Dodaj do ulubionych

dziekuje sredecznie

28.01.05, 20:33
chcialam Wam goraco podziekowac na najglosniejsza z dziejach portalu
gazety.pl kontrowersyjna reklamesmile
efekt chyba przerosl zamierzenia osob ktore przyczynily sie do tegosmile
i zamiast "odstraszyc" zaineresowanie osob jest ogromnesmile
I co cieszycie sie? bo ja niezmierniesmilesmilesmile

Wasza "nienormalna" joasiiik25

dziekuje serdecznie
Obserwuj wątek
    • bethan Re: dziekuje sredecznie 28.01.05, 20:54
      Akurat...
      • irazone Re: dziekuje sredecznie 28.01.05, 20:58
        proszę bardzo-polecam się na przyszłość
    • kasiuncia25 Re: dziekuje sredecznie 28.01.05, 21:56
      Zainteresowanie pewnie faktycznie jest duże bo wszyscy chcą zobaczyć. Ciekawe
      tylko ilu jest kupujących...
      • moofka Re: dziekuje sredecznie 28.01.05, 22:14
        kasiuncia25 napisała:

> Zainteresowanie pewnie faktycznie jest duże bo wszyscy chcą zobaczyć. Ciekawe
        > tylko ilu jest kupujących...

no widzisz
        nie wiesz a dokuczuc musisz
        a ja weszłam z ciekawosci i powiem ci, ze kazda para ma juz swojego amatora smile
        nie są to klejnoty godne ksieznej moze,
        ale sa tacy, kórym sie podobają
        po co ta złosliwosc?
        • kasiuncia25 Re: dziekuje sredecznie 29.01.05, 10:29
          To nie miało tak złośliwie zabrzmieć.
          Napisałam tylko to co ja zrobiłam. Zajrzałam z ciekawości żeby zobaczyć o co
          było tyle szumu nie mając zamiaru nic kupować i jestem pewna że wiele osób
          zrobiło to samo.
          Swoją drogą to trzeba podziwiać Asie że ma pomysły i że robi coś żeby dorobić
          pare złotych. Jak jej to wychodzi to kwestia gustu jednym sie podoba drugim nie.
          • joasiiik25 Re: dziekuje sredecznie 29.01.05, 10:35
            sorki nie robie tego,zeby zarobic "pare zlotych"
            smilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
            • petto robisz, robisz 29.01.05, 10:55
              wkoncu pisalas ze finansowo dobrze stoisz, wiec gdyby nie forum i kolczyczki to
              zbankrutowalabys, haha
              • joasiiik25 Re: robisz, robisz 29.01.05, 11:00
                no kurcze, widzisz masz racjesmilesmilesmile

tak bieda az piszczy, zapozyczylam sie,zeby zaiwestowac w zakup tamdetnych
                materialow i teraz sprzedaje na forum "tandete" bo nie mam co do garka wlozycsmile

smilesmilesmilesmilesmilesmilesmileprzeciez maz ma kochanke, dziecko zaniedbane, pomoc spoleczna
                niedlugo mnie odwiedzi a ja siedze i dlubie w koralikach i jestem niewyspana
                bo,ze po nocach, to ponodz na rozum mi sie zucilosmilesmilesmilesmile
                • irazone Re: robisz, robisz 29.01.05, 11:02
                  oj rzuciło rzuciło
                • gagunia hehe 29.01.05, 11:03
                  joasiiik25 napisała:

> no kurcze, widzisz masz racjesmilesmilesmile
                  >
                  > tak bieda az piszczy, zapozyczylam sie,zeby zaiwestowac w zakup tamdetnych
                  > materialow i teraz sprzedaje na forum "tandete" bo nie mam co do garka wlozycsmile
                  >
                  > smilesmilesmilesmilesmilesmilesmileprzeciez maz ma kochanke, dziecko zaniedbane, pomoc spoleczna
                  > niedlugo mnie odwiedzi a ja siedze i dlubie w koralikach i jestem niewyspana
                  > bo,ze po nocach, to ponodz na rozum mi sie zucilosmilesmilesmilesmile

na rozum jak na rozum, ale na ortografie zdecydowanie.
                • petto Re: robisz, robisz 29.01.05, 11:03
                  jaka czysta prawda,nie lepiej bylo napisac juz o tym wczesniej?
                  jestes beznadziejna, zobacz jak ty nie masz co robic, odpisujesz na kazdy post
                  po minucie, czyli siedzisz i czekasz az ktos o tobie napisze.
                  • irazone BRAWO 29.01.05, 11:07
                    j.w.
    • jagienkaa Re: dziekuje sredecznie 28.01.05, 22:03
      nie zrozum mnie źle, choć to nieładnie zabrzmi, bo życzę Ci jak najlepiej,
      naprawdęsmile ale jeśli znalazłaś sobie hobby inne niż siedzenie na forum i
      jeszcze masz z tego pieniądze to życzę powodzenia. Moim zdaniem po prostu
      miałaś za dużo czasu a teraz przynajmniej go jakoś pożytecznie spędzisz.
      • joasiiik25 Re: dziekuje sredecznie 29.01.05, 10:13
        wczoraj dostalam emaila od dziewczyny z zagranicy, ze chce kupic u mnie moje
        kolczykismile
        nie jedna pare a kilkasmile

ps:kolczyki robie po nocach, kiedy maly smacznie spi a czas na forum nie mam z
        innych wzgledow

pozdr
        • 18lipiec Re: dziekuje sredecznie 29.01.05, 10:34
          joasiiik25 napisała:

> wczoraj dostalam emaila od dziewczyny z zagranicy, ze chce kupic u mnie moje
          > kolczykismile
          > nie jedna pare a kilkasmile
          >
          > ps:kolczyki robie po nocach, kiedy maly smacznie spi a czas na forum nie mam
          z
          > innych wzgledow

A Ty odpoczywasz kiedyś? Może to z braku snu pomieszało Ci się w głowie?
          >
          > pozdr
        • gagunia Re: dziekuje sredecznie 29.01.05, 10:37
          joasiiik25 napisała:

> wczoraj dostalam emaila od dziewczyny z zagranicy, ze chce kupic u mnie moje
          > kolczykismile
          > nie jedna pare a kilkasmile
          >
          i co w zwiazku z tym, bo nie kumam? to akis pow2od do dumy? za granica inni
          ludzie? niby z lepszym gustem czy do czego pijesz?

Nowe fotki Kacpra:
          Tu

iTU
          • irazone Re: dziekuje sredecznie 29.01.05, 10:45
            chwale sie i tyle!
            smilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
        • petto az po nocach? 29.01.05, 10:57
          oj, to sytuacja finansowa kiepsciutka u was, oj oj.
        • aga_olivka :)))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))) 29.01.05, 13:34
          • aga_olivka he he he nie wierzę..... 29.01.05, 13:37
    • joasiiik25 Re: dziekuje sredecznie 29.01.05, 10:16
      no czytam i czytam i zrywam boki ze smiechusmile

pozdr
      • irazone Re: dziekuje sredecznie 29.01.05, 10:17
        przekupki
    • 18lipiec Buahaha!Pewnie sama u siebie kupujesz i sama 29.01.05, 10:32
      wystawiasz sobie pozytywy....znając zycie...i twoje zamiłowanie do bycia
      kilkoma osobami naraz, droga j.k.m vel skibo!
      • joasiiik25 Re: Buahaha!Pewnie sama u siebie kupujesz i sama 29.01.05, 10:34
        Lpiec idz pisac prace bo w takim tempie to nic nie napiszesz...

aaaaaa masz racje!!!! jak zawsze, juz nawet nie mam zamiaru sie sprzeczac, wole
        przyznac Ci racje.
        Wedle przyslowiasmile
        • gagunia Re: Buahaha!Pewnie sama u siebie kupujesz i sama 29.01.05, 10:35
          a o pozytywach ani slowem.... norma
          • iwcia75 Re: Buahaha!Pewnie sama u siebie kupujesz i sama 29.01.05, 10:37
            nie obrazcie sie na mnie,ale poprawilyscie mi humor. zrywam boki,jak to czytam.
            wystarcza 2 osoby w jednym watku i robi sie kabaret. smile
            • gagunia Re: Buahaha!Pewnie sama u siebie kupujesz i sama 29.01.05, 10:51
              smile no to swietnie. ja tez w celach rozrywkowych tu zagladam.
              • irazone Re: Buahaha!Pewnie sama u siebie kupujesz i sama 29.01.05, 10:53
                gagunia napisała:

> smile no to swietnie. ja tez w celach rozrywkowych tu zagladam.

no nie?
                taka fajna zabawa zupełnie za darmo,hihihi
    • irazone Re: gagunia 29.01.05, 10:56
      jasne! państwo z wielkiej hameryki kolczyki kupują
      kali dumny
    • petto ha ha ha........................ 29.01.05, 11:09

• blue_mamcia Klub mam NIE typowych i nie tylko 29.01.05, 12:04
        Witam.
        Jak do tej chwili trzymałam "buzie na kłódke" i nie wypowiadałam się w kilku
        wątkach, byłam bystrym obserwatorem i dzięki temu zrozumiałam, że:

* ataki i ostra krytyka jest spowodowana zazdrością (wiem zaprzeczycie)
        * atakują głównie mamy należące tzn : NIE typowych mam(nie wszystkie)
        * w atakach podają wciąż i te same zarzuty
        * nic nie wnosicie nowego
        * wiem, że sobotnie przedpołudnie może być dla Was nudne więc....
        * nie macie odwagi wypowiedzieć się samodzielnie, czekacie, aż jedna zacznie (
        w tłumie bezpieczniej)

Można jeszcze dużo pisać o Waszych "jazdach" i zaczyna dręczyć mnie jedno
        pytanie: "czy faktycznie macie równo pod sufitem?" czy tylko umiecie ośmieszać,
        ubliżać, być niesprawiedliwymi w ocenie sytuacji (przecież KROWA to paskudne
        słowo a "nienormalna" to Waszym zdaniem już nie).
        Zacznijcie myśleć o odczuciach innych (bo nie zakładam,że pomyślicie o
        uczuciach), patrzcie innymi oczami na cała sytuacje- Wasze oczy i uszy zawodzą.

Życzę miłego dnia i odrobine refleksji na co niektórych zachowaniem.
        • jasmina251 Re: dlaczego generalizujesz 29.01.05, 12:11
          a kto tak skrzywdził kogo w tym wątku???????
          ja mam czyste sumienie i nie uważam żebym miała nierówno pod sufitem
          i uważaj bo tym właśnie też urażąsz i obrażąsz bo to stwierdzenie niczym się
          nie różni od Krów i nienormalnych
        • hanya00 Re:blue mamcia 29.01.05, 12:50
          wyjelas mi stwierdzenie z ust.zadna z tych,ktora dala wciagnac sie w ta
          dyskusje nie ma rowno pod sufitem.przeczytajcie co niektore swoje
          posty.zastawiacie sie wyksztalcenie,joasik obrazacie itp.a jak to swiadczy o
          was?szkoda slow.matki,zony,dorosle kobiety....
          • joasiiik25 Re:blue mamcia 29.01.05, 12:54
            przeciez swoich bledow nigdy sie nie dostrzega, za to innych widac na kilomertsmile
            • hanya00 Re:blue mamcia 29.01.05, 13:01
              ja na twoim miejscu nie odpisywalabym.daj sobie spokoj i rob to co lubisz.nic
              nikomu do tego.a jak twoj maluch?napisz lepiej troche o nim.czy raczkuje,moze
              juz chodzi>smile
              • paquita1 Do joasiik!!!!!!! 29.01.05, 13:46
                A props mam nietypowych...słuchaj...po pierwsze:
                #na poprzednich watkach nie tyle co cie broniłam ale próbowałam podejść do tego
                obiektywnie i wydawało mi sie ze te wszystkie wątki na twoj temat sa
                przesadzone...ani razu cie nie wyzwałam...zreszta nikogo, nie mam zwyczaju.
                Chociaz wyobraz sobie ze NALEZE DO WSPANIAŁEGO ELITARNEGO KLUBU MAM
                NIETYPOWYCH...WIEC PROSZE CIE NIE GENERALIZUJ WSZYSTKIEGO OK?
                #widze ze pomylilam sie co do twoich dobrych intencji..biorac pod uwage wiele
                okolicznosci (nie bede tu sie teraz rozpisywac" ale chocby biorąc tą
                najświerzsza pt. rozmowa na gg uwazam ze jestes ostro trzepnieta i podejrzewam
                cie o jais rodzaj schizofremi( szkoda ze reszta nie zobaczy jak ty sie
                zachowujesz w rozmowach szlencze "hahahhahahahha,hahahhaha,no
                juz,dalej,....hahahaha..." Jak byłam mała i oglądałm bajki to strasznie bałam
                sie takich opstaci (np.z gumisiów ten gości co chciał królestwo dla siebie i
                żadzil trolami,kapitan Huk itp...oni byli nienormalni i przykro mi ze to pisze
                ale podejrzewam cie o to samo)
                #co to znaczy "SPRAWDZIŁAM"? Co ty nas sprawdzasz? bedziesz teraz do kazdej z
                nas (forum nietypowych) pisac jakies chore idiotyczne zaczepki na gadu gadu i z
                wielkim "EUREKA! pisać potem tutaj że sprawdziłas? dosyc mam ciebie i jak ktos
                mi chce napisac zebym ja wygasila czy cos to niech najpierw napisze mi jak to
                sie robi bo nie umiem.
                pozdrowienia

"Ten kto mówi, że dwie tylko mamy istoty,które w nas walczą, w dużym stopniu nie
                docenia liczby"

Mój przystojniak Julko:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=19479463
                • sakada Re: Do joasiik!!!!!!! 29.01.05, 13:49
                  Kochana Paq - wejdź w "Moje forum", wpisz Joasiiik25 na listę wrogów i
                  zaznacz "Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół". I po sprawiesmile
                • adsa_21 a ja rycze ze smiechu... 29.01.05, 15:04
                  cytat nawiazujacy do postaci z bajek jest bomba!
                  • aga_olivka Re: a ja rycze ze smiechu... 29.01.05, 15:18
                    Gość który chciał mieć królestwo dla siebie to zdaje się był Księciuniosmile))))Cholera,ja tez się go cholernie boję do tej pory.Rzeczywiście tak strasznie się śmieje-hahahahahahah!!!!!!!!!Br rrr...okropność...
                    • adsa_21 TO byl ksiaze IKtorn!!! 29.01.05, 19:43
                      ..zgadza sie!!!
                      hihi
                      a Toldi, ten maly ogr wolal do niego : "moj kochany ksieciuniu"smile))
                • magda1711 Co do Gumisiów... 29.01.05, 17:35
                  to najlepszy był Tołdi smile))))))) (nie wiem jak to się piszęsmile
    • jasmina251 Re: Zagramanica i Hameryka 29.01.05, 11:50
      szczególnie właśnie tam mają "zajebiste"gusta
    • jasmina251 Re: blue ma racje 29.01.05, 12:26
      nie z blue mamacia tyklo z Ciebie Joasiiik
      • joasiiik25 Re: blue ma racje 29.01.05, 12:28
        uwazaj mozesz byc nastepna na celowniku

nie zapomnialam Ty tez nalezysz to tej fanclubowej wspolnotysmile
        • naatii Re: blue ma racje 29.01.05, 12:33
          No i po cholere odpisujecie???
          Przecież właśnie o to tutaj chodzi !!!!!
          I znowu kolejna awantura !!!
          Zaraz wyskoczą zwolenniczki i przeciwniczki joasiiik25 (juz to zrobiły) !!!
          dajcie spokój !!!!!
          Ja joasiiik ani nie lubie ani lubie, jest mi obojętna (chociaż czasami drażni
          mnie jak coś palnie, ale nie tylko ona jedna, ja też święta nie jestem)!!!!!
          Może załóżcie nowe forum do takich celów jak ten i wiele innych!!!
          Tutaj byłby spokój !!!!
          • hanya00 to jest chore 29.01.05, 12:42
            ja nie rozumie po co tyle szumu.dziewczyna robi to co lubi,sprzedaje i nie
            namawia nikiogo do kupna.jest jaka jest,ja nie czytalam jej wypowiedzi ale nie
            krytykujcie tego co robi.czy wy robicie tylko to co podoba sie innym?wszystkie
            takie ulozone jestescie?nie sadze.i zeby ktos mnie nie zaliczyl do ktorejs ze
            stron.ani nie jestem za ani przeciw joasi poprostu nadziwic sie nie moge,ze
            zamiast pogadac sobie w wolnym czasie wywolujecie jakies awantury,szukacie
            dziury w calym.
        • gagunia Re: blue ma racje 29.01.05, 12:40
          hahaha, uwazaj jasmina, bo teraz bizneswoman ciebie namierzy na gadu buahahahah.
          • sakada Re: blue ma racje 29.01.05, 12:42
            Ty Joasiiik uważaj, bo też ci pogrożę paluszkiem...
    • bombardo Re: dziekuje sredecznie 29.01.05, 14:29
      Dziewczyny nierozumiem was, tak lubicie kogos oczerniac, ponizac? Jesli tak nie
      lubicie Joaslik25 i nie zgadzacie sie z nia to nie odpisujcie jej, nie
      czytajcie co pisze a nie na okraglo oczerniacie to jest nie fair a wrecz podle.
      Kazdy ma prawo do swojego zdania do wyrazania swoich mysli Joaslik rownierz i
      naprawde nie rozumiem po co ta krytyka i te ataki, w ten sposob same
      udawadniacie ze poziomem jej nie przewyzszacie a wrecz jestescie od niej o
      poziom nizej. Mimo wszystkopozdrawiam was wszystkie serdecznie.
      • hanya00 Re: dziekuje sredecznie 29.01.05, 14:34
        a ja z innej beczki.bylam z dzieciakami na spacerze,jest cudna pogoda!!szkoda
        czasu na siedzenie przy kompie i wytykanie kto jest jaki.a teraz jestem glodna
        i ide robic obiad.milego weekendu wam zycze.hania
        • magda1711 Hanya...Pogoda extra...:) 29.01.05, 17:40
          Też była dziś na spacerze, pogoda naprawdę EXTRA!Mroźno, bezwietrznie no i kupa
          śniegusmile
          I muszę się pochwalić!Mój Mały co prawda chodzi już, ale w bucikach po dworze
          za nic nie umiał!A wczoraj jak go wypuściłam z wózka to zasuwał jak szalony
          piszcząc z radoścismile)Dziś było to samosmile)
    • aga_olivka A teraz do rzeczy-dlaczego gadasz do siebie????? 29.01.05, 15:15
      Sprzedajesz kolczyki,robisz kalendarze.Mnie się akurat nie podobają i chociaz nieeleganckie moim zdaniem jest wklejanie linku Allegro to przepraszam że tak ostro wyraziłam swoje zdanie.Nadal jednak nie rozumiem (pewnie nie tylko ja) w jakim celu napisałaś tę rozmowę???Domagam się odpowiedzi,ja jej wręcz żądam!!!smileTwoje milczenie powoduje że odpowiedż nasuwa się sama.Przez to z kolei uważana jesteś za osobę conajmniej niepoważną.A tymczasem może jest jakas ważna przyczyna dla której człowiek gada sam ze sobą na gg.Uprzejmie więc proszę odpowiedz mi,ja naprawdę bardzo o to proszę...
      • 18lipiec Aga oliwka 29.01.05, 15:24
        Nie uwierzysz,ale jakbyś zobaczyła co joasik do mnie gadała przez gg to byś
        padła.
        Laska normalnie napisała na mój numer i bluzgi.Hehe.Porażka.
        Jak chcesz to Ci wyślę.
        • aga_olivka Pewnie że chcę:)) 29.01.05, 16:16
          Nie widziałam tego,ale chetnie zobaczę.Wyślij mi:agnieszka_pastuszka@wp.pl.I podobno jeszcze co chwila było:"hahahahaha...".Księciunio smile)).Żenada.
          • 18lipiec JUŻ ślę 29.01.05, 16:21

• aga_olivka Hm.... 29.01.05, 16:31
              No cóż można powiedzieć...Zażenowana jestem,naprawdę.Aha,znam Cię z takiego forum katolickiego,ja też tam pisałam jako Olivka czy cos takiego,niestety wywalono mnie póżniejsad(((
              • 18lipiec Re: Hm.... 29.01.05, 17:41
                Pamiętam.
            • aga_olivka Zobacz do skrzynki 29.01.05, 17:16
              i odpowiedz mi:CZY JA JESTEM STARA????
            • magda1711 Lipiec.. 29.01.05, 17:36
              To dawaj też na moją skrzynkę, chętnie się "rozerwę"smile))
              • 18lipiec Poszło 29.01.05, 17:53

• kasiuncia25 Re: Lipiec.. 29.01.05, 18:12
                Ja też, ja też chciałabym poczytać.
                • 18lipiec Re: Lipiec.. 29.01.05, 18:16
                  Ok poszlo
                  • aga_olivka Re: Lipiec 29.01.05, 20:19
                    Dziekuję za komplement,mam 28 latsmile
          • adsa_21 dostalam ataku smiechu przez "ksieciunia"!!! 29.01.05, 19:47
            tekst miesiaca!!!
            rewelacja!!!
            big_grinbig_grinbig_grin
            • aga_olivka "Joasik jest jak ten gość z gumisiów":)))))))))))) 29.01.05, 20:18
              Właśnie,nie mogłam sobie przypomnieć,tak to był Książę IKtorn...Ja dostałam ataku śmiechu jak przeczytałam post jednej dziewczyny wyżej która napisała że Joasiik jest jak "ten gość z gumisiów co chciał mieć królestwo dla siebie i śmiał się hahahahahah..."Kurczę,teraz też mi łzy lecą ze śmiechu,nie mogęsmile)).I jeszcze napisała o że był jeszcze jeden taki co się tak śmiał-książę Huk,czy ktoś i "on tez był nienormalny"smile))Hhahahahahahaah ahahahahsmile)))))),zaraz spadnę z krzesła ze śmiechusmile))))
              • funkmaster-flex Re: "Joasik jest jak ten gość z gumisiów":))))))) 29.01.05, 20:53
                aga_olivka napisała:

)))Hhahahahahahaah ahahahahsmile)))))),zaraz spadnę z krze
                > sła ze śmiechusmile))))

Smiejesz sie z niej, ze rechocze jak IKTORN w co drugim zdaniu, a sama robisz to
                samo. Zastanow sie kobieto, gdzie jest Twoje miejsce i spojrz najpierw na
                siebie, zanim zaczniesz oceniac innych. Poczytuje to forum od pewnego czasu, a
                ty jako jedna z niewielu rzucasz sie w oczy swoimi glupowatymi wypowiedziami i
                probujesz jechac na cudzych pomyslach (o wytlumaczenie prosila lipiec, a ty
                "zadasz" jakbys przynamniej byla swiadkiem joasiiikowego rozdwojenia jazni).
                Jestes tym samym typem osobowosci, co osoba, z ktorej sie smiejesz. Starasz sie
                wykorzystac innych, zeby zrobic szum wokol siebie. Sprawiasz wrazenie osoby
                mocno zakompleksionej i niedowartosciowanej (ocena wieku chociazby). Taka stara,
                a taka dziecinna.....

• aga_olivka Mało bystra jesteś 29.01.05, 21:00
                  To hahahahhahaha napisałam właśnie specjalnie,nie pszyszło Ci to do głowy.Ale moralizowanie dobrze Ci idzie.Rada na moje posty jest prosta WYGAŚ...
                  • funkmaster-flex Re: Mało bystra jesteś 29.01.05, 21:12
                    Zrobilas z siebie idiotke, to teraz kazde tlumaczenie jest dobre. Twoja agresja
                    zawsze wynika z tego, ze nie masz zadnych konkretnych argumentow. Jestes malo
                    inteligentna i malo rozgarnieta, jak widze. A wygaszac nie bede, bo lubie
                    poobserwowac wypowiedzi i osobowosci ludzi.

I nie bystra, tylko bystry- gdybys nie skojarzyla nicka w rodzaju meskim.

ps. zapomnialas sie odniesc do pozostalych zarzutow, wiec wysnuwam wniosek, ze w
                    pewnych okolicznosciach lepiej jest milczec, zeby nie narazic sie na smiesznosc.
                    • aga_olivka Re: Mało bystra jesteś 29.01.05, 21:18
                      Agresja?O czym mówisz człowieku,jaka agresja???Nie odnoszę się do twoich zarzutów bo nie mam zamiaru dyskutować.Aha,dziękuję za wszystkie komplementy,miło mi.
                      • funkmaster-flex Re: Mało bystra jesteś 29.01.05, 21:25
                        Jaka agresja? Przesledz swoje posty, to moze dostrzezesz swoja napastliwosc. Do
                        zarzutow sie nie odnosisz, poniewaz nie potrafisz ich zdementowac. A to dlatego,
                        ze polegaja na prawdzie.Watpie, zeby ci bylo milo.
                        A wracajac do Twojego wieku, to chyba jednak nie zrozumialas zbyt wiele z mojej
                        wypowiedzi, co potwierdza fakt o malej bystrosci umyslu.

Zajrze tu jeszcze kiedys. Dobranoc.
                        • aga_olivka Re: Mało bystra jesteś 29.01.05, 21:29
                          Co możesz o mnie wiedzieć?Wpadam tu dla rozrywki,tak taka jest prawda.Jestem cyniczna,potrafię być chamska i co z tego?.A tandety nie lubię i stąd te posty.Jeśli chodzi o wiek to bardzo dobrze zrozumiałam i powtarzam,nie wiesz o co chodzi więc się nie wypowiadaj.
                          • moofka Re: Mało bystra jesteś 29.01.05, 21:36
                            aga_olivka napisała:

> Co możesz o mnie wiedzieć?Wpadam tu dla rozrywki,tak taka jest prawda.Jestem
                            cy
                            > niczna,potrafię być chamska i co z tego?.
                            • aga_olivka Re: Mało bystra jesteś 29.01.05, 21:38
                              Nie,nie jest to powód do dumy.Ale czasem się nie da inaczej.
                            • sakada Re: Mało bystra jesteś 29.01.05, 21:50
                              Ja cenię osoby, które potrafią być cyniczne. Cynizm wymaga inteligencji,
                              wyrafinowania. I zgadzam, że czasami chamstwo bywa nieuniknione. Nie znoszę za
                              to ludzi, którzy zawsze mają uśmiech przylepiony do twarzy. Wolę dobrą, szczerą
                              obelgę niż najsłodsze kłamstwo.

