eagle.eagle 13.09.24, 09:16 Faceci są obrzydliwi. Wystarczy żeby nie wiedzieli że jest kobieta w pobliżu i zachowują się obrzydliwie, bekają, pierdzą, i to ich słownictwo. Skąd to się bierze ? Przecież głównie przez kobiety są wychowywani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Faceci są inni. 13.09.24, 11:54 Ktora appka w telefonie tak zrobi? Szkoda ze dziubek nie wyszedl, w dziubku sila Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Faceci są inni. 13.09.24, 19:58 Nie wiem która to apka, ale w PL też mamy pięknych: Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Faceci są inni. 13.09.24, 09:29 eagle.eagle napisała: > Faceci są obrzydliwi. Wystarczy żeby nie wiedzieli że jest kobieta w pobliżu i > zachowują się obrzydliwie, bekają, pierdzą, i to ich słownictwo. > Skąd to się bierze ? Przecież głównie przez kobiety są wychowywani. Podobno kobiety też bekają i pierdzą. A niektóre mają obrzydliwe słownictwo, co można zobaczyć na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Faceci są inni. 13.09.24, 11:51 Mają też paskudne charaktery, są złośliwe i zazdrosne to też widać na forum Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Faceci są inni. 13.09.24, 09:32 Jak ktoś pierdzi i beka jak nikogo nie ma w pobliżu to raczej jest dobrze wychowany Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Faceci są inni. 13.09.24, 09:42 Ale on nie był sam, byli inni panowie o których wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Faceci są inni. 13.09.24, 09:57 a to nie bekali i pierdzieli razem? Przecież to też byli faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Faceci są inni. 13.09.24, 10:23 Ten drugi wiedział że ja jestem. Tamten był w drugim pomieszczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Faceci są inni. 13.09.24, 10:12 A to już nie ładnie. Może nie wszyscy się tak zachowują? Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Faceci są inni. 13.09.24, 18:53 Jak ktoś beka i pierdzi czy długie w nosie jak jest w parze i robią to samo lub na zmianę, to znaczy, że jest otwarty na współpracę, towarzyski, zgrany zespołowo i inteligentny emocjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Faceci są inni. 13.09.24, 09:41 Nie zdarzyło mi się raczej miałam wrażenie że to w swoim towarzystwie takie zachowania… aczkolwiek - tak pierdze przy dziecku kto wie co z niego wyrośnie..: Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Faceci są inni. 13.09.24, 09:44 No to może ja jestem inna. Nigdy nie bekałam, i pierdzę tylko w łazience, no chyba że jestem sama w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Faceci są inni. 13.09.24, 09:46 Ty pierdzisz? Myslałam, że kobiety nie pierdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Faceci są inni. 13.09.24, 10:01 Jeszcze napisz, że kupujesz papier toaletowy i go publicznie niesiesz do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Faceci są inni. 13.09.24, 10:22 Z tym nie mam problemu. Kupowanie papieru to prawie mój fetysz, potrafię pojechać 10 km dalej bo wiem że tam jest papier który mi odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Faceci są inni. 13.09.24, 09:46 Zgaduję, że twój Adonis nie pierdzi?... Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Faceci są inni. 13.09.24, 09:52 Nie przy mnie. Na szczęście. Poprzedni za to nie miał z tym problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Faceci są inni. 13.09.24, 10:02 No tak, zostawia to dla żony... Pewnie też po przebudzeniu pachnie fiołkami, a gdy uderzy się w łokieć, mówi "motyla noga ". Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Faceci są inni. 13.09.24, 10:14 pursuedbyabear napisała: > No tak, zostawia to dla żony... 10/10 > Pewnie też po przebudzeniu pachnie fiołkami, a gdy uderzy się w łokieć, mówi "m > otyla noga ". > Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Faceci są inni. 13.09.24, 10:20 On chyba naprawdę nie klnie, albo nie zwracam uwagi. Ale nie przeszkadzało by mi to. Ja nie jestem z tych co się brudzi w nocy, więc i mi nie przeszkadza jak ktoś z rana się nie kąpie. Jakkolwiek on kąpie się dużo częściej jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Faceci są inni. 13.09.24, 12:01 Po nocy zwłaszcza jak gorąco to człowiek spocony. A drugie bym gęby nie otworzył, gdybym nie umył zębów. Pierwsze to prysznic, a później przytulanki. Ale jak Ci nie przeszkadza to nie ma problemu. Różne są fetysze. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Faceci są inni. 14.09.24, 14:23 To chyba normalne że człowiek nie klnie, sam tego nie robię. Nawet tylko w męskim towarzystwie. Kiedyś w nocy w pracy z kolegą spotkaliśmy znajomą ochroniarke Agnieszkę. Chwilę porozmawialiśmy i jak odeszliśmy stwierdziliśmy że dziewczyna ładna ale klnie jak szewc. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Faceci są inni. 13.09.24, 21:52 pursuedbyabear napisała: > No tak, zostawia to dla żony... Kiszenie bąków dla żony brzmi jak grube zboczeństwo 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
j_malec Re: Faceci są inni. 13.09.24, 10:01 Dziwne. Spotkałem kobiety, które są obrzydliwe i używają rynsztokowego słownictwa. Ale to pewnie przez ojców. Bo przecież kobiety nie mogłyby się zachowywać jak ostatni żul Odpowiedz Link Zgłoś
feldmarszalek.duda Re: Faceci są inni. 13.09.24, 12:41 NO nie wiem. Do nas przyszedł ostatnio pewien pan będący asystentem pewnego VIPa. Miał nienaganny garnitur i dłubał w nosie. W pokoju były oprócz niego 2 kobiety. Więc nie jestem zdania, że robią to, kiedy kobiety nie patrzą. Po prostu jak dany egzemplarz coś robi to już robi. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Faceci są inni. 13.09.24, 12:55 Cóż, ja miałam kiedyś spotkanie z Panem, który zawsze jak wstawał, to poprawiał sobie klejnoty (przez spodnie). Nic go nie krępowało. Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Faceci są inni. 13.09.24, 13:02 feldmarszalek.duda napisał(a): > NO nie wiem. Do nas przyszedł ostatnio pewien pan będący asystentem pewnego VIP > a. Miał nienaganny garnitur i dłubał w nosie. W pokoju były oprócz niego 2 kobi To jest jeszcze nic. Są tacy, którzy przy ludziach potrafią się drapać w przedziałek między pośladkami. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Faceci są inni. 13.09.24, 18:07 Postepuja wg zasady "My body - my choice" No i jak piszesz robia to kiedy sa sami... A kobiety z maskami to jakie transparenty nosily? ******** ? Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Faceci są inni. 13.09.24, 18:14 Sami, bez kobiet, bo tam był jeszcze jeden mężczyzna o którym wiedział. W sumie chwała im że tylko w swoim środowisku się tak zachowują. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Faceci są inni. 13.09.24, 19:11 I po co to było…? Odpaliłaś lep na wszystkie pseudomeskie indywidua, które błąkają się po obrzeżach ematki licząc na jakiekolwiek zainteresowanie… Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Faceci są inni. 13.09.24, 21:34 memphis90 napisała: > I po co to było…? Odpaliłaś lep na wszystkie pseudomeskie indywidua, które błąk > ają się po obrzeżach ematki licząc na jakiekolwiek zainteresowanie… > No tobą nikt się nie zainteresuje. Bo i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Faceci są inni. 13.09.24, 20:06 Akurat dzisiaj mi koleżanka opowiadała, że na siłowni jakichś 2 kolesi obok niej dyskutowało o kupach i tym podobnych🤷🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Faceci są inni. 13.09.24, 20:22 marta.graca napisała: > Akurat dzisiaj mi koleżanka opowiadała, że na siłowni jakichś 2 kolesi obok nie > j dyskutowało o kupach i tym podobnych🤷🙄 > A kobiety wsród ludzi rozmawiają głośno o konsystecjach kup swoich dzieciątek. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Faceci są inni. 13.09.24, 20:36 Nie prowadzę takich rozmów, ani ze mną nikt nie rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Faceci są inni. 14.09.24, 15:06 ale zapytaj koleżanki (która "opowiadała) bo może akurat ona prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Faceci są inni. 14.09.24, 15:25 Absolutnie- ona i ja jesteśmy z tej bezdzietnej frakcji, więc byłaby to rozmowa ze ślepym o kolorach. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Faceci są inni. 14.09.24, 14:58 No nie wiem, ja znam tych dobrze wychowanych. W moim domu też żaden się nie zachowywał jak z rynsztoka. Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Faceci są inni. 14.09.24, 15:02 >Skąd to się bierze ? Przecież głównie przez kobiety są wychowywani. zapewne przez takie jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś