Dodaj do ulubionych

AMA (ask me anything)- moja osoba

• siedemkropek82 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 17:33
      Czasami twoje słownictwo opiera się o dialekt.No ale cóż.Ty z północy,ja z południa.W górach jutro wciąż upał.Na polu dziś mamy 34 stopnie Celsjusza ,odczułam jada tramwajem z pracy smile
      • siedemkropek82 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 17:34
        Jadąc tramwajem
    • alexis1121 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 17:34
      Dziewczyny, mały APEL. Nie zamierzam zgłaszać do moderacji wpisów sugerujących, że mój rzekomy mąż przebywa w więzieniu/jestem żoną mafiosa, albo że odebrano mi paszport, ponieważ nie chcę, by przez to pocięto cały wątek. Proszę jednak uważać na formułowanie takich „teorii”, bo istnieje granica między żartem a rozpowszechnianiem nieprawdziwych informacji.
      • snakelilith Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 17:37
        alexis1121 napisała:

> Dziewczyny, mały APEL. Nie zamierzam zgłaszać do moderacji wpisów sugerujących,
        > że mój rzekomy mąż przebywa w

Oj, wątek poszedł nie po myśli? Nie ułożyło się kółeczko fanek podziwiających twoją "wrodzoną elegancję"?
        • majenkirr Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 17:55
          Ja tylko chciałam napisać, ze odkąd Martha Stewart poszła siedzieć, to już nie jest żaden obciach być skazanym😉
          • snakelilith Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 18:06
            majenkirr napisała:

> Ja tylko chciałam napisać, ze odkąd Martha Stewart poszła siedzieć, to już nie
            > jest żaden obciach być skazanym😉
            >

Chyba, że nie pasuje do kreowanego wizerunku. Ale nie wiem, o co bicie piany, cała masa domniemanych premium ludzi ma coś za uszami, niektórych złapano, niektórych nie. Jak wiemy zdarza się to nawet w królewskich rodzinach. Jedna świętość pada za drugą, nie tylko tu na forum. big_grin
          • trampki-w-kwiatki Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 19:25
            majenkirr napisała:

> Ja tylko chciałam napisać, ze odkąd Martha Stewart poszła siedzieć, to już nie
            > jest żaden obciach być skazanym😉
            >

TA Martha Stuart? 😳
            • alpepe Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 19.07.26, 22:23
              Nie wiedziałaś?
      • glasscraft Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 17:52
        Moze lec sie poskarz osobie prawniczej najwyzszego rodzaju, czy czego tam ona nie jest. Daj jej worek uzywanych premium ciuchow i moze za darmola nam paluszkiem progrozi.
        • qrka Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 09:08
          I czekoladki. Koniecznie przewiązane spersonalizowaną wstążeczką smile
      • glasscraft Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 18:23
        A co - rozwiodlas sie, czy to byl tylko regularny sypiacz, bez papierka?
        • bazia_morska Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 09:16
          Ojp
      • pursuedbyabear Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 11:01
        I co nam zrobisz?
        Forum zadało pytanie zgodnie z twoją prośbą - ask me ANYTHING. A jednak większości pytań unikasz. Zabrakło weny na ciągnięcie kreacji forumowej, czy jednak któraś trafiła w czuły punkt?...

A co do "proszę jednak uważać" - już tu była jedna wybitna dziennikarka i podróżniczka, co wysyłała pozwy do forumek, bo udowodniły jej, że pisze nieprawdę. Jakoś ciągle tego pozwu nie dostałam...
        • gryzelda71 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 14:49
          Kto to był, bo pamiętam tylko jedna prawie szlachcianke z okolic Krakowa.
          • anomaliapogodowa81 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 15:03
            No Berga przecież...
            • gryzelda71 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 15:06
              Aaa zapomniałam ......
    • klaramara33 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 17:48
      Mnie ciekawi dlaczego tak się kilinentrujesz micno wręcz chorobliwie na sobie, czy kiedyś nad tym zastanawialas? Po drugie czy ta wielka chęć bycia podziwianą pod wzgledem wygladu wynika z jakichś trudnych doswiadczeń? Po trzecie czy nie uwazasz, że czas dojrzeć?
      • klaramara33 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 17:51
        klaramara33 napisała:

> Mnie ciekawi dlaczego tak się kilinentrujesz micno wręcz chorobliwie na sobie,
        > czy kiedyś nad tym zastanawialas?
        poprawka;
        Dlaczego tak się koncentrujesz mocno wręcz chorobliwie na sobie?

• alexis1121 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 17:56
          A na kim mam być skoncentrowana? 😬
          • klaramara33 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 19:37
            alexis1121 napisała:

> A na kim mam być skoncentrowana? 😬
            Na czymś, co da Ci spelnienue.
            • qrka Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 09:09
              No i masz odpowiedź, dlaczego "tak się koncentruje mocno wręcz chorobliwie na sobie".
              • klaramara33 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 11:07
                qrka napisała:

> No i masz odpowiedź, dlaczego "tak się koncentruje mocno wręcz chorobliwie na s
                > obie".
                >
                No fakt, ne ma na czym Ola, swiat jest malo interesujacy poza nią😁
    • nia88 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 18:17
      wink
    • nia88 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 18:18
      Dziewczyny, dlaczego dokuczanie Alexis?
      Nie martw się, Olu, wyglądasz stylowo, jesteś zdolna, ambitna, ponadprzeciętnie inteligentna i to jest powodem dziobania na ematce.
      Pozdrawiam serdecznie
      • nia88 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 18:20
        Dokuczacie*
        Tutaj kobieta powinna być wsparciem dla drugiej, a nie mówić cień kobry.
      • snakelilith Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 18:21
        nia88 napisała:

> Dziewczyny, dlaczego dokuczanie Alexis?

Z sympatii, nianiu. Podbijamy jej przecież jej gwiazdorski wątek. big_grin

• nia88 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 18:27
          Nie jestem nianią xD
          Tylko ninja.
          • alex.vause.is.back Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 18:40
            Znaczy miauma, kolejne wcielenie, rzyg.
            • nia88 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 18:44
              Najpierw spotkaj się ze mną, jeśli jesteś ze Szczecina, a potem osądzaj.
              wink
      • glasscraft Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 18:47
        Bo mozemy panie starszy, bo mozemy.
      • klaramara33 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 21:49
        nia88 napisała:

> Dziewczyny, dlaczego dokuczanie Alexis?
        > Nie martw się, Olu, wyglądasz stylowo, jesteś zdolna, ambitna, ponadprzeciętnie
        > inteligentna i to jest powodem dziobania na ematce.
        > Pozdrawiam serdecznie
        Ja nie dogryzam, lubie kobiety, jestem ciekawa.
        Watpie, żeby zazdrość bylapowodem dziobania, czego nie pochwalam, lecz jej niepoważna po stawałam na seoj wiek. To troll raczej, albo niedojrzalosc
        Poza tym jeśli przeszkadz Alex, to blniech przestanie pisac, jak na doroslego przystało, ponosi konsekwencje
      • alexis1121 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 08:00
        Dziękuję kochana ❤️
      • nick_z_desperacji2 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 13:33
        nia88 napisała:

> zdolna, ambitna, ponadprzeciętnie inteligentna
        O wow.
    • minivini Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 18:49
      Jakie masz wymiary?
      • alexis1121 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 08:00
        Nie mam pojęcia.. smile
        • gryzelda71 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 08:51
          Wiesz, trochę lipa ten wątek. Nie odpowiadasz na żadne pytanie. Bo skad sweterek i jaki worki na kupy psa to malo interesujące. No.ale taka rola.trolla.
          • klaramara33 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 11:08
            gryzelda71 napisała:

> Wiesz, trochę lipa ten wątek. Nie odpowiadasz na żadne pytanie. Bo skad swetere
            > k i jaki worki na kupy psa to malo interesujące. No.ale taka rola.trolla.
            Troll jak nic.
    • princesswhitewolf Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 18:55
      Po co to robisz? Jestes sliczna, zgrabna i masz wsparcie rodzicow- tu mase wredot, ktore wydrapia ci oczy. Pozdrawiam z Cotswold i wysylam duzo promykow- slonce tu jest bezlitosne w tym roku
      • alexis1121 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 07:59
        Ale ci zazdroszczę! Wypoczywaj. Szczerze? Nie myślałam że tak niektóre zaboli mój doktorat 😬
        • marta.graca Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 08:01
          Nikogo to nie boli, raczej bawi.
      • beaucouptrop Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 14:45
        Mysle, że Alexis dobrze się bawi wymyślając wątki, które wyciągają z popularnych forumek brzydkie cechy i wyzwalają ukryte frustracje 🤣
        • iwles Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 14:59
          Ja myślę, że Alexis bawi się bardziej, niż tobie, czy innym ematkom się wydaje.
          • m_incubo Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 15:01
            Ten wątek to złoto.
            Jeden z lepszych, w których widać jak na dłoni, ile na forum jest nie wąskich specjalistek, a niekochanych małych dziewczynek.
            • gryzelda71 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 15:07
              To prawda.
            • beaucouptrop Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 15:27
              W samo sedno. Zgadzam się. Kilka osób zdemaskowalo się koncertowo dając się bezrefleksyjnie wciągnąć w grę 😃 Niezaspokojone potrzeby, głębokie frustracje i cechy osobowości, które próbują ukryć na codzień widać tu jak na dłoni.
              • m_incubo Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 15:53
                Nie, nie zdemaskowały się, od lat mają to wypisane na czołach. Tutaj są śmielsze niż zwykle, bo wątek przywabił ich też więcej niż zwykle jednocześnie.
                Takie wątki to lepsza kronika zdrowia (...) psychicznego forumek, niż ich Internetowe Konta Pacjenta.
        • snakelilith Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 17:53
          beaucouptrop napisała:

> Mysle, że Alexis dobrze się bawi wymyślając wątki, które wyciągają z popularny
          > ch forumek brzydkie cechy i wyzwalają ukryte frustracje 🤣

Bla, bla, bla. Białe giezło się odezwało.
          Alexis może i chciała polecieć po prętach, ale teraz siedzi gdzieś w kąciku i łyka łzy, bo nie przewidziała, jak bardzo swoją arogancką kreacją odpycha ludzi i jak bardzo jest w tym niesympatyczna. Co zresztą widać w każdej jej historii, ludzie jej nie lubią i na nic nie zdaje się ta kompulsywna potrzeba robienia wrażenia kogoś, kto zasługuje na respekt i uznanie. To nie są więc "brzydkie cechy" forumek, a impertynencja bufonki. I dobrze jej tak.
          • beaucouptrop Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 18:59
            Ech Snake, ty dajesz w tym wątku mistrzowski popis. A to, że Alexis siedzi w kąciku i lyka łzy to twoje pobożne życzenie.
            Myślę, że nadmiar wolnego czasu nie robi ci dobrze na głowę. Z wątku na wątek coraz gorzej z tobą. Zrób sobie detoks od forum. Wiem, będzie to trudne, bo to tutaj szukasz uznania i akceptacji, których najwyraźniej w życiu ci brakuje.
            • snakelilith Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 21:32
              beaucouptrop napisała:

> Ech Snake, ty dajesz w tym wątku mistrzowski popis. A to, że Alexis siedzi w ką
              > ciku i lyka łzy to twoje pobożne życzenie.

A ty jak zwykle nudna belferka w moralizującym tonie. Negująca rzeczywistość. A jest dokładnie tak jak ja piszę, bo to ty żyjesz w życzeniowych oparach.
              I wychowuj swoje dzieci, a nie mnie.

• moni_485 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 23:00
                snakelilith napisała:

> beaucouptrop napisała:
                >
                > > Ech Snake, ty dajesz w tym wątku mistrzowski popis. A to, że Alexis siedz
                > i w ką
                > > ciku i lyka łzy to twoje pobożne życzenie.
                >
                > A ty jak zwykle nudna belferka w moralizującym tonie. Negująca rzeczywistość. A
                > jest dokładnie tak jak ja piszę, bo to ty żyjesz w życzeniowych oparach.
                > I wychowuj swoje dzieci, a nie mnie.
                >
                >
                Nawet jeśli snejkowa masz rację to alexis łka w BMW ubrana w ciuchy z mytheresa. A ty w autobusie w ciuchach z najtańszych sieciówek. I tu cię boli.
                • snakelilith Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 23:10
                  moni_485 napisała:

> Nawet jeśli snejkowa masz rację to alexis łka w BMW ubrana w ciuchy z mytheresa
                  > . A ty w autobusie w ciuchach z najtańszych sieciówek. I tu cię boli.

Tak, szczególnie zazdroszczę jej tych ciuchów z mytheresa. Puknij się.
    • bywalec.hoteli Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 19:51
      1. Czy jesteś trollem?
      2. Czy masz męża?
      3. Czy masz więcej niż 45 lat?
      4. Czy możesz mieć dzieci?
      5. Jakie masz wykształcenie?
      • pupu111 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 19.07.26, 15:54
        Bywalec, ty szukasz drugiej polowki? smile
        • majenkirr Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 14:59
          😂😂
    • mania_222 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 17.07.26, 21:24
      Znowu bocian w windzie? Ile razy można? Nudy!
    • alexis1121 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 07:57
      Dziękuję dziewczyny za wszystkie pytania 😅 I pomyśleć, że gdybym nie wspomniała o doktoracie, albo odpowiedziała na pytania o rzekomym mężu, to wątek byłby jednym z nudniejszych…Buziaki dla wszystkich i wspaniałej soboty ❤️
      • alexis1121 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 07:58
        Ach, no i zachęcam wszystkich do założenia podobnych wątków o swoich osobach.
        • qrka Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 09:12
          Nie jestem aż taka premium, żeby robić ci konkurencję.
        • nick_z_desperacji2 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 13:36
          Jezu, przestań pisać o "swoich osobach", i tak w rankingu pretensjonalności wygrywasz, nie musisz tego co chwilę podkreślać.
      • pursuedbyabear Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 09:43
        A to mąż jest rzekomy?
        Jak to wszystko się zmienia...
        • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 12:01
          Ja w ogóle nie pamiętam żeby Alexis kiedyś pisała o jakimś mężu. Czy ktoś może zalinkowac jej jakaś wypowiedź, w której wspomina, że ma męża?
          Pamiętam tylko, że się żaliła, że faceci jej na spotted nie szukają, więc myślałam, że jest singielka..
          • iwles Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 12:52
            Na szybko takie dwa mi wyskoczyly:

forum.gazeta.pl/forum/w,567,178249431,178249431,Zapach_meski_do_150zl.html?p=178252181

forum.gazeta.pl/forum/w,567,178014805,178014805,czy_umiecie_wplywac_na_swoich_partnerow_mezow_.html?p=178014915
            • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 12:58
              I to nie było wcale tak dawno, hmm 🤔
              • majenkirr Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 15:01
                Różnie w życiu bywa🤷🏼‍♀️.Moja córka tez nie tak dawno miała męża😉
                • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 07:42
                  Nie no, jasne, life is life wink
    • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 10:17
      Ojej, co tu się porobiło 😅😅
      Coś mi się wydaje, że po tym walcowaniu już nikt się nie odważy kontynuować tego jakże ciekawego " cyklu" wątków :p
      • twinkletwinkle Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 11:43
        Oj tam xD Ja się tam odważę xD
        Jednakże nie uważam siebie za postać w stylu 100 pytań do, bo do tego trzeba mieć jakieś wybitne dokonania albo czymś imponować.
        Alexis już jest na tym etapie, to jak najbardziej może wink
        • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 11:59
          O, a jakie ona ma dokonania, którymi może imponować? Jakoś się nie chwali.
          • nick_z_desperacji2 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 13:37
            No jak to, od września będzie naukowczynią 🤣
            • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 13:53
              Ale jeszcze nie jest, więc dokonań na tym polu nie ma:p więc jakie ma? I to imponujące?
              • simply_z Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 19.07.26, 00:04
                Skonczyla trudne studia, zrobila doktorat...no jakies to osiagniecie jest.
                • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 07:43
                  Alexis ma doktorat dopiero zrobić, jak zrobi, to będzie osiągnięciem. Póki co jest tylko w planach :p
    • beaucouptrop Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 14:49
      Alexis gratulacje! Ten wątek to majstersztyk 😆 Ile frustracji i niefajnych cech z niektórych bywalczyn forum wyciągnął.
      • koko8 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 15:50
        No, nie jestem pewna czy majstersztyk. Jeszcze wczoraj przy kilkunastu wypowiedzach wyglądał przyzwoicie. Dzis ledwo przebrnęlam przez ten zalew postów, który wyrzygaly niektóre panie (jedna bedąca chyba w epizodzie manii).
        • beaucouptrop Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 16:23
          Pisząc majstersztyk miałam na myśli post założycielski Alexis.
          Styl dyskusji i niektóre posty rzeczywiście sprawiają, że momentami włos się jezy na głowie.
    • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 17:05
      Jakie lubisz perfumy?
      Czy masz jakies 'guilty pleasure'?
      Przeczytalam ten watek i odechcialo mi sie wracac na forum.
      • pade Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 17:21
        hejsmile cieszę się, że się pojawiłaśsmile
        • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 18:01
          Dziękuję 😘
      • alexis1121 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 17:48
        Lubię świeże perfumy, przy ciele. Nie mam guilty pleasure. No jeżeli przeczytałaś całość.. to podziwiam 😅 Ale miło że wpadłaś.
        • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 18:04
          Przeczytalam bo lubię Twoje watki ale ten, nie z Twojej winy, zostawil absmak.
    • barattolina Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 19:22
      Kiedyś chyba widziałam Cię na Orlenie przy rondzie Hakena. Miałaś szare BMW z niemiecką rejestracją. O ile to byłaś Ty. W każdym razie, chciałam zapytać, bo nie mam kogoś komu mogłabym zadać to pytanie.

Jakie są korzyści w zakupie samochodu i rejestracji go w DE? To się jakoś bardziej opłaca podatkowo, czy o co chodzi? Widzę, że wielu Polaków tak jeździ, nawet nie mieszkając z Niemczech.

A może, jeśli nie Alexis to ktoś z Was wie ?
      • alexis1121 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 19.07.26, 18:38
        Nie ma żadnych korzyści mi znanych, to są najczęściej rejestracje z okolic, może na zakupy tu przyjeżdżają.
    • fgh05 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 18.07.26, 23:11
      Ja mam pytanie. Czy znacie się z Mabel_mora? Poza forum, oczywiście
      • mabel_mora Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 19.07.26, 17:17
        nie, ale moze sie to zmieni, teraz jako naukowczyni wypada bywac na konferencjach

polecam konf w Zakopanem w listopadzie, warto, bo organizuje nowa konsultant krajowa
    • pupu111 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 19.07.26, 15:51
      Czy te windy mają zmniejszające lustra? Wszystko wydaje sie jakies splaszczone
      • alexis1121 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 19.07.26, 18:37
        Serio nie mam pojęcia, spytaj chata gpt 🙃
    • chatgris01 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 19.07.26, 19:36
      Co się stało z panią Halinką?
      • alexis1121 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 19.07.26, 20:28
        Z panią M. Wraca w sierpniu. Mam nadzieję, że już pierwszego 😄
    • vialascivia11 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 20.07.26, 19:20
      Małe sprostowanie - nie jestem Alexis.
      Mamy dwa różne psy - Ona Tess, ja Łaskotka.
      I mieszkamy w innych okolicach Stettin City Hello Kitty.
      Pijamy także inne napoje - Alexis kawę, a ja organiczny, plazmatyczny, wysokobiałkowy shake
      wink
    • mocca26 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 10:50
      Może się uda wysłać za drugim razem.

Czy ja czegos nie doczytałam? Dlaczego za słowa wapahy obrywa szarm? Nie sama wapaha, ale szarm?
      • chatgris01 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 11:20
        mocca26 napisała:
        >
        > Czy ja czegos nie doczytałam? Dlaczego za słowa wapahy obrywa szarm? Nie sama w
        > apaha, ale szarm?
        >

Tego nie wie nikt, ale uważaj, bo zaraz się też dowiesz, że bronisz słów wapahy.
        • mocca26 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 11:29
          Na pewno nie bronię, bo nawet bez kontekstu są niefajne (tak jak niefajna jest "gościnnośc w kroku" - do wapahy - nie , to nie jest fajne)

Z tym, że było tyle innych forumek wypowiadajacych się ostrzej lub podobnie do szarm. Skąd to wyróżnienie? Chyba , że jakis jej post usunieto.
          • chatgris01 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 11:32
            Żadnego postu Szarm nie usunięto, z tego, co widziałam.
            • mocca26 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 11:38
              chatgris01 napisała:

> Żadnego postu Szarm nie usunięto, z tego, co widziałam.
              >

No to nie rozumiem.
          • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:08
            Żadnego mojego postu nie usunięto, wszystko, co napisałam jest w tym wątku do wglądu. Za to Taje zastosowała tanią, psychologiczna sztuczkę wymieniając w swoim umoralniającym poście tylko mój nick. Wszyscy wiemy jak to działa, za chwilę nikt nie będzie pamiętał jak to dokładnie było, jedyne, co zostanie w pamięci forum to to, że szarm nazwała Alexis tania dziwką.
            • mocca26 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:46
              Wszyscy wiemy jak to działa, za chwilę nikt nie będzie pamiętał jak to dokładnie było, jedyne, co zostanie w pamięci forum to to, że szarm nazwała Alexis tania dziwką.

Chcę wierzyć, że tak nie będzie. Przynajmniej mam taką nadzieję
              • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:48
                Oesu, zaraz maszkaron zrobi z siebie meczennice sprawy. Nikt jej tu nie zarzuca, ze to ona pisala o Alexis, ze jest tania dziwka.
                • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 07:45
                  Aaależ oczywiście, że nieee. Wy jedynie piszecie posty w taki sposób, żeby to mnie obarczyc winą za całokształt tego wątku. Taka malutka manipulacja świętoszek tego forum.
        • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 11:42
          Jak dotad zadna z was nie skrytykowala Wapahy. Mnie zas- wszystkie.
          • po_godzinach_1 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 11:44
            melisananosferatu napisała:

> Jak dotad zadna z was nie skrytykowala Wapahy. Mnie zas- wszystkie.

przepraszam bardzo, ja skrytykowałam wapahę smile
            • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 11:51
              Tak, nie mialam na mysli Ciebie tylko 'symetrystki', ktore zeby wybielic Wapahe&co beda teraz sie produkowaly, ze w tym watku to ja najbardziej kogos obrazilam.
              • chatgris01 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 11:56
                Nigdzie nie wybielałam i nie wybielam chamstwa wapahy, od początku krytykuję nagonkę na Szarm, w dodatku niezasłużoną.
                Może ochłoń i doczytaj wątek.
                • po_godzinach_1 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 11:57
                  chatgris01 napisała:

> Nigdzie nie wybielałam i nie wybielam chamstwa wapahy

a potępiłaś?
                  • chatgris01 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:03
                    A jak potępiłam, to mam obowiązek o tym tu pisać? W każdym moim poście zapewne? Bo co? Forumowa inkwizycja?
                    • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:05
                      Wiesz, jak masz czas i ochote pisac, ze ja jestem ta niedobra a wpis Wapahy pozostawiasz bez komentarza to widac co cie uciska a co nie.
                      • chatgris01 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:08
                        Ty nagonke na Szarm nie tylko pozostawiłaś beż komentarza, ale się do niej ochoczo przyłączyłaś.
                        A teraz zgrywasz ofiarę, jak zwykle.
                        • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:18
                          Ja tylko wytknelam Szarm hipokryzje i to, ze reaguje sie na mila a wcale taka nie jest.
                          • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:18
                            *kreuje sie
                          • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:27
                            "i to, ze reaguje sie na mila a wcale taka nie jest."

Jestem taka, jaka jestem i na nikogo się nie kreuję. Dla kogo mam ochotę być miła, to jestem, dla kogo nie, to nie, zupełnie jak w życiu. 🤷
                            Plus, ja oceniłam styl Alexis na tym konkretnym zdjęciu, napisałam przecież, że zmianą wyszła jej na dobre.
                            Strzelacie, strzelacie, tylko coś nie wiecie, gdzie celować i wyszło jak wyszło.
                            Zdecydowanie nie ja tu wychodzę na pieniaczkę.
                            • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:30
                              Oj, jaka z Ciebie dobra pani,ze laskwie pochwalilas Alexis po tym, jak wapaha&co wylala na nia szambo. No super jesteś!
                              • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 07:50
                                Wiesz, twoim problemem jest projektowanie twoich własnych motywacji i reakcji na innych. Napisałam co napisałam bo miałam ochotę to napisać. To, że ty jesteś w stanie napisać coś miłego tylko, jeśli w jakiś sposób ci się kalkuluje, to twój problem. Ja napisałam, co napisałam, bo tak uważam, tak myślę, jest to moja opinia.
                                Oraz, kolejny raz podkreślam, to, co zrobiła Wapaha nie jest moją odpowiedzialnością.
                                • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 11:55
                                  No patrz, nadobna i niewinna Madonno, meczennico tego forum, skoro ty napisalas, co chcialas to ja tez. I ja tak mysle i to jest moja opinia. A teraz rzuc cytatem, w ktorym obciazylam cie za slowa Wapahy.
                                  • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:02
                                    To może ty rzuć cytatem, gdzie ja piszę, że ty mnie czymś obciazasz. Nigdzie tego nie napisałam. Napisałam jasno i wyraźnie, że to Taje zastosowała psychologiczną sztuczkę. A skoro ty przyszłaś tu jej klaskać i otwarcie popierasz postawę Taje, twoja odpowiedzialność za obarczanie mnie cudzymi przewinami jest większa, niż moja za wpisanie się pod postem Wapahy, bo ja do jej słów się nijak nie odniosłam.
                                    • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:05
                                      😃 boze, niewinna lelija jako zywo😀
                                    • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:07
                                      To po co do mnie piszesz, ze nie odpowiadasz za slowa Wapahy skoro ja ci tego nie zarzucam? Moze popros jeszcze Alexis o linki do kolejnych ubran zeby za chwile posmieszkowac z jej biustu, dwulicowa lelijo.
                            • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:34
                              I ojej, to my jestesmy pieniaczki bo osmielamy sie wytknac chamowe jaka sie tu odwalila ale nie chamki, ktore ten watek rozkrecily. Niezle masz te podwojne standardy.
                              • wapaha Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 15:55

> I ojej, to my jestesmy pieniaczki bo osmielamy sie wytknac chamowe jaka sie tu
                                > odwalila ale nie chamki, ktore ten watek rozkrecily. Niezle masz te podwojne st
                                > andardy.

Nie uważam was za pieniaczki. Wyrażacie opinię i tyle
                                Ja wyraziłam swoją /swoje porownanie-wg was chamską , ty (wy)swoją i git. Takie jest forum. Za to je lubię
                            • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:39
                              Im wiecej tu piszesz, tym lepiej rozumiem punkt widzenia Taje.
                              • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 07:52
                                Jakoś mnie to nie dziwi 😁
                                Genialnym jest krytykować nagonkę tworząc nagonkę na kogoś innego. Zajeżdża, no nie wiem.... hipokryzją? Wiem, że bardzo nie lubisz tego słowa, ale tylko to pasuje.
                    • po_godzinach_1 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:09
                      chatgris01 napisała:

> A jak potępiłam, to mam obowiązek o tym tu pisać?

nie masz obowiązku potępiać chamstwa ale to, że nie potępiasz świadczy o tobie
                      • chatgris01 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:10
                        Ale ty przecież nic nie wiesz, czy potępiam.
                        • po_godzinach_1 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:18
                          chatgris01 napisała:

> Ale ty przecież nic nie wiesz, czy potępiam.
                          >

nie znalazłam takiego twojego wpisu, zalinkujesz?

czy tak nie zalinkujesz jak nie potrafiłaś udowodnić swojej tezy, jakoby Alexis w każdym wątku prosiła o ocenę swoich ubrań

• chatgris01 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:28
                            To nie była teza, tylko hipoteza.
                      • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:11
                        Mozna sie tez, hihihi, dolaczyc.
                        • chatgris01 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:26

> Mozna sie tez, hihihi, dolaczyc.

Pudło, już od dawna i parokrotnie pisałam o tym, że podejrzewam trolla alexis o wcześniejsze bycie trollem jolą-kotką. I co w tym obraźliwego niby? Jola była przecież lubiana przez wiele forumek.
                          • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:28
                            Ja tylko pokazalam, ze dla Ciebie wpis wapahy to bo biggie, tak, jak dla wiekszosci oburzonej moim wpisem. 🤷‍♀️
                          • m_incubo Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:50
                            To nie jest Jola-kotka 🤷🏻‍♀️
                            • chatgris01 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:53
                              m_incubo napisała:

> To nie jest Jola-kotka 🤷🏻‍♀️
                              >

No ale skąd wiesz? Mnie ona do niej bardzo pasuje.
                              • m_incubo Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:05
                                Bo wiem.
                                • chatgris01 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:11
                                  m_incubo napisała:

> Bo wiem.
                                  >

I to pewne? Jak tak, to przemyślę.
                              • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 07:53
                                Ja też uważam, że to nie jest Jola, pisze to od początku:p
                                • chatgris01 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:10
                                  To w takim razie szkoda, chciałabym wiedzieć, co się stało z Jolą.
                  • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:03
                    A gdziezby.
                • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 11:59
                  Ty ochlon i przeczytaj bo rzucasz sie na mnie za 'watpliwy gust' a sciek w strone autorki watku wygodnie ignorujesz.
                  • chatgris01 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:05
                    Nigdzie się na ciebie nie rzuciłam za "wątpliwy gust", serio doczytaj, mylisz mnie z kimś albo widzisz coś, czego nie było.
          • mocca26 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 11:48
            Nigdzie ciebie nie krytykowałam
            • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 11:52
              Moze sie zle podpielam, nie chodzi mi o Ciebie.
          • piataziuta Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:21

> Jak dotad zadna z was nie skrytykowala Wapahy. Mnie zas- wszystkie.

Ja nie mam zamiaru krytykować Wapahy, bo nie jestem jej matką, ani nauczycielką.
            Wręcz przeciwnie - parsknęłam, że pozwoliła sobie na takie ostre słowa wprost. Wapaha zwykle pilnuje, żeby pisać wyważone posty - do prawdziwych forumek. Widocznie w stosunku do trolla, nie czuje potrzeby się cenzurować i używa tego samego rodzaju przegiętej formy, co troll.

Nie tak dawno, alexis "ubolewała i strasznie się martwiła o wapahę, że ta jest strasznie zaniedbana", tylko dlatego, że Wapaha zdecydowała się na siwe włosy.

Żeby nie było, nie popieram konkretnego rodzaju wyzwisk, w stosunku do kobiet, tych nacechowanych patriarchatem: puszczalska/ubrana jak dziwka/gościnna w kroku.
            Ale sam post mnie rozbawił.

Twój święty oburz, uważam za odklejenie. Może za długo cię nie było na forum i pikające serduszko skierowałaś nie w tę stronę co trzeba. Choć wcześniej chyba miałaś podobne jazdy.

#wszystkiezazdrościmyalexis
            • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:24
              A ja uwazam, ze ty, snejk, wapaha i inne tu jadace po Alexis upuszczacie to frustracje i zyciowe doly. Nie wyroslyscie z etapu mean girls. Niczym nie roznicie sie od patusiar, ktore stoja w bramie i wyzywaja kazdego, kto choc spojrzy w ich strone.
              • piataziuta Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:41
                > A ja uwazam, ze ty, snejk, wapaha i inne tu jadace po Alexis upuszczacie to fru
                > stracje i zyciowe doly.

Jak każdy.
                Tylko ja (nie będę się wypowiadać w imieniu innych) nie czuję potrzeby udawania, że jest inaczej i przywdziewania białego giezła dla niepoznaki.
                Umoralnianie innych, dorosłych kobiet i pilnowanie ich "odpowiednio kulturalnego języka" jest tak samo obrzydliwe, jak rozliczanie z gościnności w kroku.
                Xuj ci do tego, czy jesteśmy grzeczne, czy nie.
                • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:46
                  To tobie i innym patuskom tobie podobnym xuj do tego czy Alexis jest trollem, co robi jej maz i czy tatus ja sponsoruje.
                  • chatgris01 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:55

> To tobie i innym patuskom tobie podobnym xuj do tego czy Alexis jest trollem, c
                    > o robi jej maz i czy tatus ja sponsoruje.

O, i jak ładnie pozłotka kultury zaczyna się łuszczyć.
                    Uważaj, bo ci się belka zaplątała w gieźle.
                    • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:58
                      O co ci chodzi? Ziuta moze do mnie napisac 'xuj ci do tego' a ja juz nie?
                      • chatgris01 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:59

> O co ci chodzi? Ziuta moze do mnie napisac 'xuj ci do tego' a ja juz nie?

No ziuta (jak właśnie napisała) nie zgrywa się na kulturalną. Noblesse oblige.
                        • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:02
                          A ja sie zgrywam? Bo nazywam rzeczy po imieniu?
                        • m_incubo Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:14
                          chatgris01 napisała:

>
                          >
                          > No ziuta (jak właśnie napisała) nie zgrywa się na kulturalną. Noblesse oblige.
                          >

Ja wiem, że akurat od ziuty należy wymagać mniej, ale już bez przesady z tą obroną uciśnionych.
                          W innym wątku, gdzie Ziuta wyjechała z filetami, szarm nie miała żadnego problemu wtórować jej heheszkując o cyckach na brzuchu. No też tak się tylko tak niefortunnie podpięło.
                          Na szczęście mowa o cyckach trolla, więc wszystko jest ok ☺️
                          • piataziuta Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:21
                            > W innym wątku, gdzie Ziuta wyjechała z filetami, szarm nie miała żadnego proble
                            > mu wtórować jej heheszkując o cyckach na brzuchu. No też tak się tylko tak nief
                            > ortunnie podpięło.
                            > Na szczęście mowa o cyckach trolla, więc wszystko jest ok ☺️

Ciekawe kiedy ciebie ktoś zacznie rozliczac z tego, że wchodzisz na forum tylko po to, żeby po kilka razy w tygodniu wyzywać forumki, w różnych randomowych wątkach, od skończonych idiotek.
                            • m_incubo Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 14:03
                              No przecież nie robię nic złego, nazywam tak tylko te, które rzeczywiście są idiotkami 🥹
                          • nastarana Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 14:25
                            m_incubo napisała:

> W innym wątku, gdzie Ziuta wyjechała z filetami, szarm nie miała żadnego proble
                            > mu wtórować jej heheszkując o cyckach na brzuchu. No też tak się tylko tak nief
                            > ortunnie podpięło.

Hue hue no wlasnie o tym pisałam. Szarm się wykreowała na brata łatę- “przecież ja tylko wrzucam zdjęcia pieska i z każdym miło ćwierkam”. Taka spokojna koala sennie żująca liść. Tymczasem Szarm tylko czeka aż jakaś egzaltowana histeryczka pokroju Ziuty rzuci jakieś mięso, bo może się wtedy uraczyć ochłapami.
                            • snakelilith Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 15:42
                              nastarana napisała:

>Taka spokojna koala
                              > sennie żująca liść.

To tylko świadczy o tym, że nie znasz się na ludziach. Szarm ani nie jest spokojną koala, ani nie potrzebuje czekać na jakąś tam okazję. Wiele razy dała mi z grubej rury w ryja i bardzo dobrze to potrafi. Jeżeli tego nie robi, to nie dlatego, że się boi konfrontacji.
                              Akurat szarm nie należy też do osób z malutkim ego przeżywających do końca życia wszystkie urazy, co stawia ją wyżej od hipokrytek i ratlerków, które w każdym wątku czyhają by się wrednie odgryźć.
                          • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 14:31
                            Ja nie heheszkowalam, tylko pisałam serio. Uważam, że Alexis wyglądałaby lepiej nosząc stanik, bo ma niski zawieszony biust 🤷 mogę tak uważać, czy nie mogę?
                            • m_incubo Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 16:05
                              Na nisko zawieszony biust staniki nie pomagają, bo - uwaga - jest nisko zawieszony i będzie taki też w staniku.
                              Na filety na brzuchu zapewne pomoże 🤷🏻‍♀️
                              Uważać możesz co chcesz, ale przy tym warto również uważać, pod co się podpinasz.
                              • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 07:56
                                Wizualnie by pomógł na pewno akurat. Zwłaszcza przy brązowym kompleciku pleplum, gdzie bluzka przewiduje miejsce na biust w innym miejscu, niż ten biust puszczony luzem się znajdował.
                                Ja z resztą o tym pisałam wcześniej, w innym wątku, zanim ziuta wyskoczyła z filetami.
                    • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:00
                      I czemu tak cie boli nazwanie tego, co tu sie odwalilo patologia a tych, ktore braly w tym udzial patuskami?
                      • chatgris01 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:02
                        Mnie? W którym miejscu boli?
                        Jak już coś mnie boli, to niekonsekwencja i wytykanie komuś źdzbła przez osoby z belką we własnym oku.
                        A najbardziej to mnie oburzyła nagonka na Szarm.
                        • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:05
                          Ja tylko dostosowalam odpowiedz do osoby, ktorej odpowiadalam. Patologia, jak widac po tym watku, nie umie w inne formy komunikacji. To zalosne, ze rozliczasz mnie z kazdego napisanego tu slowa a ignorujesz scieki.
                          • piataziuta Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:08

> Ja tylko dostosowalam odpowiedz do osoby, ktorej odpowiadalam.

Jednocześnie bronisz Wapasze, dostosowywania języka do trolla.
                            • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:09
                              😃
                            • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:12
                              Nie bronie tylko komentuje. I ona i ty jestescie chamskie (wiem, xuj mi do tego )- wyrazam swoje zdanie na wasz temat tak, jak wy wyrazacie o mnie, Alexis, etc.
                              • piataziuta Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:17

> Nie bronie tylko komentuje. I ona i ty jestescie chamskie (wiem, xuj mi do tego
                                > )- wyrazam swoje zdanie na wasz temat tak, jak wy wyrazacie o mnie, Alexis, et
                                > c.

Śmiało, masz moje zielone światło na nazywanie mnie patusiarą, czy czym tam chcesz.
                                https://media.tenor.com/Hv_-oCGkm5cAAAAM/god-pray.gif

To z ataku na Szarm ciężko ci się będzie wybronić.
                                • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:18
                                  Cytaty na moje atakowanie Szarm czy wkleisz kolejnego jezuska i dorzucisz pare xujow?
                                • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:21
                                  No ale przeciez ty i kolezanki lubicie dosadnie i bez kultury to o co teraz spina?
                                  • pursuedbyabear Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:50
                                    No bo wiesz, jak szambiara wyleje na ciebie szambo, to jest okej. Jak szambiarze szambem odpowiesz, to jest bul i rzal.
                                • nastarana Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 14:35
                                  piataziuta napisała:

>
                                  > Śmiało, masz moje zielone światło na nazywanie mnie patusiarą, czy czym tam chc
                                  >

Obiecanki cacanki. Raz ci ktos napisał, że masz łapę budowlańca (czy coś w tym stylu) to się przez pół roku nie mogłaś otrząsnąć i wałkowałaś to na okrągło w każdej możliwej dyskusji.
                            • m_incubo Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:17
                              Ten troll gdzieś określa kogoś, choćby innego trolla, że wygląda jak tania pipipi*?
                              *patologia! Miała na myśli patologię! A co ty sobie pomyślałaś, że o dziwkę jej chodziło? Noo, wapaha nie odpowiada za cudze skojarzenia.Za własną głowę też średnio, jak widać w co drugim wątku.
                          • chatgris01 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:08

> Ja tylko dostosowalam odpowiedz do osoby, ktorej odpowiadalam. Patologia, jak w
                            > idac po tym watku, nie umie w inne formy komunikacji. To zalosne, ze rozliczasz
                            > mnie z kazdego napisanego tu slowa a ignorujesz scieki.

Tak, wiem, to całkiem inna sytuacja!
                            • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:10
                              Oczywiscie, ze tak. Akcja- reakcja.
                              • chatgris01 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:12

> Oczywiscie, ze tak. Akcja- reakcja.

Jassne.
                      • snakelilith Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 15:11

> I czemu tak cie boli nazwanie tego, co tu sie odwalilo patologia a tych, ktore
                        > braly w tym udzial patuskami?

