Dodaj do ulubionych

Długie proste włosy

12.10.24, 08:53
Jakie fryzury nosicie mając takie włosy? Cieniowanie jest wyzwaniem dla fryzjerek a wszystkie włosy jednej długości jakoś tak nudne się wydają.
Układacie jakoś włosy na codzień? Nosicie te grube wałki żeby je unieść u nasady?
Obserwuj wątek
    • arthwen Re: Długie proste włosy 12.10.24, 09:13
      Na co dzień związuję/upinam.
      Wałków nie noszę.
    • alina460 Re: Długie proste włosy 12.10.24, 09:17
      Nie robimy się na topielice.
    • grruu2.0 Re: Długie proste włosy 12.10.24, 09:21
      Jestem przez całe życie taka nudna. Noszę proste rozpuszczone, koński ogon, albo upinam jakos
    • daniela34 Re: Długie proste włosy 12.10.24, 09:28
      #topielicarulez
    • laurielle Re: Długie proste włosy 12.10.24, 09:41
      Spinam w kok klamra.
    • bei Re: Długie proste włosy 12.10.24, 09:46
      Nie mam prostych, falują się, i gdy nie zwiążę mam jak wiedźma błotna . Dzisiaj podetnę do ramion.
    • liliawodna222 Re: Długie proste włosy 12.10.24, 11:53
      Muszę mieć związane. Nie mam bardzo długich, ale kompletnie nie mogę się na niczym skoncentrować, kiedy włosy są rozpuszczone i się majtają big_grin Długie lata miałam boba, ale też mi przeszkadzały, a teraz przynajmniej mogę związać. Od lat nie miałam rozpuszczonych.
    • princesswhitewolf Re: Długie proste włosy 12.10.24, 11:55
      Same sie unosza, lekkawo sie kreca
    • karyna-z-radzymina Re: Długie proste włosy 12.10.24, 12:02
      Te podniesione na sole włosy robią taką wielką głowę, potem kobiety wyglądają jak z wodogłowiem
    • pepsi.only Re: Długie proste włosy 12.10.24, 13:14
      Nie mam długich, ale mam po prostu dłuższego boba, są wycieniowane, ale minimalnie, jedynie końcówki;
      nie, nie układam ich jakoś specjalnie, ale nie są przyklapnięte. Układają się same. Dobry fryzjer i dobre cięcie- polecam.

Wałki?! Na PROSTE WŁOSY ?! Ha ha i jeszcze raz ha- trwała mi się trzymała przez 2 tygodnie, a ty o wałki pytasz big_grin
    • pffpffpff Re: Długie proste włosy 12.10.24, 13:24
      Na codzień rozpuszczone na topielice albo związane w koczek nad karkiem.
      Na wyjścia robię fale.
      Mam pozostałość po cieniowaniu przodu i czekam aż mi te smętne ogigle odrosną. Całość mam do łopatek.
      • barbibarbi Re: Długie proste włosy 12.10.24, 14:03
        Jestem topielicą, w domu kucyk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka