Dodaj do ulubionych

Surfując na fali

23.04.25, 17:59
Korzystając z fali przypomnę się. Pamiętacie mój projekt? A co do nazw pomieszczeń, przyznaję się bez bicia - program jest po francusku. Równie dobrze mógłby być w języku suahili. Nazwy wybrałem więc przypadkowo.
Obserwuj wątek
    • tanebo0001 Re: Surfując na fali 23.04.25, 18:02
      A teraz dalsza część.
      • gryzelda71 Re: Surfując na fali 23.04.25, 18:18
        Je, je, je
        Na szybko, schody majstersztyk. Okno w kuchni of kors na przeciwko zlewu, jakby człowiek zmywał i to zerkanie na swiat było rozrywką. Reszta wybacz nieczytelna, ale łóżka na wejściu....nie zawodzisz jak zwykle
        • tanebo0001 Re: Surfując na fali 23.04.25, 19:29
          Dlaczego majstersztyk?
        • iwoniaw Re: Surfując na fali 23.04.25, 22:40
          Piony kanalizacyjne rewelacyjnie rozplanowane 🤣🤣🤣 Zagadką pozostaje fakt, że wanna i prysznic znajdują się na korytarzu 🤔
          • tanebo0001 Re: Surfując na fali 24.04.25, 00:07
            To nie korytarz. To łazienka przy sypialni.
            • szarmszejk123 Re: Surfując na fali 24.04.25, 12:00
              Jeśli tak, to i tak bez sensu. Zamienilabym miejscami łazienkę z garderobą. Zdecydowanie wolę jednak mieć drzwi w łazience niż w szafie, jak już musiałabym wybierać:p
              A ta pusta dziura tutaj, to co to ma w sumie być? Poczekalnia? ;p
              • tanebo0001 Re: Surfując na fali 24.04.25, 12:07
                To komunikacja. Czyli schody i korytarz.
                • szarmszejk123 Re: Surfując na fali 24.04.25, 12:10
                  Gdzie tam są schody? 🤔
                  Mnie taki wielki korytarz do niczego nie potrzebny, i nie sądzę, żeby komukolwiek był.
    • demeterikora Re: Surfując na fali 24.04.25, 11:46
      Ale dziwny
      • tanebo0001 Re: Surfując na fali 24.04.25, 11:56
        Chciałaś napisać orginalny?
        • demeterikora Re: Surfując na fali 24.04.25, 12:41
          Oryginalny i dziwny big_grin

Nie wiem, czy funkcjonalny, ale to już zależy kto ma mieszkać
          • demeterikora Re: Surfując na fali 24.04.25, 16:15
            Dobry dla dzieci, bo taki trochę labirynt big_grin
            • tanebo0001 Re: Surfując na fali 26.04.25, 00:29
              Żaden labirynt. Może to ci pomoże

• gryzelda71 Re: Surfując na fali 26.04.25, 08:13
                Znajoma.architekta pewnie zachwycona co?
                • tanebo0001 Re: Surfując na fali 26.04.25, 08:18
                  To jest przeznaczone tylko dla oczu ematek.
                  • gryzelda71 Re: Surfując na fali 26.04.25, 09:17
                    Program szalał jak tworzyłeś co hahah
                    • tanebo0001 Re: Surfując na fali 26.04.25, 09:51
                      To mój pierwszy film. Scenariusz, reżyseria, zdjęcia i pierwsza rola - ja. Nolan też tak zaczynał...
                      • gryzelda71 Re: Surfując na fali 26.04.25, 10:14
                        Bosze, tyle narzędzi stworzono, ale dla ciebie nawet to nie do ogarnięcia.
              • demeterikora Re: Surfując na fali 26.04.25, 13:03
                Zdecydowanie labirynt, wiadomo kto co lubi ale dom a ściana na ścianie nie ma otwartej przestrzeni, zdaje się klaustrofobicznie

Nie wiem dla kogo, ale widzę dziecko, które czegoś chce od rodziców, wbiega do sypialni i ma a mama kupę robisz dobra to do taty idę i przechodzi od sypialnio-kibla przez drzwi do gabinetu, gabinet bardziej prywatny i chroniony od sracza big_grin

Ten gabinet pomieszczenie w pomieszczeniu, no labirynt
                • demeterikora Re: Surfując na fali 26.04.25, 13:07
                  A nie sorry to garderoba. No to ma to sens, ubrania ochronione przed zapachami z kibla big_grin
                  • tanebo0001 Re: Surfując na fali 26.04.25, 13:17
                    Mniej błonnika i będzie lepiej. A co do klaustrofobii - ten układ to openspace. Tam można jeździć rowerem w kółko. To gdzie ten labirynt?
                    • maslova Re: Surfując na fali 26.04.25, 13:24
                      > Mniej błonnika i będzie lepiej

Tak, ta ewentualna kobieta, którą tam zaprosisz na pewno w to pójdzie 🤣🤣🤣
                    • demeterikora Re: Surfując na fali 26.04.25, 13:26
                      Openspace to ostatnie, co tu widzę big_grin

Może inaczej, nie labirynt tylko matrioszka, pomieszczenia w pomieszczeniach

Na pewno openspace przy matrioszce?
                      • demeterikora Re: Surfując na fali 26.04.25, 13:27
                        Wannę w sypialni już zdarzyło mi się widzieć, ale kibla to nie big_grin
                        • demeterikora Re: Surfując na fali 26.04.25, 13:31
                          No i jeszcze jedno. Przydałoby się chociaż drobne wydzielenie tej łazienki, bo w sypialni nie potrzebujesz takiego ciepła, leżysz pod przykryciem, w łazience musi być cieplej, a mnie zimno jak oglądam tę łazienkę. Gdybym chciała mieć w niej ciepło to w sypialni bym zdychała na parne wilgotne powietrze stamtąd. Sypialnia z wilgocią słaby pomysł
                      • tanebo0001 Re: Surfując na fali 26.04.25, 13:31
                        To obejrzyj filmik.
                        • demeterikora Re: Surfując na fali 26.04.25, 13:32
                          To obejrzałam i dlatego mówię matrioszka big_grin
        • m_incubo Re: Surfując na fali 24.04.25, 16:23
          Wątpię, bo nie ma takiego słowa.
    • maslova Re: Surfując na fali 26.04.25, 08:11
      A dlaczego między sypialnią a łazienką i ubikacją nie ma drzwi? W ramach wzmacniania relacji międzyludzkich? Korzystanie z toalety będzie w takim układzie niezwykle komfortowe 😃 Z sypialni w sumie też 😏
      • tanebo0001 Re: Surfując na fali 26.04.25, 09:57
        To łazienka dostępna tylko z sypialni. Kto będzie zatem z niej korzystał? Ja. Albo żona. Albo kochanka. Żadna z nich nie powinna się mnie wstydzić. Poza tym w.c. nie jest widoczne z sypialni. No i najważniejsze - drzwi do sypialni i drzwi do łazienki i drzwi do garderoby są tuż obok siebie. Myślę nad rozwiązaniem tego węzła.
        • katriel Re: Surfując na fali 26.04.25, 10:31
          > Kto będzie zatem z niej korzystał? Ja. Albo żona. Albo kochanka.
          > Żadna z nich nie powinna się mnie wstydzić.

Weź ty ten pomysł (braku drzwi między sypialnią a ubikacją) skonsultuj z kimś, kto miał faktycznie w życiu żonę albo kochankę, co?
          Dla mnie opcja po moim trupie. Ale może znajdziesz środowisko, gdzie to jest normalne. W sumie, co najmniej jedno mi przychodzi do głowy, tylko że tam te sypialnie to raczej zbiorowe są, posegregowane płciowo, a przed skorzystaniem z toalety wypada wrzasnąć "nie szamać, nie kirać!", żeby współosadzeni wiedzieli, że trzeba jedzenie schować.
          • tanebo0001 Re: Surfując na fali 26.04.25, 11:31
            A parawan nie mógłby być?
            • maslova Re: Surfując na fali 26.04.25, 13:28
              tanebo0001 napisał:

> A parawan nie mógłby być?
              >
              Zaproś kiedyś kolegę do mieszkania na cały dzień, poczęstuj potrawami z małą ilością błonnika, a kiedy będzie chciał skorzystać z toalety, poproś, aby nie zamykał drzwi, a Ty usiądź w pobliżu. Będziesz mógł sprawdzić, czy parawan wystarczy 😃
        • maslova Re: Surfując na fali 26.04.25, 12:21
          > To łazienka dostępna tylko z sypialni. Kto będzie zatem z niej korzystał? Ja. Albo żona. Albo kochanka. Żadna z nich nie powinna się mnie wstydzić. Poza tym w.c. nie jest widoczne z sypialni

Nie wierzę w to, co czytam 🙄🙄🙄 Naprawdę wierzysz, że jakiejkolwiek kobiecie nie przeszkadzałoby, jak jej partner w tym samym pomieszczeniu, w którym ona przebywa (i które przeznaczone jest przecież do relaksu snu oraz uprawiania seksu) robi dwójkę?? A po tym defekacyjnym akcie będzie się upajała aromatami dochodzącymi zza ściany?? 🤦🤦🤦

Jeśli ktoś jeszcze miał wątpliwości, dlaczego nie masz kobiety, tu rozwiałeś chyba wszelkie...
      • tanebo0001 Re: Surfując na fali 26.04.25, 09:58
        W ostateczności można zrobić tam pokój zabaw. Jak w Greyu...
        • maslova Re: Surfując na fali 26.04.25, 12:22
          tanebo0001 napisał:

> W ostateczności można zrobić tam pokój zabaw. Jak w Greyu...
          >
          Chyba tylko dla koprofilów...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka