Dodaj do ulubionych

wredny facet!!

04.09.06, 20:36
mam pytanie dziewczyny, czy znacie sposób na wrednego, prowokujacego, zarozumialego faceta. strasznie pewnego siebie i zgrywajacego lamacza serc(choc tak naprawde jest wrazliwy). jakikolwiek kontakt z nim to niekonczaca sie gierka, prowokuje i wciaga mnie w nią, nie da sie z nim zalatwic nic normalnie, nawet zamienic slowa, bo kazdy jego gest, ruch czy słowo jest doskonale przemyslane i swiadome, i ma na celu wywolanie u mnie jakiejs konkretnej reakcji...strasznie inteligentny i cyniczny, doskonale zdaje sobie sprawe z tego, ze mnie zagina. potrafi doskonale przewidziec jak ja zareaguję, sam jest nieprzewidywalny. dodam ze w tym wszystkim ma racje - rzeczywiscie jest pociagajacy i strasznie mnie fascynuje...

zupelnie nie wiem jak sie z nim obchodzic - udowadniac ze jestem madrzejsza i wredniejsza, czyli przyjmowac zaproszenie do gry, czy moze byc slodka, mila i nic sobie nie robic z jego zaczepek?

dziwny okaz...znacie sposob na taką mende?
Obserwuj wątek
    • trish_zarzecki Re: wredny facet!! 04.09.06, 21:16
      Bądź chłodna i wyrachowana :-) Udawaj, że w ogóle na ciebie nie działa, ale
      możesz zrobić mu jakiś słodki kawał i wmówić, że to nie ty... przyznać się za
      jakis czas... może utemperujesz mu nosa...
      • amelie_poulain Re: wredny facet!! 04.09.06, 21:38
        z tym ze on ma racje bo rzeczywiscie mnie pociaga. nie chce dawac mu tej satysfakcji i spelniac jego zachcianke (czyli dawac sie sprowokowac i byc rownie wredna jak on).
        • wojtek_blankietowy Re: wredny facet!! 04.09.06, 21:46
          Nie ma sposobu bo on juz wygral - widac twoja fascynacje jego osoba zatem ma
          cie w garsci. Zapewne ma cie gdzies chodzi tylko o lozko.
          Co zrobic? olac go. ale jak znam kobiety pojdziesz jak cma w ogien a potem
          bedziesz rozpaczac jacy sa faceci (a wtedy powinnas rozpaczac nad swoja
          glupota).
    • marudaf Re: wredny facet!! 04.09.06, 22:25

• boski.zawodowiec jesli jest wrażliwy to dlaczego nie spróbujesz? 04.09.06, 22:30
      Jesli cię pociąga to tym lepiej bo prawdopodobnie się bedzeicie mocno kochali.
      Gra najczesciej prowadzi do nikąd.
      • amelie_poulain Re: jesli jest wrażliwy to dlaczego nie spróbujes 04.09.06, 22:45
        nie sprobuje czego? poprowadzic tej znajomosci do czegos sympatycznego? przeciez wlasnie staje na glowie i probuje to zrobic, tylko nie mam pojecia jak!
        • boski.zawodowiec Re: jesli jest wrażliwy to dlaczego nie spróbujes 04.09.06, 22:47
          Ile ten gosc ma lat?
          Wiesz ja obecnie jestem w podobnej sytuacji wiec moglibyśmy się wymienić
          spostrzezeniami.
    • pan_szczepan Re: wredny facet!! 04.09.06, 22:53
      Daj mu dupy i będziesz miała spokój - znudzi się i znajdzie inną świnkę.
    • za.a.nawet.przeciw Re: wredny facet!! 04.09.06, 23:18
      Jak menda to nadepnąć?
      • za.a.nawet.przeciw Re: wredny facet!! 04.09.06, 23:34
        Przypomniało mi sie ze kiedyś spotkałam, a właściwie próbowało mnie zdobyć cos
        podobnego, tylko że inteligentne to nie było, ani strasznie ani w ogóle, nie
        pociągało mnie toto, a zachowywało się jakby juz mnie miało w garści. Po kilku
        próbach pogrywania mną zrobiłam z nim jak wyżej. Jesli to nie ten sam, to może
        po tej samej szkole uwodzenia która krąży w internecie.
    • nadinka_nadinka olac, n/t 05.09.06, 06:53

• maretina olac, tacy jak on 05.09.06, 07:53
        zdychaja bez tego o czym pisla autorka ( prowadzenie gry, manipulacja,
        wzbudzanie podziwu). pogubi sie jak zauwzy brak zainteresowania.
    • grogreg Re: wredny facet!! 05.09.06, 07:59
      Powiedz mu, ze ma krotkiego.
      • maretina Re: wredny facet!! 05.09.06, 08:01
        grogreg napisał:

> Powiedz mu, ze ma krotkiego.

albo krzywego:)
        • grogreg Re: wredny facet!! 05.09.06, 14:13
          Eeeeee, z krzywym jeszcze poczuje sie wyjatkowo.
    • miauka Re: wredny facet!! 05.09.06, 11:34
      Sensowniejsze wydaje mi się postawienie innego pytania: co z Tobą jest nie tak,
      że fascynują Cie takie osobowości?
      • sumire Re: wredny facet!! 05.09.06, 11:41
        heh :) bo takie skurczybyki mają coś w sobie przeważnie. sama takich lubię.
        wredne, nie wredne, ale jednak troszkę nas łechce ich zachowanie. mój
        przyjaciel to dokładnie taki typ - przebiegły, obrzydliwie inteligentny, każdej
        babie mówi dokładnie to, co chciałaby usłyszeć i każdą, nawet panią w kasie na
        dworcu PKP uwodzi. oczywiście moje znajome twierdzą, że to podłe, żałosne i one
        by się nie nabrały na takie coś - a potem go poznają i wodzą za nim maślanym
        wzrokiem ;))
        a fascynacji człowiek sobie nie wybiera. same przychodzą.
        • miauka Re: wredny facet!! 05.09.06, 11:50
          sumire napisała:

> a fascynacji człowiek sobie nie wybiera. same przychodzą.

Oczywiście, dlatego trzeba się zastanowić, dlaczego fascynujemy się takimi
          typami, zamiast fajnymi, nienarcystycznymi, normalnymi facetami. Jeśli namysł
          będzie wystarczająco głęboki, być może połączony z 2-3-letnią terapią,
          zapewniam, będzie Cię nudził taki "fascynujący" razem ze swoimi sztuczkami i
          całą socjotechniczną fasadką.
          • sumire Re: wredny facet!! 05.09.06, 11:56
            można by z tego wysnuć srogo uproszczony wniosek, że każda kobieta, której się
            zdarzyło podkochiwać w casanovie, powinna leczyć się na głowę :)
            • miauka Re: wredny facet!! 05.09.06, 16:33
              sumire napisała:

> można by z tego wysnuć srogo uproszczony wniosek, że każda kobieta, której się
              > zdarzyło podkochiwać w casanovie, powinna leczyć się na głowę :)

Nie byłby uproszczony: żadna dojrzała osoba o rozwiniętej samoświadomości nie
              będzie interesowała się takimi ludźmi.
              • sumire Re: wredny facet!! 05.09.06, 16:48
                ale gdybyśmy wszyscy byli idealni, rozważni i zawsze podejmowali li słuszne
                decyzje, to byłoby ogromnie nudno. tak sobie myślę. ale ja psychologię miałam
                tylko przez semestr ;)
                nie podejrzewam, żeby autorka tego wątku chciała za tego faceta wyjść. jeśli ma
                olej w głowie, to nie chce :) natomiast flirt jest najzwyczajniej w świecie
                przyjemny... napisałam wyżej - znam masę kobiet, które pogardliwie wydymają
                usta na samą myśl o nieuleczalnych czarusiach, a kiedy na takiego trafiają,
                miękną im kolana. i właśnie dlatego nie potępiam w czambuł ani takich typów,
                ani babskiego zainteresowania nimi. dam sobie głowę uciąć, że facet swoje
                uwodzicielskie zabiegi traktuje z przymrużeniem oka, po prostu dobrze się bawi.
                wobec tego ofiara też nie musi brać tego wszystkiego serio ;)
                • miauka Re: wredny facet!! 05.09.06, 16:59
                  Acha, to ja pewnie źle zrozumiałam wątek, zdawało mi się, że jest bardziej na
                  serio zainteresowana. Nie jestem przeciwko flircikom, samej kiedyś miękły mi
                  kolana, ale teraz jakoś nudzą mnie tacy kolesie, ich narcyzm jest męczący i
                  szkoda mi czasu. Ale masz rację, trochę się za bardzo nabzdyczyłam, już
                  spuszczam powietrze :-)
    • pinup Re: wredny facet!! 05.09.06, 11:41
      jedyny sposob na niego to inteligentniejsza i bardziej cyniczna kobieta od
      niego. jezeli te cechy sa prawdziwe, a nie udawane to sila razenia jest
      ogromna. inaczej robisz z siebie posmiewisko.
    • arcoiris24 Re: wredny facet!! 05.09.06, 14:11
      O rany... Czy my się przypadkiem nie spotykamy z tym samym facetem ?? heheh
      zupełnie jakbym opis mojej bestii przeczytała ;D
    • bri Re: wredny facet!! 05.09.06, 14:15
      Ale jaki jest Twój cel - chcesz go zdobyć? chcesz się mu oprzeć? chcesz żeby Ci
      dał podwyżkę? ;)
      • sumire Re: wredny facet!! 05.09.06, 14:20
        no właśnie :)
        bardzo mi się podoba taki podwójny wymiar podobnych relacji - niby wredny, niby
        zarozumiały, niby cwaniak, niby ciągle podrywa, ale jednak pociąga i gdyby
        przestał podrywać, to chyba wcale nie byłoby aż tak fajnie...
        • amelie_poulain Re: wredny facet!! 05.09.06, 15:57
          dokladnie taki o jakim pisalas sumire...nawet jak sie przedstawia instruktorce to cedzi swoje imie w taki sposob, ze TRZEBA zwrocic na niego uwage. paskuda. ale racja-jak przestanie prowokowac to nie bedzie fajnie.
    • krwawabestia Re: wredny facet!! 05.09.06, 15:58
      dla mnie to zwykłu gupek ale w sumie trafił swoj na swego
    • za.a.nawet.przeciw Re: wredny facet!! 05.09.06, 17:07
      Tę szkołe uwodzenia dla facetów założył psychiatra (ten sk.... pewnie też liczy
      na dochody od porzuconych kobiet). Myślę że wobec tego jakaś mądra i
      wykształcona w tym kierunku dzieczyna mogłaby założyc szkołę radzenia sobie i
      wyprowadzania w pole takich osobników. Inicjatywa do podjęcia, dziewczyny.
    • szefu13 Re: wredny facet!! 05.09.06, 19:17
      No, na mendę, to zadsadniczo jest szara maść :)))))))))))))))))))))))))).
    • rothaarig Re: wredny facet!! 05.09.06, 19:20
      Amelie, moze sie powtarzam, ale można tylko nie zwracać uwagi, nie podniecać się
      az do tego stopnia, że po nocach sie nie spi, wypytujac na forum; nie przezywac,
      że niby taki inteligentny - czesto taki facet jedyne co ma do zaoferowania to te
      fasade, za ktora jest wielkie nic. Jedyne co potrafi, to wywolywac wrazenie,
      dawac obietnice bez nadziei na ich spelnienie. Dopoki bierzesz zlosliwosc i brak
      empatii za inteligencje, egoizm i wygodnictwo za dowody jakiejs
      nieprzewidywalnosci i tajemniczosci, dopoty gosc Cie wodzi jak na pasku i smieje
      w kulak...to zadne gierki, Ty po prostu tanczysz jak on Ci zagra, bo kupujesz
      ten bajer, dowodem na to jest gleboka wiara w te rzekoma wrazliwosc!
      Przepraszam, jesli bylam brutalna, ale sama przez takiego pare lat zmarnowalam,
      dlatego wiem co mowie... choc moze to ten jedyny wyjatek, jeden na milion?
    • flora1 Re: wredny facet!! 06.09.06, 12:57
      Widzę, że facet cię pociąga, dlatego wyjście z tej sytuacji nie będzie łatwe.
      Bawiłam się w takie gierki z podobnyjm typem przez kilka miesięcy, było naprawdę
      ekscytująco. Pamiętam jak ogromną odczuwałm przyjemność gdy udało mi się
      zawstydzić go, zagiąć lub wyprowadzić z równowagi - by potem słodkim głosikiem
      wyszeptać - "nie histeryzuj chłopczyku". Nie muszę dodawać, że on był jeszcze
      lepszy w tych gierkach. Myślę, że byliśmy godnymi siebie przeciwnikami.
      On-nieziemsko przystojny, zwierzęcy magnetyzm, błyskotliwa inteligencja,
      wiecznie uwodzony przez kobiety w każdym wieku, ja-dojrzała, świadoma swej
      atrakcyjności, wiecznie adorowana przez mężczyzn w każdym wieku ;)
      Jak to się skończyło? W pewnym momencie zauważyłam że gra, którą tak chętnie
      podjęłam stała się niezbędnym elementem mojej egzystencji, moje myśli, sny
      opanował ten cyniczny gnojek, czyli najzwyczajniej w świecie zadurzyłam się w
      nim jak nastolatka... jak się później okazało nie tylko ja... obydwoje wpadliśmy
      w sidła które sami zastawiliśy. By przedstawić pełny obraz sytuacji powiem tylko
      że nie byliśmy osobami wolnymi, mieliśy rodziny, oczywiście do niczego więcej
      nie doszło ale wyszłam z tej sytuacji mocniej pohararana psychicznie niż po
      gorącym romansie. Jego nie widziałam od dłuższego czasu, ale od znajomych
      słyszałam że "trochę przystopował z wyrywaniem lasek", myślę że to tylko
      chwilowa niedyspozycja, gdy wyliże rany znów ruszy na łowy - taki typ.
      Amelio, już połknęłaś haczyk, jeśli chcesz uniknąć dalszych problemów uciekaj od
      niego gdzie pieprz rośnie! ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka