brenda_bee 13.04.25, 11:15 Otrzymany w prezencie urodzinowym😄😄 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicia033 Re: Mam i ja!😁😁 13.04.25, 11:23 W takim razie Wszystkiego Najlepszego! I dużo satysfakcji z prezentu) Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Mam i ja!😁😁 13.04.25, 12:00 Samych dobrych chwil! No i sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Mam i ja!😁😁 13.04.25, 12:43 Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Mam i ja!😁😁 13.04.25, 13:07 Wykorzystaj go dobrze 😁🐧 Wszystkiego najlepszego 🍾🥂🍷🐧 Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_1 Re: Mam i ja!😁😁 13.04.25, 13:23 Hmm, a ja nue rozumiem. Cieszysz się z prezentu? Śmiejesz się z niego? Skarżysz, że nue masz udanego życia seksualnego? Czy to może ja przegapiłam, że teraz na fali jest chwalenie się erotycznymi gadżetami? Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Mam i ja!😁😁 13.04.25, 14:57 zosia_1 napisała: > Hmm, a ja nue rozumiem. Cieszysz się z prezentu? Śmiejesz się z niego? Skarżys > z, że nue masz udanego życia seksualnego? Czy to może ja przegapiłam, że teraz > na fali jest chwalenie się erotycznymi gadżetami? Ojej Od dzis pingwin z Antarktydy zrywa z moralnoscia Zyczymy spelnienia z wielka namietnoscia Lozko niech skrzypi jak snieg pod lapkami Ty sie dzis rozkoszuj winkiem i lodami Dla Brendy Sto lat Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Mam i ja!😁😁 13.04.25, 14:44 A ja myślałam, że bidet dostałaś 🙈🙈🙈 Czas w całun i się czołgać w wiadomym kierunku, tym bardziej, że jutro mam urodziny 🙈 Najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś