jakikolwiek temat.
      • morekac1 Re: Zofia Klepacka - nowa drama 01.08.24, 01:51
        Mało to i większych sportowców się stoczyło?
    • anomaliapogodowa81 Re: Zofia Klepacka - nowa drama 31.07.24, 08:08
      Klepacka to patologia.
      Już świadkowie piszą, co widzieli: Klepacka pijana, jej towarzysz naćpany, agresywnie wyjeżdżała do ochroniarzy, słownie i z łapami.
      Błąd popełnili organizatorzy, że gdziekolwiek ją zaprosili.
    • baatexja Re: Zofia Klepacka - nowa drama 31.07.24, 08:15
      To pogadaj z jej siostrą.
    • monte.pulciano Re: Zofia Klepacka - nowa drama 31.07.24, 09:05
      Klepacki mija się z prawdą , jak zwykle zresztą.
    • arthwen Re: Zofia Klepacka - nowa drama 01.08.24, 13:45
      Jest film z monitoringu, ma go policja. Ty się może tani zastanów, zanim coś napiszesz, wiesz, użyj mózgu, to taki organ, którego ewidentnie świadomie używasz za rzadko, tak samo zresztą jak Klepacka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka