alterego72 Re: Wątek na przedpiątek 24.07.26, 13:08 Za ogórki zabrałam się dopiero dziś. A na obiad grzybowa z grzankami i kluski na parze (ale gotowce, nigdy sama jeszcze nie robiłam klusek na parze) Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Wątek na przedpiątek 24.07.26, 13:34 Ale bym zjadła grzybowej. Sto lat nie jadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Wątek na przedpiątek 24.07.26, 18:00 W końcu piątek! Ze stresu nic nie jadłam cały dzień, na szczęście czekało na mnie wczorajsze kaszotto ☺️ Odpowiedz Link Zgłoś
miss.dronio77 Re: Wątek na przedpiątek 24.07.26, 20:18 Wróciłam znad morza, na które się tak cieszyłam - było zjawiskowo dramatyczne, w każdym calu. Odczułam nawet drżenie apartamentowca podczas sztormu - pierwszy raz w życiu. Niestety nie udało się zaobserwować mirażu górnego ani zielonego rozbłysku. Na obiad zrobiłam pyszny krem z pomidorów (bo nam strasznie zasmakował taki nad morzem) no i teraz samo życie- bierzemy się za rehabilitację obojczyka syna po wypadku Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Wątek na przedpiątek 24.07.26, 22:38 miss.dronio77 napisała: > bierzemy się za rehabilitację obojczyka syna po > wypadku O matulu, co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
miss.dronio77 Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 15:58 No okropny wypadek miał, a na sorze, gdzie zawiozła go karetka niestety źle się nim zajęli. Potem, kiedy rozmawiałam z przyjaciółmi, po ich namowach zabrałam go na prywatną konsultację do ortopedy i on się za głowę złapał. Od razu operacja bo bardzo duże przemieszczenie i skrócenie było. Jesteśmy już po szpitalu, gdzie na szczęście już dobrze się nim zajęli, no a teraz ta rehabilitacja. w październiku wyciąganie drutu śródszpikowego. Wszystko już niby z górki ale się moje pijpulcze nacierpiało Odpowiedz Link Zgłoś
miss.dronio77 Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 16:02 W sumie nie napisałam jaki wypadek- na rowerze, na pumptracku, Był w kasku ale i tak miał rozcięta głowę i na długo stracił przytomność (do przyjazdu pogotowia). Bez kasku to by chyba tego nie przeżył.... Odpowiedz Link Zgłoś
alterego72 Re: Wątek na przedpiątek 25.07.26, 06:55 Piękne zdjęcia, zwłaszcza pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Wątek na przedpiątek 25.07.26, 09:23 Dorzucę superpiesia z Lubiatowa. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.dronio77 Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 16:04 Tylko ja ale za to doceniam bardzo Piesek jest zdecydowanie, po lewacku, cudny, w przeciwieństwie do zdjecia kobiety na plaży, która sobie udostępniania tu wcale nie życzy, poczynionego przez narodowo-katolickiego obrońcę wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 16:07 Przy całej racji, nie na plaży. Na wydmach. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Wątek na przedpiątek 25.07.26, 11:57 alterego72 napisała: > U mnie szaro buro i ponuro. o kurczaki - niech się wam pogoda poprawi w końcu bo mnie aż głupio "chwalić się" swoją. Pogodę mam jak na zamówienie, a stresowałam się przed wyjazdem bo w górach co jak co, ale z pogodą bywa różnie. Tymczasem przez pierwszy tydzień mam dosłownie włoską bajkę. W dolinach 22 stopnie, wysoko w górach mniej, ale słońce dogrzewa więc chodzi się cudownie. Jedzenie, jak to we Włoszech, rozpływa się w ustach. Na śniadanko schroniskowa polenta z serem i grillowanym kotletem z salsiccii i kaiserschmarrn (wpływ kuchni austriackiej). Słońce tak mocne, że przepala kolory na zdjęciach - ale cóż robić, tylko cieszyć się z pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 11:57 Mieliśmy wczoraj z mężem jechać na mecz, ale niestety nam się to nie udało, więc korzystając z wolnego wieczoru poszliśmy na randkę w koło domu i też fajnie 🙂 Był piękny zachód słońca, ciepło, w sam raz na spacer i do posiedzenia w barze nad wodą 🙂 Widoczki i outfit 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 19:52 Na modelce była krótsza, mnie sięga przed kostkę. Odpowiedz Link Zgłoś
philippa_p Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 21:45 Podoba mi sie nawet z tej perspektywy Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Wątek na przedpiątek 27.07.26, 07:35 Moja ulubiona, w sumie jedyna spódnica jaką noszę 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 19:18 Był taki greps Manna, że dziewczyna miała piękne ciało, włosy ... itp., ale tak małe stopy, że wciąż się przewracała. 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 19:55 Przecież chodzi mi o perspektywę Twojej fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Wątek na przedpiątek 27.07.26, 09:24 Często jest ciężko zrozumieć o co ci chodzi Polo... Odpowiedz Link Zgłoś
philippa_p Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 18:54 Jestesmy na urlopie, jest slonecznie i goraco, czyli fajnie, ale wszystko mnie wkurza. Bez kija nie podchodz Na dodatek kupilismy parasol sloneczny na plaze, ktory sie rozwalil po 3 godzinach na tejze plazy. Fakt, ze wialo troche, no ale ludzie, po 3 godzinach? Poszlismy z reklamacja, a babka, ze to przez wiatr. No skit Sherlock. Nie zdarzylo mi sie wczesniej, zeby tak szybko sie rozwalaly, a co roku uzywam. Zeby nie bylo - nie byla to mala parasoleczka za pol darmo, tylko duzy mocniejszy model. No coz, sprzedajaca miala gdzies. Przezyjemy, ale czuje sie oszukana. Odpowiedz Link Zgłoś
philippa_p Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 19:07 A na obiad bedzie co kuchnia (restauracja) wyda Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Wątek na przedpiątek 27.07.26, 07:37 A weź, wszystko teraz takie lipne robią że szkoda gadać. Kupiliśmy kiedyś 5 składanych leżaków. Rozłożyliśmy na plaży i tylko moja córka nie wpadła doopa do środka przy pierwszej probie, bo była mała 😐 Odpowiedz Link Zgłoś