bywalec.hoteli 26.07.26, 10:29 Ostatnio bardzo często spotykam się że grafiki reklamowe najróżniejszych biznesów, no restauracji umieszczane są generowane przez ai Jaki to program? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 10:35 bywalec.hoteli napisał: > nikt nie wie? "Ostatnio bardzo często spotykam się że grafiki reklamowe najróżniejszych biznesów, no restauracji umieszczane są generowane przez ai" Chat gpt wie, że nie da się zrobić rozkładu twojego zdania, bo zawiera ono błędy językowe" Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 09:48 Nawet darmowy czat stworzy ci odpowiednią grafikę, jeśli go odpowiednio poinstuujesz . Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 10:02 O to dokładnie mi chodziło Szarm. Dziękuję. Nie sądziłem, że darmowy takie robi. Natomiast widzę, że nowe lokale potrafią coś takiego wstawić - to jest od razu niewiarygodne, bo nie prezentują widoku wlasnych dań tylko te sztuczne. PS. Wolałbym Pod Bywalcem Hoteli. Pamiętaj, że "Bywalec" w tym przypadku z dużej piszemy. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 10:04 Na szybko robiłam, tylko żeby ci pokazać, że to jest super proste. Jak nad tym posiądziesz 10 minut można stworzyć cudo :p Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 10:15 Łap, poprawione. Dwie wersje do wyboru. Możesz otwierać biznes :p Odpowiedz Link Zgłoś
at.attin Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 10:20 Dzień jak codzień w pracy, ups....na forum. Obiad dla męża nastawiony? Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 10:24 Marek! Dlaczego kradniesz pieniądze podatników wypisując głupoty na forum w godzinach pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 10:25 A ty gdzie teraz jesteś? Czyżby bezrobocie, że ciągle na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
sztalugi1235 Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 13:13 at.attin napisała: > Dzień jak codzień w pracy, ups....na forum. Obiad dla męża nastawiony? "Dzień jak co dzień", piewco poprawnej polszczyzny, zjebie nieuleczalny. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 10:46 dzięki Szarm. w sumie to reklamy mało zachwycające - same dania o konsystencji kopy Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 10:59 Pewnie można ładniejsze obrazki dań stworzyć, ale mi się już nie chce :p on ci zrobi wszystko, tylko trzeba się czasem nagadac. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 11:58 Masz jeszcze takie Ja napisałam jedno zdanie, on stworzył to: Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 12:50 no dziękuję Szarm. a coś z kuchni holenderskiej albo belgijskiej zapodasz? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 13:06 niezłe a holenderskie dorzucisz? Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 13:15 Masz, ostatnie :p Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 14:02 Smakowicie wyglądają te Szarm śledzie - super, dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 14:10 I sa bardzo smaczne, jeśli ktoś lubi śledzie i surową cebulę:p Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 10:26 bywalec.hoteli napisał: > > PS. Wolałbym Pod Bywalcem Hoteli. Pamiętaj, że "Bywalec" w tym przypadku z duże > j piszemy. Pamiętaj, że nie piszemy "z dużej litery". Odpowiedz Link Zgłoś
nastarana Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 13:52 Próbowałam różnych kombinacji z promptem o Bywalcu Hoteli i bez względu o jaka reklamę proszę to czat mi wyrzuca takie dziwactwa. Nie rozumiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 14:08 Mnie wyplulo szkołę latania Odpowiedz Link Zgłoś
analoga_niet Re: AI reklamy - jaki to program? 27.07.26, 14:10 Nigdy nie prezentowały, przecież wcześniej były stockowe zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś