Dodaj do ulubionych

Proszę o kciuki

• celandine Re: Proszę o kciuki 18.04.25, 23:33
      Trzymam bardzo mocno!
    • zielonazabka888 Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 00:32
      Trzymam mocno!!!
    • ta_jedna_karen Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 04:30
      Ja trzymam i ty też się trzymaj! Piszesz wyżej, że z wiadomych powodów nie przygarniesz teraz zwierzaka. A nie mogłabyś być domem tymczasowym dla jakichś kocich biedaków? Moglibyście się wzajemnie wesprzeć, albo tak jak Nenia wyprowadź od czasu do czasu jakiegoś psiaka ze schroniska. Będzie dobrze, nie z takich raków teraz ludzie wychodzą!
    • drilka Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 06:24
      Mocno Cię przytulam
    • helka.na.zakrecie Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 06:42
      Przesyłam dobre myśli i fluidy🍀
      Jak już opadną pierwsze emocje, pomysł może o wsparciu psychologicznym.
      Od czasu do czasu różne fundację organizują za free np warsztaty metoda Simontona.

• malaperspektywa Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 07:22
      Trzymaj się dzielnie. Pisz kiedy potrzebujesz. Przytulam mocno. Wygrasz to, bo jesteś emamą, a emamy to wiedźmy.
    • ruscello Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 07:33
      Mocno trzymam! Babcia, po nowotworze piersi, miała przerzuty do płuc. Udało się je wybić i żyła jeszcze 18 lat, aż zmarła przed 80-tką. A od tamtej pory terapie onko poszły do przodu, więc naprawdę wierzę, że wygrasz ❤️
    • beata985 Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 07:34
      Trzymaj się kochana...nie wiem na ile to działa ale podobno wszystko siedzi w głowie....to slowa kobitki która wrocila po chemii do pracy....I cały czas to powtarza...
      Także myśl pozytywnie a my razem z Tobą...wszystkiego dobrego 😊
    • astomi25 Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 07:37
      Sciskam mocno.
      Duzo na tu, pomozemy, rowniez mentalnie.
      Skad jestes?
      • grey_delphinum Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 07:43
        Bardzo mocno przytulam i mam pozytywny przykład - moja ciocia po przerzutach do pluc żyła prawie 20 lat, zmarla na co innego.
        • boogiecat Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 13:33
          grey_delphinum napisał(a):

> zmarla na co innego.

No tutaj jakby nas WSZYSTKIE zalamalas😅
    • alexis1121 Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 07:48
      Trzymam ❤️
    • la_mujer75 Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 08:01
      Trzymam, trzymam mocno!!!
    • iwles Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 09:55

Bardzo mocno trzymam ❤️
      Po jakim czasie te przerzuty?
    • dni_minione Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 09:59
      Ja trzymam mocno! Jakie miasto? W Krakowie służę własnym psim supportem, ma zadatki na psiego terapeutę. kiss
    • yenna_m Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 10:04
      Trzymam mocno! Bardzo mocno!
    • nenia1 Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 10:09
      nie ma chyba bardziej demonizowanej choroby niż rak. Nie odbieraj jako umniejszenia, sama chorowałam na raka i obserwowałam panikę wśród ludzi dookoła na tą informację, jeden prawnik z rodziny mi nawet zadzwonił żebym testament pisała...Oczywiście to bardzo mądre mieć testament bo nikt nie zna dnia ani godziny, ale zadzwonił jak się dowiedział o mojej chorobie.
      Minie za chwilę 14 lat od diagnozy...rozwinęłam firmę, zwiedziłam kolejne 20 parę krajów, doczekałam się nawet w tym roku wnuczka. Rak, nawet z przerzutami, to coraz częściej choroba przewlekła. Postęp w leczeniu raka jest naprawdę ogromny. Oczywiście jest to choroba złożona i bywa podstępna, ale ludzie coraz częściej żyją latami z rozsianym nowotworem. Nie myśl o sobie jakbyś miała za chwilę umrzeć, tylko żyj. Żyj mądrzej i w poczuciu że nic nie jest nam dane na stałe, nikomu z nas, tylko ci co zachorują mocniej to sobie uświadamiają. Dlatego warto cieszyć się tym co jest dzisiaj, jakby banalnie to nie brzmiało to tak właśnie jest.
      • lilia.z.doliny Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 14:40
        J zusue, a ja pamiętam jak się ty z nami zegnalas ,jakby wczoraj to było. Utkwił mi w pamięci tamten post
        • taje Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 16:12
          O, ja nie pamietam, chyba wtedy nie bywałam na emamie. Ale bardzo się cieszę, że tak się skończyło Neniu. I sama sobie życzę, oby tak się skończyło dla mojej mamy - wykryto u niej przerzuty raka płaskonabłonkowego, niestety wciąż lekarze nie są w stanie odkryć miejsca pierwotnego nowotworu, więc nie wiadomo jak leczyć... sad
    • asfiksja Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 11:14
      Trzymam
    • hummorek Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 11:42
      Dobre myśli w Twoją stroną. Wierzę, że dasz radę 😘
    • arabelax Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 11:48
      mocno ściskam i trzymam kciuki❤️
    • kozica111 Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 11:52
      Trzymam z całego serca!
    • pade Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 11:59
      Trzymam mocno ❤️❤️❤️
    • mabel_mora Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 12:50
      jezeli potrzebowalabys lub chciała konsultacji na oddzialach klinicznych to napisz na jakich i gdzie

poproś lekarza (najlepiej psychiatre) o leki antydepresyjne, bo nieprzespane noce, czarne mysli i strach nie są wcale potrzebne, musisz mieć siły chociażby na prozaiczne stanie w kolejce do lekarza smile

Choroby onkologiczne się leczy, jest mnstwo metod leczenia systemowego i lekarz dobierze odpowiednie.

• boogiecat Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 13:31
      Trzymam bardzo mocno i ty sie trzymaj, nic nie odpuszczaj z zycia, no nie daj sie po prostu bez walki.
      Jak sie czujesz fizycznie?
    • tt-tka Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 14:50
      Trzymam mocno !
    • is-laura Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 15:16
      Trzymam mocno i przytulam!
    • malia Re: Proszę o kciuki 19.04.25, 15:57
      Trzymam bardzo mocno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka