Dodaj do ulubionych

Dawson RIP ;-(

11.02.26, 22:34
Są tu fanki "Jeziora marzeń"? Ja co prawda byłam team Pacey...
Dziś pojawiła się bardzo smutna wiadomość, James Van Der Beek, filmowy Dawson, zmarł sad miał 48 lat, osierocil szóstkę dzieci. Wiedziałam, że jest chory, ostatnio na Instagramie bardzo źle wyglądał, no ale myślałam, że dochodzi do siebie po leczeniu i wyzdrowieje. https://share.google/2ShtUkGk6cgNN99NH
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Dawson RIP ;-( 11.02.26, 22:39
      Liczyłam się z tym, że nie wyzdrowieje (paskudny rodzaj raka), ale jednak i tak strasznie smutno. "Jezioro marzeń" to czas mojego liceum, sentyment został.
    • zyciemniekocha2000 Re: Dawson RIP ;-( 11.02.26, 22:47
      Istatnio obejrzalam od nowa Jezioro marzen, mile wspomnienia choc juz troche nudne a Joe wkurzala wiecznym rozkminami .Bardzo przykro z powodu Dawsona
    • bi_scotti Re: Dawson RIP ;-( 11.02.26, 23:27
      Moja corusia (rocznik '84) i jej girlfriends planuja weekend wspomnien smile To ich "mlodosc" - Dawson Creek w piatki. Girlfriend Sredniego (rocznik '87) tez mi przyslala text pelen smutku & virtual tears. Podejrzewam, ze dla wielu dzis doroslych kobiet z tej konkretnej generation to bardzo smutna wiadomosc a jednoczesnie otwarcie calego worka wspomnien z "mlodzienczych" lat, eh. Peace.
      • hanusinamama Re: Dawson RIP ;-( 12.02.26, 20:14
        Ja jestem 83. Pamietam jak oglądałam "przez telefon" z przyjaciółką odcinek, w któym Joey i Pacey się całowali...
    • princy-mincy Re: Dawson RIP ;-( 11.02.26, 23:29
      Ja też byłam team Pacey.
      Ale wciąż żal człowieka, jego żony i szóstki dzieci.
      Źle wyglądał. Nawet kilka dni temu sprawdzałam czy on i norweski skoczek narciarski żyją (ten drugi żyje, chyba wygrał z rakiem).
    • angazetka Re: Dawson RIP ;-( 12.02.26, 19:36
      I mam taką refleksję, że skoro całkiem popularny aktor, więc niewątpliwie z jakimiś zarobkami, musiał wyprzedawać pamiątki z planu, żeby móc się leczyć, to... USA to taki wspaniały kraj...
      • princy-mincy Re: Dawson RIP ;-( 12.02.26, 20:44
        Rzadko kto ma dobre ubezpieczenie zdrowotne w Stanach a jak już zachował to pewnie nikt nie chciał zmienić planu ubezpieczenia.
        Teraz gdzieś widziałam oburzenie, że jego rodzina założyła zbiórkę, bo po jego śmierci żona i dzieci tak de facto mają masę długów.
        • husky_cat Re: Dawson RIP ;-( 12.02.26, 21:44
          Tak, tez czytałam, oburzenie, że zaraz po śmierci, że nawet do pogrzebu nie poczekala. Ale nie oszukujmy się, to nie była nagła śmierć, a może wręcz ulga dla niego i całej rodziny.
          Mam nadzieję, że zbiórka się powiedzie i żona z dziećmi sobie poradzą
        • angazetka Re: Dawson RIP ;-( 12.02.26, 21:48
          No właśnie o to mi chodzi... Porąbane, że z powodu choroby członka rodziny rodzina popada w długi, bo leczenie wszystko zjadło.
    • jowita771 Re: Dawson RIP ;-( 12.02.26, 20:09
      Byłam fanką Jeziora marzeń. I też team Pacey, ale Dawsona i tak mi szkoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka