Dodaj do ulubionych

Iga znow się obraziła

11.08.26, 20:32
Ta dziewczyna ma naprawde popaprane emocje, co chwile cos odpali. Moze i Wojdyllo uzyla zlych slow i nie powinna publicznie sie wypowiadac ale cos w jej diagnozie moze byc.

"Dziennikarz, chcąc skomplementować znakomitą dyspozycję Polki i nawiązać do jej bezwzględnej dominacji sprzed kilku sezonów, nazwał jej występ określeniem "vintage Iga".

Jeśli myślał, że 25-latka uśmiechnie się i podziękuje za komplement, to mocno się przeliczył. Określenie kojarzące się ze "starodawnym stylem" i jej dawną grą trochę ją... oburzyło. Świątek wypaliła prosto do kamery:

Dlaczego "vintage"? Wszyscy powtarzają "vintage", ale na litość boską, to przecież dwa czy trzy lata! Ile, dziewięć lat trzeba mieć, żeby tak mówić?! - wyrzuciła z siebie wyraźnie poirytowana."

www.pudelek.pl/iga-swiatek-poirytowana-komentarzem-eksperta-po-meczu-na-litosc-boska-7317360089499744a
Obserwuj wątek
    • primula.alpicola Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 20:40
      Nie dziwię się, żyje pod ogromną presją, lud albo ją kocha albo nią gardzi, wszyscy wiedzą lepiej co ona powinna.
      Mam nadzieję że forsa jej osładza ten koszmar.
      • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 20:52
        Jak kazdy znany sportowiec ale tylko nirliczni sa wiecznie naburmuszeni. W sumie to tylko ona. Wczesniej byly te patuski -siostry Wiliams- ale to juz calkiem inna liga porypania
        • asia.sthm Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:15
          Ejże, tenisiści przeważnie przeważnie sà humorzaści, a Iga ma i tak pokłady cierpliwiści do upierdliwych pytań dziennikarzy. Bardzi cienki ten komplement do 25 letniej super kobiety. Jakby tak tenistę ukomplementowano to doceniłby i zapłonił skromnie.
          • princy-mincy Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:23
            Dokładnie tak, vintage to można powiedzieć o przebłysku dawnej formy u Djoko.
          • szare_kolory Re: Iga znow się obraziła 12.08.26, 06:54
            Otóż to, dziennikarze to też nieźli odklejeńcy. Wielu ma spuchnięte ego, ale o tym nie dyskutujemy. Natomiast jak ktoś stara się ich naprostować i nie cieszy się z nieudanych żartów czy podsumowań, to od razu jest kaprysy i humorzasty. Dobrze, że Iga nie jest potulna.
        • mmoni Re: Iga znow się obraziła 15.08.26, 21:18
          Lista tenisistów zachowujących się o wiele gorzej, i to na korcie, a nie na konferencji, jest długa:

www.badboytennis.com/stories/tennis-notorious-bad-boys-history

Ale pewnie, dowalajmy się do dziewczyny, że jej buzia niewystarczająco uśmiechnięta.
          • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 16.08.26, 10:03
            Nie sledze tenisa, a że z racji obywatelstwa Iga czesciej od reszty naburmuszonych trafia do naszej prasy, to o niej sobie piszę. Kiedys komentowałam Fibaka, za szemrane interesy, byc moze lista patusow z paletką jest rownie dluga, ale mi tak samo nieznana.
      • eliksir_czarodziejskii Re: Iga znow się obraziła 12.08.26, 17:45
        primula.alpicola napisała:

> Nie dziwię się, żyje pod ogromną presją, lud albo ją kocha albo nią gardzi, wsz
        > yscy wiedzą lepiej co ona powinna.
        > Mam nadzieję że forsa jej osładza ten koszmar.

