ania.silenter_exunruzanka 03.01.05, 19:29 Chcę Wam powiedzieć,że moje drugie dzidzio to 22-tygodniowa dziewczynka, waży 542g, jest zdrowa i śliczna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma.dzia Re: druga dziewczynka:)))) 03.01.05, 19:40 Super!!! Gratulacje! Zycze przyjemnych i lekkich kolejnych 20 (18?) tygodni Dwie dziewczynki na pewno dadza Ci wiele szczescia w zyciu. Mam mnadzieje,ze tatus doceni to szczescie! Pozdrowienia Madzia i Inka Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: druga dziewczynka:)))) 03.01.05, 19:43 to pięknie gratuluję powiem jednak po cichutku, ze mój synek tez z terminem na maj az do kwietnia był dziewczynką miał z tego powodu kupę ślicznych różowiutkich pajacyków w serduszki i kwiatuszki Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_sapulka Re: druga dziewczynka:)))) 03.01.05, 21:28 Gratuluję !!! Gratuluję !!! Gratuluję !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dwoda Re: druga dziewczynka:)))) 03.01.05, 23:38 ania.silenter_exunruzanka napisała: > Chcę Wam powiedzieć,że moje drugie dzidzio to 22-tygodniowa dziewczynka, waży > 542g, jest zdrowa i śliczna. > pozdrawiam Gratuluję po stokroć , ja swoją dziewuszką ( po czterech chłopaczkach) nie mogę się nacieszyć i w głębi duszy marzę jak by to było pięknie mieć takie dwie przylepki . Cóż , rozsądek mówi NIE...Pozdrawiam cieplutko.Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
mharrison Re: druga dziewczynka:)))) 04.01.05, 07:50 Aniu, z całego serca Ci gratuluję kolejnej słodkiej panienki. Cieszę się bardzo i życzę, by urodziła się o czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: druga dziewczynka:)))) 04.01.05, 07:52 Aniu, sciskamy Dziewczynke i jej Mame (nie za mocno )). I zyczymy obu paniom cierpliwosci )). Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: druga dziewczynka:)))) 04.01.05, 08:01 Gratulacje !!!!! Trzy księżniczki w domu Ten Wasz facet to szczęściarz Z Nowym Rokiem życzę, aby spełniły się Wasze wszystkie plany i zamierzenia - w terminie - oczywiście Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia11 Re: druga dziewczynka:)))) 04.01.05, 08:10 Kochana Aniu! Gratuluję!!! No to Oleńka będzie miała się z kim bawić Odpowiedz Link Zgłoś
d.orka Re: druga dziewczynka:)))) 04.01.05, 08:18 Gratulacje! Mam nadzieję, że ominą Cię pełne współczucia spojrzenia z komentarzem:"Druga córcia?". Mnie to straszne deprymowało, ale i śmieszyło - skąd u niektórych ludzi ten "napór na chłopców". Kiedy za trzecim razem urodziłam synka, wiele osób myślało, że wreszcie "dopięłam swego" i gratulowało:"No, wreszcie synek...". A ja właśnie czekałam na córeczkę - chciałam założyć babski gang jako odpowiedź na męską drużynę piłkarską Niech Ci córcia dojrzewa w brzuszku niczym słodka brzoskwinka na drzewku. Dorka mama Sikorek i Leonka (7,5 mies.) Odpowiedz Link Zgłoś
eklon Re: druga dziewczynka:)))) 04.01.05, 08:46 Gratulacje! Ja chciałam mieć Karolinkę! Do końca wolałam nie wiedzieć kogo noszę w sobie ale niestety bardziej cieszył się tata ze swojego pierworodnego! Odpowiedz Link Zgłoś
jokrru Re: druga dziewczynka:)))) 04.01.05, 08:53 Gratuluję !!!!! Dodam tylko, że jako mama również styczniowo-majowych dzieciaczków, stwierdzam, że maj to idealny miesiąc na przychodzenie na świat. Życzę więc pogodnego maja. Pozdrawiam, K. P.S. Moja córeczka jest o jeden dzień starsza od Twojej Oleńki, a syn...pierwotny termin jego narodzin to był właśnie 8 maj...no ale na świat się nie spieszył i w efekcie urodził się, owszem w maju, ale o wieeeele później. Odpowiedz Link Zgłoś
ampat Re: druga dziewczynka:)))) 04.01.05, 09:07 Aniu gratulacje! Życzę Ci wszytskiego najlepszego dla Olusi, Ciebie i Maleństwa Odpowiedz Link Zgłoś
barbamama Re: druga dziewczynka:)))) 04.01.05, 09:10 Aniu to wspaniale, życze Tobie i Majowej Panience cudownego spotkania w maju Uściski dla dzielnej Oli Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: druga dziewczynka:)))) 04.01.05, 09:29 No i bardzo super, baby górą, jak to się mówi. Ja tez czekam na druga córkę, żeby miały kiedyś dobry kontakt. No a wszyscy przy okazji wszelakich życzeń życzyli mi właśnie syna... a ja z uśmiechem mówiłam, że wole córkę, he he - na co robili wielkie oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: druga dziewczynka:)))) 04.01.05, 10:15 Gratulacje! Też bym chciałam mieć dwie córeczki Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter_exunruzanka Re: druga dziewczynka:)))) 04.01.05, 10:57 Dziękuję z całego serca. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pysio8 Re: druga dziewczynka:)))) 04.01.05, 10:41 Aniu, cieszę się i myślami jestem przy Was )) Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: druga dziewczynka:)))) 04.01.05, 10:49 Fajnie będzie, trzy na jednego )) Ja jeszcze muszę trochę poczekać, żeby się dowiedzieć, czy u mnie będzie trzech na jedną, czy też dwóch na dwie , a jestem już strasznie ciekawa. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
martucha1 Re: druga dziewczynka:)))) 04.01.05, 10:59 Ale fajnie Sama mam 1,5 roku straszą siostrę i wiem jak to super dla dzieci )). Aktualnie jest moją najlepszą przyjaciółką. Ciekawa jestem co my zmajstrowaliśmy mojej rocznej Neli. Wychodzi nam podobna różnica między dziećmi bo Nelka jest z 4 stycznia 2004 (dziś kończy roczek) a maluszek urodzi się w czerwcu Marta Odpowiedz Link Zgłoś
lawia Re: druga dziewczynka:)))) 04.01.05, 12:27 Fajnie mieć 2 córcie wiem coś o tym U nas w domku babiniec ja 2 córcie i nawet kot to kotka Biedny mężuś Odpowiedz Link Zgłoś
aniacichy Re: druga dziewczynka:)))) 04.01.05, 14:11 Gratulacje!!! Życzymy duuuużo zdrówka) pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
monika_d_edziecko Re: druga dziewczynka:)))) 04.01.05, 20:53 u nas też będzie 2 dziewczynka, mąż się śmieje, że będzie miał 3 baby a Ola już nie może doczekać się siostrzyczki Odpowiedz Link Zgłoś