pffpffpff 05.09.24, 18:59 Czy ktoś już widział? Czy chce się podzielić wrażeniami? 🤓 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pffpffpff Re: Moja mama i twój tata 07.09.24, 14:11 Naprawdę nikt nie oglądał pierwszego odcinka? 🤓 Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Moja mama i twój tata 07.09.24, 14:14 Nie, o czym to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Moja mama i twój tata 07.09.24, 14:38 Reality show w stylu hotel paradise I love island, ale uczestnikami są dzieciaci ludzie 40+ Prowadząca jest Kasia Cichopek, a dzieci uczestników (nastolatkowie) siedzą w pokoju i oglądają popisy swoich rodziców na monitorze. Uczestnicy stanowią totalny miks. Co wzmaga ciary żenady. Fascynujące bardziej od pierwszego sezonu śopw. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Moja mama i twój tata 07.09.24, 22:59 O to jeszcze mogę zostać gwiazdą 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Moja mama i twój tata 09.09.24, 20:20 Jak Cichopek to musi być Polsat. Nie mam ich platformy wykupionej niestety. Ja czekam na Królowa Przetrwania Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Moja mama i twój tata 07.09.24, 22:39 Ja dopiero z forum dowiaduję się o istnieniu takiego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Moja mama i twój tata 09.09.24, 20:32 Tytuł odstrasza, niezależnie od formy przekazu. Nie tknąłbym ani książki, ani filmu, ani tym bardziej serialu, tzw. " reality show". Kompletnie niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Moja mama i twój tata 09.09.24, 19:49 Nie oglądam tego typu programów. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Moja mama i twój tata 14.09.24, 19:05 Obejrzałam pierwsze 2 odcinki. Jak na tego typu program to jest całkiem sympatyczne, ludzie 40-50 w miarę normalni, z różnych środowisk. Dzieci niepotrzebne choć sympatię wzbudza córka rolnika. Cichopek jest mało co też jest plusem. Ciekawe jest obserwowanie jak w mrowisku pod szkłem zachowan ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Moja mama i twój tata 14.09.24, 19:44 Nie wiem czy tacy normalni… jak słucham tekstów i widzę gestykulację rolnika, to mnie brzuch boli, a w głowie słyszę alert. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Moja mama i twój tata 27.10.24, 10:57 ktoś jeszcze ogląda? ja tak choć udział dzieci nadal jest krindżowy. Odpowiedz Link Zgłoś