Dokładnie, btw uważam że wszystkie sławne osoby mają przekichane. Wszyscy wiedzą jacy oni są, co lubią, co myślą, co im się wydaje, czego nie rozumieją.
    • princy-mincy Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 20:49
      Wiele pytań do Igi jest wyjątkowo idiotyczna. Nie dziwię się, że ją irytują.
      I to też było słabe. Ona ma zaledwie 25 lat i jest bardziej utytułowana niz inne zawodniczki z czołówki. Nawet w obliczu krótkiej kariery trudno mówić, że 2 lata to już vintage.
      • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 20:55
        To figura retoryczna. Kiedy wracasz do formy po przerwie, niewazne czy miesiecznej czy 5 letniej, to sie mowi "O, wrociła stara, dobra Princy"
        • niemcyy Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:23
          To nie jest jakiś tam jej kolega i nie powiedział tego jako: stara, dobra Iga, tylko krytykując jej grę, jakby sam miał jakieś osiągnięcia w jakieś dziedzinie:
          "I want to say that that felt very vintage in terms of the way you played the height over the net, the way you moved your forehand around," Haber said.
          "Why vintage? Everybody keeps saying vintage, but what the hell. It's been like, what, 2 or 3 years? Like you must be like nine year old that people keep calling it vintage," she responded. "There there have been many people coming to me like 'vintage Iga' and I'm like, I'm still 25."

Vintage powiedziała w wywiadzie po swojej wygranej Maja Chwalińska do jakiejś starej gwiazdy tenisowej siedzącej obok, z kontekstu i komunikacji pozawerbalnej było jasne, że to pół żartem i wszyscy się uśmiechnęli, bo mówiła do rzeczywiście starszego gościa, który kupę lat już nie gra a nawet nie do Agassiego.

Brak penisa to nie powód, żeby być słodkopierdzącą dziunią, która na wszystko odpowiada uśmiechem.
          • niemcyy Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:24
            * w jakiejś
          • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:28
            Przeciez on chwalil jej grę a nie krytykowal. No i ciezko zeby dziennikarz mial osiagniecia na korcie, gdyby tak bylo to nie bylby dziennikarzem. A jsk ktos nie jest wieczcie afochowany to nie znaczy, ze jest słodkopiwrdzaca dziunia. Iga jest zwyczajnie antypatycznym, neurotycznym typem
            • princy-mincy Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:32
              Ale pytania do Igi są naprawdę idiotyczne.
              Jakoś do mężczyzn nikt tak nie mówi.
              • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:34
                Ale jak? Ze wrocila stara forma?
            • niemcyy Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:33
              Mógł dostać Pulitzera.
              • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:36
                Nie trzeba Pulitzera zeby byc dziennikarzem sportowym
            • kk345 Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:34
              Nie no, spoko, przecież chciał dobrze, pochwalił, co nie? Grzeczne dziewczynki uśmiechają się i dziękują za zainteresowanie, nawet, jeśli jest to zainteresowanie okazywane przez wąsatego Zenona, poklepujacego po tuliu, prawda? A nie, czekaj, to już nie XIX wiek!
              • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:36
                No nie, teraz mamy ere platkow sniegu, wiecznie zranionych jakims strasznym komentarzem
                • asia.sthm Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:49
                  marzenka12 napisała:

> No nie, teraz mamy ere platkow sniegu, wiecznie zranionych jakims strasznym kom
                  > entarzem

Czyś ty się wšciekła od tego hejtowania Igi?
                  Ona tu wcale nie jest zraniona, z uśmiechem odpowiedziała, sprytnie skwitowała i bardzo dobrze to wyszło. Jest na tyle doświadczona żeby sprawnie powiedzić to co chce powiedzieć a nie zadowolić marzenkę i innych czepialskich.
                  Będziesz teraz trawić jej swobodę 😆
                  • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:53
                    Wychodzi na to ze nie wpisala sie w trendy i jest slodkopierdzaca dziunią, ktora z usmiechem przyjmuje jak jej wasaty Zenon pluje w twarz
                    • asia.sthm Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 22:10
                      Taaaa, teraz za uśmiech jà zbesztasz wariatko.
                    • niemcyy Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 22:31
                      Właśnie nie przyjmuje, tylko skorygowała jego strumień świadomości.
                • princy-mincy Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 22:06
                  Ona wcale nie jest zraniona.
                  Ma prawo do emocji, jakiekolwiek by one nie były.
                  Nie musi odpowiadać po myśl dziennikarza.
                  • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 12.08.26, 07:15
                    Właśnie ze jest, matka ją porzucila, ojciec zrobil z niej maszynke do zarabiania, sama jest nieheteronormatywna, nie moze byc stabilna psychicznie
                    • pani_tau Re: Iga znow się obraziła 12.08.26, 12:22
                      marzenka12 napisała:

> Właśnie ze jest, matka ją porzucila, ojciec zrobil z niej maszynke do zarabiani
                      > a, sama jest nieheteronormatywna, nie moze byc stabilna psychicznie

Matko bosko, pewnie jeszcze cyklistka do tego...
            • nangaparbat3 Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 22:12
              marzenka12 napisała:

> Przeciez on chwalil jej grę a nie krytykowal.

Chwalenie to wielka sztuka. Ten pan jej nie opanował.
              No i ciezko zeby dziennikarz mial
              > osiagniecia na korcie, gdyby tak bylo to nie bylby dziennikarzem.
              No wlasnie 🤣

A jsk ktos n
              > ie jest wieczcie afochowany to nie znaczy, ze jest słodkopiwrdzaca dziunia. Iga
              > jest zwyczajnie antypatycznym, neurotycznym typem

Nie zgadzam się.
            • hanusinamama Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 22:25
              Marzenka nikt tu się z tobą nie zgadza, tupanie nózką głośniej tego nie zmieni
        • princy-mincy Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:24
          Bzdura.
    • boggi_dan Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:13
      Bardzo dobrze jej idzie teraz w turnieju w Toronto. Może będzie wreszcie sukces, tak długo oczekiwany.
      • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:15
        Nerwy jej siadaja sad
        • hanusinamama Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 22:24
          POwiedziała marzenka siedząca na kanapie
        • princy-mincy Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 22:32
          Chyba tobie, bo nikt się z tobą nie zgadza.
          • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 12.08.26, 07:12
            Nic nie szkodzi, moge sobie hejtowac ige w samotności
          • moni_485 Re: Iga znow się obraziła 12.08.26, 09:28
            princy-mincy napisała:

> Chyba tobie, bo nikt się z tobą nie zgadza.

Ja się zgadzam z marzenką. I wiele innych osób, które nie piszą w tym wątku czy na tym forum.
            • nangaparbat3 Re: Iga znow się obraziła 13.08.26, 07:48
              No i co?
            • princy-mincy Re: Iga znow się obraziła 13.08.26, 20:09
              Wow, Ty i Marzenka się zgadzacie. Jak teraz Iga ma z tym żyć?
              Jestem pewna, że jej z tego powodu bardzo wszystko jedno.
              • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 16.08.26, 11:20
                Nie wiem dlaczego zakladacie, ze jak sie krytykuje celebryte to po to aby sie on tym przejmowal. Ja mam w dudzie Ige i jej reakcje, pogadac sobie chcialam.
                • asia.sthm Re: Iga znow się obraziła 16.08.26, 12:47
                  > Ja mam w dudzie Ige i jej reakcje, pogadac sobie chcialam.

Tak masz w dudzie, że aż tyle czasu i emocji jej poświęcasz. Dobre 👍
                  • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 16.08.26, 16:42
                    Ja lubie pozytywne emocje a watki o Idze zawsze sa smieszne 🤣
                    • asia.sthm Re: Iga znow się obraziła 16.08.26, 16:52
                      Tylko po aż tak sama się ośmieszasz?
                      • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 16.08.26, 17:20
                        Zebys miala czym pożyć
                        • asia.sthm Re: Iga znow się obraziła 16.08.26, 17:30
                          O mnie sie nie marw babolcu
                          • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 16.08.26, 17:51
                            Strasznie duzo złości wywołuje w tobie krytyka tenisistki, można pomysleć o zbadaniu hormonów
      • hanusinamama Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 22:24
        Jak długo???
        Długo oczekiwany to byłby sukces gdyby nasza reprezentacja w piłkę nożną wygrała coś waznego
        • borsuczyca.klusek Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 22:29
          hanusinamama napisała:

> Jak długo???
          > Długo oczekiwany to byłby sukces gdyby nasza reprezentacja w piłkę nożną wygrał
          > a coś waznego

Tego to nawet kolejne pokolenie może nie dożyć
          • hanusinamama Re: Iga znow się obraziła 12.08.26, 11:41
            NO ja nie licze na to smile ale to byłby "długo wyczekiwany sukces"
        • niemcyy Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 22:36
          Zapytaj chat gpt "Kiedy grają patałachy?" wink
    • nangaparbat3 Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:13
      Wcale się Idze nie dziwię, trzeba zupełnie nie mieć wyczucia żeby tak ją „skomplementować”.
      • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:31
        No i po co to wkleilas, teraz ten watek nie ma sensu 😡
        • galaxyhitchhiker Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:33
          >No i po co to wkleilas, teraz ten watek nie ma sensu

Ucięłam hejt, nie ma za co.
          • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:35
            Ja i tak bede ją hejtowac dalej, niecierpie jej
            • niemcyy Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:36
              Nienawidź to nie będziesz robić takich błędów.
              • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:37
                Nie mam pulitzera to moge robic
            • princy-mincy Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 22:07
              Na pewno jej jest z tego powodu bardzo wszystko jedno.
      • niemcyy Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:35
        Bardzo dobrze mu odpowiedziała, zero focha przecież i ma rację, a jakieś kiepskie dziennikarzyny próbują sobie nabić kliknięć, bo użyła słowa hell jakby powiedziała co najmniej f* off.
        • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:39
          I tak pewnie przegra
          • asia.sthm Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:50
            marzenka12 napisała:

> I tak pewnie przegra

Ty już przegrałaś swój kiepski występ hejterski
        • galaxyhitchhiker Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:47
          Obstawiam, że te konkretne dziennikarzyny nawet nie pofatygowały się obejrzeć materiał źródłowy, tylko zrobiły newsa z newsa napisanego na podstawie newsa, który pewnie w ogóle został wygenerowany przez AI. I tak oto zabawna pomeczowa wymiana zdań zamieniła się we wpis o wyimaginowanym fochu.
          • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:49
            Pewnie tak. Ale zazwyczaj ona jest nabzdyczona
            • asia.sthm Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:51
              marzenka12 napisała:

> Pewnie tak. Ale zazwyczaj ona jest nabzdyczona

Teraz ty się nabzdycz w odwecie 😆
              • galaxyhitchhiker Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:54
                >Teraz ty się nabzdycz w odwecie

Koniecznie, zrobimy z tego newsa na pudla smile
                • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 22:02
                  galaxyhitchhiker napisała:

> >Teraz ty się nabzdycz w odwecie
                  >
                  > Koniecznie, zrobimy z tego newsa na pudla smile
            • hanusinamama Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 22:23
              NO tylko brakuje cudownego "uśmiechnij się, dziewczynka powinna być uśmiechnięta"
      • bi_scotti Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 22:38
        galaxyhitchhiker napisała:

> Tu macie ten wywiad, zobaczcie sobie same jak Iga się obraża :
        >

She is soooo cool! Spokojna, zrownowazona, sarcastic sense of humour, what's not to love??? I jak powiedziala: sa ups and downs ... w tenisie i w zyciu, eh. Mozna jej tylko zyczyc ONLY UPS in Toronto - GO IGA GO! Cheers.
        • nangaparbat3 Re: Iga znow się obraziła 13.08.26, 07:49
          A będziesz na finałowym meczu?
          • bi_scotti Re: Iga znow się obraziła 13.08.26, 20:24
            nangaparbat3 napisała:

> A będziesz na finałowym meczu?
            >

No. Ja nie jestem az taki fan tenisa choc wiem, ze troche Polakow (rowniez paru znajomych) bardzo kibicuje smile Natomiast trzeba przyznac, ze powoli, powoli (very slowly!) kilku local reporterow sportowych jest w koncu w stanie w miare OK wymowic nazwisko "Swiatek" big_grin It's not easy ale idzie im coraz lepiej wink GO IGA GO! Cheers.
    • alpepe Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 21:48
      Uważam, że wszyscy mądrale powinni się od niej odstosunkować. I ona ma prawo się obrazić.
    • hanusinamama Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 22:21
      Na głupie pytania dostaje się głupie odpowiedzi...tak mówiła moja babcia i ja się z nią zgadzam.
      Czasami jak słucham tych dziennikarzy sportowych to zastanawiam się, czy fuche załatwił im tatuś czy mamusia..
    • nadkomisarz_przyzwoita Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 22:40
      Czy ona nie mogłaby po prostu przestać udzielać wywiadów? Chyba jeszcze w żadnym nie powiedziała niczego szczególnie interesującego a i pytań, które rzeczywiście byłyby ciekawe jakoś też nikt jej nie zadał. Ona byłaby spokojniejsza, a my nie musielibyśmy się irytować i wywracać oczami na jej wypowiedzi. Everybody happy. Problem solved.
    • kaki11 Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 22:59
      Nie od dziś nie trzyma ciśnienia. Po prostu. I nawet się trochę nie dziwię. Nie każdy sportowiec musi być miły i wyluzowany z charakteru, choć dawniej Iga się taka zdawała, to może nie jest-po postu. Za to wśród tych odnoszących sukcesy w dyscyplinach będących bardziej pod obstrzałem mediów, większości zdarzy się czasem nie wytrzymać, coś odburknąć, wyjść itd. nawet jeśli nie koniecznie w danej sytuacji byłoby to najwłaściwsze, bo to jednak ciągla presja.
      • kaki11 Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 23:06
        A jak obejrzy się ten fragment, to akurat widać uśmiechniętą Świątek, która się nie obraziła tylko dalej prowadiła rozmowę. Wątek więc zupełnie nie ma sensu.
    • malgosiagosia Re: Iga znow się obraziła 11.08.26, 23:08
      Odczep sie od Igi. Nie pojmuje jak ludzie mogą się do niej przypiep.rzac. Przecie to chore.
      Zajmij sie marzenko swoimi problemami. Masz ich pewnie dużo.
      • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 12.08.26, 07:13
        Właśnie nie mam żadnych, z nudow sobie brzydką igę komentuje
        • malgosiagosia Re: Iga znow się obraziła 13.08.26, 20:18
          marzenka12 napisała:

> Właśnie nie mam żadnych, z nudow sobie brzydką igę komentuje

Nie masz, to bedziesz miala, poczekaj tylko.
          • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 14.08.26, 10:47
            Nie zanosi sie, ja prowadze nudne i spokojne zycie
    • salatka_z_cynamonem Re: Iga znow się obraziła 12.08.26, 05:20
      Większość tzw dziennikarzy sportowych to kretyni. Z nimi trzeba krótko
      • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 12.08.26, 07:22
        A to swoja drogą
    • wena-suela Re: Iga znow się obraziła 12.08.26, 09:11
      O ile w aferze z psycholożka daleka jestem od biczowania Woydyłło, o tyle tutaj określenie było niefortunne, nie mające nic wspólnego z komplementem i w całości popieram Igę. Zresztą komplementowanie sportowców o światowych osiągnięciach przez jakiegoś dziennikarza też jest nie na miejscu. Byłoby żałosne gdyby dziękowała za byle wypociny.
    • koko8 Re: Iga znow się obraziła 12.08.26, 09:20
      Ma rację.
      Nic głupszego niż twój komentarz do tego wywiadu dziś już nie przeczytam.
    • klaramara33 Re: Iga znow się obraziła 12.08.26, 09:48
      No i odbrze, co ma być grzeczniutka. Powiedziała co myśli i super, a nie jakaś wiecznie uśmiechnęta i miła dziewczyneczka bez swoejgo zdania.
      • koko8 Re: Iga znow się obraziła 12.08.26, 10:16
        Ale ona właśnie odpowiedziała grzecznie i z duża kulturą osobistą. Bucem i chamem to był Stoch.
    • figa_z_makiem99 Re: Iga znow się obraziła 12.08.26, 11:05
      Nie rób z Igi słodkiej idiotki, bo taka nie jest. Swobodnie mówi po angielsku i potrafi postawić granice, kiedy zadają jej głupie pytania.
    • boggi_dan Re: Iga znow się obraziła 13.08.26, 04:37
      Można tu pisać różne historie. Iga w finale.
      • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 13.08.26, 07:07
        Pewnie Sabalenka dala jej czekoladke
        • nangaparbat3 Re: Iga znow się obraziła 13.08.26, 07:50
          marzenka12 napisała:

> Pewnie Sabalenka dala jej czekoladke

Pewnie Cię opętało.
          • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 13.08.26, 09:53
            Why? Czekolada to swiadectwo opętania? Jestes ksiedzem Oko?
    • bi_scotti She did it! 14.08.26, 02:00
      Bravo Iga!
      Jaki fajny wieczor dla nas wszystkich w Toronto & everywhere 💐 Cheers.
      • koko8 Re: She did it! 14.08.26, 10:29
        Tak, to był perfekcyjny mecz. Gratulacje dla Igi!❤️
        (niestety kosztował mnie zarwaną noc i teraz w pracy nie jestem w pełni sprawna😎)
    • malgosiagosia Re: Iga znow się obraziła 14.08.26, 02:05
      Iga Wygrała turniej w Toronto. Brawo Iga, dałaś rade.
      • boggi_dan Re: Iga znow się obraziła 14.08.26, 02:45
        Warto było oglądać. Nie dała szans rywalce😁
    • angazetka Re: Iga znow się obraziła 14.08.26, 12:28
      Pięknie odpowiedziala Marzenkom tego świata. Wygrana i wpis po niej - doskonałość.
      • asia.sthm Re: Iga znow się obraziła 14.08.26, 12:59
        "Dla mnie zwycięstwo w Toronto to więcej niż tylko kolejny wynik w turnieju. Dziś chcę zadedykować ten tytuł wszystkim, którzy mierzą się z niesprawiedliwą oceną, negatywnością i hejtem - czy to w sporcie, czy w innym obszarze życia. Wiem, jak przytłaczające potrafi to być. Pamiętajcie, to nie czyjeś opinie Was definiują. Do wszystkich, którzy podążają swojej drogą – nie zatrzymujcie się. Tylko Wy wiecie, ile wysiłku i poświęceń za tym stoi. I zobaczcie, gdzie jestem dzisiaj wieczorem..." - napisała Iga Świątek.

"Ja skupiam się na własnym rozwoju. Po swojemu. Mam ogromną nadzieję, że będziemy traktować siebie nawzajem z większym szacunkiem i życzliwością. A wszystkim moim kibicom, którzy wspierają przy mnie na każdym kroku - ogromnie dziękuję" - podsumowała.

Super Iga.
        a marzenkom na pohybel big_grin
        • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 14.08.26, 20:17
          Ale ja nie krytykuje jej gry, czemu niby mialaby mi na pohybel wygrywac? I nie zakladalam nigdy ze sie przejmie tym, ze wg mnie jest antypstyczna i nabzdyczona, wrecz jestem pewna ze nigdy tego nie przeczyta
    • danka88 Re: Iga znow się obraziła 16.08.26, 10:57
      Ona mi działa na nerwy
      • marzenka12 Re: Iga znow się obraziła 16.08.26, 11:21
        Ja? No trudno, mozesz zalozyc o tym wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka