Dodaj do ulubionych

Cześć piękne 🥰Złamana stopa

05.09.24, 09:03
Witam piękne panie, jak już wspomniałam mój synuś złamał stopę (w niedzielę)i mam pytanie czy to normalne że teraz wyszły krwiaki, siniaki, czy mam się martwić i jechać z nim do szpitala???pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego i pięknego dnia 🌻🌷⚘️🌹🌺
Obserwuj wątek
    • astomi25 Re: Cześć piękne 🥰Złamana stopa 05.09.24, 09:13
      Normalne.
    • inez21 Re: Cześć piękne 🥰Złamana stopa 05.09.24, 09:52
      Zupelnie normalne ja po zlamaniu kosci środstopia miałam krwiaki do 6 tygodni albo i dlużej😰
    • alpepe Re: Cześć piękne 🥰Złamana stopa 05.09.24, 09:58
      Normalne. Jak was denerwuje, są różne maści, które sprawią, że siniaki wcześniej znikną.
    • pade Re: Cześć piękne 🥰Złamana stopa 05.09.24, 10:20
      Kup Arcalen maść dla sportowców, smaruj 3 razy dziennie, szybko znikną.
    • tryggia Re: Cześć piękne 🥰Złamana stopa 05.09.24, 10:26
      Moja stopa po kilku dniach była szarofioletowa i spuchnięta max.
    • malaperspektywa Re: Cześć piękne 🥰Złamana stopa 05.09.24, 13:13
      Normalne, ale pomyśl o tych zakrzepowych jak masz wielkiego tego młodzieńca, ewentualnie jakieś historie rodzinne.
    • kozica111 Re: Cześć piękne 🥰Złamana stopa 05.09.24, 19:18
      Pytanie powiązane , czy przy takich urazach dają coś na zakrzepy? Mariola , syn cos dostał? Pamiętam dramat Kamili Skolimowskiej, to było po jakimś urazie nogi.
      • a_julka Re: Cześć piękne 🥰Złamana stopa 05.09.24, 21:26
        Mi dali. Zastrzyki w brzuch przez jakiś czas(nie pamiętam jak długo, bo to dawno było).
        • mrs.solis Re: Cześć piękne 🥰Złamana stopa 05.09.24, 23:18
          Trafilas na dobrych lekarzy. Moj ex zmarl po zlamaniu miednicy, od kolezanki tesciowa po zlamaniu reki.
      • kropkaa Re: Cześć piękne 🥰Złamana stopa 06.09.24, 11:24
        Syn Sławomiry Łozińskiej zmarł właśnie po założeniu gipsu na skreconą nogę. Brak zastrzyków, zator, śmierć.
      • mariola233 Re: Cześć piękne 🥰Złamana stopa 06.09.24, 18:04
        Właśnie że nie dostał, doktorka powiedziała że dzieciom nie dają, kazała obserwować jakby się coś dzialoto kazała przyjechać natychmiast
        • casandrw_3 Re: Cześć piękne 🥰Złamana stopa 06.09.24, 18:11
          17 letni niespełna facet nie dostał zastrzyku bo lekarz powiedziała, że dzieciom nie dają. To się kupy nie trzyma.
        • kropkaa Re: Cześć piękne 🥰Złamana stopa 06.09.24, 18:30
          Co?! Skonsuluj to może.
          Poczytaj jak zmarł syn Łozińskiej, student medycyny. Nocy nie przeżył. Jak skrzep się utworzy i oderwie, żadnego czasu na telefony i podróże nie będziecie mieć.
        • czarna_kita Re: Cześć piękne 🥰Złamana stopa 06.09.24, 18:53
          mariola233 napisała:

> Właśnie że nie dostał, doktorka powiedziała że dzieciom nie dają, kazała obserw
          > ować jakby się coś dzialoto kazała przyjechać natychmiast

No proszę cię.... mój syn miał 13 lat jak dostawał zastrzyki na złamaną nogę...
          Albo coś ściemniasz albo doktorka. Zasuwaj z wypisem do lekarza.
    • czarna_kita Re: Cześć piękne 🥰Złamana stopa 05.09.24, 22:21
      Syn ajk miał złamanie w kostce to dostawał zastrzyki w brzuch.
      I tak, to zupełnie normalne że siniaki teraz wychodzą. I jeszcze spuchnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka