jasmina251 05.01.05, 15:51 moja jUlka załatwiła długopisem niową lalkę i ja nie mogę tego zmyć Jest to długopis na gumowej buzi lalaeczki może ktoś zna sposób??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patsik Re: Lalka 05.01.05, 16:00 to ja się podepnę. Z okazji urodzenia Ismenki zakupiłam sobie moją wymarzoną torebkę z jasnej skóry wraz z portfelem. Z wieloma przegródkami. Cudo po prostu Jednak wzmiankowana Ismena, jak tylko chwyciła długopis w swoje łapki, upiększyła i jedno i drugie. Portfel użytkowałam aż do jego rozpadu, zaś wymazana torba leży od lat w szafie i czeka na złoty środek na długopis...Czekam na propozycje.... Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Lalka 05.01.05, 16:09 Jak byłam mała to uwielbiałam pisac długopisem po gumowych lalkach - tak fajnie się ślizgało Nic tego nie zmyło! Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Lalka 05.01.05, 16:16 dokladnie nic nie zmywa pamietam my tez z siostra pisalysamy po slicznych buziach Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: Lalka 05.01.05, 16:44 Bedzie drastycznie Sprobuj to spilowac pilniczkiem albo papierem sciernym. Przetestuj najpierw na mniej widocznej czesci zabawki. Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: Lalka 05.01.05, 17:00 Kiedyś mój mąż przyniósł z pracy taki spray właśnie do takich plam z długopisów (nie mam pojęcia jak się nazywał, napewno nie był polski i był w srebrno-granatowym opakowaniu, takim jak dezodorant) Zmywał wszystko. Niestety to było parę lat temu, ale możesz się dowiedzieć w jakimś porządnym sklepie z artykułami piśmienniczymi. Pozdrowienia Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: Lalka 05.01.05, 17:37 moja mała wysmarowała kanape długopisem i zmyłam to płynem do prania kanap firmy H&G kupionym w castoramie . Jak popisała lalkę też zmyłam tym.. Na opakowaniu jest napis, aby nie stosować na skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina251 Re: Lalka 05.01.05, 19:13 Dziękuję Koleandra za podtrzymanie na duchu Joasiiik Tobie też )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś