conena Re: Ciuchy - bieżące trendy 28.05.26, 13:11 ja się jeszcze z panterki nie wyleczyłam, a tu groszki wróciły. ale czuję się na nie za stara, uwielbiałam groszki za czasów studenckich, miałam sporo i jakoś tak czuję się w nich jak dzidzia - piernik. ale nie wykluczam, może jakieś szalone szerokie spodnie w grochy jak znajde to sobie kupię. wszelakie kwiatki, łączki absolutnie na nie. vichy też jakoś mnie nie przekonuje. len jak najbardziej tak, ostatnio bardzo fajne lniane rzeczy wypatrzyłam w kappahlu, o którym zapomniałam, że istnieje. co do spodni tp jestem zachwycona wszelkimi barelami, kulotami, itd. od zawsze uwielbiam szerokie spodnie, korzystam póki moda trwa i kupuję każde, które na mnie dobrze leżą. za chwilę wrócą rurki i wtedy nie będzie mnie nic kusić. z dziwnych rzeczy to kupiłam sobie siateczkowe balerinki, całkiem spoko jako obuw codzienny, sprawdzają się jak jest ciepło i jadę do pracy rowerem. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Ciuchy - bieżące trendy 28.05.26, 15:33 t na tyle fajnie, że z przyjemnością chodzę po sklepach i niemal zawsze coś kupię. Wczoraj wróciłam z sukienka typu halka z Mango (fajna gruba satyna) i klapkami z Zary. Kilka groszy a ile radości! Mogliby dawać trochę więcej ciuchów z naturalnych materiałów. Groszków nie znoszę niezależnie od rozmiaru i koloru, masełkowy kolor to moja zmora, dziwne spodnie lubię o ile dobrze robią mojemu niezbyt zgrabnemu podwoziu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Ciuchy - bieżące trendy 28.05.26, 17:03 Od jakiegoś czasu modne klapki typu birkenstock. Nawet miałam takie, których używałam latem jako kapcie po domu/podwórku, bo mi się dostały od mamy, której rozmiar nie pasował. I utrzymuję, że one ani wizualnie ani wygodą nie tłumaczą tego wylewu popularności. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Ciuchy - bieżące trendy 28.05.26, 17:04 Za to kolor masełkowy lubię, i podobają mi się takie luźniejsze kroje letnich spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Ciuchy - bieżące trendy 28.05.26, 17:31 Mnie oryginalne Birkenstock też nie leżą, jakoś się nie wpasowuje w rozmiary czy coś. Ale mam takie klapki marki Hush Puppies I je uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hailey_bieber2004 Re: Ciuchy - bieżące trendy 28.05.26, 17:42 Ej, a ja sobie wybrałam takie, oraz takie skarpetunie do nich Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Ciuchy - bieżące trendy 30.05.26, 13:11 A może tak być, że to kwestia marki, ale chyba nie będę już dalej szukać, bo one też wizualnie mnie nie przekonują bardziej od innych klapek Odpowiedz Link Zgłoś
kafana Re: Ciuchy - bieżące trendy 30.05.26, 14:14 No ja jestem fanką. Mega wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
kafana Re: Ciuchy - bieżące trendy 30.05.26, 14:14 Natomiast to są dla mnie buty na wakacje czy wyjście do sklepu nie do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Ciuchy - bieżące trendy 30.05.26, 14:16 Ja też, przy czym ja mam model japonki. Odpowiedz Link Zgłoś
simonna Re: Ciuchy - bieżące trendy 30.05.26, 13:21 Szydełkowe chusteczki na głowę jak na wizytę u papieża. Odpowiedz Link Zgłoś
simonna Re: Ciuchy - bieżące trendy 30.05.26, 13:25 I sukienki oraz topy typu halki z bieliznianą koronką. Oj nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kafana Re: Ciuchy - bieżące trendy 30.05.26, 14:12 Nie lubię tych kompletów piżamowych ( tzn moim zdaniem to jest piżama) typu muślinowa niby koszula i do tego krótkie spodenki w tym samym wzorze. Spoko tylko na wakacje typu z pokoju na plażę i niespieszne śniadanie. ( materiały są różne efekt ten sam) Odpowiedz Link Zgłoś