Dodaj do ulubionych

Krople samoopalające- prosba o polecajki

15.06.25, 12:33
Dotychczas używałam self tan Clarins, ale ich cena stała sie dla mnie zaporowa ( w Sephorze około 200zl, fakt, wydajne, ale drooogie)
Lubię efekt skóry muśniętej słońcem, delikatny złoty odcień.. polecicie jakieś?
Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • infinitypool Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 13:01
      Sun Ozon z Rossmana, jestem zadowolona
    • dekoderka Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 13:47
      A nie prościej wyjść na słońce, zamiast się traktować chemią?
    • krwawy.lolo Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 13:59
      I one tak same się opalają? Bez niczego, te krople?
      • pffpffpff Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 14:06
        Dodaje się je do kremu. W Duglasie i sephorze stacjonarnie faktycznie prawie 2 stówy. Wiem, bo na szybko je mamie kupowałam . W internecie są za 150.
        • raczek47 Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 15:38
          To, co mam aktualnie w łazience i sprawdza się już trzeci sezon. Kropelki Dax mieszam z kremem i smaruję twarz, mgiełkę psikam na dłonie i wsmarowuję w twarz.
          Oba produkty ładnie i równo barwią i kosztują grosze' w Rossmanie do kupienia
        • sueellen Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 15:44
          pffpffpff napisał:

> Dodaje się je do kremu. W Duglasie i sephorze stacjonarnie faktycznie prawie 2
          > stówy. Wiem, bo na szybko je mamie kupowałam . W internecie są za 150.

35 funtow za krople big_grinbig_grinbig_grinbig_grin One ze zlota sa? Zdajesz sobie sprawe za takie za 1/4 tej ceny dziala dokladnie tak samo?! tongue_out
          • pffpffpff Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 17:40
            Nie są ze złota, ale dają ładny efekt rozświetlenia skóry.
            • sueellen Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 18:14
              pffpffpff napisał:

> Nie są ze złota, ale dają ładny efekt rozświetlenia skóry.

Miałam różne krople. Na potrzeby tego wątku aż przefiltrować swoje zakupy online . Były za 20 , 15 funtów, ale były i za 5 . Osobiście nie widzę różnicy. Kupujac kieruje się tym co jest w promocji.
              • pffpffpff Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 18:23
                Nie stać mnie na testowanie 🤷‍♀️
    • sueellen Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 15:41
      Kupuje randomowo. Nie widze roznicy. Wazne by dodac 1 max 2 krople do kremu rano i wieczorem i efekt jest dobry po kazdych. Jeszzce nie mialam "zlych" kropli.
      • krwawy.lolo Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 17:18
        Znaczy co? Dodajesz dwie krople do ohydnego, tłustego mazidła, które normalny człowiek z organoleptycznym obrzydzeniem dotyka, i wcierasz w katowaną skórę? I po tym wstrętnym zabiegu jesteś opalona? Pambuk, ja też jestem czasami zmuszony do nakładania tłuszczu na skórę. Ale ręce myję natychmiast po zabiegu. Aha, brzydzę się też klejącego.
        • sueellen Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 17:24
          Gorzej. To mazidło to olej kokosowy więc dodaje olejek do oleju 🤣
          • krwawy.lolo Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 17:30
            Ale serio, czy istnieje jakakolwiek kobieta, która brzydzi się tłustego? Chodzi mi o odczucie na dłoniach.
            • krwawy.lolo Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 17:33
              Albo taka, która nie lubi płynów pod prysznic, które długo się spłukuje, zanim skóra przestanie być śliska.
              • pffpffpff Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 17:42
                Czyli że nie jesteś fanem masażu nuru 😁
                • krwawy.lolo Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 17:44
                  Dlaczego? Wystarczy, że moje dłonie są suche. smile
                  • krwawy.lolo Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 17:44
                    I to od wewnątrz.
                    • krwawy.lolo Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 18:18
                      To, co pisałem o płynach pod prysznic też dotyczy dłoni. Zmywam tę oślizgłość z siebie, dopóki dłonie nie przestają się ślizgać.
                      • pffpffpff Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 18:25
                        Dooobra doooobra …. 🤓
                        • agniesia331 Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 20:18
                          Kup sobie kolastunebalsam samopalajacy do jasnej karnacji lub Dove . Max 20 zł, smaruje twarz,po 2 smarowaniach efekt jest na 2,3 dni, potem powtarzam i tak w kółko.
                      • danaide2.0 Re: Krople samoopalające- prosba o polecajki 15.06.25, 20:19
                        Odstaw ten smar do łańcucha i kup coś przyzwoitego. Jak ci sąsiedzi zajrzą przez to okienko tylko wstyd będzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka