aga_sama Re: zdjęcia z artystami 16.09.26, 11:12 Mam zdjęcia z after show po koncertach. Artyści wychodzą porozmawiać z publicznością, to jest część ich pracy, taka konwencja. Nie mam zdjęć z sytuacji prywatnych i służbowych. Zdarzało się, że ktoś bardzo znany jadł kolację obok w restauracji, kiedyś na któryś wakacjach aktor wynajmował dom obok, spotykaliśmy się kilka razy dziennie w drodze na plaże, po prostu się sobie kłanialiśmy. W pracy to wiadomo, nie można było prosić o zdjęcie czy autograf, o czym lokalne personel informowała ekipa artysty. Złamanie takiego zakazu oznaczało wylot. Kilka razy zdarzyło mi się spotkać kogoś znanego na ulicy, czasem można wyczuć że taka osoba jest otwarta na kontakt i wtedy potrafiłam poprosić, ale raczej o autograf niż zdjęcie. Rok temu minęłam się na ulicy z Lennym Kravitzem. Robiłam zdjęcia, jakiś człowiek znikał mi ze skraju kadru, więc zaczęłam mu się uważniej przyglądać. Dopiero jak się zrównaliśmy na chodniku to go poznałam i chyba to olśnienie było widać po mojej głupkowatej minie, bo autentycznie facet się roześmiał. Mąż i syn go nie rozpoznali.. Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: zdjęcia z artystami 16.09.26, 11:41 A tam zdjęcia, ja ciagle zazdroszczę jednej z forumek, że spotkała pewnego aktora co grał Michaela w boskim serialu z lat '90 i poszla z nim sex uprawiać - nie lubię cię! Ciągle pamiętam! ;P Chyba akcja z Kanady! Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: zdjęcia z artystami 16.09.26, 12:13 Mam tylko jedno zdjęcie ze znaną osobą ze świata artystycznego, na tyle znaną, że ematki w większości też znają, ale on wtedy nie był znany wcale i pracowaliśmy oboje jako "hostessy" na pewnych targach branżowych Mam też wspólne zdjęcie z młodości z okresu wspólnego zauroczenia z obecnym mężem znanej aktorki i ją ematka zna na 100%. Oczywiście wtedy on się nawet z nią nie znał. A tak wśród moich klientów są dwie firmy znanych ogólnopolskich artystów, i dwóch osób znanych regionalnie (z czego jedna się przebija wyżej) i z żadną z tych osób nie mam zdjęć, choć dostałam dwa razy darmowe bilety Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: zdjęcia z artystami 16.09.26, 12:48 Jakbym byla na takiej imprezie to robilabym zdjec jak szalona! Odpowiedz Link Zgłoś