Dodaj do ulubionych

Portale randkowe

02.03.25, 12:09
Czy któraś emama korzysta z takowych? Gdzie się umawiacie na randki? U siebie w domu, u niego, w hotelu? Interesuje mnie głównie kwestia bezpieczeństwa. Nie boicie się iść z nieznajomym facetem do łóżka? Przecież to może być seryjny morderca albo jeszcze gorzej. Nawet po trzech randkach to przecież się człowieka nie zna, a co tu mówić o przygodzie na jedną noc.
Obserwuj wątek
    • gru.u Re: Portale randkowe 02.03.25, 12:16
      Nie chcę Cię martwić, ale jak masz męża to też nie wiesz, czy nie jest seryjnym mordercą 🙄
      • 00zxc00 Re: Portale randkowe 02.03.25, 12:23
        Ty masz doświadczenie więc mogłabyś napisać jak jest naprawdę. Nie bałaś się iść z obcym facetem do jego domu albo do hotelu? Ja bym się po prostu bała. Gdyby nie to to miałabym bujne życie erotyczne.
        • gru.u Re: Portale randkowe 02.03.25, 12:31
          Szkolenie to kosztuje, a nie za darmo chcesz
          • 00zxc00 Re: Portale randkowe 02.03.25, 12:39
            To idź stąd i nie zaśmiecaj wątku skoro nie zamierzasz się wypowiadać na temat.
            Był niedawno watek - skąd się biorą tacy ludzie (złośliwi bez powodu). Mamy odpowiedź.
            • gru.u Re: Portale randkowe 02.03.25, 13:22
              Bo lęki to się przepracowuje na terapii a nie na forum
      • aqua48 Re: Portale randkowe 02.03.25, 12:41
        gru.u napisała:

> Nie chcę Cię martwić, ale jak masz męża to też nie wiesz, czy nie jest seryjnym
        > mordercą 🙄

W niektórych przypadkach okazuje się nawet że jest....
        Mało to morderców w historii miało żony i dzieci.
        • black_halo Re: Portale randkowe 02.03.25, 12:44
          Nadal mnostwo kobiet jest ofiara wlasnych partnerow, mezow, ojcow, braci a nawet przypadkowych mezczyzn.
          • 00zxc00 Re: Portale randkowe 02.03.25, 12:49
            O boże, typowe odwracanie kota ogonem. Ja bym się po prostu bała fizycznej napaści ze strony obcego mężczyzny zwłaszcza kiedy jestem z nim sam na sam w pokoju. I nie jestem jedyna bo wiele kobiet tak ma. Na ematce oczywiście zjawisko nieznane. 🙄
            • gru.u Re: Portale randkowe 02.03.25, 12:51
              No to jak się boisz to nie idziesz z obcym facetem w miejsce gdzie jesteście sam na sam, to chyba logiczne
              • 00zxc00 Re: Portale randkowe 02.03.25, 12:55
                No to gdzie idziesz na pierwszy seks?
                • gru.u Re: Portale randkowe 02.03.25, 12:59
                  Mała podpowiedź, nie trzeba iść z obcym
                  • 00zxc00 Re: Portale randkowe 02.03.25, 14:16
                    Na portalu randkowym z definicji spotyka się obcych. O tym jest wątek.
                    • 152kk Re: Portale randkowe 02.03.25, 20:17
                      No to ci zdradzę taka tajemnicę: nie musisz iść z facetem do łózka na pierwszej randce, nawet jeśli poznałaś go na portalu randkowym. Nawet Tinder nie ma takiego obowiązku w regulaminie🤣
                      • 00zxc00 Re: Portale randkowe 02.03.25, 20:25
                        No ale na którejś randce się w końcu do tego łóżka idzie. Co to za różnica czy randka jest pierwsza czy czwarta - z punktu widzenia bezpieczeństwa?
                        • angazetka Re: Portale randkowe 02.03.25, 23:28
                          Na którejś randce facet przestaje być chyba obcy?
                    • gru.u Re: Portale randkowe 02.03.25, 20:25
                      Zaraz obcych, można męża koleżanki znaleźć na przykład 😀
            • marta.graca Re: Portale randkowe 02.03.25, 13:01
              Ale wiesz, że najwięcej gwałtów jest ze strony znajomych?
            • black_halo Re: Portale randkowe 02.03.25, 13:06
              Znane, dlatego ematka nie wchodzi na portale randkowe. To jest naprawde zbyt wielkie ryzyko.
              • gru.u Re: Portale randkowe 02.03.25, 13:21
                Nie jest to wcale wielkie ryzyko, nie przesadzaj. To znaczy jest dla idiotów, tak jak wiele innych rzeczy. Jak się ma minimum rozsądku to nie jest to bardziej ryzykowne niż jakiekolwiek inne formy relacji międzyludzkich. Natomiast dla ludzi gotowych zainwestować w to, żeby wdowcowi z US Army pomoc w leczeniu córki chorej na raka na pewno
              • waleria_bb Re: Portale randkowe 02.03.25, 13:25
                Ryzyko można minimalizować, kompletnego świra idzie wyczuć już na etapie pisania. Zwykle
          • stasi1 Re: Portale randkowe 02.03.25, 20:25
            www.polityka.pl/tygodnikpolityka/spoleczenstwo/2289371,1,mieszkanie-bylo-zalane-krwia-zabil-ja-potem-siebie-ten-scenariusz-w-polsce-sie-powtarza.read
            Znaczy nie umawiamy się na pierwszą randke w swoim domu.
            Przynajmniej byłem 7 razy na pierwszej randce w domu kobiety i nadal zyją. Chyba. Przy czym z trójką umówiłem się do jej domu. W tym jedną w Berlinie
            • alpepe Re: Portale randkowe 02.03.25, 20:27
              To nie byłam ja, ta w Berline, by było dla innych jasne big_grin
              • anajustina Re: Portale randkowe 02.03.25, 20:41
                A skąd wiesz? Może jednak jakiś agent Stasi też Ci się trafił?
              • stasi1 Re: Portale randkowe 04.03.25, 09:09
                Ale miałaś mieszkanie w Berlinie? I to 20 lat temu?
            • gru.u Re: Portale randkowe 02.03.25, 20:33
              Ale tu jest mowa o partnerach lub byłych partnerach a nie pierwszej randce. W sumie czy było jakies opisywane w mediach zabójstwo, że ludzie się poznali na portalu randkowym i facet zabił na pierwszej randce? Było zabójstwo lektorki, słynny Kajetan Poznański
              • stasi1 Re: Portale randkowe 04.03.25, 09:12
                Raczej było coś takiego. Cóż ludzie zabijają na pierwszej i 29 randce. Czasami ludziom odwala a czasami oczekują odpowiednią ilość czasu. Ale chyba nikt nie zabiją tylko oo to aby zabić?
                • marta.graca Re: Portale randkowe 04.03.25, 09:14
                  A po co jeszcze?
      • imponderabilia20 Re: Portale randkowe 02.03.25, 20:28
        Dokładnie. Najwięcej zabójstw ma miejsce w kręgu najbliższej rodziny. Przypadkowe morderstwa to jest naprawdę mikro procent.
        • gru.u Re: Portale randkowe 02.03.25, 20:34
          Poza tym potencjalny zabójca musiałby być idiotą żeby polować na tinderze, zostawiając mnóstwo śladów.
    • mamtrzykotyidwato5 Re: Portale randkowe 02.03.25, 12:17
      Jak się pragnie przygód na jedną noc, to chyba ryzyko jest w to wpisane, czyż nie?
      • 00zxc00 Re: Portale randkowe 02.03.25, 12:24
        O to właśnie pytam - czy nie boisz się ryzyka?
        • simply_z Re: Portale randkowe 02.03.25, 13:19
          Zdarzylo mi sie pojsc dosc szybko do lozka ale ja mam dobra intuicje.Jak widzisz zyje ale ...no fakt,nie poznalismy sie na portalu randkowym. 🤣
          • zaneta_z_neta Re: Portale randkowe 02.03.25, 14:19
            simply_z napisała:

> ale ja mam dobra intuicje
            >

😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
            • simply_z Re: Portale randkowe 02.03.25, 15:36
              Karyna oddychaj.
              • zaneta_z_neta Re: Portale randkowe 02.03.25, 15:39
                simply_z napisała:

> Karyna oddychaj.
                >

liczyłyśmy że ta wybitna intuicja którą się właśnie pochwaliłaś uchroni cie przed zesraniem się ale chyba sie przeliczyłyśmy big_grin
                • simply_z Re: Portale randkowe 03.03.25, 10:35
                  a kogo to interesuje suczki czy tam karynko grazynki?
        • mamtrzykotyidwato5 Re: Portale randkowe 02.03.25, 15:10
          Ja nie wyobrażam sobie, że miałabym iść do łóżka z jakimś obcym facetem, fffuuujjj, więc nie mam takich dylematów. Nie rozumiem kobiet, które tak robią.
          • 00zxc00 Re: Portale randkowe 02.03.25, 15:13
            ? A ze znajomym facetem nie fuj?
            • anajustina Re: Portale randkowe 02.03.25, 15:19
              Chyba jednak mniej fuj.
              • marta.graca Re: Portale randkowe 02.03.25, 15:21
                Jak długo trzeba kogoś znać, żeby nie było fuj?
                • anajustina Re: Portale randkowe 02.03.25, 15:23
                  Pewnie z dwa lata ,😜
    • hrasier_2 Re: Portale randkowe 02.03.25, 12:26
      Nawet o tym nie myśl. Można żyć w celibacie do końca życia. Inni dają radę dasz i Ty. Randkowe portale potrafią nie jednego oszukać. Nie lepiej na żywo w realnym świecie.
      • 00zxc00 Re: Portale randkowe 02.03.25, 12:37
        No ale na żywo też nie znasz gościa. Niestety ale kobiety po prostu ryzykują bo każdy facet jest fizycznie silniejszy.
        • mamtrzykotyidwato5 Re: Portale randkowe 02.03.25, 15:12
          Znajdź sobie jakiegoś mikrusa, albo niepełnosprawnego, tak żebyś ty była silniejsza i po sprawie.
      • raczek47 Re: Portale randkowe 02.03.25, 12:38
        Po moich osobistych doświadczeniach stwierdzam, że małżeństwo jest większym ryzykiem niż pojedyncza randka z nieznajomym.
        • chlodne_dlonie Re: Portale randkowe 03.03.25, 12:37
          LOL
        • gru.u Re: Portale randkowe 03.03.25, 12:52
          Jestem tego samego zdania 😀
    • bazia_morska Re: Portale randkowe 02.03.25, 12:45
      Uważaj, bo jak Ci opiszemy prawdę, to ci ręka zdrętwieje. Na zawsze.
    • kk345 Re: Portale randkowe 02.03.25, 12:48
      >to może być seryjny morderca albo jeszcze gorzej.
      big_grin
      • 00zxc00 Re: Portale randkowe 02.03.25, 12:49
        😉
    • eagle.eagle Re: Portale randkowe 02.03.25, 12:52
      Wychodzę z założenia że co ma być to będzie. Jak ma mnie ktoś zamordować to i tak to zrobi. A jak mam żyć przez 80 lat to gdziekolwiek bym nie była to nic mi się wcześniej nie stanie.
      • 00zxc00 Re: Portale randkowe 02.03.25, 12:58
        W sumie tak. Może to wydumany problem. Myśląc racjonalnie wiem że większość osób jest normalna. Ale jednak będąc z kimś w sytuacji intymnej wystawiam się na duże ryzyko, chociażby ze facet mnie uderzy. 🙁
        • aqua48 Re: Portale randkowe 02.03.25, 13:07
          00zxc00 napisał(a):

> będąc z kimś w sytuacji intymnej wystawiam się na d
          > uże ryzyko, chociażby ze facet mnie uderzy. 🙁

Oj tam, zawsze możesz nie wchodzić w sytuacje intymne. Ale taka kolejka w Biedronce, na przykład, jakie to jest zagrożenie, jeśli stoisz między dwoma obcymi facetami? Nie boisz się, że każdy z nich może Cię uderzyć? A co jeśli kasjerem też jest mężczyzna?
          Jak tu żyć?
        • eagle.eagle Re: Portale randkowe 02.03.25, 13:13
          Wiem o czym piszesz, pewnie większość kobiet ma podobne obawy. Jesteśmy dużo słabsze fizycznie od mężczyzn i stąd ta obawa. Łudzę się, że jakby było coś nie tak to i tak sobie dam radę i uda mi się wymiksowac z danej sytuacji. Tylko raz jak jechałam na pierwsze spotkanie z facetem do niego to adres podałam kumplowi który mieszkał niedaleko, tak na wszelki wypadek. Również w takich sytuacjach nie piję alkoholu a jak ta druga osoba go pije to szybko kończę spotkanie.
          • 00zxc00 Re: Portale randkowe 02.03.25, 14:18
            eagle.eagle napisała:
            > Wiem o czym piszesz, pewnie większość kobiet ma podobne obawy.
            Dokładnie. Ale ematki żyją w równoległej rzeczywistości i nigdy o czymś takim nie słyszały. uncertain
        • waleria_bb Re: Portale randkowe 02.03.25, 13:31
          Jestem zdania, że dziś lepiej jest pewne sprawy przegadać. Na tych portalach nie brakuje zboków, jestem w stałym związku i nie dotyczy mnie problem, ale... Czasem gdybam i mam jak Ty, bałabym się, że trafię na kogoś agresywnego w łóżku itp. Dlatego myślę, że lepiej od razu pisać o preferencjach, co akceptujemy, starać się wybadać drugą stronę i chociaż tak minimalizować ryzyko.
          • eagle.eagle Re: Portale randkowe 02.03.25, 13:45
            Wydaje mi się że jak ktoś ma złe zamiary to nie napisze o tym.
            Co do preferencji seksualnych to pewnie że warto o tym pisać tylko z własnych doświadczeń wiem że facet napisze wszystko aby tylko spotkać się z kobietą w łóżku. Więc wszystko też trzeba dzielić na pół.
            Trzeba pisać, rozmawiać często jest tak że facet pisze poprawnie ale jakoś nas do niego nie ciągnie, to lepiej sobie odpuścić niż się przełamywać. I to co kobiety lubią najbardziej to czytać międzywierszami i zdać się na własną intuicję.
      • hrasier_2 Re: Portale randkowe 02.03.25, 13:26
        eagle.eagle napisała:

> Wychodzę z założenia że co ma być to będzie. Jak ma mnie ktoś zamordować to i t
        > ak to zrobi. A jak mam żyć przez 80 lat to gdziekolwiek bym nie była to nic mi
        > się wcześniej nie stanie.
        80 lat piękny wiek. Ale lepiej go przeżyć radośnie i wśród miłości. Bez obaw o swoje życie. Jeśli ktoś Cię kocha to rozkwitasz.
        • eagle.eagle Re: Portale randkowe 02.03.25, 13:29
          Dlatego ja ich (obaw) nie mam, bo wolę żyć bez niepotrzebnego stresu. Lubię powiedzenie : nie taki diabeł straszny jak go malują.
    • alpepe Re: Portale randkowe 02.03.25, 13:36
      Ja stwierdziłam, że jak umrzeć zaciukaną, to we własnym łóżku. Przyjaciółka z forum miała namiary, jakbym nie dała znać po wszystkiem, to miała dzwonić na policję. Ale miałam profil bez zdjęcia i z takim opisem, że tylko niegroźni się łapali. Ci goście też byli zastrachani, czy gdzieś nie ma jakiejśc pułapki.
      • alpepe Re: Portale randkowe 02.03.25, 13:41
        I miałam obgadane preferencje, żeby się nie okazało, że facet chce mi dogodzić w sposób, który mnie odraża czy coś.
        • waleria_bb Re: Portale randkowe 02.03.25, 13:44
          To jest ważne, też o tym pisałam.
      • gru.u Re: Portale randkowe 02.03.25, 13:46
        W sumie ja mogę powiedzieć, że omijam kroki pośrednie i zaczynam od tego, że policja już jest na miejscu 😀
        • alpepe Re: Portale randkowe 02.03.25, 13:54
          Seksisz się na komendzie? No, każdemu według potrzeb big_grin
          • anajustina Re: Portale randkowe 02.03.25, 14:00
            Może sama jest policjantką.
            • alpepe Re: Portale randkowe 02.03.25, 14:31
              Raczej szło coś w stronę dziennikarstwa, więc nie wiem.
              • marta.graca Re: Portale randkowe 02.03.25, 14:36
                A nie chodziło o to, że partner jest policjantem?
                • alpepe Re: Portale randkowe 02.03.25, 14:44
                  Mówisz, że ona zaprasza do trójkąta?
          • gru.u Re: Portale randkowe 02.03.25, 20:46
            Nie no, to nie lata 90. jednak
        • aqua48 Re: Portale randkowe 02.03.25, 13:54
          gru.u napisała:

> W sumie ja mogę powiedzieć, że omijam kroki pośrednie i zaczynam od tego, że po
          > licja już jest na miejscu 😀

smile smile
    • nosorozecwlochaty Re: Portale randkowe 02.03.25, 14:05
      Jak boisz się odbyć pierwszy seks z facetem sam na sam to idź do jakiegoś erotycznego klubu dla swingersów. Tam będziesz mogła to zrobić na oczach wielu osób smile
      • anajustina Re: Portale randkowe 02.03.25, 14:07
        I z wieloma osobami.
    • tanebo0001 Re: Portale randkowe 02.03.25, 14:12
      Najlepiej umówić się w miejscu publicznym, gdzie chodzi dużo ludzi. W razie gdyby pani przesadziła z pączkami to można szybko zniknąć - ghosting ostatnio jest modny. Jeśli seks to u niej. Tez można szybko wyjść...
      • johana741924 Re: Portale randkowe 02.03.25, 15:10
        Miejsca publiczne na pierwsze spotkania. Najczęściej jest to po prostu knajpa. Jak spotykasz człowieka poza portalem to też nie do końca wiesz kim jest. Pierwszy kontakt jest już źródłem informacji i na ogół nie chce się kontynuować znajomości. Jeśli jest dalsze zainteresowanie to nie trzeba od razu iść do łóżka, można się pospotykać, zorientować w sytuacji rodzinno społecznej, lepiej po prostu poznać tak samo jak z kimś kogo poznajesz w bibliotece czy na imprezie.
        Jak jesteś taka lękowa to może to trwać i kilka m-cy, jak ma być związek to poczekacie na intymne spotkania
        • 00zxc00 Re: Portale randkowe 02.03.25, 15:15
          Chodziłoby mi raczej o jednorazowy numerek. A tak to za każdym razem trzeba przeprowadzać kilkumiesięczne dochodzenie... sad
          • po_godzinach_1 Re: Portale randkowe 02.03.25, 15:25
            00zxc00 napisał(a):

> Chodziłoby mi raczej o jednorazowy numerek. A tak to za każdym razem trzeba prz
            > eprowadzać kilkumiesięczne dochodzenie... sad

No jak jednorazowy to trzeba wybrać kogoś, kto jest malutkim, chudziutki i słabiutki, wtedy możesz czuć sie bezpiecznie
            • alpepe Re: Portale randkowe 02.03.25, 20:26
              Ja wybrałam raz faceta wyglądającego jak Aquaman, a raz jak krótko obcięty Hun. Sama mam 173 cm i bynajmniej nie nadrabiam wagą. Ale u mnie kluczem była rozmowa. Wiedziałam, że mam przewagę psychiczną.
          • johana741924 Re: Portale randkowe 02.03.25, 20:11
            00zxc00 napisał(a):

> Chodziłoby mi raczej o jednorazowy numerek. A tak to za każdym razem trzeba prz

Nie każdy się nadaje na jednorazowe numerki. Skoro masz takie dylematy to sobie odpuścić ten sport, to dla miłośników adrenaliny
            • 00zxc00 Re: Portale randkowe 02.03.25, 20:27
              Na to wychodzi. uncertain A tu jeszcze człowiek chciałby liczyć na dyskrecję... Wygląda na to że mam za duże wymagania.
          • 152kk Re: Portale randkowe 02.03.25, 20:29
            A skąd mialyśmy wiedzieć, że chodzi ci o jednorazowy? Sądzisz, że czytamy Ci w myślach? I to jeszcze jak w ostatnim zdaniu jest "po trzech randkach to". Może następnym razem załóż post o treści "?", będzie prościej domyślić się jakie jest pytanie🤣
          • angazetka Re: Portale randkowe 02.03.25, 23:31
            00zxc00 napisał(a):

Jednorazowe numerki chyba zawsze obarczone są ryzykiem, niezależnie, czy facet spotkany w klubie, czy na tinderze? Czy ten z klubu już nie może być mordercą?
    • pepsi.only Re: Portale randkowe 02.03.25, 20:53
      Jak czytam taki wątek, i pada hasło "seryjny morderca" to z automatu nasuwa mi sie to:

• taki-sobie-nick Re: Portale randkowe 02.03.25, 23:45
      Nawet po trzech randkach to przecież się człowieka nie zna

Hehehehe.
    • kachaa17 Re: Portale randkowe 03.03.25, 10:20
      Umawiam się w kawiarni a do łóżka nie chodzę na pierwszej randce. Jeden jedyny raz zaprosiłam faceta do domu na drugiej randce bo na pierwszej zaoferował mi się powiesić półkę. Jakoś nie miałam obaw, myślę, że można wyczuć człowieka już na pierwszym spotkaniu.
      • black_halo Re: Portale randkowe 03.03.25, 10:24
        kachaa17 napisała:

> Umawiam się w kawiarni a do łóżka nie chodzę na pierwszej randce. Jeden jedyny
        > raz zaprosiłam faceta do domu na drugiej randce bo na pierwszej zaoferował mi s
        > ię powiesić półkę. Jakoś nie miałam obaw, myślę, że można wyczuć człowieka już
        > na pierwszym spotkaniu.

Tak jak Ted Bundy ... a taki byl ladny, ze zlamana noga ....
      • borsuczyca.klusek Re: Portale randkowe 03.03.25, 10:26
        I powiesił chociaż tę półkę? 😄
        • kachaa17 Re: Portale randkowe 03.03.25, 10:27
          Powiesił 😀
          • stasi1 Re: Portale randkowe 04.03.25, 09:17
            I zadowolony?
    • tanebo0001 Re: Portale randkowe 04.03.25, 09:39
      Niezadowolona? To idź do biura randkowego Strójwąs
      • tanebo0001 Re: Portale randkowe 04.03.25, 10:01
        Obejrzyjcie 15 minutę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka