lilia.z.doliny Re: zapach psa 21.12.24, 17:37 Miałam pachnącego najpiękniej psa. Chociaż w kategorii zapachu wszech czasów wygrywają szczeniaczki. Pachną mieszanką mleka, lata i siana. Moja sąsiadka przychodziła specjalnie i calowala je " w ziewanie" Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: zapach psa 22.12.24, 18:34 Pies śmierdzi. Myślałam, że będzie o książce o tym tytule, która czytałam dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
senin1 Re: zapach psa 23.12.24, 09:21 ksiazka to "Zapach psiej siersci"... daaawno temu to czytalam Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: zapach psa 23.12.24, 10:17 Tak, wiem jaki to tytuł. Rzecz działa się w Bułgarii, taki trochę kryminał, trochę obyczajowa. Mam ja gdzieś na strychu u matki. Na okładce dziewczyna w okularach przeciwsłonecznych była. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: zapach psa 22.12.24, 18:38 Nie znoszę psiego zapachu. Ale bardzo lubię koński i krowi, dla równowagi. Najcudowniej pachną koty. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajacakinga Re: zapach psa 23.12.24, 05:04 Sorry kochana psy pachną nie ładnie szczególnie gdy są mokre , koty już dużo lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
maly_fiolek Re: zapach psa 23.12.24, 11:24 Zapach psa to smród. I nie ma tam poetyckości, tylko że tak powiem proza. Zwłaszcza bździny. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: zapach psa 23.12.24, 16:40 Psy pachną różnie. Odwiedzał mamę znajomy ze swoim zadbanym. kundelkiem i czułam jego zapach jeszcze przed wejściowymi drzwiami. I tzw. zapachu mokrego psa nie lubię. Sierść mojego psa, jak już go obwąchiwać to coś jak zbożowe siano, ale trzeba naprawdę nosem po sierści jeździć, by to poczuć. Może sprawa braku podszerstka. Łapy mu z ciekawości powąchałam i z bardzo bliska coś tam czuć, przypomina wanilię. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: zapach psa 23.12.24, 16:14 Przykro mi to pisać, bo ewidentnie kochasz swojego psa, ale ja mam bardzo odwrotnie Już sam tytuł tego wątku przyprawia mnie o mdłości, nie mówiąc o psich woniach w realu, o matko. Podziękuję, ale gratuluję posiadania ukochanego zwierzaka. Odpowiedz Link Zgłoś