Dodaj do ulubionych

Kilka pytań odnośnie celebrytek

26.03.25, 07:14
W długiej kolejce na lotnisku dotarłam w mocnopudelkowe rejony internetu i nasuwa mi się kilka pytań.
1. Blanka Lipińska powiedziała, że "lifting twarzy kosztował ją tyle, co zakup kilku miejsc parkingowych na Wilanowie" ile to jest i czy to naprawdę tyle kosztuje? Ale wyglada ładnie i blizny faktycznie będą chyba mało widoczne.

2. Joanna Krupa powiedziała, że przez zabiegi z laserami straciła w twarzy też tłuszcz i teraz przed tym przestrzega Naprawdę to tak działa?

3. Z nieco innej działki. Moja ulubiona wdowa Smoktunowiczowa de domo Gajewska napisała, że wg jej śledztwa ślubna prawnika Smoktunowicza "urodziła się w Rawiczu". Czy tam byl/jest jakiś zakład karny dla kobiet? I co sądzicie o tym, że spadkobiercy wystawili na licytacje meble u ruchomości po Smoktunowiczu? Służę linkiem. Niedoszłą żonę to bardzo bulwersuje, jest dla niej oznaką niemiłości, a ja mam mieszane uczucia. Smaczek na koniec: jej, sądząc po wpisie na publicznym Fb, najbardziej żal 🚘 jaguara.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 07:17
      Nic nie wiem, a najbardziej nie rozumiem Lipińskiej, przecież ona nie jest tak stara, by musiała się liftingować, ale może mi się tylko wydaje.
      • black_magic_women Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 07:24
        Wycinała te poduszki w policzkach i twarz jej opadła, kiedyś pokazywała jak się trzyma za skórę. No, ale jej matka jest b.ładna Poza wszystkim ona musi mieć zaawansowana dysmorfobię, żeby tak ciągle coś dłubać, przykre to.
        • danaide2.0 Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 08:11
          Z ciekawości - a poduszki wycięła własne, czy najpierw je wszczepiła?
        • heca007 Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 08:50
          Wydaje mi się, z tego co kiedyś mówiła, że ona ma bardzo duży kompleks ładnej matki.
    • danaide2.0 Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 08:11
      Ona sugerowała, że ślubna urodziła się w czasie odsiadki matki? Ludzie to mają problemy...
      Kojarzę, że jest jakiś zakład karny w Rawiczu, ale przecież nie zbudowano go w szczerym, rawickim polu.
      Po szczegóły odsyłam do gugla.
      • daniela34 Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 08:19
        Jest. Jeden z najstarszych w Polsce. Niemniej nie ma tam oddziału kobiecego, a już tym bardziej oddziału dla osadzonych w ciaży. Czy mógł być 50 lat temu (tyle ta żona ma lat?) nie chce mi się szukać. Szczerze wątpię.
        • daniela34 Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 08:21
          *ciekawostka - bardziej podejrzane byłoby, gdyby ta żona urodziła się w Grudziądzu. Tamtejszy oddział dla kobiet w ciąży i matek z dziećmi istnieje od lat 50-tych z tego co kojarzę
        • hanusinamama Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 08:23
          Ja nie kumam jakby...jakie ma znaczenie czy urodziłaby się faktycznie w więzieniu. Nie siedziała w nim sama za karę a tam by się jedynie urodziła?
          • daniela34 Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 08:26
            No wiesz, nawet na ematce pojawiają się od czasu do czasu rozmaite wpisy o "złych genach" więc dla niektórych bycie dzieckiem osadzonej to już poważna skaza na życiorysie.
        • tt-tka Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 09:51
          daniela34 napisała:

> Jest. Jeden z najstarszych w Polsce. Niemniej nie ma tam oddziału kobiecego, a
          > już tym bardziej oddziału dla osadzonych w ciaży. Czy mógł być 50 lat temu

Nie bylo.
          • daniela34 Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 09:54
            No tak mi się wydawało właśnie. Te oddziały są na tyle "rzadkością" że się o nich mówi, choćby w rysie historycznym, więc raczej bym słyszała, chociaż to czasy poprzedzające moją karierę zawodową.
          • heca007 Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 10:03
            Nie było ale g.ównem się rzuciło to może coś do Zofii się przeklei tongue_out Wg mnie taki był zamysł tego tekstu.
      • ichi51e Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 08:37
        Też nie rozumiem
    • hanusinamama Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 08:27
      Dobra znalazłam to cudo poezji polskiej o samochodzie Smoktunowicza

Gdy Twój przydu-pas, do którego - czekając na prokuratora- zadzwoniłam, pojawił się, by podpier-dolić wraz z Twoim wspólnikiem samochód. Nie zatrzymał go Twój trup na Twojej kanapie. Pewnie tak o Tobie myślał: trup. A może nieboszczyk.
      Nie zatrzymał go nawet niesprawny akumulator. Klemy od przygodnego kierowcy. Odpalił. Dziwny, obleśny koleś wyglądający na cinkciarza (przysłany przez Ornatowskiego) na TWOIM siedzeniu. Jaguar. On pierwszy poszedł na żer hien.
      • hanusinamama Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 08:27
        Urzedkł mnie " Twój Trup na Twojej kanapie" oraz klemy od przygodnego kierowcy
      • ichi51e Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 08:38
        Dobry boże…
        • hanusinamama Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 08:39
          To jest tylko fragment. Serio całość zwala z nóg.
          • ichi51e Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 08:40
            Kurczę z jednej strony rozumiem ją jako człowieka z drugiej strony po co to sobie robić?
            • husky_cat Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 10:06
              Teraz to ja nie rozumiem, jak to ja rozumiesz?
              Ona była tylko wielokrotnie wyrzucana z domu, niechciana panią na dochodne, Smoku nawet nie mówił o związku z nią. Czego więc oczekiwala?
              A dzieci może wola inną markę i nie mają sentymentu do Jaguara
          • black_magic_women Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 09:54
            Wyborne, a sa 2 części tego dzieła.
    • chromatic Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 08:47
      Z tego co się orientuję to dobry lifting to około 50 tys a jedno miejsce parkingowe na Wilanowie to też około tyle. Wątpię żeby zapłaciła za lifting 150-200 tyś
      • alicia033 Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 08:53
        chromatic napisała:

> Wątpię żeby zapłaciła za lifting 150-200 tyś

może w USA robiła?
        • black_magic_women Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 09:58
          A może było dużo roboty? I coś dodatkowego w pakiecie?
        • roks30 Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 10:25
          Robiła u Maciejewskiego tego od przeszczepu twarzy. Też się zdziwiłam, że on będąc jednym z najlepszych specjalistów na świecie robi takie pierdoły jak liftingi twarzy.😳
          • caponata75 Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 10:36
            Ceny u niego zaczynają się od 80 tysięcy.
    • heca007 Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 08:49
      Nie wiem ile kosztuje lifting twarzy ale miejsce parkingowe w garażu podziemnym potrafi kosztować i 60 tys. Koło mnie ktoś sprzedaje mieszkanie i dodatkowo za miejsce parkingowe na zewnątrz chce... 45 tys. A mieszkam na przedmieściach Wawy gdzie nie ma takich bitew o stanowiska tongue_out

Co do punktu 3... nawet gdyby ślubna urodziła się w Lebensbornie (niemożliwe czasowo) to nikt nie ma prawa jej tego wypominać bo to nie jest jej winą tongue_out Poza tym co jest nie tak z Rawiczem?!?
      • black_magic_women Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 09:57
        Ona ma jakąś fazę śledzenia ex zony męża. Ciekawe, bo wprost pisze, że dzieci nie były jego i ze przemoc to ściema.
        • borsuczyca.klusek Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 10:01
          Ciekawe czy znajdzie się ktoś odważny kto napisze, że to niemożliwe 🙄
        • heca007 Re: Kilka pytań odnośnie celebrytek 26.03.25, 10:06
          O kurcze... Przecież każdy kto ma dostęp do internetu może to sprawdzić w kilka minut. Ciekawe czy prawnik Zoffi zdoła Marzence zamknąć usta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka