Dodaj do ulubionych

Wątek na przedpiątek

• alterego72 Re: Wątek na przedpiątek 24.07.26, 13:08
      Za ogórki zabrałam się dopiero dziś.
      A na obiad grzybowa z grzankami i kluski na parze (ale gotowce, nigdy sama jeszcze nie robiłam klusek na parze)
      • szarmszejk123 Re: Wątek na przedpiątek 24.07.26, 13:34
        Ale bym zjadła grzybowej. Sto lat nie jadłam.
    • trampki-w-kwiatki Re: Wątek na przedpiątek 24.07.26, 18:00
      W końcu piątek! Ze stresu nic nie jadłam cały dzień, na szczęście czekało na mnie wczorajsze kaszotto ☺️
    • miss.dronio77 Re: Wątek na przedpiątek 24.07.26, 20:18
      Wróciłam znad morza, na które się tak cieszyłam - było zjawiskowo dramatyczne, w każdym calu. Odczułam nawet drżenie apartamentowca podczas sztormu - pierwszy raz w życiu. Niestety nie udało się zaobserwować mirażu górnego ani zielonego rozbłysku.
      Na obiad zrobiłam pyszny krem z pomidorów (bo nam strasznie zasmakował taki nad morzem) no i teraz samo życie- bierzemy się za rehabilitację obojczyka syna po wypadkusad
      • piataziuta Re: Wątek na przedpiątek 24.07.26, 20:29
        Prawdziwy Bałtyk ❤️
      • trampki-w-kwiatki Re: Wątek na przedpiątek 24.07.26, 22:09
        Ale pięknie smile
      • iwles Re: Wątek na przedpiątek 24.07.26, 22:38
        miss.dronio77 napisała:

> bierzemy się za rehabilitację obojczyka syna po
        > wypadkusad

O matulu, co się stało?
        • miss.dronio77 Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 15:58
          No okropny wypadek miał, a na sorze, gdzie zawiozła go karetka niestety źle się nim zajęli. Potem, kiedy rozmawiałam z przyjaciółmi, po ich namowach zabrałam go na prywatną konsultację do ortopedy i on się za głowę złapał. Od razu operacja bo bardzo duże przemieszczenie i skrócenie było. Jesteśmy już po szpitalu, gdzie na szczęście już dobrze się nim zajęli, no a teraz ta rehabilitacja. w październiku wyciąganie drutu śródszpikowego. Wszystko już niby z górki ale się moje pijpulcze nacierpiało sad
          • miss.dronio77 Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 16:02
            W sumie nie napisałam jaki wypadek- na rowerze, na pumptracku, Był w kasku ale i tak miał rozcięta głowę i na długo stracił przytomność (do przyjazdu pogotowia). Bez kasku to by chyba tego nie przeżył....
      • alterego72 Re: Wątek na przedpiątek 25.07.26, 06:55
        Piękne zdjęcia, zwłaszcza pierwsze.
    • krwawy.lolo Re: Wątek na przedpiątek 25.07.26, 09:23
      Dorzucę superpiesia z Lubiatowa.
      • miss.dronio77 Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 15:40
        Piesek zacnysmile
        • krwawy.lolo Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 15:50
          No, wreszcie ktoś docenił. smile
          • miss.dronio77 Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 16:04
            Tylko ja ale za to doceniam bardzosmile
            Piesek jest zdecydowanie, po lewacku, cudny, w przeciwieństwie do zdjecia kobiety na plaży, która sobie udostępniania tu wcale nie życzy, poczynionego przez narodowo-katolickiego obrońcę wartości.
            • krwawy.lolo Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 16:07
              Przy całej racji, nie na plaży. Na wydmach. smile
    • nenia1 Re: Wątek na przedpiątek 25.07.26, 11:57
      alterego72 napisała:

> U mnie szaro buro i ponuro.

o kurczaki - niech się wam pogoda poprawi w końcu bo mnie aż głupio "chwalić się" swoją. Pogodę mam jak na zamówienie, a stresowałam się przed wyjazdem bo w górach co jak co, ale z pogodą bywa różnie.
      Tymczasem przez pierwszy tydzień mam dosłownie włoską bajkę. W dolinach 22 stopnie, wysoko w górach mniej, ale słońce dogrzewa więc chodzi się cudownie.
      Jedzenie, jak to we Włoszech, rozpływa się w ustach. Na śniadanko schroniskowa polenta z serem i grillowanym kotletem z salsiccii i kaiserschmarrn (wpływ kuchni austriackiej). Słońce tak mocne, że przepala kolory na zdjęciach - ale cóż robić, tylko cieszyć się z pogody.
      • szarmszejk123 Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 10:34
        Omg, ale pięknie 😍😍😍
      • trampki-w-kwiatki Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 10:56
        Super klimacik! smile
    • szarmszejk123 Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 11:57
      Mieliśmy wczoraj z mężem jechać na mecz, ale niestety nam się to nie udało, więc korzystając z wolnego wieczoru poszliśmy na randkę w koło domu wink i też fajnie 🙂
      Był piękny zachód słońca, ciepło, w sam raz na spacer i do posiedzenia w barze nad wodą 🙂
      Widoczki i outfit 😉
      • philippa_p Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 18:56
        Fajna spodnica - midi?
        • szarmszejk123 Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 19:52
          Na modelce była krótsza, mnie sięga przed kostkę.
          • philippa_p Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 21:45
            Podoba mi sie nawet z tej perspektywy smile
            • szarmszejk123 Re: Wątek na przedpiątek 27.07.26, 07:35
              Moja ulubiona, w sumie jedyna spódnica jaką noszę 😁
      • krwawy.lolo Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 19:18
        Był taki greps Manna, że dziewczyna miała piękne ciało, włosy ... itp., ale tak małe stopy, że wciąż się przewracała. 🤪
        • szarmszejk123 Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 19:53
          Nie mam małych stóp.
          • krwawy.lolo Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 19:55
            Przecież chodzi mi o perspektywę Twojej fotki. smile
            • szarmszejk123 Re: Wątek na przedpiątek 27.07.26, 09:24
              Często jest ciężko zrozumieć o co ci chodzi Polo...
              • szarmszejk123 Re: Wątek na przedpiątek 27.07.26, 09:24
                L*
    • philippa_p Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 18:54
      Jestesmy na urlopie, jest slonecznie i goraco, czyli fajnie, ale wszystko mnie wkurza. Bez kija nie podchodz wink

Na dodatek kupilismy parasol sloneczny na plaze, ktory sie rozwalil po 3 godzinach na tejze plazy. Fakt, ze wialo troche, no ale ludzie, po 3 godzinach? Poszlismy z reklamacja, a babka, ze to przez wiatr. No skit Sherlock. Nie zdarzylo mi sie wczesniej, zeby tak szybko sie rozwalaly, a co roku uzywam. Zeby nie bylo - nie byla to mala parasoleczka za pol darmo, tylko duzy mocniejszy model. No coz, sprzedajaca miala gdzies. Przezyjemy, ale czuje sie oszukana.
      • philippa_p Re: Wątek na przedpiątek 26.07.26, 19:07
        A na obiad bedzie co kuchnia (restauracja) wyda smile
      • szarmszejk123 Re: Wątek na przedpiątek 27.07.26, 07:37
        A weź, wszystko teraz takie lipne robią że szkoda gadać. Kupiliśmy kiedyś 5 składanych leżaków. Rozłożyliśmy na plaży i tylko moja córka nie wpadła doopa do środka przy pierwszej probie, bo była mała 😐

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka