lajtova 09.07.26, 21:20 Sama ze sobą. Ciekawe mnie jak w tym małżeństwie będą wygladać kłotnie. Ale nie będzie problemu z podziałem obowiązków. Tylko żeby potem się nie skarżyła, że wszystko musi robić sama. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajtova Re: Racewicz wzieła ślub 09.07.26, 21:27 Jest git. Nie będzie podziału majątku. Ale w razie orzeczenia o winie to zawsze będzie winna. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca26 Re: Racewicz wzieła ślub 10.07.26, 08:52 Może o to, że niektórzy nie potrafią dbać o siebie bez ślubu Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Racewicz wzieła ślub 09.07.26, 21:36 A rozmnoży się przez podział, czy pączkowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Racewicz wzieła ślub 10.07.26, 09:06 Musi. Przenajświętszy Sakrament Małżeństwa zawiera się w celu pomnażania Ludu Bożego. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Racewicz wzieła ślub 10.07.26, 09:05 Już się "rozmnożyła", ma syna, nie sądzę, żeby wieku 50+ ponowne macierzyństwo było jej priorytetem. Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Racewicz wzieła ślub 09.07.26, 21:44 Już chyba któraś celebrytka taki ślub sama ze sobą wzięła. Po co? Nie wiem, ja tego nie czuję ale to nie moja sprawa. O już wiem, Ania Rusowicz tak zrobiła. plejada.pl/newsy/anna-rusowicz-wziela-slub-sama-ze-soba-byla-suknia-slubna-przyjaciele-obraczka/tjpfbrb Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Racewicz wzieła ślub 09.07.26, 21:48 O, to jest jeszcze dobre. Ciekawe jak skomentujecie ten tekst Ani Rusowicz- mam tylko ten kawałek jako zrzut ekranu ale zrobiłam go bo lekko zdębiałam czytając Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Racewicz wzieła ślub 09.07.26, 22:48 A nie było czasem motywu ślubu ze samą sobą w "Seksie w wielkim mieście"? Carrie wkurzyła się, że ciągle wydaje na znajomych, bo śluby, narodziny dzieci, urodziny dzieci, buty jakieś jej ukradli na którejś takiej imprezce, bo trzeba było zdjąć? I zaprosiła ich na ślub samej ze sobą, a prezent miał być równowartością utraconej pary butów Odpowiedz Link Zgłoś
heca007 Re: Racewicz wzieła ślub 09.07.26, 22:53 Praktycznie nie oglądałam SWWM więc nie pamiętam. Ale wiem, że nadal wielką niewiadomą jest jakim cudem Carrie była w stanie utrzymać się na takim poziomie w NY pisząc jeden felieton tygodniowo Odpowiedz Link Zgłoś
hailey_bieber2004 Re: Racewicz wzieła ślub 09.07.26, 23:31 Czytałam kiedyś o tym artykuł. Mieszkała w rent controlled apartment, a jej zarobki wyliczono na ok. 4 tys dol wg ówczesnych stawek. Odpowiedz Link Zgłoś
hailey_bieber2004 Re: Racewicz wzieła ślub 09.07.26, 23:39 Swoją drogą ciekawe, czy za 30 lat ktoś spojrzy na mój lajfstajl (czy tam podobnej osoby) i będzie się zastanawiał jakim cudem w 2026 ludzi było stać na mieszkanie samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Racewicz wzieła ślub 10.07.26, 08:54 To chyba nie chodziło o ślub, a o samo przyjęcie i prezenty z okazji "singielstwa" Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Racewicz wzieła ślub 10.07.26, 10:40 Odrzuca mnie od tej kreacji, którą tworzy, ale jednocześnie mam dla niej jakieś współczucie. Odpowiedz Link Zgłoś