Dodaj do ulubionych

Co druga nie ma ochoty...

• semihora Re: Co druga nie ma ochoty... 24.11.25, 11:56
      Z mężem nie mają, a nie z mężem?
    • engine8t Re: Co druga nie ma ochoty... 24.11.25, 23:49
      50% szans to nie tak zle... Statystycznie co najwyzej musisz raz zmienic partenerke.
      A jeszcze jak sprawdzisz jak to wyglada w roznych rejonach kraju czy tez wsrod Polek i Ukrainek to zapewne masz wieksze szanse na sukces.
    • pitupitt Re: Co druga nie ma ochoty... 25.11.25, 10:00
      Nie marudź, Renia Rączkowska zawsze daje.
    • dramatika Re: Co druga nie ma ochoty... 25.11.25, 23:34
      riki_i napisał:

> Riki nawraca jak koń do stajni do jednego tematu (bo pewnie sa
      > m nie do yerba bany) i w kółko prawi, że kobiety to zimne ryby i nie dajo.

Mnie najbardziej fascynuje, że ty, wobec realnie istniejącego problemu, że rzeczywiście kobiety tracą ochotę na seks po dziecku, nie jesteś w stanie wykrzesić z siebie nawet cienia refleksji, dlaczego tak się dzieje. Może przyczyny biologiczne, może cywilizacyjne, może ideologiczne - nie. Ciebie interesuje tylko napierdalanie młotkiem, jakbyś był szympansem z IQ 50.
    • nieobiektywnie Re: Co druga nie ma ochoty... 27.11.25, 08:04
      Najlepsze doświadczenie i największą satysfakcję daje regularna medytacja orgazmiczna. Orgazm energetyczny jest czysty i osiąga się go w pojedynkę. Daje przeżycia których zwykłe pocieranie genitaliów nie da nigdy. Seks klasyczny o którym piszesz jest zbędny, prymitywny, brudny i ryzykowny ( choroby i infekcje). Człowiek wyższy tego nie potrzebuje. Seks, którego się domagasz jest jak jedzenie ochłapów prosto z ziemi. Seks tantryczny to uczta dla ciała i duszy. Wiele kobiet to wie i praktykuje z pogardą patrząc na mężczyzn śliniących się na myśl o ruchach frykcyjnych. Mężczyźni nie mają pojęcia czym jest przyjemność. Żyją w pułapce prymitywnych potrzeb mechanicznej stymulacji.
      • homohominilupus Re: Co druga nie ma ochoty... 27.11.25, 09:52
        nieobiektywnie napisała:

> Najlepsze doświadczenie i największą satysfakcję daje regularna medytacja orgaz
        > miczna. Orgazm energetyczny jest czysty i osiąga się go w pojedynkę. Daje przeż
        > ycia których zwykłe pocieranie genitaliów nie da nigdy. Seks klasyczny o którym
        > piszesz jest zbędny, prymitywny, brudny i ryzykowny ( choroby i infekcje). Cz
        > łowiek wyższy tego nie potrzebuje. Seks, którego się domagasz jest jak jedzenie
        > ochłapów prosto z ziemi. Seks tantryczny to uczta dla ciała i duszy. Wiele kob
        > iet to wie i praktykuje z pogardą patrząc na mężczyzn śliniących się na myśl o
        > ruchach frykcyjnych. Mężczyźni nie mają pojęcia czym jest przyjemność. Żyją w p
        > ułapce prymitywnych potrzeb mechanicznej stymulacji.

Ojoj, grubo...
      • riki_i Re: Co druga nie ma ochoty... 27.11.25, 10:33
        @ nieobiektywnie

Ojojoj, mocne dopalacze wjechały! Podoba mi się! 😀
      • pursuedbyabear Re: Co druga nie ma ochoty... 27.11.25, 10:47
        O, cześć miaumia.
    • cranberries1983 Re: Co druga nie ma ochoty... 27.11.25, 08:58
      moze on jest krótki z przyrodzenia, no i stąd problem
      • homohominilupus Re: Co druga nie ma ochoty... 27.11.25, 09:46
        cranberries1983 napisał:

> moze on jest krótki z przyrodzenia, no i stąd problem

Krótki z przyrodzenia 😆
    • nieobiektywnie [...] 29.11.25, 06:33
      Jakim cudem wątek łamał prawo przez 700 wpisów ? Co tu się wydarzyło?
      • riki_i Re: [...] 29.11.25, 19:20
        nieobiektywnie napisała:

> Jakim cudem wątek łamał prawo przez 700 wpisów ? Co tu się wydarzyło?

Nic. Jakąś moja "fanka" zaczęła po 700 wpisach w wątku klikać kompulsywnie kosz w poście startowym , no i go automatycznie wycięło- co btw jest już szajbą do kwadratu , bo absolutnie nic zdrożnego w tym poście nie było.
        • bywalec.hoteli Re: [...] 30.11.25, 14:28
          co za chamstwo! wątek nie łamał żadnej reguły regulaminu
          • riki_i Re: [...] 30.11.25, 17:43
            Nas można skolko ugodno obrażać, ale jak napisałem jednej paniusi zaledwie tyle, że "w przyszłości mogę być nieprzyjemny" (dokładny autocytat) , to z miejsca przybrała postać rozedrganej galarety.

Aj waj, gwałtu rety, samce uciekły i biją ! "Zrobiłam zdjęcie posta, kliknęłam wiele razy kosz, aż go skasowali, ale dalej najdroższe siostry jestem przerażona, na co ten wstrętny samiec sobie pozwala!"

😉
            • tanebo0001 Re: [...] 30.11.25, 18:10
              Nie bądź agresywny!
            • angazetka Re: [...] 30.11.25, 20:39
              Kolo, wiemy, że jesteś damskim bokserem, nie musisz się z tym obnosić.
            • bywalec.hoteli [...] 30.11.25, 20:44
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • marzenka12 Re: [...] 30.11.25, 20:48
                bywalec.hoteli napisał:

> "Sifksowaly bo dawno chłopa nie miały"

I cyk - kolejna sygnaturka
              • bywalec.hoteli Re: [...] 01.12.25, 13:09
                Riki, zgłoś temat na forum "O moderacji":
                forum.gazeta.pl/forum/f,654,O_moderacji.html
                • riki_i Re: [...] 01.12.25, 19:35
                  Nie będę się kopał z koniem, tu zawsze byli równi i równiejsi. 😞
                  • bywalec.hoteli [...] 01.12.25, 20:28
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka