czcigodnystarzec 02.11.24, 23:26 Czy ta pani potrafi zebrać pienążki do dłoni? Ile jej to zajmie? 1) 30 sekund 2) 30 minut 3) 3 godziny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danaide2.0 Re: Czy ta pani potrafi? 02.11.24, 23:33 Przecież już zebrała. Wszystkie grosze i złotówki, jak w arkuszu. Zostawiła eurocenty i chyba coś tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
czcigodnystarzec Re: Czy ta pani potrafi? 02.11.24, 23:36 danaide2.0 napisała: > Przecież już zebrała. Wszystkie grosze i złotówki, jak w arkuszu. Zostawiła eur > ocenty i chyba coś tam jeszcze. Nie zebrała. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Czy ta pani potrafi? 03.11.24, 04:56 Moja córa ma dłuższe pazy i bez problemu nimi wszystko robi, oczywiście również zbiera pieniądze. Ale faktycznie, widziałam panie które miały problem z tą czynnością przy długich paznokciach. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Czy ta pani potrafi? 03.11.24, 07:00 Ciężko, ja też mam za długie do tej czynności.Trzeba dojechać co brzuchu blatu i zsunąć na otwartą dlon Na szczęście rzadko zbiera się grosiki z biureczka. Nie pod to robisz paznokcie Ja pamiętam położna z podobnymi szponami - se weź wyobraź Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Czy ta pani potrafi? 03.11.24, 07:13 Polozna mogla z takimi pracowac?? Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Czy ta pani potrafi? 03.11.24, 07:17 Obawiam się że nie, ale takie były. To było bardzo dawno - Dzieciątko skonczylo 21 lat,.wspomnienia wciąż żywe 😅🫣 Odpowiedz Link Zgłoś