Dodaj do ulubionych

Z którym?

19.10.25, 08:53
Z którym facetem piszącym na emamie, któraś emama by się związała?

Mnie proszę nie brać pod uwagę. Mam konkubinę.
Obserwuj wątek
    • marta.graca Re: Z którym? 19.10.25, 09:15
      Z żadnym.
    • primula.alpicola Re: Z którym? 19.10.25, 09:18
      Jezu, z żadnym!
    • alexis1121 Re: Z którym? 19.10.25, 09:23
      Z Tanebo, jest wyważony i nie obraża kobiet.
      • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 11:02
        alexis1121 napisała:

> Z Tanebo, jest wyważony i nie obraża kobiet.

No i pierwsza poważna odpowiedź.
        Trzeba tylko sprawdzić czy nie boi się windy.
        • nick_z_desperacji2 Re: Z którym? 19.10.25, 12:46
          I ma własną bukieciarnię!
    • boggi_dan Re: Z którym? 19.10.25, 09:37
      Są kobiety co nie piszą na ematce. Delikatne, wykształcone i kochane. Ematka to nie cały świat.
      • chicarica Re: Z którym? 19.10.25, 14:13
        Kto pytał?
      • jakornelia12345 Re: Z którym? 19.10.25, 15:27
        "Są kobiety co nie piszą na ematce. Delikatne, wykształcone i kochane. Ematka to nie cały świat."
        Niesamowita wiedza o kobietach. Z pochodząca z??? Czyżby z mokrych snów?
        • boggi_dan Re: Z którym? 19.10.25, 15:39
          jakornelia12345 napisała:

> "Są kobiety co nie piszą na ematce. Delikatne, wykształcone i kochane. Ematka t
          > o nie cały świat."
          > Niesamowita wiedza o kobietach. Z pochodząca z??? Czyżby z mokrych snów?
          Nie. Są takie. Ale nie tu. Tu świat jest pełen pobudzonych harpii, zadufanych w sobie. To nie jest już forum kobiet, do których można było wzdychać i tęsknić. Już nie.
          • jakornelia12345 Re: Z którym? 19.10.25, 15:57
            Tylko pytanie, czy któraś z tych kobiet oczekiwałaby tęsknoty ze strony takiego indywiduum, jak ty.
            Czego oczekujesz od kobiety? W czym się ta jej delikatność ma objawiać?
            • boggi_dan Re: Z którym? 19.10.25, 17:17
              Od ciebie nie oczekuje nic. Więc wybacz. Ty masz geny męskie. Które zupełnie mnie nie rajcują. Próbujesz zaistnieć na tym forum. Zerowym skutkiem, bo nikogo nie lubisz. Siebie raczej też.
              • jakornelia12345 Re: Z którym? 19.10.25, 17:29
                "Od ciebie nie oczekuje nic. Więc wybacz. Ty masz geny męskie. Które zupełnie mnie nie rajcują. Próbujesz zaistnieć na tym forum. Zerowym skutkiem, bo nikogo nie lubisz. Siebie raczej też."

Ależ niesamowita analiza psychologiczna.
                Tak, mam geny męskie po tacie. A ty masz geny żeńskie po mamie. Geniuszu genetyki.
                Próbuję zaistnieć, powiadasz? Ja już zaistniałam wraz z pierwszym moim postem.
                Nikogo nie lubię? Fałsz. Nie lubię dupków, którzy uważają, że baba ma być podporządkowana, "delikatna" i posłuszna tępym idiotom.
                A siebie raczej lubię. Łaskawie przyznaję ci zaszczyt zwracania się do mnie per Walkiria, bo cię raczej lubię. Z tego powodu, że jesteś dość zabawny.
          • malia Re: Z którym? 19.10.25, 17:15
            I wśród tych pobudzonych, zadufanych w sobie harpi - ty, przykuty łańcuchem na ematce 24/7. A gdzieś tam są kobiety delikatne, wykształcone, i kochane big_grinbig_grinbig_grin
    • bywalec.hoteli Re: Z którym? 19.10.25, 09:38
      One wolałyby raczej z pingwinkiem się związać xd
      • jakornelia12345 Re: Z którym? 19.10.25, 11:11
        "One wolałyby raczej z pingwinkiem się związać xd"
        Z pingwinkiem, powiadasz? W sumie niezła opcja. Nieinwazyjny, a zawsze w gotowości.
        • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 11:18

> Z pingwinkiem, powiadasz? W sumie niezła opcja. Nieinwazyjny, a zawsze w gotowo
          > ści.

Nie zawsze. Trzeba mieć świeże bateryjki czy akumulatorki a kobiety nie są dobre w tych sprawach.
          • 152kk Re: Z którym? 19.10.25, 11:25
            Kobiety nie potrafią wymienić baterii lub naładować akumulatorka??? Skąd masz takie doświadczenia, twoja konkubina jest niepełnosprawna intelektualnie?
            • iwles Re: Z którym? 19.10.25, 11:33
              152kk napisała:

>twoja konkubina jest niepełnosprawna intelektualnie?

Nie wymyślono jeszcze takich gumowych lalek.
            • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 11:37
              152kk napisała:

> Kobiety nie potrafią wymienić baterii lub naładować akumulatorka??? Skąd masz t
              > akie doświadczenia, twoja konkubina jest niepełnosprawna intelektualnie?

Najczęściej nie potrafią.
              Moja konkubina też nie potrafi wymienić bateryjek w pilocie do telewizora.
              • iwles Re: Z którym? 19.10.25, 11:40
                Taka, która potrafi, nie byłaby z tobą.
                • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 11:51
                  iwles napisała:

> Taka, która potrafi, nie byłaby z tobą.

Jakie bateryjki czy akumulatorki masz w swoim pingwinku?
              • analoga_niet Re: Z którym? 19.10.25, 12:42
                Ale to twój problem że wybrałeś durna babę
                • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 12:55
                  analoga_niet napisała:

> Ale to twój problem że wybrałeś durna babę
                  >

Nie każda ma doświadczenie z pingwinkami i ładowaniem ich akumulatorków.
                  • analoga_niet Re: Z którym? 19.10.25, 12:58
                    Z pilotem do telewizora też nie ma doświadczenia? Przywiozłeś ja z ruskiej głubinki?
                    • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 13:08
                      analoga_niet napisała:

> Z pilotem do telewizora też nie ma doświadczenia? Przywiozłeś ja z ruskiej głub
                      > inki?
                      >

Też nie ma.
                      Nie przywoziłem. Sama przyszła. Z Krakowa.

• jakornelia12345 Re: Z którym? 19.10.25, 13:20
                        "Nie przywoziłem. Sama przyszła. Z Krakowa."
                        I bida stanęła przed twoimi drzwiami boso i w jednej koszulinie i powiedziała: "Bier mnie, bo inaczej martwa będę". A ty, dżentelmen pierwszej wody, powiedziałeś: "Bierę cię bido, choć żeś niepełnosprytna na tyle, że baterii w pilocie nie wymienisz".
                        Zaiste romantyczna historia, która nawet Jane Austin by się nie przyśniła🤣.
                        • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 13:46

> I bida stanęła przed twoimi drzwiami boso i w jednej koszulinie i powiedziała:
                          > "Bier mnie, bo inaczej martwa będę". A ty, dżentelmen pierwszej wody, powiedzia
                          > łeś: "Bierę cię bido, choć żeś niepełnosprytna na tyle, że baterii w pilocie ni
                          > e wymienisz".
                          > Zaiste romantyczna historia, która nawet Jane Austin by się nie przyśniła🤣.

Ja z Krakowa, ona z Krakowa.
                          Dobrze że nie z Bronowic.
                          • jakornelia12345 Re: Z którym? 19.10.25, 13:51
                            Ale, że Bronowice gorsze od Krakowa?
                            • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 13:57

> Ale, że Bronowice gorsze od Krakowa?

Wcale nie gorsze.
                              Wesela to chyba tam lepsze.
                              • jakornelia12345 Re: Z którym? 19.10.25, 14:05
                                Nie wiem, nie byłam tam na żadnym weselu. W ogóle nie byłam. Mam coś do nadrobienia.
                                • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 14:14

> Nie wiem, nie byłam tam na żadnym weselu. W ogóle nie byłam. Mam coś do nadrobi
                                  > enia.

Wiem że wiesz.
                                  Nawet głupie baby o tym słyszały.
                                  A ty przecież nie jesteś głupia.

„Wesele” Stanisława Wyspiańskiego to dramat w 3 aktach, pełen dynamicznych dialogów, tajemniczych spwww.bryk.pl/lektury/stanislaw-wyspianski/wesele.streszczenie-krotkieotkań ze zjawami nie z tego świata oraz wątków narodowych.

• jakornelia12345 Re: Z którym? 19.10.25, 14:30
                                    Serio? No kto by się spodziewał? Jakiś bliżej nieznany Wyspiański. A i jeszcze Rydel i Mikołajczykówna.
                                    Zaiste, streszczenie dla durnych uczniaków mi zapodajesz?
                                    Słuchaj, jeżeli chcesz mnie obrazić, to postaraj się bardziej.
                                    Ale nie ma sprawy, możemy sobie porozmawiać o dramacie Wyspiańskiego, "pełnym dynamicznych dialogów, tajemniczych sp." Potem już wchodzi link, a szczególnie w tym linku interesujące jest sformułowanie "krotkieotkań". Jak żyję nie spotkałam się z tym słowem. Ale mam jeszcze trochę życia przed sobą, mam nadzieję, więc jeszcze nie takie kwiatki zobaczę.

• wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 14:35

> Słuchaj, jeżeli chcesz mnie obrazić, to postaraj się bardziej.

Nie chcę.
                                      Kocham kobiety.

• analoga_niet Re: Z którym? 19.10.25, 11:56
              Mnie się udało zgubić ładowarkę 😀
              • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 12:00
                analoga_niet napisała:

> Mnie się udało zgubić ładowarkę 😀

Jak sobie poradziłaś w tej tragicznej sytuacji?

• primula.alpicola Re: Z którym? 19.10.25, 16:03
                analoga_niet napisała:

> Mnie się udało zgubić ładowarkę 😀
                >
                Mojej kolezance też.
                A mnie się udało zgubić Lelo Sona
          • jakornelia12345 Re: Z którym? 19.10.25, 11:30
            Uważasz, że zakup bateryjki przekracza możliwości kobiecego umysłu? My, kobiety działamy wielofunkcyjnie, robienie kilku rzeczy w tym samym czasie, to dla nas norma. Pojadę konserwatywnym przykładem, bo może będzie on dla ciebie bardziej zrozumiały. Matka niemowlaka i dwulatka ogarnia dzieciarnię, gotując obiad dla małżonka, który ciężko zmęczony przyjedzie z pracy i jeszcze przy okazji odkurzy, umyje podłogę i wyprasuje małżonkowi koszulę na niedzielną - a jakże - mszę.

A, jeżeli już ten pingwinek będzie miał naprawdę skomplikowaną baterię, to pójdę do pracownika Media Markt, płci dowolnej i powiem: "Proszę mi tu dobrać coś stosownego, co sprawi, że będę usatysfakcjonowana".
            • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 11:46
              > Uważasz, że zakup bateryjki przekracza możliwości kobiecego umysłu?

Najczęściej tak mają kobiety, że nie potrafią kupić odpowiednich bateryjek.
              A rodzajów akumulatorków już zupełnie nie ogarniają.
              • jakornelia12345 Re: Z którym? 19.10.25, 11:51
                A podasz jakieś potwierdzone dane statystyczne? Skoro twoja deklarowana dziunia jest niepełnosprawna intelektualnie, to nie generalizuj i nie przenoś swoich wrażeń na wszystkie kobiety.
                Swoją drogą, czy związek z niepełnosprawną intelektualnie do tego stopnia, że nie potrafi wymienić baterii w pilocie, jest legalny? To raczej jakieś molestowanie jest. Czy ta nieszczęsna istota była w stanie wyrazić świadomą zgodę na związek i co z tego związku wynika?
                • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 11:54

> A podasz jakieś potwierdzone dane statystyczne? Skoro twoja deklarowana dziunia
                  > jest niepełnosprawna intelektualnie, to nie generalizuj i nie przenoś swoich w
                  > rażeń na wszystkie kobiety.
                  > Swoją drogą, czy związek z niepełnosprawną intelektualnie do tego stopnia, że n
                  > ie potrafi wymienić baterii w pilocie, jest legalny? To raczej jakieś molestowa
                  > nie jest. Czy ta nieszczęsna istota była w stanie wyrazić świadomą zgodę na zwi
                  > ązek i co z tego związku wynika?

Gratuluję zdolności samodzielnej wymiany bateryjek w w pingwinku.
                  Robisz to często, więc masz wprawę.

• beata985 Re: Z którym? 19.10.25, 12:00
                    wybitniemondry napisał:

> jakornelia12345 napisała:
                    >
                    > > A podasz jakieś potwierdzone dane statystyczne? Skoro twoja deklarowana d
                    > ziunia
                    > > jest niepełnosprawna intelektualnie, to nie generalizuj i nie przenoś sw
                    > oich w
                    > > rażeń na wszystkie kobiety.
                    > > Swoją drogą, czy związek z niepełnosprawną intelektualnie do tego stopnia
                    > , że n
                    > > ie potrafi wymienić baterii w pilocie, jest legalny? To raczej jakieś mol
                    > estowa
                    > > nie jest. Czy ta nieszczęsna istota była w stanie wyrazić świadomą zgodę
                    > na zwi
                    > > ązek i co z tego związku wynika?
                    >
                    > Gratuluję zdolności samodzielnej wymiany bateryjek w w pingwinku.
                    > Robisz to często, więc masz wprawę.
                    >

Widziałaś ty kiedy pingwinka na oczy? Tam się nic nie wymieia 😳🐧
                    Pozatym jest poręczny, mały można go wszędzie zabrać....nawet do malutkiej torebeczki wejdzie
                    • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 12:04
                      beata985 napisała:

> Widziałaś ty kiedy pingwinka na oczy? Tam się nic nie wymieia 😳🐧
                      > Pozatym jest poręczny, mały można go wszędzie zabrać....nawet do malutkiej tore
                      > beczki wejdzie
                      >

Nie widziałem. Znam go z opisów na emamie.
                      Wierżę że wszędzie wejdzie big_grin
                  • jakornelia12345 Re: Z którym? 19.10.25, 12:07
                    Za chwilę zawołam "pingwinka" i mu to powiem. Na razie coś tam przed domem robi. Chyba liście zamiata. Jakoś bez baterii dobrze funkcjonuje. Ale każdy sądzi po sobie. Skoro ty bez bez sztucznego wspomagania nie dajesz rady? No cóż. Nikt nie jest doskonały. Współczuję.
                    • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 12:46

> Za chwilę zawołam "pingwinka" i mu to powiem. Na razie coś tam przed domem robi
                      > . Chyba liście zamiata.

Chyba? Nawet nie wiesz co robi przed domem?
                      Najprawdopodobniej podrywa sąsiadkę, bo ciebie ma już dość.
                      • jakornelia12345 Re: Z którym? 19.10.25, 12:56
                        No cóż, gerontofilii raczej u niego nie stwierdzono, ani homoseksualizmu. Bo z jednej strony starsza pani dobrze po osiemdziesiątce, z drugiej rozwodnik.
                        Hmmm. Sąsiad rozwodnik jest całkiem całkiem. Szłoby. Uważasz, że powinnam konkurować z pingwinkiem o względy sąsiada rozwodnika? Nie przyszło mi to wcześniej do głowy. Ale zainspirowałeś mnie.
                        • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 12:58

> No cóż, gerontofilii raczej u niego nie stwierdzono, ani homoseksualizmu.

Kto go badał i nie stwierdził?
                          • jakornelia12345 Re: Z którym? 19.10.25, 13:10
                            No, ja. Tak raczej organoleptycznie. To jest forum dla dorosłych, ale nie ma żadnej przeszkody, aby małoletni coś tam podczytał.
                            Więc bardzo oględnie, nie zauważyłam drgnięcia w spodniach w przypadku kontaktu z seniorami płci obojga, tudzież mężczyznami.
                            A nawet jeżeli drgnięcie nastąpiło w przypadku ujrzenia kobiety, to tylko na drgnięciu się skończyło. A jeżeli nie? No cóż. Life is life. Na razie pingwinek kończy zamiatać te liście i żaden pozew o alimenty nie przyszedł.
                            • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 13:16

> Więc bardzo oględnie, nie zauważyłam drgnięcia w spodniach w przypadku kontaktu
                              > z seniorami płci obojga, tudzież mężczyznami.
                              > A nawet jeżeli drgnięcie nastąpiło w przypadku ujrzenia kobiety, to tylko na dr
                              > gnięciu się skończyło. A jeżeli nie? No cóż. Life is life. Na razie pingwinek k
                              > ończy zamiatać te liście i żaden pozew o alimenty nie przyszedł.

Ciekawą jesteś kobietą. Drgnięcia w męskich spodniach obserwujesz.
                              Dobrze że nie rozdarcia spodni big_grin
                              • jakornelia12345 Re: Z którym? 19.10.25, 13:40
                                "Ciekawą jesteś kobietą. Drgnięcia w męskich spodniach obserwujesz.
                                Dobrze że nie rozdarcia spodni big_grin"
                                Hmm, jakby to ująć, masz jakieś zafałszowane pojęcie o kobietach. Masz je za jakieś cnotki niewydymki.
                                Oczywiście, że drgnięcia w spodniach mojego osobistego chłopa obserwuję.
                                A i rozdarcia też. W końcu nie będzie chodził w rozdartych spodniach.
                        • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 13:02

> Hmmm. Sąsiad rozwodnik jest całkiem całkiem. Szłoby. Uważasz, że powinnam konku
                          > rować z pingwinkiem o względy sąsiada rozwodnika? Nie przyszło mi to wcześniej
                          > do głowy. Ale zainspirowałeś mnie.

Tak uważam.
              • babcia47 Re: Z którym? 19.10.25, 17:33
                Nie nie ogarniają tylko w końcu do czegoś trzeba trutnia wykorzystać bo do bardziej skomplikowanych spraw się nie nadaje i do tego robi po łebkach że i tak trzeba poprawiać. Niech wymieni te bateryjkę i ma satysfakcję jaki to on dzielny
          • trampki-w-kwiatki Re: Z którym? 19.10.25, 20:57
            Bzdura, pingwinek ładuje się poprzez USB, więc nie trzeba pamiętać o żadnych bateryjkach.
        • boggi_dan Re: Z którym? 19.10.25, 12:31

> "One wolałyby raczej z pingwinkiem się związać xd"
          > Z pingwinkiem, powiadasz? W sumie niezła opcja. Nieinwazyjny, a zawsze w gotowo
          > ści.
          Ta. Zadowolenie na chwilę. Pingwinek ci nie pomoże w życiu, a uzależni jedynie. Nie powie kocham, nie stanie w trudnym momencie, gdy masz zawirowania. Taka zabawka na baterie. Tu każda mądry w gębie. A w realu to inaczej wygląda. Taka gadka, szmatka.
          • jakornelia12345 Re: Z którym? 19.10.25, 12:59
            A nie rozumiesz, że sobie "jaja" robię z autora wątku?
            • iwles Re: Z którym? 19.10.25, 13:58
              No co ty!
              To taniarada!
              To co on rozumie? Nic! 🤣
              • boggi_dan Re: Z którym? 19.10.25, 15:30
                iwles napisała:

> No co ty!
                > To taniarada!
                > To co on rozumie? Nic! 🤣
                >
                > Nie wiem z czego rżysz. Ona mnie zna bo piszemy na wspólnym forum.
                >
                • jakornelia12345 Re: Z którym? 19.10.25, 15:35
                  "'Nie wiem z czego rżysz. Ona mnie zna bo piszemy na wspólnym forum."
                  Tak samo jak Iwles. Jest dłużej na forum ode mnie. Więc, jeżeli już, to sztamę z Iwles trzymam.
                  A z ciebie żartuję. 😜
    • mikams75 Re: Z którym? 19.10.25, 11:30
      Z żadnym.
    • analoga_niet Re: Z którym? 19.10.25, 11:55
      Oświadczyłam się kiedyś Tanebo ale dostałam kosza
      • alpepe Re: Z którym? 19.10.25, 14:37
        Bo masz dzieci, a jemu się coś wydaje.
        • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 14:39
          alpepe napisała:

> Bo masz dzieci, a jemu się coś wydaje.
          >

Z kim ma te dzieci?
          • alpepe Re: Z którym? 19.10.25, 15:20
            Z ojcem swoich dzieci, byłym mężem.
            • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 16:29
              alpepe napisała:

> Z ojcem swoich dzieci, byłym mężem.
              >

Dlaczego byłym?
              • jakornelia12345 Re: Z którym? 19.10.25, 16:34
                To raczej jest sprawa jej i byłego.
                • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 16:46

> To raczej jest sprawa jej i byłego.

Raczej sprawa forumowa.
                  Sprawa ogłoszona na forum, więc forumowa.
            • arthwen Re: Z którym? 20.10.25, 08:48
              E nie, z mężem to przecież dzieci nie miała, z ojcem swoich dzieci była w związku nieformalnym.
    • nastarana Re: Z którym? 19.10.25, 15:17
      Jeśli musiałabym wybrać pod groźbą pistoletu przystawionego do głowy, wybieram Rikiego. Najobrzydliwsze wydaje mi się związanie z Bywalcem ze względu na jego kobiecą sylwetkę i dominację żeńskich hormonów, vice versa z Tanim ze względu na jego alkoholizm i Lolem, który jest największym dziadersem świata i w dodatku nosi brudne majtki po zmarłym szwagrze.
      • boggi_dan Re: Z którym? 19.10.25, 15:28
        nastarana napisała:

> Jeśli musiałabym wybrać pod groźbą pistoletu przystawionego do głowy, wybieram
        > Rikiego. Najobrzydliwsze wydaje mi się związanie z Bywalcem ze względu na jego
        > kobiecą sylwetkę i dominację żeńskich hormonów, vice versa z Tanim ze względu n
        > a jego alkoholizm i Lolem, który jest największym dziadersem świata i w dodatku
        > nosi brudne majtki po zmarłym szwagrze.
        Ale masz w tej głowie siano. Alkohol to w twojej głowie siedzi. Ciebie nawet kijem od szczotki. Smutna, zagubiona istota, żyjąca w swojej jaźni.
    • voyah3 Re: Z którym? 19.10.25, 15:37
      Po glębokim zastanowieniu wybieram Ziutę. Ma wiecej mięśni niż wszyscy pozostali panowie razem wzięci, nie lysieje jak Tani, nie ma kobiecej figury jak Bywalec i nosi czyste majtki w przeciwienstwie do poplamionych na żółtobrązowo gaci Lola.
      • boggi_dan Re: Z którym? 19.10.25, 15:45
        Wybierz nastaraną, ma wszystkie cechy razem wzięte. Ja obcinam włosy na krótko. Więc nie trafione. A ty jakie masz pozytywy u siebie?
        • sztalugi1234 Re: Z którym? 19.10.25, 23:07
          boggi_dan napisał:

> Wybierz nastaraną, ma wszystkie cechy razem wzięte. Ja obcinam włosy na krótko.
          > Więc nie trafione. A ty jakie masz pozytywy u siebie?

Ty masz zaczeske z pięciu tłustych włosków, obciąć możesz sobie najwyżej te w nosie i w uszach. Wszystkie widziałyśmy twoje zdjęcie, jesteś skończony.
      • aandzia43 Re: Z którym? 19.10.25, 15:57
        Związki mnie nie interesują, a z Lolem chetnie skoczyłabym na piwo. Gacie w tym układzie nie stanowią problemu.
    • okruchlodu Re: Z którym? 19.10.25, 20:54
      A jest tu jakiś wolny, przed 50., nie mizogin?
    • 00zxc00 Re: Z którym? 19.10.25, 22:47
      Wiązanie się to coś dla miłośników sado maso.
      Więc z żadnym.
      Jednorazowy numer lub FWB to z każdym (w wieku 20-55 lat) tylko musiałabym wiedzieć jak wygląda.
      • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 23:33
        00zxc00 napisał(a):

> Wiązanie się to coś dla miłośników sado maso.

Związek małżeński też jest dla tych miłośników?
        • 00zxc00 Re: Z którym? 19.10.25, 23:37
          Tak.
          • wybitniemondry Re: Z którym? 19.10.25, 23:45
            00zxc00 napisał(a):

> Tak.

Jak to dobrze że się nie ożeniłem z konkubiną.
            • boggi_dan Re: Z którym? 20.10.25, 03:59
              wybitniemondry napisał:

> 00zxc00 napisał(a):
              >
              > > Tak.
              >
              > Jak to dobrze że się nie ożeniłem z konkubiną.
              Tym wątkiem wygrałeś talon na balon. A co niektóre dwa razy więcej.
    • angazetka Re: Z którym? 20.10.25, 00:53
      Z Danielą.
    • arthwen Re: Z którym? 20.10.25, 08:46
      Z żadnym.
    • pitupitt Re: Z którym? 20.10.25, 09:47
      Spokojnie, nie jesteś w kręgu zainteresowań, misiu kolorowy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka