Dodaj do ulubionych

Żona dla Polaka

12.01.25, 20:26
Kro ogląda? Polacy w USA szukają żon. Ja stawiam diamenty przeciwko orzechom że żaden nie znajdzie.
Obserwuj wątek
    • bei Re: Żona dla Polaka 12.01.25, 20:39
      to ruletka, ale przecież może się tak zdarzyć, że będą pary
    • borsuczyca.klusek Re: Żona dla Polaka 12.01.25, 20:41
      Najlepszy towar przebrany, większość ematek zajęta 🙄
      • marta.graca Re: Żona dla Polaka 28.01.25, 15:48
        Nie ma takiego wagonika, którego by się nie dało odczepić wink
      • engine8t Re: Żona dla Polaka 10.02.25, 18:41
        borsuczyca.klusek napisała:

> Najlepszy towar przebrany, większość ematek zajęta 🙄
        >

Na jak dlugo zajeta? Jak dlugo PO u wladzy?

Tu wiele takich co maj "partnerow" a wiec teoretycznie zajete ale rezerwacje przyjmuja?
    • alpepe Re: Żona dla Polaka 12.01.25, 20:47
      Powinni jak pindolkiem wywijać ubezpieczeniem zdrowotnym w Polsce, to by się niejedna złapała.
    • hrasier_2 Re: Żona dla Polaka 12.01.25, 21:10
      E tam. Niezbadane są wyroki miłości. Jest tyle kobiet samotnych, jakaś się skusi.
    • primula.alpicola Re: Żona dla Polaka 12.01.25, 21:35
      Nie oglądam oczywiście.
      To że ty nie znalazłeś, nie oznacza tego samego dla innych.
    • riki_i Re: Żona dla Polaka 12.01.25, 21:46
      To chyba jakiś format- gotowiec jest. Wiele lat temu oglądałem w tv taki program jak panowie z USA zjeżdżali w celu matrymonialnym na Ukrainę. Co pół roku te same mega przeciętne chłopy (w tym także niezłe oblechy) jeździły, a na miejscu czekały na nich wysztafirowane na błysk młode super-ekstra-laski w kreacjach za setki (tysiące?) dolarów. Oczywiście, panowie nie wyprowadzali z błędu tych pań i grali zblazowanych milionerów. Odbywali mokre randki i tyle tego było. Jedyną faktycznie skojarzona małżeńska para składała się z.... miejscowej tłumaczki, która dla pewnego młodego i -wyjątkowo- dość przystojnego Amerykanina rzuciła męża Ukraińca, mimo że miała z nim malutkie dziecko. Rzuciła wszystko i wyjechała do Stanów. No i to tyle wynikło z owego matrymonium.
      • szmytka1 Re: Żona dla Polaka 10.02.25, 14:49
        Eeee riki, z USA to słabe, lepsze było z Austriakami.
        • riki_i Re: Żona dla Polaka 10.02.25, 15:02
          Jak masz jakiegoś linka, to dawaj.
          • szmytka1 Re: Żona dla Polaka 10.02.25, 15:35
            Ej no nie pamiętasz, jeden był Mario, podstarzaly łysy w stylu gangsta z szałem w oczach, podstarzaly biznesmen, co kupił sobie Filipinke i nawet mial z nią dziecko, taki stary i gruby Rudolf... była nawet seria, gdzie do Polski przyjechali
    • tanebo0001 Re: Żona dla Polaka 28.01.25, 12:29
      www.pomponik.pl/plotki/news-klopoty-lukasza-z-zony-dla-polaka-trudno-uwierzyc-co-zrobily,nId,7900781 powinny się wstydzić za taki shit testy
    • ardzuna Re: Żona dla Polaka 28.01.25, 15:30
      tanebo0001 napisał:

> Ja stawiam diamenty przeciwko orzechom

Skąd się wzięły te diamenty przeciwko orzechom? To znów po angielsku?
      • tanebo0001 Re: Żona dla Polaka 28.01.25, 15:35
        Bo jest takie powiedzonko dolary przeciwko orzechom. Bo orzechy nic nie warte. Dla wszystkich poza wiewiórkami. A co jest podobnej wielkości jak orzechy? Diamenty.
        • ardzuna Re: Żona dla Polaka 28.01.25, 15:43
          Właśnie pytam, skąd ono jest. Nie było go, a teraz się pleni. To kolejna kalka z angielskiego.
          • taje Re: Żona dla Polaka 10.02.25, 21:02
            Nie ma takiego powiedzenia z diamentami po angielsku. Jest za to dolarami i ... pączkami (ale nie orzechami).

en.wiktionary.org/wiki/bet_a_dollar_to_a_doughnut
    • beata.1968 Re: Żona dla Polaka 28.01.25, 15:37
      Ja to oglądam jako program rozrywkowy , zamiennik formatu rolnik szuka żony. Jeden facet jest całkiem atrakcyjny , przynajmniej dla mnie . Czy sobie kogoś znajdą ? Młody bardzo poważny strażak może sobie znaleźć , Pan Figo Fago zdaje sie po prostu lubi gonić króliczka to pewnie nie. Ale popatrzeć można.
    • abria Re: Żona dla Polaka 28.01.25, 15:45
      a ci Polacy to mają legalne obywatelstwo c zy takie podejrzane? ja bym trzymała się od tego scamu z daleka, bo potem taki delikwent po deporcie wpakuje nam się do chaty w PL i będzie problem
    • szmytka1 Re: Żona dla Polaka 10.02.25, 14:48
      Dobra, wczoraj to widziałam. Jacyś krindżowi goście. Jeden co wygląda jak Snape z Harrego Pottera obsciskuje wszystkie łaski, ale widać ma już faworytkę. Jednej kupił chińskie kapcie, a drugą obleśnie obmacywal na zakupach i uparł się, że ma kupic ciuchy odsłaniające brzuch, bo on tak lubi. Niby zabrał ją na zakupy, ale ubrał w to co jemu się podoba, zaglądał jej do przymierzalni a ta głupia jeszcze się cieszyła, że to urocze.

Drugi taki z brodą łysiejący 0 energii, snuje się tam, a te grubawe łaski się o niego mało nie pobiły. Zabrał najbardziej napalona na niego na tańce i stał jak kółek. To już lepiej czas spędziły pozostałe dwie, które zostały w domu z jego ojcem.

Trzeci, który ma akurat fazę samoświadomości typu nie wybieraj ludzi, którzy ciebie nie akceptują jaki jesteś, poszedł na randkę z ruda babą po 30, która wprost mu gada, że jest denerwującym nudziarzem. Niegrzeczna ta dziewczyna. I niby po 30 a oj ja to jestem szalona, Ibiza, yyyyeee, jakas taka dziecinna chyba.
      • ponis1990 Re: Żona dla Polaka 10.02.25, 20:09
        Też oglądam, monsz mi to raz puścił i teraz oglądamy niby dla beki, ale wiesz, to jak z odcinkiem ,,Ukrytej prawdy" niby gupie niby wstyd, a chcesz wiedzieć, co będzie dalej.
        Ta, Snape odesłał najbardziej rozgogoloną Darię i za cel obrał tym razem najbardziej niedostępną kobietą żeby ją rozebrać bo on takie lubi - aha ;p I te kapcie...
        • szmytka1 Re: Żona dla Polaka 10.02.25, 20:24
          Ja wczoraj pierwszy raz widziałam. Dobra ta kobita, co się bidula dopiero wczoraj doliczyła ile lat ma, bo żyła w przekonaniu, że 29 a tak naprawdę to 35. Na miejscu tego goscia wkurzylabym się za oszustwa już na starcie.
          • akseinga1975 Re: Żona dla Polaka 10.02.25, 20:48
            Fakt, że nie wygląda, ale takie klamstwo dla mnie nie do przyjęcia.
            • ponis1990 Re: Żona dla Polaka 10.02.25, 21:56
              A to prawda. Ta, nie doliczyła się. Ale nie wiem czy ona gorsza czy ta od Sebastiana, co zrobiła scenę teatralną że wyjeżdza bo czuje się oszukana bo to ona ma być żoną i koniec smile
              • akseinga1975 Re: Żona dla Polaka 10.02.25, 22:08
                Taa to dobre było. Mój ci on.
        • is-laura Re: Żona dla Polaka 10.02.25, 22:34
          Daria bekę robiła z tego programu. Szkoda, że odpadła, bo z nią było śmiesznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka