Dodaj do ulubionych

Gosia- efekt łał

• usha Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 08:53
      trzydziestolatka80 napisała:

> Nie mogę z tej kobiety,...

Co to za nowomowa? Nie mogę z kogoś, nie mogę z czegoś- wtf ? Jesteś pewna , że masz 30 lat? Czy raczej 13😂
      • raczek47 Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 11:03
        usha napisała:

> trzydziestolatka80 napisała:
        >
        > > Nie mogę z tej kobiety,...
        >
        > Co to za nowomowa? Nie mogę z kogoś, nie mogę z czegoś- wtf ? Jesteś pewna ,
        > że masz 30 lat? Czy raczej 13😂

Yyy? Nowomowa? Mam ponad 50 lat i używałam tego wyrażenia na pewno ponad ćwierć wieku temu. Kolokwializm od lat istniejący . Może ty masz 13 lat,skoro to dla ciebie nowomowa?

• alpepe Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 11:35
          Pewnie ograniczony terytorialnie i społecznie., skoro ja też raczej nie słyszałam.
    • pitupitt Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 09:30
      Jest tylko jeden problem - od dawna nie przypomina samej siebie, za to upodobniła się do setek klonów obecnych w świecie showbiznesu. Chciałabyś tak? Bo ja nie.
      • trzydziestolatka80 Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 12:07
        Nie chciałabym tak, bo nie mam do tego warunków ani kasy. Ale nie wydaje mi się, że Gosia reprezentuje setki klonów. Też nie widzę jej podobieństwa do Dody, oprócz zębów. Bo twarze mają jednak inne. Doda ma wulgarne lico i pompowaniem ust sobie tylko zaszkodziła. Gosia wygląda bardziej subtelnie. Oczy sarny, lekko rozdziawione usta, no sex bomba ale w dobrym stylu.
        • aankaa Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 12:22
          Oczy sarny, lekko rozdziawione usta, no sex bomba

jak plastikowa lala ze sklepu dla dorosłych wink
          • milva24 Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 23:11
            Najważniejsze, że sama sobie się podoba.
    • miaumia Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 15:30
      Gosia M- R jest artystycznie równa poziomem Gosi Andrzejewicz i Gosi Uscilowskiej.
      Bo uprawia postępowy gosizm ibiszowany naturą.

Uściślając, to debiut pierwszej Gosi nastąpił łzy temu, w nieskomplikowanej dźwiękowo powodzi bąbelków pewnej lemoniady ' Trzy KaTriny' , dość rzewnym kawałku, a imienniczki, Gosi U., nie tak dawno, w pop- pianie o posmaku lucyferianskiego buntu, bez Ubuntu, za to grał tam pies Huckleberry, który zna się na wszystkim, tak jak na niczym.. wink

Gosia M- R natomiast to rodzynek wielopokoleniowego majdanu o świeżość naszą i niewaszą, manifa wszystkich upoconych pracą 9-17 kobiet, wyjętych dopiero co spod pokrywki z grochówką na onucy męża, doprowadzonych do wcielonego ogładu.
      Tylko, że Go! Gosia miała najpierw małża architekta- rzeźbiarza, który zaprojektował Ją tak, by zaczęła pasować do jego wnętrza i dość długo bawił się tym dłutem, zanim stworzył posągową Małgorzatę.
      Inaczej byłaby nieociosana i nieobecna w umyśle przeciętnego Polaka/ Polki

• obrus_w_paski Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 17:40
        Co?
        • alpepe Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 17:47
          Nic, AI czasem bredzi, czego przykładem jest to powyżej.
          • milva24 Re: Gosia- efekt łał 20.07.25, 23:13
            I to chyba mocno bredzi...
    • sueellen Re: Gosia- efekt łał 21.07.25, 07:10
      Nie wiem kto to, widać że zdjęcie jest podrasowane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka