alexis1121 Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 23:49 Wstawiłam swoją fotkę i zapytałam chat gpt czy wyglądam jak typowa ematka z forum 🤪 Good night! Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 23:53 Jak to jest, że jadasz ciasto, pijesz słodkie napoje ze Starbunia i jesteś tak doskonale szczupła!? Zazdroszczę! Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Ematka :) wg gpt 18.07.25, 23:55 Moim zdaniem to telefon mnie wyszczupla, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 11:57 To nie telefon, widziałam cię w sukienkach, jesteś wiotka jak trzcina. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 11:03 alexis1121 napisała: > Wstawiłam swoją fotkę i zapytałam chat gpt czy wyglądam jak typowa ematka z for > um 🤪 Good night! O nie. W tym stroju wyglądasz jak niemiecka emerytka. Kto to wdział, by nosić szerokie nieforemne gacie i luźne bluzy zasłaniające wdzięki ciała. Toż to prawie (apage Satana! ) OWERSAJZ!!!. TO NIE JEST EMATKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kobietazpolnocy Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 13:25 Na serio ChatGPT tak napisał> "Stereotyp ematki z gazeta.pl to bardziej: legginsy 3/4, torba z Bierdronki i telefon z pękniętym ekranem"?? Przecież nic się nie zgadza. Dwulicowy gnojek, patrz jak nas poświęca by się podlizać innym.. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 13:40 No dupek stary, ja mam ledżajnsy do kostek 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Ematka :) wg gpt 20.07.25, 10:25 Wydaje mi się, że to taka parodia po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 14:46 Niestety, albo opuścisz forum, albo się odluksusisz Poproś chata, żeby Ci podpowiedział stylizację a' la typowa ematka , zastosuj się do rad i - ew. - możesz zostać. Odpowiedz Link Zgłoś
00zxc00 Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 22:29 Hahaha! Ale świetnie cię czat podsumował - i ematkę! Naga prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Ematka :) wg gpt 20.07.25, 08:18 Taa, zwłaszcza te pieluchy w wózku przeciętnej emamy świetnie podsumował. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 20.07.25, 11:26 Dokładnie! Nie jestem aż taka stara, żeby jeździć wózkiem i nosić pieluchy. Co za chamidło! Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 14:51 A mój chat dał taki opis: Stereotypowa użytkowniczka forum eMatka: Imię (umowne): Ania_1984 Wiek: 35–42 lata Status: mężatka, dwoje dzieci (jedno w przedszkolu, drugie w podstawówce) Zawód: nauczycielka, urzędniczka lub aktualnie na wychowawczym Lokalizacja: miasto średniej wielkości (np. Płock, Rzeszów, Bielsko-Biała) Pora pisania postów: wieczory po 21:00, ewentualnie w pracy "dla rozluźnienia" 📌 Typowe zainteresowania: Rozwój mowy i zachowania dzieci („Czy to normalne, że 2-latek jeszcze nie mówi?”) Porady wychowawcze („Nie chce jeść, tylko by chipsy jadł!”) Zdrowie dziecka („Kaszel bez gorączki – co to może być?”) Przedszkole, szkoła, nauczyciele („Pani mówi, że moje dziecko za głośne – co robić?”) Dieta („Dajecie dzieciom słodycze codziennie?”) Teściowa („Czy tylko moja teściowa komentuje WSZYSTKO?”) 💬 Styl pisania: Emocjonalny, rozbudowany, często bez znaków diakrytycznych Często pytający, z wyraźną potrzebą wsparcia lub potwierdzenia („Czy tylko ja mam takiego uparciucha?”) Skróty i emotikony typu 🙂🙄😡 Częste użycie słów-kluczy: mały terrorysta, ząbkowanie, bunt dwulatka, szczepić czy nie, Montessori, gluten, katar 🤱 Poglądy i przekonania (często sprzeczne!): „Każde dziecko rozwija się w swoim tempie… ALE czy wasz 3-latek już liczy?” Skłonność do naturalnych metod („najpierw syrop z cebuli, potem ewentualnie lekarz”) Lekki lęk przed „systemem” („Nie wiem, czy zgłaszać go do poradni… potem mu wpiszą coś w papiery”) Zaufanie do innych matek ponad ekspertów („Pani doktor mówi jedno, ale moje koleżanki z forum mówią drugie…”) ❤️ Czego szuka na forum: Wsparcia emocjonalnego („Dziś miałam DOŚĆ wszystkiego…”) Wymiany doświadczeń Potwierdzenia, że nie jest „złą matką” Pomocy w podjęciu decyzji, które ją przerastają („Żłobek czy niania? Mam dylemat i nie śpię po nocach…”) Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 15:02 Jakieś stare posty przeanalizował. Trzeba mu było powiedzieć, żeby ograniczył się do bieżącego roku... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Ematka :) wg gpt 19.07.25, 15:24 To jest projekcja "myślenia życzeniowego" części eMatek. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Ematka :) wg gpt 20.07.25, 10:44 Twoj chat ma jakieś stare dane. Sprzed 10-15 lat lat mniej więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p1 Re: Ematka :) wg gpt 20.07.25, 11:47 Zacytuj prompta, bo bez tego trudno ocenić. Odpowiedz Link Zgłoś
jasnoklarowna Re: Ematka :) wg gpt 20.07.25, 13:04 Trochę jak ja. Kolor włosów, okulary, brak pazów, minę też czasem taką robię 😃. Nawet lwia zmarszczka jak moja. Prorok jakiś czy co?????? Odpowiedz Link Zgłoś
hortensja80 Re: Ematka :) wg gpt 20.07.25, 21:34 Przysięgam, że jakbym siebie widziała… Odpowiedz Link Zgłoś