taki-sobie-nick 05.02.25, 22:21 urlopie dla Polski (cytat z samego kandydata). Naprawdę, retoryka "każde ziewnięcie jest dla Polski" potwornie wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrasier_2 Re: Kandydat jest na urlopie 06.02.25, 02:20 taki-sobie-nick napisała: > urlopie dla Polski (cytat z samego kandydata). > > Naprawdę, retoryka "każde ziewnięcie jest dla Polski" potwornie wkurza. > Chyba dobrze, że jest na urlopie. Zamiast udawać że się pracuje. Za kilka miesięcy Polacy wybiorą tych co mówią prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Kandydat jest na urlopie 07.02.25, 19:29 Polityk, który mówi prawdę, ohohoho. Jeśli zdarza mi się czytać hraziera, to mam wrażenie, że ma pięć latek. Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Kandydat jest na urlopie 06.02.25, 05:59 Jak "dla Polski", to może dzieci będzie produkował. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: Kandydat jest na urlopie 06.02.25, 13:58 Pominęłaś najważniejsze, mianowicie kandydat jest na wspólnym urlopie, z żoną. Wspólny urlop dla Polski, bo gdyby nie dobro Polski, to mógłby jak dotychczas, niedaleko domku, bez żadnych cyrków z urlopami i wyjazdami. Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Kandydat jest na urlopie 07.02.25, 13:45 misiamama napisała: > Pominęłaś najważniejsze, mianowicie kandydat jest na wspólnym urlopie, z > żoną. Wspólny urlop dla Polski, bo gdyby nie dobro Polski, to mógłby ja > k dotychczas, niedaleko domku, bez żadnych cyrków z urlopami i wyjazdami. W lux apartamencie nr 78 , 15 minut tramwajem od domu. --------- www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/kim-jest-patrycja-kotecka-ziobro-w-malzenstwie-ziobrow-to-ona-jest-dyrektorem/l16mxeh,79cfc278 Odpowiedz Link Zgłoś
misiamama Re: Kandydat jest na urlopie 07.02.25, 19:21 No i bez żony przede wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Kandydat jest na urlopie 07.02.25, 19:30 To też było dla Polski przecież! On tam przyjmował delegacje zza granicy! A potem, wyczerpany, nocował przez dwa tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Kandydat jest na urlopie 07.02.25, 19:38 Grunt że kandydat PO pracuje na pełną parę. Odwiedził cały dolny Śląsk, ale do Wrocławia nie zawitał. Kto zgadnie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Kandydat jest na urlopie 07.02.25, 19:49 Wiem wiem, przespanie na koszt podatnika 120 tysięcy to nie w kij dmuchał. Czy masz jakieś wiadomości, kiedy te pieniądze zostaną zwrócone? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Kandydat jest na urlopie 07.02.25, 20:01 > Odwiedził cały dolny Śląsk, ale do Wrocławia nie zawitał. Kto zgadnie dlaczego? Sztab Trzaskowskiego już miesiąc temu zapowiedział, że nie będą objeżdżać dużych miast. Tam i tak mają wygraną w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Kandydat jest na urlopie 07.02.25, 21:28 korytko odjechało i jest bulupy 😊 /////////////////////////////////////////////////// Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Kandydat jest na urlopie 08.02.25, 09:47 m78wt3c napisała: > > ] > > korytko odjechało i jest bulupy 😊 > > /////////////////////////////////////////////////// Świetny mem 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Kandydat jest na urlopie 07.02.25, 21:32 "IPN Travel, czyli jak Karol Nawrocki za pieniądze publiczne zwiedził kawał świata " Z asystentką 😊😊😊 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Kandydat jest na urlopie 08.02.25, 09:08 > Z asystentką Podejrzewam, że z niejedną 🤭 Odpowiedz Link Zgłoś