Pozdr.
                              • gagunia Re: Mało bystra jesteś 29.01.05, 21:58
                                w tym problem, ze ta pani cyniczna nie jest, a chamstwo rowne jest prostactwu
                                raczej.
                                szczera obelga owszem, ale zgodzisz sie chyba sakado, ze sa miejsca, gdzie
                                lepiej zamknac gebe na klodke. tym bardziej, jezeli nie jest sie strona w sporze.
                              • aga_olivka Re: Mało bystra jesteś 29.01.05, 22:03
                                Robię sobie często jaja ze wszystkiego i ze wszystkich,nie uważam tego za zaletę ale przyznam szczerze że tak bywa.Nie znoszę tak jak Ty ludzi zawsze grzecznych,kulturalnych,idealny ch z usmieszkiem przylepionym do twarzy.Dystans do siebie i świata-oto co najbardziej cenię.Mało inteligentna jestem ale zauwazyłam że niewiele osób tutaj go posiada.
                            • nadja11 Re: Mało bystra jesteś 29.01.05, 21:51

> aga_olivka napisała:
                              >
                              > > Co możesz o mnie wiedzieć?Wpadam tu dla rozrywki,tak taka jest prawda.Jes
                              > tem
                              > cy
                              > > niczna,potrafię być chamska i co z tego?.

Tak negatywne cechy uwazasz za przymioty?Dla rozrywki potrafisz byc chamska???
                              Mały zakompleksiony człowieku doprawdy nie zbudujesz swojej wartosci anonimowo
                              sie wyżywając.Pomijam juz twoją elokwencję yhhhh
                          • gagunia Re: Mało bystra jesteś 29.01.05, 21:53
                            takie samo prawo ma flex do oceniania ciebie jak ty do oceniania joasiik w takim
                            razie. ty tez nie wiesz o co chodzi, bo "lat pare minelo jak sie wszystko
                            zaczelo". oceniasz kogos po aferach, ktorcyh na oczy nie widzialas. czepilas sie
                            tej tandety i drazysz jak kret. rzeczywiscie zaczynasz ja przypominac w tym
                            natretnym dopisywaniu sie do wszystkiego.
                    • adsa_21 to juz posmiac sie nie mozna!!! 30.01.05, 09:33
                      sad((
                      bo zaraz sie ktos czepia...
                • aga_olivka Do moralizatora-cd 29.01.05, 21:11
                  Skąd u Ciebie takie przemyślenia,kobieto,może to ty jestes zakompleksiona bo ja nie mam do tego żadnych powodów.Nie wiesz o co chodziło z wiekiem więc się nie odzywaj!Wyciągnęłaś jakieś zdanie z kontekstu i rozważasz je jak chłopek roztropek,a naprawdę to sama jesteś mało bystra bo go nie zrozumiałaś.Pokaż swoje zdjęcie i powiedz ile masz lat to zobaczymy jaka jesteś młoda i piękna.
                  • funkmaster-flex Re: Do moralizatora-cd 29.01.05, 21:14
                    poczytaj najpierw wyzej.
                    A teraz jeszcze jedno: nie zapieraj sie z tymi komplekasmi, bo gdybys ich nie
                    miala nie potrzebowalabys analizy porownawczej z innymi.
                • adsa_21 Re: "Joasik jest jak ten gość z gumisiów":))))))) 30.01.05, 09:32
                  AMEN!!!
    • nadja11 Re: dziekuje sredecznie 29.01.05, 17:11
      Drogie panie doprawdy dawno nie trafiłam na tak infantylne towarzystwo! Jaka
      jest srednia wieku uczestniczek tego forum ??Prezentujecie skrajny infantylizm!
      To czepianie sie wyszydzanie yhhhh.Wysuwam teorie iz zapewne jestescie bardzo
      znudzone rzeczywistoscią wokół was więc postanowiłyscie zabawic sie on line
      kosztem jakiejs tam Joasik.Kazda z was tworzy jakąs wirtualną kreacje na
      potrzeby Forum czyz nie???Ja jestem daleka od ocenianiania poszczególnych
      forumowiczek co sobą reprezentują wirtualnie a tym bardziej od rozliczania z
      ich prywatnego czasu.Jestescie żenujące!
      • adsa_21 Re: dziekuje sredecznie 29.01.05, 19:49
        na wszystko trzeba spojrzec z dystansem..takze na forumowe dialogi.
        mnie to bawismile
    • dianakatra Re: dziekuje sredecznie 29.01.05, 19:18
      Hej Lipiec ja też poproszę na gazetowy a może nawet i Twoje zdjęcie? Pozdrawiam.
      • naatii Re: Do lipiec... 29.01.05, 19:48
        Mi tez możesz posłać na gazetowego smile))
    • saraag Cyrk za darmo - joasiiik na forum emama. 29.01.05, 20:41
      za kalendarze sie wstydziła to forum zlikwidowała, a kolczyki, ech nie
      wypowiadam się - rzecz gustu, ogólnie jednak poziom rozumowania tragiczny.
    • ariana1 Re: dziekuje sredecznie 30.01.05, 12:24
      joasiiik25 napisała:

> chcialam Wam goraco podziekowac na najglosniejsza z dziejach portalu
      > gazety.pl kontrowersyjna reklamesmile
      > efekt chyba przerosl zamierzenia osob ktore przyczynily sie do tegosmile
      > i zamiast "odstraszyc" zaineresowanie osob jest ogromnesmile
      > I co cieszycie sie? bo ja niezmierniesmilesmilesmile

Jesteś wyjątkowo bezczelna! Dziękować zamiast jak najszybciej zniknąć z tego (
      i innych) forum. I dodam po raz enty ,że taka osoba jak ty nie powinna być
      pedagogiem! Wstyd i hańba dla naszego zawodu!
      • moofka Re: dziekuje sredecznie 30.01.05, 12:59
        ariana1 napisała:

> Jesteś wyjątkowo bezczelna! Dziękować zamiast jak najszybciej zniknąć z tego
        (
        > i innych) forum. I dodam po raz enty ,że taka osoba jak ty nie powinna być
        > pedagogiem! Wstyd i hańba dla naszego zawodu!
        jak rowniez udzielania sie na forumie
        ty mozesz bez szkody dla wielce szlachetnego zawodu pedagoga - ło matko a moze
        to trzeba z wieliej litery pisać?
        • ariana1 Re: dziekuje sredecznie 30.01.05, 13:08
          moofka napisała: ___
          > a dlaczegóz to, a co to pedagog to niby co?
          > nie moze sobie wieczorkami ukręcic kolczyka? big_grinDDD
          > o ile dobrze pamietam karta nauczyciela niczego takiego nie zabrania
          > jak rowniez udzielania sie na forumie
          > ty mozesz bez szkody dla wielce szlachetnego zawodu pedagoga - ło matko a
          moze
          > to trzeba z wieliej litery pisać?

A czy ty możesz oszczędzić sobie złośliwości ło matko, jeżeli nie masz pojęcia
          o co chodzi? Poczytaj sobie nt. joasik25 inne wątki , np. archiwum a nie tylko
          ten jeden. I wtedy się wypowiadaj , zamiast się wymądrzać, ło matko. Nie chodzi
          mi o kolczyki, tylko o całokształt jej zachowania. Jeżeli takich mamy
          pedagogów, to trudno się dziwić "ach tej dzisiejszej młodzieży".
          A nauczyciel jest tak samo "wielce szlachetny" jak każdy inny zawód i nie
          musisz go pisań wielką literą . Bez łaski.Ło matko....
          • moofka Re: dziekuje sredecznie 30.01.05, 13:34
            ariana1 napisała:

>
            > A czy ty możesz oszczędzić sobie złośliwości ło matko, jeżeli nie masz
            pojęcia
            > o co chodzi?

a co chodzi?
            znam jej posty nie od dziś, trudno ich nie zauwazyc
            moja niewinna złosliwosc była niczym przy twoim tekscie (jak to było jestes
            bezczelna i spadaj ze wszystkich forumów świata, czy cos podobnego)
            ja cie przynajmniej nie wyganiam big_grin
            pewnie i mogłam sobie oszczedzic
            a ty?

Poczytaj sobie nt. joasik25 inne wątki , np. archiwum a nie tylko
            > ten jeden.

> Jeżeli takich mamy
            > pedagogów, to trudno się dziwić "ach tej dzisiejszej młodzieży".
            pewnie masz wiekszy dorobek pedagogiczny to moze by tak od siebie?

> A nauczyciel jest tak samo "wielce szlachetny" jak każdy inny zawód i nie
            > musisz go pisań wielką literą . Bez łaski.Ło matko....
            • ariana1 Re: dziekuje sredecznie 30.01.05, 14:37
              moofka napisała:

> ariana1 napisała:
              >
              > >
              > > A czy ty możesz oszczędzić sobie złośliwości ło matko, jeżeli nie masz
              > pojęcia
              > > o co chodzi?
              >
              > a co chodzi?
              > znam jej posty nie od dziś, trudno ich nie zauwazyc
              > moja niewinna złosliwosc była niczym przy twoim tekscie (jak to było jestes
              > bezczelna i spadaj ze wszystkich forumów świata, czy cos podobnego)
              > ja cie przynajmniej nie wyganiam big_grin
              > pewnie i mogłam sobie oszczedzic
              > a ty?
              >
              > Poczytaj sobie nt. joasik25 inne wątki , np. archiwum a nie tylko
              > > ten jeden.
              > __________________________
              >
              >
              > > Jeżeli takich mamy
              > > pedagogów, to trudno się dziwić "ach tej dzisiejszej młodzieży".
              > ___________________________
              > o ile dobrze pamietam j. jest pedagogiem teoretykiem i nie miała okazji
              > jeszcze nikogo wychowywac, a i w przypadku jej syna za wczesnie na jakies
              osądy
              > chyba ze chcesz ją winic za wszystkich wychowanków domów poprawczych smile
              > pewnie masz wiekszy dorobek pedagogiczny to moze by tak od siebie?
              >
              > > A nauczyciel jest tak samo "wielce szlachetny" jak każdy inny zawód i nie
              >
              > > musisz go pisań wielką literą . Bez łaski.Ło matko....
              > _____________
              > ło matko, to to dzienki pani pedagog

Moja droga, polecam ci czytanie ze zrozumieniem. Nie wiem skąd wzięłaś
              wyrażenie: "spadaj ze wszystkich forów świata", bo na pewno nie z mojego posta.
              A że joasik25 jest bezczelna , to moje subiektywne zdanie na jej temat. Nie
              musisz go potwierdzać. Słowo "bezczelna" nie jest wulgarne.
              A co do "p. pedagog" , to właśnie nikt inny tylko twoja joasik25 posługuje się
              takim śmiesznym określeniem. Ja wolę słowo "nauczyciel". Jest normalniejsze.
              Pedagog to jest generalnie stanowisko a nie zawód. A "pedagog teoretyk"? Bo
              jeszcze nie poszła do pracy. Nie sądzę ,żeby się zmieniła jak już ją podejmie i
              współczuję dzieciom , z którymi będzie pracować.
              Na tym zakończę wymianę zdań z tobą, bo dalsza dyskusja jest bezcelowa. Nie mam
              na nią czasu ani ochoty.
              • moofka Re: dziekuje sredecznie 30.01.05, 15:00
                ariana1 napisała:

> Na tym zakończę wymianę zdań z tobą, bo dalsza dyskusja jest bezcelowa. Nie
                mam
                >
                > na nią czasu ani ochoty.
                >

bo tez to nie jest zadna dyskusja
                przyszłas plunełas jadem w strone dziewczyny, ze rzekomo wstyd przynosi twojej
                grupie zawodowej, ot tak czysto bezinteresownie, zeby przykrosci dołozyc jako
                90-ta któras w wątku (w grupie raźniej kopac?)

> Moja droga, polecam ci czytanie ze zrozumieniem. Nie wiem skąd wzięłaś
                > wyrażenie: "spadaj ze wszystkich forów świata", bo na pewno nie z mojego
                posta.

nie cytowałam dosłownie, ale teraz znalazłam jak to było:

"Jesteś wyjątkowo bezczelna! Dziękować zamiast jak najszybciej zniknąć z tego (
                i innych) forum"
                czy ta sugestia znikania nie jest formą wyganiania? ja to tak odebrałam
                zareczam ci nie mam problemów ze zrozumieniem
                a jesli nie takie były twoje intencje
                to moze ty masz problem z przekazem?
                dla mnie brzmi to jednoznacznie

> A że joasik25 jest bezczelna , to moje subiektywne zdanie na jej temat. Nie
                > musisz go potwierdzać. Słowo "bezczelna" nie jest wulgarne.

a czy ja napiasałam ze jest?

> A co do "p. pedagog" , to właśnie nikt inny tylko twoja joasik25 posługuje
                się
                > takim śmiesznym określeniem. Ja wolę słowo "nauczyciel". Jest normalniejsze.
                > Pedagog to jest generalnie stanowisko a nie zawód.

a jesli ten nauczyciel to pedagog własnie?
                co jest smiesznego w słowie pedagog?
                a pedagog szkolny po pedagogice to nie pedagog?
                ale jak sie chce bic psa to sie kij znajdzie - smiac sie z dziecwzyny po
                pedagogice, ze mowi o sobie ze jest pedagogiem
                wredna jestes

A "pedagog teoretyk"? Bo
                > jeszcze nie poszła do pracy. Nie sądzę ,żeby się zmieniła jak już ją podejmie
                i
                > współczuję dzieciom , z którymi będzie pracować.

krzywdy nikomu nie robi
                nie powiem, zebym była jej fanką
                a jej opinie były bliskie mojemu swiatopoglądowi
                czasem jest zabawna i ma spore problemy z ortografią
                ale czy to usprawiedliwia wasze podłe bezinteresowne nagonki i wyzwiska?
                widze tu taki barani ped, kilka osób na nią wsiadło a kazda chce byc równiacha
                i dołozyc cos od siebie, tak jak ty na przykład - ujma dla pedagogów, to fajne,
                tego jeszcze w wątku nie było
                słodkie drogie mumulki i ty pani nauczycielko
                • ariana1 Re: dziekuje sredecznie 31.01.05, 14:52
                  Ulżyło ci? smile
              • umasumak do ariany 30.01.05, 15:08
                ariana1 napisała:

> Moja droga, polecam ci czytanie ze zrozumieniem. Nie wiem skąd wzięłaś
                > wyrażenie: "spadaj ze wszystkich forów świata", bo na pewno nie z mojego
                posta.
                ******************************* ******************************* ******************

Napisałaś z tego forum i z innych, a to właściwie na jedno wychodzi.
                >

> A co do "p. pedagog" , to właśnie nikt inny tylko twoja joasik25 posługuje
                się
                > takim śmiesznym określeniem. Ja wolę słowo "nauczyciel". Jest normalniejsze.
                ******************************* ******************************* **************

Nie kazdy pedagog jest nauczycielem smile)

> Pedagog to jest generalnie stanowisko a nie zawód.
                ******************************* ******************************* **********

To się gruuubo mylisz. To JEST zawód. Np jeżeli ktoś kończy na Uniwersytecie
                Jagiellońskim (albo innym) PEDAGOGIKĘ to jest właśnie PEDAGOGIEM z
                wykształcenia, co nie oznacza zresztą, że jedyną drogą zawodową dla niego, jest
                nauczanie

A "pedagog teoretyk"? Bo
                > jeszcze nie poszła do pracy. Nie sądzę ,żeby się zmieniła jak już ją podejmie
                i
                >
                > współczuję dzieciom , z którymi będzie pracować.
                ******************************* ******************************* *************

J.w. - nigdzie nie jest powiedziane, że Joasiiik musi być nauczycielem. Pzdr

Uma

> Na tym zakończę wymianę zdań z tobą, bo dalsza dyskusja jest bezcelowa. Nie
                mam
                >
                > na nią czasu ani ochoty.
                >
                • joasiiik25 Re: do Umy:) 30.01.05, 15:13
                  Jak zwykle masz racje, do bycia nauczycielem jeszcze daleka droga przede mna (i
                  nigdy nie chce byc- przedmiotowcem)
                  Skonczylam na UR POW wiec pedagog to moj zawod.

pozdr
                • ariana1 Re: do ariany 31.01.05, 14:30
                  To ty się mylisz. Każdy pedagog jest nauczycielem , ponieważ podlega Karcie
                  Nauczyciela. Poza tym sama napisałaś ,że pedagogiem jest się z wykształcenia.
                  Czyli ktoś ma wykształcenie pedagogiczne a z zawodu jest nauczycielem. I wcale
                  nie musi NAUCZAĆ jakiegoś przedmiotu. Nauczycielami są również wychowawcy w
                  placówkach opiekuńczo - wychowawczych, mimo ,że nie uczą.
                  • isma Re: do ariany 31.01.05, 14:33
                    A "nauczyciele" w placowkach prywatnych "podlegaja" Karcie Nauczyciela?
                    • ariana1 Re: do ariany 31.01.05, 14:54
                      Jeżeli masz na myśli prywatne szkoły, przedszkola, pogotowia opiekuńcze itp.,
                      to tak.
                  • umasumak Re: do ariany 31.01.05, 15:03
                    ariana1 napisała:

> To ty się mylisz. Każdy pedagog jest nauczycielem , ponieważ podlega Karcie
                    > Nauczyciela.

Tego czy każdy pedagog podlega karcie nauczyciela, przyznam, że nie wiem.

Poza tym sama napisałaś ,że pedagogiem jest się z wykształcenia.
                    > Czyli ktoś ma wykształcenie pedagogiczne a z zawodu jest nauczycielem. I
                    wcale
                    > nie musi NAUCZAĆ jakiegoś przedmiotu. Nauczycielami są również wychowawcy w
                    > placówkach opiekuńczo - wychowawczych, mimo ,że nie uczą.

Czyli ktoś kto jest z wykształcenia pedagogiem, z zawodu nim nie jest? A znasz
                    pojęcia np "zawód wyuczony" i "zawód wykonywany" ? A czy osoba która skończyła
                    matematykę na uniwersytecie i zrobiła kurs pedagogiczny w celu nauczania w
                    szkole, jest matematykiem, czy nim nie jest? Hm? Bo widzisz, pedagogika jest
                    równie konkretną dyscypliną naukową, jak matematyka, psychologia, socjologia
                    itp. Każda z osób kończąca te kierunki, może dożyć do pozostania nauczycielem w
                    swojej specjalność, ale czy w związku z tym przestaje być z zawodu tym, na kogo
                    się wykształciła?
                    • ariana1 Re: do ariany 31.01.05, 15:20
                      Odpowiem ci na swoim przykładzie. Ja też jestem m.in. po pedagogice opiek. -
                      wych. i przez wiele lat pracowałam w pogotowiu opiekuńczym jako wychowawca
                      oczywiście, bo po takim kierunku nie ma się żadnych kwalifikacji do nauczania
                      jakiegokolwiek przedmiotu. Wykształcenie miałam pedagogiczne, zawód -
                      nauczyciel a stanowisko - wychowawca. Pedagog tam zatrudniony to samo tyle ,że
                      stanowisko - pedagog. Teraz mam dwie podyplomówki i pracuję w przedszkolu.
                      Nazywam się nauczyciel a wykształcenie mam pedagogiczne smile Wszystko to
                      skomplikowane bardzo smile
                      pozdrawiam smile
      • olga50 Re: dziekuje sredecznie 30.01.05, 15:33
        ariana1 napisała:
        > Jesteś wyjątkowo bezczelna! Dziękować zamiast jak najszybciej zniknąć z tego
        (
        > i innych) forum. I dodam po raz enty ,że taka osoba jak ty nie powinna być
        > pedagogiem! Wstyd i hańba dla naszego zawodu!

JA RÓWNIEŻ KOŃCZE STUDIA O TYMŻE KIERUNKU I NIE ZAUWAŻYŁAM BY joasiiik
        PRZYNOSIŁA WSTYD I HAŃBE DLA NASZEGO ZAWODU.A TY DLACZEGO TAK UWAŻASZ? ZNASZ JĄ
        OSOBISCIE BY OD RAZU OCENIAC?PEDAGOGIEM NIE POWINNY BYC PRZEDE WSZYSTKIM OSOBY,
        KTÓRE NIE MAJĄ TOLERANCJI DLA INNYCH I OSĄDZAJĄ CZŁOWIEKA JESZCZE ZA NIM GO
        POZNADZĄ.

...wolę słowo "nauczyciel". Jest normalniejsze.
        Pedagog to jest generalnie stanowisko a nie zawód. A "pedagog teoretyk"? Bo
        jeszcze nie poszła do pracy. Nie sądzę ,żeby się zmieniła jak już ją podejmie i
        współczuję dzieciom , z którymi będzie pracować.

JA KOŃCZĘ PEDAGOGIKE SPOŁECZNA I NIE MOGĘ NAZWAC SIE NAUCZYCIELEM, BO NIKOGO
        UCZYĆ NIE BĘDĘ. POSZCZEGÓLNYCH PRZEDMIOTÓW UCZĄ NAUCZYCIELE, KTÓRYCH NAZYWA SIE
        PEDAGOGAMI, A ONI Z REGUŁY MAŁO O PEDAGOGICE (jako dyscyplinie) WIEDZĄ.DLATEGO
        TO, ŻE joasiiik NAZYWA SIE PEDAGOGIEM A NIE NAUCZYCIELEM TO JEST JAK
        NAJBARDZIEJ POPRAWNE. SKOŃCZYŁA BOWIEM PEDAGOGIKE, A NIE NP. GERMANISTYKĘ I
        KURS PEDAGOGICZNY BY MIEĆ MOŻLIWOŚC PRACY W ZAWODZIE NAUCZYCIELA.
        UWAŻAM, ZE NIE POWINNAŚ WSPÓŁCZUĆ DZIECIOM Z KTÓRYMI BĘDZIE PRACOWAĆ joasiiik
        BO (już to podkreslałam) NIE ZNASZ ANI JEJ ANI JEJ PREDYSPOZYCJI ZAWODOWYCH!!!
        SKIERUJ SWOJE WSPÓŁCZUCIA W STRONĘ NAUCZYCIELI, KTÓRZY OCENIAJA LUDZI ZNAJĄC
        ICH TYLKO Z WIRTUALNEGO ŚWIATA.
    • sloneczko110 Re: dziekuje sredecznie 30.01.05, 15:01
      dziewczyny i chłopaki skończcie w końcu tą dyskusję.jeśli joasiik chce
      rozmawiac z sobą samą to niech to robi!może tak lubi!jeśli chce lepić kolczyki
      to niech je lepi.Jeśli Wam nie podobaja sie jej wyroby to ich nie
      kupujcie.jeśli jej teksty są beznadziejne to na nie nie odpowiadajcie.W końcu
      kiedyś jej sie to znudzi.Albo w końcu utwórzcie prywatne forum pt.Joasiiik itp
      i tam zadawajcie pytania joasssik,dyskutujcie nad jej
      tekstami,życiem,wypowiedziami.
      • koolka POPIERAM!!! 30.01.05, 15:20
        Nie odpowiadajmy na posty tej osóbki--wiadomo że z nią nie można dyskutować--
        wszechwiedząca i najmądrzejsza osoba po UR--buhahaha--akurat uczelnia dla
        chorej joasiiik.
        Niech idzie skręcać swoje ozdóbki---jaki poziom umysłowy takie ozdoby!!!!
        • mamamichelle do koolki 30.01.05, 16:53
          > Nie odpowiadajmy na posty tej osóbki--wiadomo że z nią nie można dyskutować--
          > wszechwiedząca i najmądrzejsza osoba po UR--buhahaha--akurat uczelnia dla
          > chorej joasiiik.

No sorry ,ale co sie czepiasz UR,ja tez sie uczylam w tej uczelni i co
          wszyscy co skonczyli ten Uniwersytet nic soba nie prezentuja?
          Jak ci sie nie podoba co robi i co pisze Joasiiik, to po co czytasz to co ona
          pisze .
    • kreska1111 do poczytania i przemyślenia 30.01.05, 22:29
      newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=11361Pozdrowienia
    • kreska1111 jeszcze raz 30.01.05, 22:30
      newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=11361
      • umasumak Re: jeszcze raz 31.01.05, 00:07
        No cóż... Pawlak ma racje, ale co to zmieni?
    • 18lipiec Re: rozmowa gg 31.01.05, 11:34
      Ja?????????Ależ skąd!To joasik zamieściła!
    • ewalewi Re: rozmowa gg 31.01.05, 11:44
      No i...
      Sprawiasz wrażenie przytomnej i inteligentnej dziewczyny, nie rozumiem Cię, po
      co drzesz koty skoro uważasz, że takie z niej zero. Naprawdę dajcie już sobie
      spokój. Do głowy by mi nie przyszło prowadzić z kims takie wojny, zwłaszcza
      przy przekonaniu, że rozmawiam z dnem...Im częsciej czytam twoje wypowiedzi,
      tym mniej Cie rozumiem.
    • yenna_m Re: dziekuje sredecznie 31.01.05, 11:55
      o gustach się nie dyskutuje

jeśli ktoś chce kupić kolczyki joasiiik - to niech kupuje. W koncu o to w tym
      calym interesie chodzi, co nie?

Mimo wszystko brawo dla dziewczyny, że sama próbuje sobie jakoś dorobić,
      rozwijając przy tym zainteresowania.

Jasne, jasne.
      Lepsza ta kobieta, ktora nie szuka mozliwosci dorobienia, tylko kradnia czy
      zyje z opieki wink

A ju zagladanie do cudzego portfela - czy go stac czy nie, czy biedny czy
      bogaty uwazam za żenujące.

Rozumiem, że tego emamy nauczą wlasne dzieci - skoro taki przyklad idzie z
      gory wink ?
    • 18lipiec Coben 31.01.05, 11:56
      Nic nie napiszę,nic nie powiem.Będziesz pewnie zaskoczona.Pozdrawiam.

A "Bez pożegnania" czytalaś?
      • mama_fasolki Re: Coben 31.01.05, 12:00
        18lipiec napisała:

> Nic nie napiszę,nic nie powiem.Będziesz pewnie zaskoczona.Pozdrawiam.
        >
        > A "Bez pożegnania" czytalaś?
        Na razie cztałam tylko"Nie mów nikomu" i byłam rozczarowana,dlatego teraz jestem
        mile zaskoczona.A "Bez pożegnania" ciekawe?
        • 18lipiec Re: Coben 31.01.05, 12:02
          mama_fasolki napisała:

> 18lipiec napisała:
          >
          > > Nic nie napiszę,nic nie powiem.Będziesz pewnie zaskoczona.Pozdrawiam.
          > >
          > > A "Bez pożegnania" czytalaś?
          > Na razie cztałam tylko"Nie mów nikomu" i byłam rozczarowana,dlatego teraz
          jeste
          > m
          > mile zaskoczona.A "Bez pożegnania" ciekawe?

Nie podobało Ci się "nie mów nikomu"? To jedna z lepszych jego ksiązek.
          bez skrupułów i bez pożegnania są super. Reszta coraz gorsza.
    • olga50 Dziękuję za propozycje, ale nie skorzystam. 31.01.05, 12:14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka