tanebo0001 Re: Co druga nie ma ochoty... 24.11.25, 11:54 Samotność młodych kobiet. Dlaczego relacje dziś tak szybko się rozpadają? kwestie damsko męskie dotarły już do mainstreamu Odpowiedz Link Zgłoś
semihora Re: Co druga nie ma ochoty... 24.11.25, 11:56 Z mężem nie mają, a nie z mężem? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Co druga nie ma ochoty... 24.11.25, 21:00 Barbara Strójwąs – o relacjach, które się nie mieszczą w definicjach Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Co druga nie ma ochoty... 24.11.25, 23:49 50% szans to nie tak zle... Statystycznie co najwyzej musisz raz zmienic partenerke. A jeszcze jak sprawdzisz jak to wyglada w roznych rejonach kraju czy tez wsrod Polek i Ukrainek to zapewne masz wieksze szanse na sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
pitupitt Re: Co druga nie ma ochoty... 25.11.25, 10:00 Nie marudź, Renia Rączkowska zawsze daje. Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: Co druga nie ma ochoty... 25.11.25, 23:34 riki_i napisał: > Riki nawraca jak koń do stajni do jednego tematu (bo pewnie sa > m nie do yerba bany) i w kółko prawi, że kobiety to zimne ryby i nie dajo. Mnie najbardziej fascynuje, że ty, wobec realnie istniejącego problemu, że rzeczywiście kobiety tracą ochotę na seks po dziecku, nie jesteś w stanie wykrzesić z siebie nawet cienia refleksji, dlaczego tak się dzieje. Może przyczyny biologiczne, może cywilizacyjne, może ideologiczne - nie. Ciebie interesuje tylko napierdalanie młotkiem, jakbyś był szympansem z IQ 50. Odpowiedz Link Zgłoś
nieobiektywnie Re: Co druga nie ma ochoty... 27.11.25, 08:04 Najlepsze doświadczenie i największą satysfakcję daje regularna medytacja orgazmiczna. Orgazm energetyczny jest czysty i osiąga się go w pojedynkę. Daje przeżycia których zwykłe pocieranie genitaliów nie da nigdy. Seks klasyczny o którym piszesz jest zbędny, prymitywny, brudny i ryzykowny ( choroby i infekcje). Człowiek wyższy tego nie potrzebuje. Seks, którego się domagasz jest jak jedzenie ochłapów prosto z ziemi. Seks tantryczny to uczta dla ciała i duszy. Wiele kobiet to wie i praktykuje z pogardą patrząc na mężczyzn śliniących się na myśl o ruchach frykcyjnych. Mężczyźni nie mają pojęcia czym jest przyjemność. Żyją w pułapce prymitywnych potrzeb mechanicznej stymulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Co druga nie ma ochoty... 27.11.25, 09:52 nieobiektywnie napisała: > Najlepsze doświadczenie i największą satysfakcję daje regularna medytacja orgaz > miczna. Orgazm energetyczny jest czysty i osiąga się go w pojedynkę. Daje przeż > ycia których zwykłe pocieranie genitaliów nie da nigdy. Seks klasyczny o którym > piszesz jest zbędny, prymitywny, brudny i ryzykowny ( choroby i infekcje). Cz > łowiek wyższy tego nie potrzebuje. Seks, którego się domagasz jest jak jedzenie > ochłapów prosto z ziemi. Seks tantryczny to uczta dla ciała i duszy. Wiele kob > iet to wie i praktykuje z pogardą patrząc na mężczyzn śliniących się na myśl o > ruchach frykcyjnych. Mężczyźni nie mają pojęcia czym jest przyjemność. Żyją w p > ułapce prymitywnych potrzeb mechanicznej stymulacji. Ojoj, grubo... Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Co druga nie ma ochoty... 27.11.25, 10:33 @ nieobiektywnie Ojojoj, mocne dopalacze wjechały! Podoba mi się! 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
cranberries1983 Re: Co druga nie ma ochoty... 27.11.25, 08:58 moze on jest krótki z przyrodzenia, no i stąd problem Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Co druga nie ma ochoty... 27.11.25, 09:46 cranberries1983 napisał: > moze on jest krótki z przyrodzenia, no i stąd problem Krótki z przyrodzenia 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
nieobiektywnie [...] 29.11.25, 06:33 Jakim cudem wątek łamał prawo przez 700 wpisów ? Co tu się wydarzyło? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: [...] 29.11.25, 19:20 nieobiektywnie napisała: > Jakim cudem wątek łamał prawo przez 700 wpisów ? Co tu się wydarzyło? Nic. Jakąś moja "fanka" zaczęła po 700 wpisach w wątku klikać kompulsywnie kosz w poście startowym , no i go automatycznie wycięło- co btw jest już szajbą do kwadratu , bo absolutnie nic zdrożnego w tym poście nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: [...] 30.11.25, 14:28 co za chamstwo! wątek nie łamał żadnej reguły regulaminu Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: [...] 30.11.25, 17:43 Nas można skolko ugodno obrażać, ale jak napisałem jednej paniusi zaledwie tyle, że "w przyszłości mogę być nieprzyjemny" (dokładny autocytat) , to z miejsca przybrała postać rozedrganej galarety. Aj waj, gwałtu rety, samce uciekły i biją ! "Zrobiłam zdjęcie posta, kliknęłam wiele razy kosz, aż go skasowali, ale dalej najdroższe siostry jestem przerażona, na co ten wstrętny samiec sobie pozwala!" 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: [...] 30.11.25, 20:39 Kolo, wiemy, że jesteś damskim bokserem, nie musisz się z tym obnosić. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli [...] 30.11.25, 20:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: [...] 30.11.25, 20:48 bywalec.hoteli napisał: > "Sifksowaly bo dawno chłopa nie miały" I cyk - kolejna sygnaturka Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: [...] 01.12.25, 13:09 Riki, zgłoś temat na forum "O moderacji": forum.gazeta.pl/forum/f,654,O_moderacji.html Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: [...] 01.12.25, 19:35 Nie będę się kopał z koniem, tu zawsze byli równi i równiejsi. 😞 Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli [...] 01.12.25, 20:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś