00zxc00 12.10.24, 08:53 Jakie fryzury nosicie mając takie włosy? Cieniowanie jest wyzwaniem dla fryzjerek a wszystkie włosy jednej długości jakoś tak nudne się wydają. Układacie jakoś włosy na codzień? Nosicie te grube wałki żeby je unieść u nasady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arthwen Re: Długie proste włosy 12.10.24, 09:13 Na co dzień związuję/upinam. Wałków nie noszę. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Długie proste włosy 12.10.24, 09:21 Jestem przez całe życie taka nudna. Noszę proste rozpuszczone, koński ogon, albo upinam jakos Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Długie proste włosy 12.10.24, 09:46 Nie mam prostych, falują się, i gdy nie zwiążę mam jak wiedźma błotna . Dzisiaj podetnę do ramion. Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: Długie proste włosy 12.10.24, 11:53 Muszę mieć związane. Nie mam bardzo długich, ale kompletnie nie mogę się na niczym skoncentrować, kiedy włosy są rozpuszczone i się majtają Długie lata miałam boba, ale też mi przeszkadzały, a teraz przynajmniej mogę związać. Od lat nie miałam rozpuszczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Długie proste włosy 12.10.24, 11:55 Same sie unosza, lekkawo sie kreca Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Długie proste włosy 12.10.24, 12:02 Te podniesione na sole włosy robią taką wielką głowę, potem kobiety wyglądają jak z wodogłowiem Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Długie proste włosy 12.10.24, 13:14 Nie mam długich, ale mam po prostu dłuższego boba, są wycieniowane, ale minimalnie, jedynie końcówki; nie, nie układam ich jakoś specjalnie, ale nie są przyklapnięte. Układają się same. Dobry fryzjer i dobre cięcie- polecam. Wałki?! Na PROSTE WŁOSY ?! Ha ha i jeszcze raz ha- trwała mi się trzymała przez 2 tygodnie, a ty o wałki pytasz Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Długie proste włosy 12.10.24, 13:24 Na codzień rozpuszczone na topielice albo związane w koczek nad karkiem. Na wyjścia robię fale. Mam pozostałość po cieniowaniu przodu i czekam aż mi te smętne ogigle odrosną. Całość mam do łopatek. Odpowiedz Link Zgłoś
barbibarbi Re: Długie proste włosy 12.10.24, 14:03 Jestem topielicą, w domu kucyk Odpowiedz Link Zgłoś