emilka101 01.01.05, 10:54 Witam Wrocławianki! Proszę Was, wytłumaczcie mi, w którym miejscu jest dwupoziomowy sklep ,,ae woomen,, na ulicy Oławskiej?? Z góry Wam dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: Do Mam z Wrocławia 01.01.05, 20:25 Wydaje mi sie , ze chodzi o dawna "Łade", ale glowy uciac nie dam.Znajduje sie niedaleko przejscia podziemnego na Dominikanskim vis a vis dawnego sklepu z porcelana. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka101 Re: Do Mam z Wrocławia 02.01.05, 12:50 Dzięki! ( Dalej nie wiem, myślałam, że to jest w pobliży Kameleona!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Do Mam z Wrocławia 02.01.05, 12:55 > Dzięki! ( > Dalej nie wiem, myślałam, że to jest w pobliży Kameleona!! Bo jest Jakieś 5 minut na piechotę, jak od Kameleona pójdziesz w stronę Dominikańskiego, to po tej samej stronie znajdziesz ten sklep. O ile jeszcze jest, bo coś ktoś mi mówił, że podobno się wyprzedają i likwidują. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Do Mam z Wrocławia 02.01.05, 13:39 Na pewno trafisz, od Kameleona Olawska w strone Dominikanskiego, caly czas prosto, do konca ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
sarabi1 Re: Do Mam z Wrocławia 02.01.05, 15:38 Sklep byl kolo Lady ale juz w lecie byl w trakcie likwidacji,no chyba ze to byl tylko generalny remont.Ale chyba juz go nie ma,zreszta ten na Swidnickiej byl lepiej zaopatrzony Odpowiedz Link Zgłoś
fasola25 Re: Do Mam z Wrocławia 02.01.05, 16:44 czesc, z tego co wiem to dwupoziomoiwego chyba juz nie ma od jakiegos czasu byl jeden poziom w piwnicy, ale czytalam ostatnio w Gazecie, za maja tam chyba jakas knajpke otworzyc, a kolekcje ae przeniesc gdzies wyzej a ten budynek, w ktorym miesci sie ae jest przedostatni po prawej stronie idac z Rynku w strone Galerii Dominikanskiej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś