mama22 30.11.04, 19:02 www.bezdomne-zwierzaki.most.org.pl/akcje/foki/foki.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danka24 Re: podpiszesz? 30.11.04, 21:32 Przy próbie wpisania się od razu w okienku pojawiło się moje imię i nazwisko... bo wpisałam się jakiś czas temu. Ale teraz rozesłałam ten link do wielu znajomych... biedne foczki...... Odpowiedz Link Zgłoś
golldi Re: podpiszesz? 30.11.04, 21:50 Już się podpisałam. Potępiam wszystkich, którzy krzywdzą jakiekolwiek zwierze. To nie ludzie tylko MORDERCY. Wiem, że moje słowa mogą zabrzmiec zbyt okrutnie, ale niektóry zwierzak nie jest w stanie obronić się sam przed takim oprawcą. Nienawidzę takich ludzi wrrrrrr i chętnie pokazałabym im na własnej skórze jak czuję się zwierzę maltretowane w ten sam sposób. Pozdrawiam. Golldi. Odpowiedz Link Zgłoś
agucha77 Re: podpiszesz? 30.11.04, 22:26 Hejka! Już podpisałam. To okropne co robią ci ludzie . Nie mają chyba sumienia.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: podpiszesz? 01.12.04, 14:14 Ju| kiedy[ byB podany link do tej petycji wic cz[ mam na pewno ju| j podpisaBa (w tym oczywi[cie ja) Odpowiedz Link Zgłoś
pola777 Re: podpiszesz? 01.12.04, 15:49 podpisalam owszem. Nie widze jednak roznicy pomiedzy zabiciem foki a zabiciem swini czy krowy. I to i to jest dla mnie takim samym cierpieniem, i dlatego uwazam ze ci ktorzy jedza codziennie miesko malenkiego cielaczka lub malutkiej swinki (tez dzidziusia) zarznietej z wielkim milosierdziem powinni zweryfikowac poglady do czego wstepem moze byc podpisanie tej petycji.Cierpienie jest cierpieniem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama22 Re: podpiszesz? 01.12.04, 18:51 bardzo dziekuje dziewczyny-powysylajcie do znajomych...mam nadzieje ze sie uda! pozdrawiam Was serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś