princesswhitewolf Re: Wątek na piątek 30.05.25, 22:21 Widok z Portland wyspy na jaka przyjechałam na weekend..taki mamy widok z ogrodka Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Wątek na piątek 31.05.25, 08:10 61 godzin w 5 dni pracy moich opowieści nie zechcesz słuchać ploteczek brak, zdjęć brak piątkowa obiado-kolacja to pizza weekend "wolny" ale już zagospodarowany dziś ostatni dzień mojego osobistego challenge przyznaję sobie nagrodę i uścisk dłoni p.s. popływałabym tam Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Wątek na piątek 31.05.25, 22:03 Wapaha!!! Melduję za pływałam w tej wodzie!!! Było ekstra! Zabawa w falach jak w dzieciństwie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Wątek na piątek 01.06.25, 08:06 homohominilupus napisała: > Wapaha!!! > Melduję za pływałam w tej wodzie!!! Było ekstra! > Zabawa w falach jak w dzieciństwie!!! > dzielna dziewczyna !!! (i szczęśliwa ) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Wątek na piątek 01.06.25, 10:21 >61 godzin w 5 dni pracy Borze, Wapaha...🫣 Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Wątek na piątek 01.06.25, 11:41 piataziuta napisała: > >61 godzin w 5 dni pracy > > Borze, Wapaha...🫣 co nie ? czerwiec - pierwszy tydzień "luźny" wyjazdowy, łącznie z weekendem 2 tydzien -60h 3 tydzien-60h 4 tydzien- 56/62 Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Wątek na piątek 01.06.25, 12:41 Masakra! A myślałam, że to ja mam źle. :p Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Wątek na piątek 01.06.25, 12:55 piataziuta napisała: > Masakra! > A myślałam, że to ja mam źle. :p mnie nie jest źle tylko ciężko ( tak, to jest różnica ) ale, jak to mawia mój m : nic tak nie cieszy jak cudze nieszczęście, więc głowa do góry Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Wątek na piątek 01.06.25, 13:19 Mnie cudze nieszczęście nie cieszy i nigdy nie cieszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Wątek na piątek 01.06.25, 19:18 piataziuta napisała: > Mnie cudze nieszczęście nie cieszy i nigdy nie cieszyło. cieszy nie na zasadzie szczęścia, że komuś jest źle tylko pociesza, że może jednak my nie mamy tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Wątek na piątek 01.06.25, 19:20 plusem takie zapriedolu jest to, że jak jest wolny dzień to tak bardzo on smakuje, tak bardzo cieszy, tak bardzo doceniam Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Wątek na piątek 31.05.25, 08:19 Czy któraś ematka zna skuteczny sposób na wyproszenie z ogrodu nornic i mrówek? Podkreślam: WYPROSZENIE, a nie wybicie! Mam działkę w kaszubskich lasach i się załamałam. Tak zryta jeszcze nigdy nie była. Te cholerne nornice zeżarły mi tulipany, żonkile, wszystkie cebule... A mrówki gnieżdżą się przy różach i róże ich nie lubią.... Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Wątek na piątek 31.05.25, 10:28 No to odpoczywam. Róża przesadzona, chałupa ogarnięta, powinnam jeszcze coś przed domem porobić, ale mi się nie chce. Dziś na obiad pierogi. Malutka kawa, bo poranna już zapomniana. Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Wątek na piątek 31.05.25, 12:33 Ja dziś zakupiłam rabarbar i nie zawaham się go użyć. 💪 Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Wątek na piątek 31.05.25, 22:05 Jak to było... człowiek jest młody, chodzi se na parties aż tu nagle szast prast i cieszy się że mu pranie szybko wyschło/ ma swój ulubiony warzywniak/ patrzy co tam nowego w tedi 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś
shmu Re: Wątek na piątek 01.06.25, 11:26 My w górach. Wrzucam widok na skatepark dla dzieci w moim ukochanym miasteczku górskim - przez weekend zrobiliśmy mało, ale dzieciaki się wyjeździly. Z jedzenia - nieśmiertelny makaron z halloumi, porami i brokułami. Teraz czeka mnie sprzątanie mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś