trzydziestolatka80 06.07.25, 16:41 Jak myślicie, bierze lek na O? Post nie ma celu krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepsi.only Re: Joanna 06.07.25, 16:44 A to, żeby być wysuszonym trzeba brać O. ? Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Joanna 06.07.25, 17:02 Nie mam pojęcia 🤷♀️ nie znam się, bo zażywać nie muszę ot, weszłam w konwencję Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziestolatka80 Re: Joanna 06.07.25, 16:48 Kiedyś tak nie wyglądała. Wydaje mi się że sporo ludzi wspomaga się tym lekiem i podobnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Joanna 06.07.25, 18:49 Serio? Wiele razy pisałam, ze jestem wysoka blondynką. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Joanna 06.07.25, 17:03 Joanna Racewicz, jedna z naszych ematek bardzo lubi tę celebrytkę więc co jakiś czas dyskusja na jej temat musi być. 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Joanna 06.07.25, 17:02 Któraś się pytała o rośliny, za nią to laurowiśnia Bardzo dobra roślina na żywopłot. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Joanna 06.07.25, 17:03 Nie wiem, ale ostatnio miałam wątpliwą przyjemność obserwować jej zachowanie w TW-ON w złotej loży i naprawdę załamka, że dorosły człowiek może być tak pusty. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Joanna 06.07.25, 17:04 Aha, tak na żywo jej twarz wygąlda jeszcze gorzej niż na zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Joanna 06.07.25, 17:42 No wiesz, co wolno wojewodzie... 🙂 a z ciekawości, co robiła? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Joanna 06.07.25, 18:05 Córka Waldemara Dąbrowskiego zaprosiła towarzystwo do złotej loży. A że była to premiera "Prometeusza" to były też inne osoby, mn. ministra kultury i jakaś starsza pani o lasce (one siedziały w pierwszym rzędzie). No i w przerwie Racewicz, Dąbrowska, jeszcze jedna pani i pan robili sobie zdjęcia. Oki, zdjęcie nic złego. Tyle, że to była cała sesja. Pozowały z przodu, z boku, ten z tą, ta z tamtą. Racewicz siadła na barierce i przechyla się w prawo, w lewo, w tył. A te barierki to takie raczej niskie, ona na jakiś platormach wysokich, naprawdę tylko patrzyłam aż się majtnie i trzeba ją będzie ratować. Na szczęście dla ludzi niżej pozę zmieniła. Ale sesja trwa. A za nimi kolejka! Ministra kultury, starsza pani o lasce i pozostali goście stoją w ogonku i czekają, aż towarzystwo przestanie się bawić. Gdzież tam, celebrytki wcale nie zamierzają kończyć! Komedia! Ta się wygina, reszta czeka. I to naprawdę dobrą chwilę trwa. W końcu chyba ktoś z obsługi nie wytrzymał i nastąpił koniec zabawy. Pierwszy raz widziałam tak żenujący spektakl. Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Joanna 06.07.25, 17:32 byla jeszcze taka aktorka jak Magda Mielcarz, przepiekna uroda i co i tez zrobila z siebie potworka Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Joanna 06.07.25, 17:51 Kobieta, której ematka może buty czyścić. Mam serdecznie dosyć wiecznego przywalania się do jej wyglądu. Kobiety jednak zaszczuja inne, które wyróżniają się urodowo, którym się chce, które się starają i inwestują w wygląd. Co jakiś czas wątek o Joannie, analizujący jej ciało. Jakoś nie widzę, żeby ematki z taką dokładnością pochylały się nad nieurodziwymi, zaniedbanymi i otyłymi osobistościami ze świata show biznesu i kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
nojabrina88 Re: Joanna 06.07.25, 17:54 które wyróżniają się urodowo, Nie wiem co bierzesz, ale zmień specyfik, nie służy ci Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Joanna 06.07.25, 19:38 A nie wyróżnia się? Zawsze była piękna kobieta , od wielu lat inwestuje w urodę Odpowiedz Link Zgłoś
gru.u Re: Joanna 06.07.25, 19:51 Wyróżnia się raczej na minus, zresztą sama chyba tak uważa, biorąc pod uwagę jak przefiltrowane zdjęcia publikuje Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Joanna 06.07.25, 20:13 od wielu lat inwestuje w urodę powinna zmienić doradcę inwestycyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
gru.u Re: Joanna 06.07.25, 18:00 Przecież ty nic innego nie robisz tylko obgadujesz inne kobiety. Akurat po otyłych to tu zawsze była jazda. Odpowiedz Link Zgłoś
asia.sthm Re: Joanna 06.07.25, 18:05 > Mam serdecznie dosyć wiecznego > przywalania się do jej wyglądu. O patrzcie, heheszka pochyliła się. Jednak umie 🤣 Zadziwiajàcy rozwój Odpowiedz Link Zgłoś
gru.u Re: Joanna 06.07.25, 18:07 No nie? Nagle się nie podoba czepianie się wyglądu kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Joanna 06.07.25, 19:40 Ale ja zwracam uwagę na te które wyglądają źle na własne życzenie. Są grubawe, zaniedbane, nie potrafią się pomalować czy ubrać. W dzisiejszych czasach, kiedy na wyciągnięcie ręki są diety, stylizacje, kosmetyki, są leniwe i nie chce im się zawalczyć o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
gru.u Re: Joanna 06.07.25, 19:50 Wzmiankowana pani też wygląda źle na własne życzenie, zapewne nikt jej nie napadł i nie ostrzyknął wbrew jej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialosiehehe1 Re: Joanna 06.07.25, 20:03 Ona wygląda źle tylko według zawistnych kobiet, które nie mają takich środków czy ambicji środowej, żeby regularnie robić zabiegi Odpowiedz Link Zgłoś
gru.u Re: Joanna 06.07.25, 20:18 Nie, wygląda źle według ludzi mających inny gust. Tak jak naturalna uroda wygląda źle w twojej opinii bo masz inny gust Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Joanna 06.07.25, 20:42 Jako, że stałam koło niej naprawdę blisko, to mogę powiedzieć z pełnym przekonaniem, że w życiu nie doprowadziłabym się do takiego wyglądu. Widocznie jej to pasuje i jej się podoba, nie mój cyrk i nie moje małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide2.0 Re: Joanna 06.07.25, 19:41 A miała kiedyś problemy z wagą, żeby brać musiała? Odpowiedz Link Zgłoś
piwoniawpiwnicy Re: Joanna 07.07.25, 01:16 Bierze Mozambik, by dalej uwagę wysępić. Nie zachwycają mnie ani Racewicz ani Przetakiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Joanna 07.07.25, 01:41 Z tego co kojarzę Racewicz nigdy nie była otyła, więc to, że dziś jeszcze schudła, może równie dobrze świadczyć o tym, że zwyczajnie chciała (moim zdaniem błąd, ale to inny temat) i wzięła się za dietę i aktywność, a nie, że musiała zacząć zażywać leki. Odpowiedz Link Zgłoś