miurielamirsa 07.12.24, 21:33 Narośl jest malutka, pojawiła się wczoraj albo przedwczoraj. Wiecie co to może być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balladyna Re: Narośl na oku u psa 08.12.24, 00:15 Mój pies miał podobną narośl. Na początku była mała, później urosła. Trzeba ją było usunąć operacyjnie. Im szybciej się to zrobi, tym większa szansa na oszczędzenie powieki. Tutaj masz zdjęcie przed operacją Odpowiedz Link Zgłoś
balladyna Re: Narośl na oku u psa 08.12.24, 00:17 A tutaj już po. Po kilku miesiącach praktycznie nie było śladu. Ale zrobiłam to w ostatniej chwili. Więc jeśli weterynarz zaleci usunąć, to posłuchaj go i nie odwlekaj zabiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
rozwiane_marzenie Re: Narośl na oku u psa 08.12.24, 13:59 A może to ten wirus, który ostatnio panuje wśród piesków. Moja koleżanka ma psa, który niedawno właśnie miał coś podobnego na dolnej powiece, tylko trochę większe. Okazało się, że to wirus. Zeszło po kroplach do oka. tak czy inaczej musisz udać się do weterynarza. Odpowiedz Link Zgłoś
miurielamirsa Re: Narośl na oku u psa 08.12.24, 17:55 O, dzięki. Jutro podejdę do weterynarza, niestety na razie ze zdjęciem, bo mój Arystokrata to weta nie wejdzie. Nawet szczepienie ma w "specjalnych" warunkach . Ale trzeba będzie to coś wymyślimy Odpowiedz Link Zgłoś