Dodaj do ulubionych

Ile można? Z pudla

16.01.26, 20:46
www.pudelek.pl/olga-bonczyk-byla-blisko-ze-zbigniewem-wodeckim-o-jego-rodzinie-wspominala-chlodno-nie-chce-kontaktu-zrobili-mi-tyle-krzywdy-7244006943737984a
Za chwilę minie dekada od śmierci pana Wodeckiego a pani Olga przy każdej okazji bredzi o ich wyjątkowej przyjaźni i krzywdzie, jaką wyrządziła jej rodzina pana Zbyszka, że ja opluwali w mediach. Ja niczego na jej temat że strony tych ludzi nie czytałam, nie słyszałam. Nie wiem, co ich faktycznie łączyło, czy przyjaźń, czy miłość czy jeszcze coś innego, ale kobieta robi na mnie wrażenie chorej psychicznie. Nie wyobrażam sobie być wdową i czytać cyklicznie wywody wariatki. Myślicie, że kobieta kiedyś odpuści i zamilknie czy do własnej śmierci będzie snuć wspomnienia?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Ile można? Z pudla 16.01.26, 20:52
      Sądzę, że ona może być faktycznie w kryzysie zdrowia psychicznego, ale takie rozchwianie jest typowe w sumie dla niektórych zbyt mocno przejętych sobą artystów.
    • aankaa Re: Ile można? Z pudla 16.01.26, 20:54
      pozazdrościła petardzie?
    • iwoniaw Re: Ile można? Z pudla 16.01.26, 20:58
      Czy piszac "przy kazdej okazji bredzi" masz na mysli wspomniane przez pudla, ze "w sierpniu 2024" zapytana (!) o relacje z rodzina zmarlego odpowiedziala, ze ma do nich duzo zalu i nie chce kontaktu oraz chce zamknac temat? Czy chodzi ci o cos innego?
    • alicia033 Re: Ile można? Z pudla 16.01.26, 21:00
      Myślę, że nie zamiknie a na wdowie (i dzieciach) nie (z)robi to żadnego wrażenia. Spadek dostali, tantiemy będą im wpadały na konto jeszcze przez dłuuugie lata a ewentualnych braków w więzi emocjonalnej i tak nadrobić już się nie da.
    • primula.alpicola Re: Ile można? Z pudla 16.01.26, 21:11
      W zasadzie to pierwszy raz czytam o tych krzywdach wyrządzononych Bończyk przez rodzinę Wodeckiego.
      Oni mieli romans?
      • alicia033 Re: Ile można? Z pudla 16.01.26, 21:14
        primula.alpicola napisała:

> Oni mieli romans?

Tak
        • nena20 Re: Ile można? Z pudla 16.01.26, 21:43
          Serio
      • simply_z Re: Ile można? Z pudla 16.01.26, 21:54
        Tak,zreszta nie tylko z nia mialwink,to byl dosc rozrywkowy pan.Moja ciotka swego czasu pracowala z jego zona, z czasow kiedy p.Wodecki byl poczatkujacym grajkiem.
        • husky_cat Re: Ile można? Z pudla 16.01.26, 22:00
          O tak, wdowa miała takie rogi, że musialby się czolgac pod Łukiem Triumfalnym.
          Ale cóż...
    • hanusinamama Re: Ile można? Z pudla 16.01.26, 21:14
      Ale to jest wywiad z 2024 roku...2 lata temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka