ekstereso 04.02.25, 08:59 Znacie? Jestem na jutro zapisana na pierwszy taki trening. Czego się mogę spodziewać? Dobrego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sueellen Re: Power pilates 04.02.25, 09:48 To samo co pilates tylko bardziej intensywny, dla bardziej zaawansowanych. Prawdopodobnie wieksze obciazenia , wioeksza intensywnosc i kontrola ruchow. Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: Power pilates 04.02.25, 10:06 chodzę na taki, sporo desek w balansie (np stopy na piłce, łokcie na wałku), pompek, główne ćwiczenia jak w zwykłym pilatesie typu wzmacnianie core z dodatkowymi obciążeniami i z uważnością na sposób wykonania. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Power pilates 04.02.25, 10:48 A to nie to samo co pilates na tych urządzeniach? Reformersch bodajże? Odpowiedz Link Zgłoś
ekstereso Re: Power pilates 04.02.25, 11:26 Niestety nie. Na to też bym chciała iść, ale jest dość daleko, a mi jest szkoda czasu na dojeżdżanie na sport. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Power pilates 04.02.25, 13:06 Na YT masz power pilates z Heather Robertson np. Charakterystyczna jest dynamika i pewne obciążenie (małe hantelki, gumy), wplątane delikatne kardio. Bardzo przyjemna forma ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Power pilates 04.02.25, 13:08 Umęczenia, pod Poncjuszem Piłatesem. Odpowiedz Link Zgłoś