Ha, ha, ha. Stanęłaś przynajmniej przed lustrem, by zabaczyć satysfakcję na swojej wykrzywionej gębie, gdy cedzisz wolno słowa PA-TO-LO-GIA i PA-TU-SKI? Inaczej nic nie jest to warte. big_grin
                        • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 15:50
                          Wykrzywiona gebe to masz ty za kazdym razem gdy na forum pojawi sie zdjecie ladnej dziewczyny bo zal i zazdrosc zalewaja ci resztki rozumu.
                          • snakelilith Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 16:05

> Wykrzywiona gebe to masz ty za kazdym razem gdy na forum pojawi sie zdjecie lad
                            > nej dziewczyny bo zal i zazdrosc zalewaja ci resztki rozumu.

Nie nudzi ci się klepać ciągle te samych idiotyzmów o zazdrości? Świadczy raczej też o twoich własnych traumach, bo przytyki do niekorzystnego wyglądu i wynikające z tego kompleksy musiały tak bardzo zaleźć ci za skórę, że każda krytyka skierowana do kogokolwiek odnawia uczucie upokorzenia.
                            I skoro w atrakcyjnie wyglądających kobietach jak alexis można znaleźć coś do obgadania, to co dopiero w takich szarakach jak ty, prawda? Rozumiem, że to budzi ogromne lęki. big_grin
                            Dorośnij w końcu. Pewnej siebie, asertywnej kobiety w dosyć posuniętym już wieku, nie można obrazić przywalając się do jej wyglądu. Tak testuje się tylko jej niepewność i to jest celem ataku, a nie wygląd cycków.
                            • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 16:17
                              Ziew.
                          • po_godzinach_1 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 16:13

> Wykrzywiona gebe to masz ty za kazdym razem gdy na forum pojawi sie zdjecie lad
                            > nej dziewczyny bo zal i zazdrosc zalewaja ci resztki rozumu.

z tą Snake to jest ciekawa sprawa smile

przecież to jest starsza kobieta, emerytka, która reprezentuje opisywaną nawet tutaj grupę emerytek, które wpadają nabuzowane do tramwaju i kopią i plują na wszystko co sie nawinie, czasami tez potrafią też przyłozyć laską jakiejś ładnej dziewczynie - samo życie, moja pani smile)) - bez kija nie podchodź!
                            • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 16:16
                              Nie chce mi sie wyszukiwac ale ona ZAWSZE ma bol dudy zwiazany z czyims wygladem, ubiorem, kosmetykami. Widac jak ja zlosc i bezsilnosc zalewa. Kompleksy? Zal za mlodoscia?
                              • po_godzinach_1 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 16:19

> Nie chce mi sie wyszukiwac ale ona ZAWSZE ma bol dudy zwiazany z czyims wyglade
                                > m, ubiorem, kosmetykami. Widac jak ja zlosc i bezsilnosc zalewa. Kompleksy? Zal
                                > za mlodoscia?

nie wiem, może taki charakter
                              • snakelilith Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 16:32

> Nie chce mi sie wyszukiwac ale ona ZAWSZE ma bol dudy zwiazany z czyims wyglade
                                > m, ubiorem, kosmetykami. Widac jak ja zlosc i bezsilnosc zalewa. Kompleksy? Zal
                                > za mlodoscia?

Ha. ha, ha. Bezsilność to ciebie zalewa, bo starasz się i starasz, plujesz wredotą, ale nikt specjalnie cię nie zauważa.
                                Nawet alexis ma unique selling proposition na tym forum, a ty nic, nuda, nada. Jesteś taka nudna przekupa, która potrzebuje innej nudnej przekupy, by stanąć na rogu targu i powzdychać, "tak, tak kumo, ta snejkowa to wszędzie się wpycha, wszędzie jej pełno, a na nas szaraczków nikt nie spojrzy, nikt nie obgaduje, niesprawiedliwy świat". big_grin
                                • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 16:43
                                  Za to ciebie, gwiazdo najpiekniejsza, najlepiej ubrana, z figura modelki cale forum widzi i podziwia😃
                                  • snakelilith Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 17:31

> Za to ciebie, gwiazdo najpiekniejsza, najlepiej ubrana, z figura modelki cale f
                                    > orum widzi i podziwia😃

Oj, znowu piszesz o swoich niespełnionych snach, a nie o mnie.
                                    • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 17:35
                                      Ziew x 2.
                            • snakelilith Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 16:39
                              po_godzinach_1 napisała:

> przecież to jest starsza kobieta, emerytka, która reprezentuje opisywaną nawet
                              > tutaj grupę emerytek, które wpadają nabuzowane do tramwaju i kopią i plują na
                              > wszystko co sie nawinie, czasami tez potrafią też przyłozyć laską jakiejś ładne
                              > j dziewczynie - samo życie, moja pani smile)) - bez kija nie podchodź!

Dokładnie. big_grin Hells Grannies!
                              • pursuedbyabear Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 17:07
                                W twoim przypadku, biorąc pod uwagę twoje poglądy, to raczej Sieg Heil Grannies...
                                • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 17:08
                                  😄
                                • snakelilith Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 17:28
                                  pursuedbyabear napisała:

> W twoim przypadku, biorąc pod uwagę twoje poglądy, to raczej Sieg Heil Grannies
                                  > ...

Oj, jak nic już nie ciągnie, to z pudełka wyskakuje argument ad hitlerum. big_grin Ziew.....
                                  • pursuedbyabear Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 17:34
                                    Ale jakie ad hitlerum? Przecież wszyscy wiedzą od jakichś dwóch lat, żeś fanka AfD i Trumpa.
                                    A poza tym dla mnie jesteś argumentacyjnie na tak rzewnym poziomie, że po co się silić na coś bardziej wyrafinowanego.
                                    • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 17:37
                                      A zapomnialam, ze wzor urody i dobrego smaku to maga😃coz, to sporo tlumaczy😃
                                    • snakelilith Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 18:18
                                      pursuedbyabear napisała:

> Ale jakie ad hitlerum? Przecież wszyscy wiedzą od jakichś dwóch lat, żeś fanka
                                      > AfD i Trumpa.

Coś ten tęczowy tiszercik robi ci się za ciasny, bo nie zauważyłaś, że dawno już nie jesteś intelektualną awangardą, a należysz już tylko do coraz bardziej ośmieszającej się histerycznymi porównaniami mniejszości.
                                      Gdybyś ty jeszcze odwagę miała, to przynajmniej przecinałabyś nocą burżuazyjne kable elektryczne jak Antifa w Berlinie, a tak siedzisz sobie tylko przed kompem jak podstarzała ciotka i psioczysz na odnawiający się wszędzie "faszyzm". big_grin

• pursuedbyabear Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 18:22
                                        Powtarzasz się.
                                        • snakelilith Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 18:23
                                          pursuedbyabear napisała:

> Powtarzasz się.
                                          >

Dokładnie jak ty Greciu.
                                  • asia.sthm Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 20:32
                                    > Oj, jak nic już nie ciągnie, to z pudełka wyskakuje argument ad hitlerum. big_grin Ziew.....

Żebyś się tylko nie zaziewała na śmierć brzydka faszystko z przekoniania świeżego 🤣
                  • piataziuta Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:55
                    > To tobie i innym patuskom tobie podobnym xuj do tego czy Alexis jest trollem, c
                    > o robi jej maz i czy tatus ja sponsoruje.

Ee.
                    Chyba ci umknęło, że alexis sama zapraszała do zadawania pytań.
                    • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 12:58
                      Ee.
                      Przechodzila kolo bramy- trzeba ja opluc i zwyzywac.
                      • piataziuta Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:06
                        > Ee.
                        > Przechodzila kolo bramy- trzeba ja opluc i zwyzywac.

Znowu pudło.
                        Alexis raz jeden napisała coś bardzo prawdziwego: każdy post, nawet obraźliwy, to dawanie jej uwagi, co sprawia jej przyjemność. Od tego czasu unikam intensywnego udzielania się w jej wątkach.
                        Jestem tu tylko dlatego, że w dziwacznych okolicznościach zaczęłyście grillować Szarm.
                        • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:08
                          Jasne😃
                          • piataziuta Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:13

> Jasne😃

Chyba czas ci odpuścić, bo dalej nie widzisz co robisz, a strasznie się miotasz.
                            • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:14
                              Strasznie ale to strasznie mam twoje zdanie w mojej szanownej sempiternie.

• piataziuta Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:22

> Strasznie ale to strasznie mam twoje zdanie w mojej szanownej sempiternie.
                                >

Miłego dnia!
            • black.emma Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:54
              piataziuta napisała:

>
              > Żeby nie było, nie popieram konkretnego rodzaju wyzwisk, w stosunku do kobiet,
              > tych nacechowanych patriarchatem: puszczalska/ubrana jak dziwka/gościnna w krok
              > u.
              Brawo Ziuta, zaczynasz rozumieć!
              Wapaha mogła wyciągnąć z rękawa milion powodów, żeby dopiec Alexis, ale wybrała właśnie te wyzwiska. Czym dla mnie spadła na dno rikiego. Mało tego, jeszcze pobiegła z tym zdjęciem do innego wątku, by imputować Alexis ćpanie.
              • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 09:36
                Tyle, że za słowa wapahy dostaje się mnie, taki szczegolik:p
      • piataziuta Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 11:22
        Bo Szarm jest łagodniejsza i łatwiej jej doyebać.
        • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 08:09
          To nie tak, Ziuta, że jestem łagodniejsza, tylko chyba bardziej leniwa i mnie się nie chce podnosić sobie kortyzolu pierdołami. Mam też długi lont, który pali się dość długo, ale kiedyś się w końcu kończy wink
          • piataziuta Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 09:12
            Ale sprawiasz wrażenie łagodniejszej, milszej, więc atakującym się może wydawać, że uda się cię zmusić do podporządkowania się/skruchy.

Tak czy inaczej, jestem pod ogromnym wrażeniem, jak można urządzić taką awanturę o rzekomą dziewczynkę do bicia, na której "stado patusiar wyżywa swoje niepowodzenia życiowe", a na końcu okazuje się, że to u melisany coś się wydarzyło i przyszła sobie upuścić, tylko strasznie dziwnie wybrała.
            Jprdle.
            • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 09:19
              No i najwyraźniej, co widać w tym wątku, ludzie opierają się tylko i wyłącznie na pierwszym wrażeniu, więcej nic ich nie obchodzi :p a potem szok i niedowierzanie:p

• szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 09:41
                A do Melisany jako takiej to ja osobiście nic nie mam, z resztą do Taje też nie.. ciekawe, że dla osób tak dla mnie neutralnych jestem taką drażniącą drzazgą wbitą w.. no gdzieś tam.
                • piataziuta Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 10:35
                  >Taje też nie
                  > .. ciekawe, że dla osób tak dla mnie neutralnych jestem taką drażniącą drzazgą
                  > wbitą w.. no gdzieś tam.

Podejrzewam, że Taje nasłuchała się plotek na paryskich zlotach "wiem coś, ale nie powiem" i założyła, oceniając innych przez pryzmat własnej uczciwości, że są rzetelne.

• szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 10:37
                    Plotkują o mnie w Paryżu? No teraz, to czuję się jak gwiazda 🌟
                    • andace Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 11:17
                      Nie musisz czuć się jak gwiazda, nie plotkujemy o nikim, mamy za dużo do obgadania i uaktualnienia się co się wydarzyło w naszych życiach od poprzedniego spotkania, że do głowy by nam nie przylazło marnowanie czasu na dyskusje o e matce, to robimy na bieżąco na ematce.

Plus zwiedzamy Paryż, ostatnio byłyśmy w Orsay.

Przy pierwszym spotkaniu faktycznie głównym tematem była Ematka, jak się znalazłyśmy na forum, skąd są nasze nicki etc.
                      • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 11:19
                        Uff, wracasz mi wiarę w ludzi:p

Ale I tak sobie odpuszczę.
                  • homohominilupus Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 10:45
                    A po czym wnosisz ze w Paryżu plotkują?
                    Bo na wandzie to na bank ale tym ściekiem nie warto sobie głowy zawracać.

Na paryskie złoty jeżdżą fajne forumki (z jednym
                    wyjatkiem). Nie wydaje mi sie zeby zajmowały sie tam gadaniem o randomowych nickach z ematki.
                    • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 10:46
                      Cóż, ja się chciałam nawet wybrać, ale sobie odpuszczę.
                    • piataziuta Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 11:03
                      Byłam sama na kilku warszawskich zlotach i też były same fajne forumki. wink
                      Po którymś powstała nieprawdziwa plota na mój temat, o której doniosły mi inne osoby - wskazując uprzejmie, kto ją rozpowszechniania.
                      Powiedziałbym więcej, ale nie będę siać zamętu
            • homohominilupus Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 10:03
              Tzn ja nie wiem co sie stało melisanie, pamiętam ja jako miłą forumkę, która zniknęła z forum.
              • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 10:09
                Ja nie mam z melisaną wielu wspomnień, pamiętam tylko, że ma ładne usta :p
              • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 11:59
                Skad pomysl, ze ja musze byc mila i grzeczna, zwazac na slowa gdy widze chamstwo i patologie? Tylko po to zeby mnie forumowe psiapsi lubily i glaskaly? To nie moj styl. Zreszta, nie wiem o co sie dalej gwiazdy zoladkuja? One przeciez lubia z grubej rury, jakos przy Alexis sie zadna nie krygowala, ze niefajnie, niemilo i nieelegancko a teraz nagle placz i wrazliwe, obrazone serduszka?😃
                • piataziuta Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:01
                  O czym ty pyerdolisz, Melisana?🫣
                  • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:03
                    Kolejne chamskie wstawki nie przypudruja tego, co tu pokazalyscie. Try harder.
                  • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:06
                    Czekaj, rozkręca się chyba.
                    • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:09
                      No tobie ani kolezankom w rozkrecaniu jazdy na inna forumke nie dorownam. Tylko potem nie lej slozow, ze ktos ci wytknie, ze ta mila i sympatyczna dziewczyna to fasada, ktora peka gdy chcesz znalezc troche glaskow.
                      • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:14
                        Czego nie mam lać? Po jakiemu to?
                        Ta miła i sympatyczna dziewczyna to jest tylko w waszych głowach, a za to już nie odpowiadam.
                        • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:20
                          Po polsku. Takie wyrazenie na placz.
                          • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:22
                            Wątpię, żeby to było po polsku. Nie lej slozow? No nie, to nie jest po polsku. Może w jakiejś gwarze, ale gwara, to nie jest j. polski.
                            • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:24
                              No to sobie watp. To tylko o Tobie swiadczy.
                              • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:25
                                Wątpi również slownik
                                • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:28
                                  Mea culpa, nie po polsku, a po czesku. Masz racje.
                                  • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:29
                                    Jesteś multilingwalna?
                                    Sorry, musiałam 🤣
                                    • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:31
                                      Waginalna.
                                      • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:32
                                        Spoko, nie oceniam.
                                • chatgris01 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:50
                                  szarmszejk123 napisał(a):

> Wątpi również slownik

Bo po polsku to ślozy. I odmieniają się "nie lej śloz", bo to rodzaj żeński.
                                  sjp.pwn.pl/doroszewski/%C5%9Bloza;5505579.html
                                  • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:52
                                    W zasadzie to kalka z czeskiego a moj telefon szaleje ze znakami i raz mam polskie a raz nie.
                                    • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:54
                                      Mój też tak robi, nie wiem dlaczego. Mam trzy klawiatury - pl,en, it I tylko ta polską czasem wywala.
                                    • m_incubo Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 13:02
                                      Nie, to nie jest kalka z czeskiego ani w ogóle żadna kalka.
                                      • marzenka12 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 13:31
                                        m_incubo napisała:

> Nie, to nie jest kalka z czeskiego ani w ogóle żadna kalka.
                                        >

To nie kalka, to język polski

• melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 13:40
                                          Dziękuję za wyjsnienie.
                                        • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 13:52
                                          W zasadzie czesto tego uzywalam, jak wspomnialam, po tacie i myslalam, ze to zwrot potoczny. Moj tato byl oczytany, ja trochę mniej 😃
                                  • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:53
                                    Po czesku to 'slzy' ale w mowie potocznej niektorzy tego uzywaja. Ja odziedziczylam po tacie bo czesto tak mowil.
                        • m_incubo Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 13:02
                          "Koziołka Matołka" nie pamiętasz?
                          • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 13:30
                            Jeśli to do mnie to niespecjalnie.
                            " Nie lej śloz" bym zrozumiała, ale słowo "slozow" już wygląda tak dziwnie, że jakoś nie skojarzyłam :p
                    • piataziuta Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:14
                      szarmszejk123 napisał(a):

> Czekaj, rozkręca się chyba.

Lekarza trzeba wezwać na forum, środki uspokajające dać.
                      • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:20
                        Wezwij do siebie.
                      • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:23
                        Btw, tekst rodem ze sztambucha suk (szarm teraz gugluje co to 'sztambuch' skoro 'slozy' ja przerosly).
            • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:01
              Odwal sie z laski swojej ode mnie bo zrzucenie na mnie winy za to, co tu urzadzilyscie to nie moja wina. Ten watek zdechlby po paru pistachio gdyby nie grupa gwiazd, ktore, zupelnie jak suki, postanowily sobie urzadzic zabawe. Tyle.
              • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:02
                *zrzucenie na mnie winy sie ani tobie ani nadobnej Szarm nie uda.
                • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:09
                  Ty chyba nie rozumiesz - ja mam cię gdzieś. Twoje winy, ich braki oraz twoje rojenia wiszą mi i powiewają. Nie staram się zrzucać na ciebie nic oraz przypomnę, że to ty tu przyszłaś się pieklic a teraz zgrywasz ofiarę.
                  • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:10
                    Tak masz mnie gdzies, ze placzesz do mnie od wczoraj ,ze na Ciebie urzadzilam nagonke. 😃
                    • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:16
                      Jesteś tu teraz, to jesteś. Jak znów znikniesz, to nawet nie zauważę, zupełnie, jak nie zauwazyłam wcześniej 🤷
                      • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:21
                        Nie podniose sie po tej riposcie 😄
                        • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:24
                          To również mi wisi 🤷 możesz się nie podnosić a może to po tobie spłynąć, mam to doskonałe gdzieś.
                          • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:26
                            Juz tysiac razy to pisalas jak bardzo masz to gdzies. Nie krepuj sie, napisz raz jeszcze a uwierze😃
                  • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:30
                    Nie, kiciu, nikt by sie nie pieklil- zreszta ja sie nie piekle, tylko, podobnie, jak ty, wyrazam opinie (ty masz prawo, ja tez), gdyby nie obrzydliwa nagonka na autorke. Tu byloby 100 postow i tyle. A ofiare koncertowo odgrywasz ty.
                    • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:34
                      Nie odgrywam ofiary a jedynie nie mam ochoty by przewiny innych były mi przyklejane gratis.
                      Tylko tyle i aż tyle.
                      I EOT, bo mi się już znudziło.
                      • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 12:36
                        Nikt ci niczego nie przykleja.
                        Mnie tez.
                        Milego dnia.
      • mocca26 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:52
        Tak na szybko policzyłam ile forumek wpisywało się pod kontrowersyjnymi wpisami. Ze śmiechem, podbijając podwatki. Co najmniej 10. Co najmniej. Wyróżniona została tylko szarm.
        • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 15:54
          Zauwaz, ze ja do Szarm w ogole nie pisalam dopki nie zaczela mi zwracac uwagi, ze nie mam prawa komentowac gustu wylewajacych tu na Alexis szambo.
    • klaramara33 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 11:52
      Jesteś tym samym trolem co jola kotka?
    • vialascivia11 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 13:18
      Myślę, że jeśli się dziobie nic nikomu niewinnego użytkownika, nieważne, jakiej płci, zbiorowo czy pojedynczo, to nie różni się niczym w kulturze od Fagaty w ' A ty cooooo?!?!'
    • alexis1121 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 17:15
      Dziewczyny, dziękuję za wszystkie odpowiedzi, biorę się za lekturę bo mam sporo do nadrobienia. Oczywiście, jeżeli macie jeszcze jakieś pytania, to jestem do waszej dyspozycji 😅❤️
      • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 17:22
        Czemu ten berry jest otwarty?! A jak tam wejdzie do tej windy matka z dzieckiem a temu dziecku ten berry sie wleje do buzi i to dziecko bedzie mialo silna alergie na napoje wysokoslodzone?!
        😃😃😃
        • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 17:23
          Nie ma Tess bez kaganca to, w nawiazaniu do bezsensownego dowalenia sie iwles, tez chcialam cos wymyslic😃
          • iwles Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 17:27
            Fakt, bezsensowne moje tłumaczenia.
            Nie jesteś w stanie zrozumieć, jak ty jesteś odbierana przez innych.
            Jedyna prawidłowa ocena, to twoja krytyka innych.
            • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 17:33
              Bardzo glupio doczepilas sie do psa w pustej windzie a mnie nie interesuje jak ty czy twoje kolezanki z forum mnie odbieraja.
            • homohominilupus Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 18:00
              Słuchaj, czepiłaś sie totalnie bez sensu, tak dla sztuki. Mam nadzieję ze w realu nie jestes tak upierdliwa bo strach sie bać
              • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 18:05
                Ja?
                • szarmszejk123 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 08:25
                  Iwles, nie ty. Też uważam, że to było bez sensu :p
          • alexis1121 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 17:33
            Iwles zaprezentowała tu już swoją lotność parę razy, pisząc że jestem inną forumką. Jak dla mnie, jej osoba nadaje się jedynie do wątku o mięsie mielonym i podobnych. Bez urazy Iwles 🙃❤️
            • iwles Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 15:21
              alexis1121 napisała:

> Iwles zaprezentowała tu już swoją lotność parę razy, pisząc że jestem inną foru
              > mką.

Akurat to pisałam do innej forumki, nie do ciebie. Ale skoro się poczuwasz... tongue_out big_grin

• alexis1121 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 17:37
          U mnie na klatce mieszkają sami rozwodnicy, nie ma dzieci. Natomiast muszę zrobić z tego miejsca ukłon do baristki ze Starbucksa, bo wczoraj w aucie wypadł mi z dłoni kubek i uderzył dość ciężko o siedzenie. Byłam pewna, że się otworzył i rozlał, a jednak pozostał cały, a moje auto suche. Dzisiaj zostawiłam więc 20 zł napiwku.
          Czytam właśnie twoje wpisy kochana 😄💓
      • vialascivia11 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 23:15
        A to ja na wystawie immersyjnej o V. van Goghu.
        Zdjęcie z końca 2025, bo ostatnio rzadko robię sobie zdjęcia.
        To dla niedowiarków, że ja to tylko ja i nikt inny wink

• raczek47 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 11:05
        Alexis, czym się zajmują twoi teściowie? Czy mieszkają w Polsce? Nigdy o nich nie wspomniałaś, choć o mężu wspominasz niejednokrotnie.
    • chatgris01 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 21:00
      Pykło 900 postów!
      Alexis, otwierasz szampana, czy czekasz do 1000?
    • vialascivia11 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 22:55
      Alexis, mam nadzieję, że nikt już nas nie pomyli wink
      Jak zdarzyło się Iwles i jeszcze jednej forumce ;p
    • vialascivia11 Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 23:24
      Czy Alexis zostanie przeproszona?
      I czy nikt więcej nie będzie podobnie atakowany?
      • melisananosferatu Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 21.07.26, 23:37
        Nie. Nikt tu nie ma takich jaj a raczej takiej cipki (bo czemu to jaja maja swiadczyc o byciu twardym jak to cipka znosi najwiecej). I nie licz, ze to sie nie powtorzy. Scheda suk na tym forum ma sie wysmienicie.
        • fogito Re: AMA (ask me anything)- moja osoba 22.07.26, 09:29
          Poczytałam sobie wątek i stwierdzam, że jednak moderacja śpi. Pojechały po Alexis jak po starej kobyle znowu. I tak będzie zawsze, bo nic tak nie wkurza sfrustrowanych kobiet jak bycie ładnym i zadowolonym. A że tych sfrustrowanych jest na forum więcej, to każdy wątek kończy się jatką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka